| | |
28.12.2016 18:44 -
Re: Vánoce,Silvestr a nae figura
|
3023709
|
|
pavouk77
|
Město: Karlovy Vary, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 18 |
|
|
asi váha od VW
asi váha od VW
|
|
28.12.2016 20:27 -
|
3023751
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Tak u fakt nevím, jak přibrat. Pomalu u neodcházím od stolu a ručička je zase o kus ní.
Tak u fakt nevím, jak přibrat. Pomalu u neodcházím od stolu a ručička je zase o kus ní.
Přílohy: vahay.jpg ( 122304b ) - |
|
31.12.2016 19:47 -
|
3024603
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Kdy jsem byl doma na Vánoce, tak jsem se pořád cpal a bylo krásně vidět, jak v pase nabírám, začal jsem dospívat , na Silvestra a Nový rok jsem ve slubě, pořád eru a hubnu , buďto mládnu, víc spaluju ty potvory kalorie , nebo stačí změnit místo a vzduch a tělo řekne hubnout.
Kdy jsem byl doma na Vánoce, tak jsem se pořád cpal a bylo krásně vidět, jak v pase nabírám, začal jsem dospívat :-d, na Silvestra a Nový rok jsem ve slubě, pořád eru a hubnu :-o, buďto mládnu, víc spaluju ty potvory kalorie :-d, nebo stačí změnit místo a vzduch a tělo řekne hubnout. :-d
|
|
24.12.2017 21:35 -
|
3119898
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Tak jsem dnes natočil jednoho astného člověka, co jetě o Vánocích odstál frontu v obchodě a něco sehnal na zub.
Tak jsem dnes natočil jednoho astného člověka, co jetě o Vánocích odstál frontu v obchodě a něco sehnal na zub. :-d
Přílohy: Nákup.mp4 ( 485930b ) - |
|
31.12.2017 01:01 -
|
3121635
|
|
jruze
|
|
|
Tak vem přeji ve nejlepí do nového roku a a se kadému splní ve (jen si nedávejte přání e mne budete provokovat,pomlouvat atd...) já se vynasnaím o to samé.
Tak vem přeji ve nejlepí do nového roku a a se kadému splní ve (jen si nedávejte přání e mne budete provokovat,pomlouvat atd...) já se vynasnaím o to samé.:-d
|
|
31.12.2017 22:15 -
|
3121750
|
|
63zdenda
|
|
|
Tak jsem za svátky zhubnul 4kg.
Tajemství neprozradim, bo to ena zakázala, je to její tajemství.
Jetě přeposíkám její přání mě, bo vás mám rád, jsme jedna rodina, tak se to týká i vás.
Jaroui, já musim provokovat, dělám to pro tebe, bo bez toho nemůe u bejt.
Tak jsem za svátky zhubnul 4kg. :-o
Tajemství neprozradim, bo to ena zakázala, je to její tajemství. :-d
Jetě přeposíkám její přání mě, bo vás mám rád, jsme jedna rodina, tak se to týká i vás. :-))))
Jaroui, já musim provokovat, dělám to pro tebe, bo bez toho nemůe u bejt. :-)) ;-)
Přílohy: Přámí.mp4 ( 507040b ) - |
|
16.12.2018 18:49 -
|
3196744
|
|
63zdenda
|
|
|
Se to přeírání a poívání dobrèho moku blíí co?
Se to přeírání a poívání dobrèho moku blíí co? :-p :-d
|
|
16.12.2018 20:00 -
|
3196761
|
|
jumep
|
|
|
jasne, je obdobie nezerte to, ktore plynule prejde 24 do obdobia vy to vobec nezerete
jasne, je obdobie nezerte to, ktore plynule prejde 24 do obdobia vy to vobec nezerete
|
|
16.12.2018 21:29 -
|
3196782
|
|
63zdenda
|
|
|
To je přesné.
Ale také záleí na tom, jak je aludek elastický,
Včera jsme se enou obsolvovaly 3 návtěvy známých, vude nám (mě) vmutily krabici plnou cukroví, sice maso to není, ale ral jsem celej večer, e jsem se nemohl ani zvednout k notebooku a přihlásit se na klub.
Jinak ohledně sluby budu absolvovat 3x vánoce, jednou teď ve středu doma, druhé 24 ve slubě a třetí a se 27ho vrátim ze sluby, o dárky mi nějak nejde jako spí o pozemské poivatiny.
Vdy kdo se můe pochlubit, e má 3x vánoce behem pár dní.
To je přesné. :palec
Ale také záleí na tom, jak je aludek elastický, :-d
Včera jsme se enou obsolvovaly 3 návtěvy známých, vude nám (mě) vmutily krabici plnou cukroví, sice maso to není, ale ral jsem celej večer, e jsem se nemohl ani zvednout k notebooku a přihlásit se na klub. :-d
Jinak ohledně sluby budu absolvovat 3x vánoce, jednou teď ve středu doma, druhé 24 ve slubě a třetí a se 27ho vrátim ze sluby, o dárky mi nějak nejde jako spí o pozemské poivatiny. :-))))
Vdy kdo se můe pochlubit, e má 3x vánoce behem pár dní. :-d
|
|
17.12.2018 08:17 -
|
3196943
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
A u jsi vyslal Maruku k Měsíčkům pro jahody?
Jinak já se chlubím, první Vánoce jsme měli u včera.
Dárky u mám rozbalené nebo dcera dostala kufr, který bude zítra potřebovat...
Druhé budou v Africe a třetí a se vrátíme
Take letos místo kapra bude doufám nějaká mořská potvora a místo cukroví datle a fíky.
To nae vánoční cukroví jsem u seral teď
A u jsi vyslal Maruku k Měsíčkům pro jahody?
Jinak já se chlubím, první Vánoce jsme měli u včera.
Dárky u mám rozbalené nebo dcera dostala kufr, který bude zítra potřebovat...
Druhé budou v Africe a třetí a se vrátíme :-p
Take letos místo kapra bude doufám nějaká mořská potvora a místo cukroví datle a fíky.
To nae vánoční cukroví jsem u seral teď:-))))
|
|
17.12.2018 08:43 -
|
3196951
|
|
jruze
|
|
|
A já myslel e migrace je opačným směrem.
A já myslel e migrace je opačným směrem.:-d
|
|
17.12.2018 11:02 -
|
3196993
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
No právě, kdy jsou vichni tady, tak mi jedeme tam
No právě, kdy jsou vichni tady, tak mi jedeme tam :-d
|
|
17.12.2018 11:38 -
|
3197007
|
|
63zdenda
|
|
|
HELLMUT napsal(a): No právě, kdy jsou vichni tady, tak mi jedeme tam
Nekecej a napi pravdu, aspoň skoro na vánoce, jede tam dělat nábor na levnou pracovní sílu do své prosperující firmy , pak u nebude tahat na vánoce, nato po celej rok.
Nekecej a napi pravdu, aspoň skoro na vánoce, jede tam dělat nábor na levnou pracovní sílu do své prosperující firmy :-)), pak u nebude tahat na vánoce, nato po celej rok. :-))))
|
|
27.12.2018 22:57 -
|
3198784
|
|
63zdenda
|
|
|
Kdy jsem jel před týdnem do sluby, ve v pohodě, dnes jsem jel domů a nomohl zapnout knoflík u kalhot, jedl jsem málo a celou slubu makal jako ďas, to je nespravedlnost, buď musim zhubnout, nebo koupit nové kalhoty, asi mi je někdo přeil.
Kdy jsem jel před týdnem do sluby, ve v pohodě, dnes jsem jel domů a nomohl zapnout knoflík u kalhot, jedl jsem málo a celou slubu makal jako ďas, to je nespravedlnost, buď musim zhubnout, nebo koupit nové kalhoty, asi mi je někdo přeil. :-((((
|
|
28.12.2018 00:59 -
|
3198807
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Kupovat nový kalhoty kvůli jednomu knoflíku je blbost. Měl by sis s tím zajet na diagnostiku k někomu, kdo s ní umí zacházet. Co měřený hodnoty?
A nebo to zkus protáhnout po dálnici a pořádně tomu nalo.
Kupovat nový kalhoty kvůli jednomu knoflíku je blbost. Měl by sis s tím zajet na diagnostiku k někomu, kdo s ní umí zacházet. Co měřený hodnoty?
A nebo to zkus protáhnout po dálnici a pořádně tomu nalo. :-))
|
|
28.12.2018 10:23 -
|
3198844
|
|
63zdenda
|
|
|
Mikra napsal(a): Kupovat nový kalhoty kvůli jednomu knoflíku je blbost. Měl by sis s tím zajet na diagnostiku k někomu, kdo s ní umí zacházet. Co měřený hodnoty?
A nebo to zkus protáhnout po dálnici a pořádně tomu nalo.
No ena jako dobrá hospodyně aby uetřila, vytáhla a opráila rotopéd , prý je to levnějí jak nové kalhoty a nebo platit diagnostiku, mám lapat, dokud nezhubnu do kalhot, jetě e nechce na tom pekelném stroji vyrábět elektriku pro celej barák , to bych se mohl úplně ztratit, nebo se ztratim hned a nebudu muset lapat.
:palec :-d
No ena jako dobrá hospodyně aby uetřila, vytáhla a opráila rotopéd :-((((, prý je to levnějí jak nové kalhoty a nebo platit diagnostiku, mám lapat, dokud nezhubnu do kalhot, jetě e nechce na tom pekelném stroji vyrábět elektriku pro celej barák :-d, to bych se mohl úplně ztratit, nebo se ztratim hned a nebudu muset lapat. :-))))
|
|
28.12.2018 10:39 -
|
3198845
|
|
HELLMUT
|
|
|
Mě taky přibylo něco na pohotovostní hmotnosti.
Nevím jak je to moné ale asi jsem snědl semínko melounu a teď mi začal růst v břie.
I arabáci v Egyptě mě obdivně poplácavali po pupku jako e dobrý.
Dokonce si drzouni dovolili mě přirovnat k Mořské krávě. Lákal nás na výlet e tam mají být mořské krávy a přitom ukázal na mě a plácal mě po břie
Mě taky přibylo něco na pohotovostní hmotnosti.
Nevím jak je to moné ale asi jsem snědl semínko melounu a teď mi začal růst v břie.
Dokonce si drzouni dovolili mě přirovnat k Mořské krávě. Lákal nás na výlet e tam mají být mořské krávy a přitom ukázal na mě a plácal mě po břie :-o :-))))
|
|
28.12.2018 11:15 -
|
3198848
|
|
63zdenda
|
|
|
HELLMUT napsal(a): Mě taky přibylo něco na pohotovostní hmotnosti.
Dokonce si drzouni dovolili mě přirovnat k Mořské krávě. Lákal nás na výlet e tam mají být mořské krávy a přitom ukázal na mě a plácal mě po břie
To má z těch mořských potvor .
A přijede z té oxotiky, dej si pořádnou flákotu se salátem, chlebíček, jednohubku a pak teprve ucítí slast a blaho , to ti budou malé i elastické plavky.
To má z těch mořských potvor :-)).
A přijede z té oxotiky, dej si pořádnou flákotu se salátem, chlebíček, jednohubku a pak teprve ucítí slast a blaho :-d, to ti budou malé i elastické plavky. :-))))
|
|
28.12.2018 11:27 -
|
3198850
|
|
HELLMUT
|
|
|
U jsem bohuel 2 dny doma.
Je tu hnusná zima ( a to jetě mám těstí e je vlastně dost teplo)
Týden jsem chodil v kraasech tričku a sandálech, to byla paráda kterou ádný salát a řízek nevyrovná ...
U jsem bohuel 2 dny doma.
Je tu hnusná zima ( a to jetě mám těstí e je vlastně dost teplo)
Týden jsem chodil v kraasech tričku a sandálech, to byla paráda kterou ádný salát a řízek nevyrovná ...:-((((
|
|
| |
|
|