| | |
04.01.2014 19:34 -
Re: Vánoce,Silvestr a nae figura
|
2653840
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Se nestyď, Růová punčoko.
Se nestyď, Růová punčoko. :-))))
|
|
04.01.2014 20:29 -
|
2653906
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
I ty Brute?Je tady jetě někdo,kdo si chce také kopnout?Klidně,můj účes to vydrí.
I ty Brute?Je tady jetě někdo,kdo si chce také kopnout?Klidně,můj účes to vydrí.:-))))
|
|
04.01.2014 23:54 -
|
2654064
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
To u snad není ani černej humor.Veho z mírou.
To u snad není ani černej humor.Veho z mírou.;-)
|
|
05.01.2014 09:04 -
|
2654105
|
|
C5stepan
|
|
|
Myslím, e toto vlákno by se mělo na rok odmlčet. Stejně Vám u nejde o pupky, i kdy - mělo by: co takhle zkusit nějaký posvátkový detoxikační program? Já například začal včera: snídaně - bramborák + kafe, oběd - pečený bůček zelí knedlík pivo, večeře - vejce na peku, pivo. Mezitím křupky, tyčinky, brambůrky, pivo. Větinou samozřejmě vlee. No a a jsem si dobře odpočinul, dooural jsem se k autíčku, cvičně nastartoval, pustil si rádio a podřimoval. Cestou zpět dva plnotučné točeňáčky a hupky dupky do postýlky "hore diferákom". Dnes to bude podobné a věřím, e ráno se bude váha divit - zase mínus 2kg. Tolik na závěr vlákna ode mne.
Myslím, e toto vlákno by se mělo na rok odmlčet. Stejně Vám u nejde o pupky, i kdy - mělo by: co takhle zkusit nějaký posvátkový detoxikační program? Já například začal včera: snídaně - bramborák + kafe, oběd - pečený bůček zelí knedlík pivo, večeře - vejce na peku, pivo. Mezitím křupky, tyčinky, brambůrky, pivo. Větinou samozřejmě vlee. No a a jsem si dobře odpočinul, dooural jsem se k autíčku, cvičně nastartoval, pustil si rádio a podřimoval. Cestou zpět dva plnotučné točeňáčky a hupky dupky do postýlky "hore diferákom". Dnes to bude podobné a věřím, e ráno se bude váha divit - zase mínus 2kg. Tolik na závěr vlákna ode mne:palec.
|
|
09.01.2014 09:50 -
|
2655143
|
|
jumep
|
|
|
myslim ze tymto sa to da dokonale zaklincovat ...
v podstate, cez den nic nejedzte a vecer si dajte slaninu s maslom a klobasou, pripadne steak, kazdopadne bez CHLEBA - na ten sa aj tak tazko robi
.link.
myslim ze tymto sa to da dokonale zaklincovat ...
v podstate, cez den nic nejedzte a vecer si dajte slaninu s maslom a klobasou, pripadne steak, kazdopadne bez CHLEBA - na ten sa aj tak tazko robi
http://www.bratilicious.com/blog/najhlupejsie-myty-neranajkujte-jedzte-maslo-slaninu/
|
|
30.11.2014 11:28 -
|
2759121
|
|
63zdenda
|
|
|
Vím e je moc brzo a také asi dostanu za ui, ale vude u zapalují stromy, vánoční nálada na mne dýchá ze vech stran a letoní cukroví jsem také u ochutnal, jen tak na zkouku, zda je dietní a zda schválím nebo zamítnu, jako by bylo moje slovo nějak rozhodující.
Vím e je moc brzo a také asi dostanu za ui, ale vude u zapalují stromy, vánoční nálada na mne dýchá ze vech stran a letoní cukroví jsem také u ochutnal, jen tak na zkouku, zda je dietní a zda schválím nebo zamítnu, jako by bylo moje slovo nějak rozhodující. :-))))
|
|
30.11.2014 11:33 -
|
2759125
|
|
jumep
|
|
|
to si nevedel pockat aspon do decembra? uz si jak mobilny operatori s reklamami
to si nevedel pockat aspon do decembra? uz si jak mobilny operatori s reklamami :)
|
|
30.11.2014 14:58 -
|
2759167
|
|
63zdenda
|
|
|
Zase má pravdu předsedo, jako vdy, proto se přece předsedou.
Do zítřka to snad jetě vydrím.
Já jenom e se nemůu dočkat a co je hlavní, na vánoce jsem ve slubě, tudí nechci o něco přijít a nevím, zda se dostanu k počítači, vdy já u bez klubu ani nemohu normálně fungovat, nevím jestli to je v normě a nebo nemoc, se kterou bych se měl léčit.
No a samozřejmě něco k svátkům, kdy se budu neustále přeírat, tak na vánoce ten pust vydrím a konečně moná koutkem oka to zlaté prase uvidím, nemusím na něj koukat jenom v zrcadle.
Zase má pravdu předsedo, jako vdy, proto se přece předsedou. :-d
Do zítřka to snad jetě vydrím. :-))))
Já jenom e se nemůu dočkat a co je hlavní, na vánoce jsem ve slubě, tudí nechci o něco přijít a nevím, zda se dostanu k počítači, vdy já u bez klubu ani nemohu normálně fungovat, nevím jestli to je v normě a nebo nemoc, se kterou bych se měl léčit.
No a samozřejmě něco k svátkům, kdy se budu neustále přeírat, tak na vánoce ten pust vydrím a konečně moná koutkem oka to zlaté prase uvidím, nemusím na něj koukat jenom v zrcadle. :-))
|
|
30.11.2014 15:46 -
|
2759184
|
|
jruze
|
|
|
Kdy to je těké - on má vánoce kadou chvilku - proto si myslel e u je čas.
Kdy to je těké - on má vánoce kadou chvilku - proto si myslel e u je čas.:-))))
|
|
30.11.2014 19:05 -
|
2759241
|
|
63zdenda
|
|
|
To se mýlí, jenom asi 12x do roka, nebo kolikrát jsem u Tebe byl, naposledy z pátka na sobotu, kdyby byli kadé vánoce stejné, tak se tam odstěhuji.
To se mýlí, jenom asi 12x do roka, nebo kolikrát jsem u Tebe byl, naposledy z pátka na sobotu, kdyby byli kadé vánoce stejné, tak se tam odstěhuji. :-))))
|
|
30.11.2014 22:22 -
|
2759420
|
|
63zdenda
|
|
|
Jedno jsem měl minulí týden ve slubě, kamarádovi donesla manelka a druhé, jen pár kousků včera doma, péct bude manelka před vánoci, a budu ve slubě, má jistotu, e kdy nejsem doma, déle vydrí, divný.
Dalí divná věc, alkohol nekonzumuji ale kdy je v cukroví tak ano, nevím jestli jsem absolutní abstinent nebo notorik jako hrom.
Jedno jsem měl minulí týden ve slubě, kamarádovi donesla manelka a druhé, jen pár kousků včera doma, péct bude manelka před vánoci, a budu ve slubě, má jistotu, e kdy nejsem doma, déle vydrí, divný.
Dalí divná věc, alkohol nekonzumuji ale kdy je v cukroví tak ano, nevím jestli jsem absolutní abstinent nebo notorik jako hrom. :nevim :-))))
|
|
01.12.2014 21:02 -
|
2759897
|
|
63zdenda
|
|
|
jruze napsal(a): Dobrá koupím sud oleje a bednu filtrů - hadice u nevoz - teď vem to cukroví(hlavně nenápadně a nam ho ta tvoje nesebere.
To bych straně rád, ale neprojde to. Buďto mne hlídá ona, nebo je na noční, jako dnes a nasadí na mne svého Jorkýho, nevím co je horí, v určité chvíli mají dost podobný hlas a ten trhač má jetě k tomu ostré zuby.
To bych straně rád, ale neprojde to. Buďto mne hlídá ona, nebo je na noční, jako dnes a nasadí na mne svého Jorkýho, nevím co je horí, v určité chvíli mají dost podobný hlas a ten trhač má jetě k tomu ostré zuby. :-))))
|
|
01.12.2014 21:18 -
|
2759949
|
|
63zdenda
|
|
|
Hezký.
Jen co přijede ve 23.00, Tvůj vzkaz jí předám, zůstaň na příjmu. Konečně to jednou nebude na mne.
Hezký. :palec:palec:palec
Jen co přijede ve 23.00, Tvůj vzkaz jí předám, zůstaň na příjmu. Konečně to jednou nebude na mne. :-))))
|
|
01.12.2014 21:21 -
|
2759956
|
|
jruze
|
|
|
63zdenda napsal(a):
Toto se vztahuje k prvnímu obrázku!!!!
Toto se vztahuje k prvnímu obrázku!!!!
|
|
01.12.2014 21:29 -
|
2759966
|
|
63zdenda
|
|
|
Já jí to tak barvitě vysvětlím, e se z toho stejně nevykroutí, doufám e nebude chtít na výlet do Radonic jet hned jak přijede.
Já jí to tak barvitě vysvětlím, e se z toho stejně nevykroutí, doufám e nebude chtít na výlet do Radonic jet hned jak přijede. :-))))
|
|
01.12.2014 23:09 -
|
2760086
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Hledej si novýho servisáka. Do Radonic tě u mamina nepustí.
Hledej si novýho servisáka. Do Radonic tě u mamina nepustí. :-p
|
|
| |
|
|