| | |
23.12.2014 09:43 -
Re: Vánoce,Silvestr a nae figura
|
2767400
|
|
krocan
|
Město: Fryčovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive Break | Počet příspěvků: 216 |
|
|
Tomái, ví jak je uzené zdraví nebezpečné?! Neměl jsi pro jistotu domluvit sraz C5 kařů cca na 17.00hod. Zdraví je přednějí, ne plný pajz uzeného
Tomái, ví jak je uzené zdraví nebezpečné?! Neměl jsi pro jistotu domluvit sraz C5 kařů cca na 17.00hod. Zdraví je přednějí, ne plný pajz uzeného:-)
|
|
23.12.2014 21:24 -
|
2767829
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Já u to rádlo nemůu ani vidět, těím se domů na dietu, ráno jenom jsem si rozlepil oči, u byl na talíři hemenex, k svačině uzená krkovice, oběd svíčková, k večeři kuře s americkym bramborem, mezitím snad kilo cukroví, zítra poslední den sluby a lednice plná masa a klobás, koupeno 5 vek pro est chlapů na chlebíčky večer k televizi, já u to asi nedám, nemá někdo zájem mne vystřídat?
Doma u takové hody nebudou, cukroví jsem seral u před slubou, ena mne upozorňovala a si nějaké nakreslím a vystřihnu, u prý nebude ádné péct, protoe jsem schopný ho zlikvidovat jetě teplé přímo z pekáče a nic doma nevydrí kdy tam jsem já.
Já u to rádlo nemůu ani vidět, těím se domů na dietu, ráno jenom jsem si rozlepil oči, u byl na talíři hemenex, k svačině uzená krkovice, oběd svíčková, k večeři kuře s americkym bramborem, mezitím snad kilo cukroví, zítra poslední den sluby a lednice plná masa a klobás, koupeno 5 vek pro est chlapů na chlebíčky večer k televizi, já u to asi nedám, nemá někdo zájem mne vystřídat? :-))))
Doma u takové hody nebudou, cukroví jsem seral u před slubou, ena mne upozorňovala a si nějaké nakreslím a vystřihnu, u prý nebude ádné péct, protoe jsem schopný ho zlikvidovat jetě teplé přímo z pekáče a nic doma nevydrí kdy tam jsem já. :-))))
|
|
23.12.2014 21:33 -
|
2767850
|
|
jruze
|
|
|
63zdenda napsal(a): Já u to rádlo nemůu ani vidět, těím se domů na dietu, ráno jenom jsem si rozlepil oči, u byl na talíři hemenex, k svačině uzená krkovice, oběd svíčková, k večeři kuře s americkym bramborem, mezitím snad kilo cukroví, zítra poslední den sluby a lednice plná masa a klobás, koupeno 5 vek pro est chlapů na chlebíčky večer k televizi, já u to asi nedám, nemá někdo zájem mne vystřídat?
Doma u takové hody nebudou, cukroví jsem seral u před slubou, ena mne upozorňovala a si nějaké nakreslím a vystřihnu, u prý nebude ádné péct, protoe jsem schopný ho zlikvidovat jetě teplé přímo z pekáče a nic doma nevydrí kdy tam jsem já.
no přijel bych,ale dostali jsme do dílny na ochutnání 4.dcl (4.skleničky) vaječňáku - no a oni nemohli tak to zůstalo na mně,sjel jsem si pro cíga zaběhl pro celou flau (aby to nemusela pořád nalejvat),salátu jsem snědl jen asi 2Kg (řízky neosmaila páč by zítra nic nebylo) (jinak vechno maso narvala u dřív do mrazáku - to je na dlouho )
no přijel bych,ale dostali jsme do dílny na ochutnání 4.dcl (4.skleničky) vaječňáku - no a oni nemohli tak to zůstalo na mně,sjel jsem si pro cíga zaběhl pro celou flau (aby to nemusela pořád nalejvat),salátu jsem snědl jen asi 2Kg (řízky neosmaila páč by zítra nic nebylo):-(((( (jinak vechno maso narvala u dřív do mrazáku - to je na dlouho )
|
|
23.12.2014 21:50 -
|
2767853
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Kdy přijede zítra, tak se s Tebou vdycky rád rozdělím, schovávat nic nemusím, protoe toho je opravdu straně moc, to je vidět na kadém z nás, jak si bereme s rozvahou a maximálně pár drobků, jo to na začátku byli závody, kdo nejvíc a dřív.
Tak říká celou lahvinku, to se nedivím, e jsi v dílně víc jak doma, není tam také Martin, abyste tam nebyli a do silvestra. Znám to z dřívějka, někdy se to prostě tak nevinně sejde. S těmi řízky jsou vechny baby stejné, ale oni to s námi myslí nejlíp, a po vánocích přijedu domů, tak řízek uvidím a na večeři o Silvestru, proto to oberství u teď, doma si myslím, e bych to zlaté prase rozhodně viděl, také ho teď vidím při pohledu do zrcadla, ale zlaté není vůbec, spí tak skoro mezi bílou a nazelenalou - oberství.
Kdy přijede zítra, tak se s Tebou vdycky rád rozdělím, schovávat nic nemusím, protoe toho je opravdu straně moc, to je vidět na kadém z nás, jak si bereme s rozvahou a maximálně pár drobků, jo to na začátku byli závody, kdo nejvíc a dřív.
Tak říká celou lahvinku, to se nedivím, e jsi v dílně víc jak doma, není tam také Martin, abyste tam nebyli a do silvestra. Znám to z dřívějka, někdy se to prostě tak nevinně sejde. S těmi řízky jsou vechny baby stejné, ale oni to s námi myslí nejlíp, a po vánocích přijedu domů, tak řízek uvidím a na večeři o Silvestru, proto to oberství u teď, doma si myslím, e bych to zlaté prase rozhodně viděl, také ho teď vidím při pohledu do zrcadla, ale zlaté není vůbec, spí tak skoro mezi bílou a nazelenalou - oberství. :-))))
|
|
24.12.2014 15:45 -
|
2768077
|
|
63zdenda
|
|
|
Ten kdo dnes uvidí zlaté prase, a se klidně přizná a napíe to sem, opravdu se není za co stydět.
Jdu dělat chlebíčky z pěti vek, já ho pravděpodobně neuvidím.
Ten kdo dnes uvidí zlaté prase, a se klidně přizná a napíe to sem, opravdu se není za co stydět. :-))))
Jdu dělat chlebíčky z pěti vek, já ho pravděpodobně neuvidím. :-((((
|
|
28.12.2014 09:14 -
|
2768756
|
|
63zdenda
|
|
|
Koukám, e buďto zlatá prasátka vymizela, nebo to byli kvalitní hody, e je nikdo neviděl, maximálně ty růovoučký, obalený ve strouhance na talíři.
Jestli vůbec existují, kadý o nich mluví, ale jetě nikdo je neviděl.
Koukám, e buďto zlatá prasátka vymizela, nebo to byli kvalitní hody, e je nikdo neviděl, maximálně ty růovoučký, obalený ve strouhance na talíři. :-p
Jestli vůbec existují, kadý o nich mluví, ale jetě nikdo je neviděl. :-))))
|
|
28.12.2014 09:58 -
|
2768761
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Existují ale jako halucinace z hladu. Take natěstí se máme dobře a nevidíme je.
Zlaté prase, to bude něco jako bílé myky kdy to přeene s pitím. Kdy to přeene s půstem ,vidí prase Hladírium tremens.
Dnes se vracíme od tchýně,doufám e mám dá něco na cestu. Doma nic není,tak snad to prase jetě letos nepotkám
Existují ale jako halucinace z hladu. Take natěstí se máme dobře a nevidíme je.
Zlaté prase, to bude něco jako bílé myky kdy to přeene s pitím. Kdy to přeene s půstem ,vidí prase :-d Hladírium tremens.
Dnes se vracíme od tchýně,doufám e mám dá něco na cestu. Doma nic není,tak snad to prase jetě letos nepotkám :-)
|
|
28.12.2014 10:03 -
|
2768762
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
A kdy po Silvestru nepoleze před zrcadlo, tak ho moná neuvidí ani na Nový Rok.
A kdy po Silvestru nepoleze před zrcadlo, tak ho moná neuvidí ani na Nový Rok. :-))))
|
|
28.12.2014 10:25 -
|
2768768
|
|
jruze
|
|
|
Mikra napsal(a): A kdy po Silvestru nepoleze před zrcadlo, tak ho moná neuvidí ani na Nový Rok.
Vehno je mi malé(i to co mi ,,jeíek" nechal vyzkouet před dvěma měsíci kdy to kupoval.)To by nebylo a tak nejhorí - dá se koupit větí, ale začíná mi být malá kůe - tu jsem ale nikde v obchodě nenael v nabídce A to to jetě neskončilo - jetě je v mrazáku a lednici asi 20Kg masa od svíčkové,rotěnky a po 9.KG krocana - no nevím jak tohle dopadne.
Vehno je mi malé(i to co mi ,,jeíek" nechal vyzkouet před dvěma měsíci kdy to kupoval.)To by nebylo a tak nejhorí - dá se koupit větí, ale začíná mi být malá kůe - tu jsem ale nikde v obchodě nenael v nabídce:-o A to to jetě neskončilo - jetě je v mrazáku a lednici asi 20Kg masa od svíčkové,rotěnky a po 9.KG krocana - no nevím jak tohle dopadne.
|
|
28.12.2014 10:36 -
|
2768769
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Koukni do inzerce. Tam někdo nabízel kůi.
A nedělej Zagorku. To se zase vstřebá. Stačí po Silvestru nakrknout kuchařku (a e to nedá moc práce), a kila letí dolů sama.
Koukni do inzerce. Tam někdo nabízel kůi. :-))))
A nedělej Zagorku. To se zase vstřebá. Stačí po Silvestru nakrknout kuchařku (a e to nedá moc práce), a kila letí dolů sama. :-))))
|
|
28.12.2014 11:42 -
|
2768797
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
A kdy tedy mám přijet na oběd? Kdy jsou ty zásoby
Objetuji se aby se to nezkazilo ...
A kdy tedy mám přijet na oběd? Kdy jsou ty zásoby :-))))
Objetuji se aby se to nezkazilo ...
|
|
28.12.2014 14:20 -
|
2768852
|
|
63zdenda
|
|
|
Mikra napsal(a): A kdy po Silvestru nepoleze před zrcadlo, tak ho moná neuvidí ani na Nový Rok.
Já nemusím, já u ho vidím, Jorkír v naí rodině má svoje práva a privilegia, tak v noci vlezl na stůl a seral celí tác cukroví, je po něm irí ne delí, pravděpodobně bude na Silvestra o nějaký ten řízek víc, i kdy ho ena brání.
Moná bude i kůe k mání, ale ta nae je poddajná, elastická, tvárná a něco jistě vydrí.
Já nemusím, já u ho vidím, Jorkír v naí rodině má svoje práva a privilegia, tak v noci vlezl na stůl a seral celí tác cukroví, je po něm irí ne delí, pravděpodobně bude na Silvestra o nějaký ten řízek víc, i kdy ho ena brání. :-))))
Moná bude i kůe k mání, ale ta nae je poddajná, elastická, tvárná a něco jistě vydrí. :-))))
|
|
31.12.2014 17:20 -
|
2769931
|
|
63zdenda
|
|
|
Tak nám letos nastává poslední testovací a ochutnávací kolo naí postavy a chuových buněk, spapáme vechny přebytky starého roku aby jsme do nového vstoupili s čistým títem a začalo zbytečné, leč někdy účinné odbourávání kalorii a tuků, jenom proto, abychom při různých příleitostech během roku je mohli během pár hodin zase doplnit, já jsem na to vlítnul hned odpoledne a s čistým svědomím mohu říci, kluci, holky a malá robátka, kurňa já u nemůu.
Tak nám letos nastává poslední testovací a ochutnávací kolo naí postavy a chuových buněk, spapáme vechny přebytky starého roku aby jsme do nového vstoupili s čistým títem a začalo zbytečné, leč někdy účinné odbourávání kalorii a tuků, jenom proto, abychom při různých příleitostech během roku je mohli během pár hodin zase doplnit, já jsem na to vlítnul hned odpoledne a s čistým svědomím mohu říci, kluci, holky a malá robátka, kurňa já u nemůu. :-))))
|
|
04.12.2015 21:18 -
|
2894520
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Kdo z Vás v neděli zapálil svíčku ? My byly na dílně no.
Kdo z Vás v neděli zapálil svíčku ? My byly na dílně no.
Přílohy: IMG_20151130_090912.jpg ( 1023862b ) - |
|
04.12.2015 21:21 -
|
2894524
|
|
63zdenda
|
|
|
Hezká vánoční výzdoba kolem těch svíček.
:palec:palec:palec
Hezká vánoční výzdoba kolem těch svíček. :-)) :-d :-))))
|
|
04.12.2015 21:47 -
|
2894550
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Já se drim zavedenýho čtvercovýho provedení..
.link.
Já se drim zavedenýho čtvercovýho provedení.. :-))))
http://www.lojzojago.eu/obrazky/lojzo/sporak-advent.jpg
|
|
05.12.2015 21:24 -
|
2894856
|
|
63zdenda
|
|
|
Taky dobrý, ale schází mi nad ten skomírající plamínek nějaká dekorace, aspoň selátko.
Nezačínáme nějak brzo, i kdy jsem včera seral první krabici cukroví, jene to se nepočítá, byla to první testovací ochutnávka a to se musí.
Taky dobrý, ale schází mi nad ten skomírající plamínek nějaká dekorace, aspoň selátko. :-d
Nezačínáme nějak brzo, i kdy jsem včera seral první krabici cukroví, jene to se nepočítá, byla to první testovací ochutnávka a to se musí. :-d
|
|
05.12.2015 22:05 -
|
2894871
|
|
jruze
|
|
|
Tak to já u od některých dostal i dárek .... (ale mám zase jedno heslo= ,,co mne nezabije to mne posílí") a to mne opravdu nezabije - jestli posílí nevím ale věřím.
A také vám přeji hezké dárky u dopředu.
A co mikulá s čertem? jste tu vichni?
Tak to já u od některých dostal i dárek .... (ale mám zase jedno heslo= ,,co mne nezabije to mne posílí") a to mne opravdu nezabije - jestli posílí nevím ale věřím.;-)
A také vám přeji hezké dárky u dopředu.:palec
A co mikulá s čertem? jste tu vichni?
|
|
05.12.2015 22:19 -
|
2894872
|
|
63zdenda
|
|
|
Nevim koho vechno si vzal čert, ale mě si vzala ena.
Akorát zkoumám, jestli jsem v nebi, nebo v pekle, kecám, je hodná, jsem s ní v ráji.
Nevim koho vechno si vzal čert, ale mě si vzala ena. :-d
Akorát zkoumám, jestli jsem v nebi, nebo v pekle, kecám, je hodná, jsem s ní v ráji. :-))
|
|
05.12.2015 22:22 -
|
2894873
|
|
Mikra
|
|
|
RAJ? Restaurace A Jídelny? Jste na večeři? Bude krýt?
RAJ? Restaurace A Jídelny? Jste na večeři? Bude krýt? :-))))
|
|
| |
|
|