| | |
02.12.2014 18:50 -
Re: Vánoce,Silvestr a nae figura
|
2760403
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Jestli to dokáe celé předělat, aby to jezdilo na vodu, uetří mi před vánoci nemalé peníze a můu k Tobě jezdit častěji.
eně jsem nic neukázal, stejně by to hodila na mne jako vdycky, jenom o tom přívěsném vozíku jsem musel, to se ututlat nedalo.
No, buď si zjistím spojení (autobus, vlak), nebo počkám a dílnu převezme princezna Lenička (co vidím jako nejvíce pravděpodobné), no a třetí monost, e nakoupím rumové pralinky, bednu vaječňáku a pojedu si to vyehlit.
Kdy budou ty vánoce, mohl by si začít konat dobré skutky, aspoň jednou v roce.
Jestli to dokáe celé předělat, aby to jezdilo na vodu, uetří mi před vánoci nemalé peníze a můu k Tobě jezdit častěji. :-p
eně jsem nic neukázal, stejně by to hodila na mne jako vdycky, jenom o tom přívěsném vozíku jsem musel, to se ututlat nedalo. :-))
No, buď si zjistím spojení (autobus, vlak), nebo počkám a dílnu převezme princezna Lenička (co vidím jako nejvíce pravděpodobné), no a třetí monost, e nakoupím rumové pralinky, bednu vaječňáku a pojedu si to vyehlit. :-))))
Kdy budou ty vánoce, mohl by si začít konat dobré skutky, aspoň jednou v roce. :-))))
|
|
16.12.2014 23:53 -
|
2765317
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Jak psal Jarda, e mám Vánoce kadou chvíli, něco na tom bude. Zrovna dnes jsem si jedny udělal, seral vechno cukroví, bo ena je na noční, zítra budou dalí i s diskotékou a příjde z práce a zjistí, e její jorký to cukroví vechno zhltal, ve čtvrtek do sluby, tam si děláme dalí Vánoce, no a a příjdu 25tého ráno domů ze sluby, tak pravděpodobně budou dalí, samá ranice.
Kdy je slavím, sice o něco dříve, podělit jsem se musel.
Jak psal Jarda, e mám Vánoce kadou chvíli, něco na tom bude. Zrovna dnes jsem si jedny udělal, seral vechno cukroví, bo ena je na noční, zítra budou dalí i s diskotékou a příjde z práce a zjistí, e její jorký to cukroví vechno zhltal, ve čtvrtek do sluby, tam si děláme dalí Vánoce, no a a příjdu 25tého ráno domů ze sluby, tak pravděpodobně budou dalí, samá ranice. :-))
Kdy je slavím, sice o něco dříve, podělit jsem se musel. :-))))
|
|
16.12.2014 23:57 -
|
2765318
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Podle tvý postavy to vypadá, es neměl Vánoce několik let.
Nebo moc u*á.
Podle tvý postavy to vypadá, es neměl Vánoce několik let. :-d
Nebo moc u*á. :-))))
|
|
16.12.2014 23:59 -
|
2765319
|
|
jumep
|
|
|
mno, na to sa odpoveda takto
zacina obdobie "nezerte to" ktore plynule sa 24. vecer zmeni na obdobie "vy to vobec nezerete"
cize taka uplna klasika
mno, na to sa odpoveda takto
zacina obdobie "nezerte to" ktore plynule sa 24. vecer zmeni na obdobie "vy to vobec nezerete"
cize taka uplna klasika :)
|
|
17.12.2014 00:02 -
|
2765321
|
|
63zdenda
|
|
|
Na to se budu muset někde zeptat.
Já pracuju jako ďas, vechno cukroví vypotím , ale kdy jich mám letos tolik, snad konečně zhubnu.
astné a veselé.
Na to se budu muset někde zeptat. :-d
Já pracuju jako ďas, vechno cukroví vypotím :-d, ale kdy jich mám letos tolik, snad konečně zhubnu. :-))))
astné a veselé. :-p
|
|
17.12.2014 00:03 -
|
2765324
|
|
jruze
|
|
|
63zdenda napsal(a): Jak psal Jarda, e mám Vánoce kadou chvíli, něco na tom bude. Zrovna dnes jsem si jedny udělal, seral vechno cukroví, bo ena je na noční, zítra budou dalí i s diskotékou a příjde z práce a zjistí, e její jorký to cukroví vechno zhltal, ve čtvrtek do sluby, tam si děláme dalí Vánoce, no a a příjdu 25tého ráno domů ze sluby, tak pravděpodobně budou dalí, samá ranice.
Kdy je slavím, sice o něco dříve, podělit jsem se musel.
Má v profilu adresu? (kdy příjde a 25.) - uvidí zlaté prasátko a do silvestra
Mi jsme chtěli končit u minulím pátkem a nějak se to nepovedlo,ale doufám e tímto čtvrtkem. Má drahá prohlásila a zapomenu e budu v dílně i na tědrý den jako v loni.Ty baby v jednom kuse s něčím vyhroujou
Má v profilu adresu? (kdy příjde a 25.):-)))) - uvidí zlaté prasátko a do silvestra :-o
Mi jsme chtěli končit u minulím pátkem a nějak se to nepovedlo,ale doufám e tímto čtvrtkem. Má drahá prohlásila a zapomenu e budu v dílně i na tědrý den jako v loni.Ty baby v jednom kuse s něčím vyhroujou:-d
|
|
17.12.2014 07:33 -
|
2765339
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Jruze: My jsme chtěli končit u minulím pátkem a nějak se to nepovedlo,ale doufám e tímto čtvrtkem. Má drahá prohlásila a zapomenu e budu v dílně i na tědrý den jako v loni.Ty baby v jednom kuse s něčím vyhroujou
A já se tak těil e by jsme 24.tého ,tak kolem sedmé, mohli vyměnit ten olej v automatu. Teď budu muset miláčkovy vymyslet jiný dárek
Jruze: My jsme chtěli končit u minulím pátkem a nějak se to nepovedlo,ale doufám e tímto čtvrtkem. Má drahá prohlásila a zapomenu e budu v dílně i na tědrý den jako v loni.Ty baby v jednom kuse s něčím vyhroujou:-d
A já se tak těil e by jsme 24.tého ,tak kolem sedmé, mohli vyměnit ten olej v automatu. Teď budu muset miláčkovy vymyslet jiný dárek :-(((( :-d
|
|
17.12.2014 10:06 -
|
2765365
|
|
63zdenda
|
|
|
Nech Jardu aspoň jeden den v roce odpočinout, bude se věnovat rodině, péct cukroví, zpívat koledy a proívat Vánoční atmosféru. Vak jak ho znám, od 25tého zas bude v dílně fungovat normálně, olej Ti vymění a kdy jsou ty Vánoce, tak Ti ho aj trochu osladí, přisype trochu kokosu a to i krásně voní.
Nech Jardu aspoň jeden den v roce odpočinout, bude se věnovat rodině, péct cukroví, zpívat koledy a proívat Vánoční atmosféru. Vak jak ho znám, od 25tého zas bude v dílně fungovat normálně, olej Ti vymění a kdy jsou ty Vánoce, tak Ti ho aj trochu osladí, přisype trochu kokosu a to i krásně voní. :-))))
|
|
17.12.2014 10:39 -
|
2765376
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Spí bych to viděl na oříky. Třeba čtrnáctku a patnáctku. Ty se moc nepouívají, tak nebudou chybět. Ve vaně pak budou dělat rolničky.
Spí bych to viděl na oříky. Třeba čtrnáctku a patnáctku. Ty se moc nepouívají, tak nebudou chybět. Ve vaně pak budou dělat rolničky. :-))))
|
|
17.12.2014 14:25 -
|
2765436
|
|
63zdenda
|
|
|
Ty oříky a rolničky k Vánocům nějak patří, jetě bych přisypal trochu strouhanky z řízků, a ty nae mazlíčci ví, e jsou Vánoce a dostali od nás nějaký ten dárek a něco na zub za to, jak celí rok bezporuchově slouili.
Ty oříky a rolničky k Vánocům nějak patří, jetě bych přisypal trochu strouhanky z řízků, a ty nae mazlíčci ví, e jsou Vánoce a dostali od nás nějaký ten dárek a něco na zub za to, jak celí rok bezporuchově slouili. :-))))
|
|
17.12.2014 15:04 -
|
2765460
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Já jsem u mazlíčkovi,tedy tomu druhému otloukánkovi udělal vánoce včera.
Několikrát mi na Xantii upadlo opěradlo sedačky.Vaření vydrelo jen chvíli a předseda mi řekl e to nemá cenu. Sháněl jsem tedy po vrakovitích jinou. Nakonec sehnal,cena úasná 100.-kč ale je to typ bez loketní opěrky.Bez té já nedokáu řídit,pořád mi padá loket a jsem z toho nervní
Proto jsem rychle vyřeil jak to udělat. Vzpomněl jsem si na Merkur nakoupil v Hornbachu díly a za hodinku bylo hotovo
Nejsem ádný estet,důleité bylo kam opřít loket. Funguje to skvěle a nová sedačka je taky luxus. Monost se pevně opřít je paráda
V C5 bych to nepřeil mít takové monstrum ale tady v pojízdné dílně je to luxus
Já jsem u mazlíčkovi,tedy tomu druhému otloukánkovi udělal vánoce včera.
Několikrát mi na Xantii upadlo opěradlo sedačky.Vaření vydrelo jen chvíli a předseda mi řekl e to nemá cenu. Sháněl jsem tedy po vrakovitích jinou. Nakonec sehnal,cena úasná 100.-kč ale je to typ bez loketní opěrky.Bez té já nedokáu řídit,pořád mi padá loket a jsem z toho nervní :-))
Proto jsem rychle vyřeil jak to udělat. Vzpomněl jsem si na Merkur nakoupil v Hornbachu díly a za hodinku bylo hotovo :-d
Nejsem ádný estet,důleité bylo kam opřít loket. Funguje to skvěle a nová sedačka je taky luxus. Monost se pevně opřít je paráda :-))))
V C5 bych to nepřeil mít takové monstrum ale tady v pojízdné dílně je to luxus :-))
Přílohy: DSC_0194.jpg ( 1288188b ) - DSC_0191.jpg ( 1168772b ) - DSC_0192.jpg ( 1129642b ) - |
|
18.12.2014 14:41 -
|
2765832
|
|
Buchta
|
Město: Praha 3, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 445 |
|
|
no to mi poser, fakt pěkný
no to mi poser, fakt pěkný :-)))):palec
|
|
18.12.2014 15:17 -
|
2765833
|
|
HELLMUT
|
|
|
Konečně nějaká reakce na dílo!
Původně jsem to chtěl dát do sekce vtipy ale nebyla zrovna otevřená.
Konečně nějaká reakce na dílo!:-))))
Původně jsem to chtěl dát do sekce vtipy ale nebyla zrovna otevřená.:-))
|
|
18.12.2014 15:26 -
|
2765834
|
|
Buchta
|
Město: Praha 3, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 445 |
|
|
teprve teď sem mrknul do tvý galerky, XA chudák.... je to pracovní vozidlo, ju? No a pak sem mrk do tvý druhý sekce fotek a trochu si mě vyděsil.....
teprve teď sem mrknul do tvý galerky, XA chudák.... je to pracovní vozidlo, ju? No a pak sem mrk do tvý druhý sekce fotek a trochu si mě vyděsil.....:-o:-d
|
|
18.12.2014 18:51 -
|
2765906
|
|
HELLMUT
|
|
|
No u opěrky bych se zděení nedivil ale u mě jo
Jo Xantia je stroj na práci,zatím slouí dobře . Třeba takové Berlingo (a jiné vozy pro řemeslníky) jí nesahá ani po kotníky...
No u opěrky bych se zděení nedivil ale u mě jo:-)) :-)))):-))))
Jo Xantia je stroj na práci,zatím slouí dobře . Třeba takové Berlingo (a jiné vozy pro řemeslníky) jí nesahá ani po kotníky...
|
|
18.12.2014 19:37 -
|
2765915
|
|
63zdenda
|
|
|
Kluci, dejte do toho guláe aspoň něco s vánoční tématikou, nebo je tady CHAT.
Kluci, dejte do toho guláe aspoň něco s vánoční tématikou, nebo je tady CHAT. :-))))
|
|
18.12.2014 19:59 -
|
2765920
|
|
HELLMUT
|
|
|
Tak jo,dnes jsem se přeral jak o vánocích
Tak jo,dnes jsem se přeral jak o vánocích:-))))
|
|
18.12.2014 20:33 -
|
2765949
|
|
jumep
|
|
|
o vanocich sa prezrat? a to ako, necakas na zlate prasa?
o vanocich sa prezrat? a to ako, necakas na zlate prasa?
|
|
| |
|
|