| | |
24.12.2013 09:25 -
Vánoce,Silvestr a nae figura
|
2649544
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Tak tu jsou opět svátky,klobásky,salátek,řízečky,chlebíčky a cukroví,a zase nějaký ten gram navíc,kamarád má poznatek,který jsem zatím nevyzkouel,nacpat se a jít si lehnout,tvrdí,e úplně cejtí,jak se tuky spalujou samy,kdy vstane,zas má na něco chu,to je známka toho,e prý zhubnul,má někdo podobné poznatky,nebo osvědčenou metodu,jak nepřibrat během těchto svátků,i kdy to samozřejmě k nim patří?
Tak tu jsou opět svátky,klobásky,salátek,řízečky,chlebíčky a cukroví,a zase nějaký ten gram navíc,kamarád má poznatek,který jsem zatím nevyzkouel,nacpat se a jít si lehnout,tvrdí,e úplně cejtí,jak se tuky spalujou samy,kdy vstane,zas má na něco chu,to je známka toho,e prý zhubnul,má někdo podobné poznatky,nebo osvědčenou metodu,jak nepřibrat během těchto svátků,i kdy to samozřejmě k nim patří?
|
|
24.12.2013 09:44 -
Re: Vánoce,Silvestr a nae figura
|
2649546
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
No vida já to taky říkám furt!
Narat a lehnout
Moje teorie je, e lev kdy seere gazelu si taky lehne pod strom a chrápe, nejde si zaběhat..
No vida já to taky říkám furt!
Narat a lehnout :-))))
Moje teorie je, e lev kdy seere gazelu si taky lehne pod strom a chrápe, nejde si zaběhat..
|
|
24.12.2013 10:11 -
|
2649550
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Ve kolce nás učili, e po jídle musíme jít spát. No a co se v mládí naučí, to ti budou na starý kolena zakazovat. Snaím se ten zvyk ze kolky dodrovat, ale v práci nemají pochopení. Kolikrát mě vzbudí jetě dřív, ne se mi začnou zdát ty tuky spalující sny. Pak člověk nemá přibrat, kdy nemá čas na spalování tuků. Teď mám vánoční prázdniny, tak doufám, e kdy budu mít čas si po kadým jídle trochu zdřímnout, tak e konečně zhubnu. Po třech králích to převáím a uvidíme.
Ve kolce nás učili, e po jídle musíme jít spát. No a co se v mládí naučí, to ti budou na starý kolena zakazovat. Snaím se ten zvyk ze kolky dodrovat, ale v práci nemají pochopení. Kolikrát mě vzbudí jetě dřív, ne se mi začnou zdát ty tuky spalující sny. Pak člověk nemá přibrat, kdy nemá čas na spalování tuků. Teď mám vánoční prázdniny, tak doufám, e kdy budu mít čas si po kadým jídle trochu zdřímnout, tak e konečně zhubnu. Po třech králích to převáím a uvidíme.
|
|
24.12.2013 10:33 -
|
2649560
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Jak říkali klasici imek + Grossmann:
Tělo musí hodně jíst, aby bylo silné a mohlo se obezitě bránit.
Jak říkali klasici imek + Grossmann:
Tělo musí hodně jíst, aby bylo silné a mohlo se obezitě bránit.
|
|
24.12.2013 10:58 -
|
2649568
|
|
jumep
|
|
|
Desatero pro tíhlů líniu od Bolka Polívky:
1. Dy neco jí a nikdo a nevidí, to to nemá ádné kalorie.
2. Dy do seba cpe čokoládu a chlastá k temu slivovicu, to tá ti ty kalorie zruí.
3. Dy sa postará, aby veci okolo přibrali víc kilo ne ty,to bude najtíhlejí.
4. Dy sa vás bude cpat víc, to sa počítajú kalorie enom temu, kerý sní najvíc.
5. Jídlo, co sní v kině a nebo u televize popřípadě u počítače, jako polárka, oplatky, suenky, to sa nepočítá, protoe
to patří do zábavy a né do jídla.
6. Kakao, brandy, topinky, dorty, chleba se sádlem, pek a klobásky neobsahujú kalorie, dy sa jijú ze zdravotních
důvodů.
7. Jídlo, keré sní, dy vaří, taky nemá kalorie, protoe to nejí, ale kotuje.
8. Jídlo, keré má stejnú barvu, taky neobsahuje kalorie. Třeba dy sní penát a pistáciovú zmrzlinu, to to je
jak dybys nesnědl nic.
9. Obezita je nemoc a to je potřeba pořádně sa nadlábnút, aby s ňu tělo mohlo pořádně bojovat.
A navíc:
10. enská bez břucha je jak hrnek bez ucha !!! A enská bez řiti je jak váza bez kvítí !!!
Desatero pro tíhlů líniu od Bolka Polívky:
1. Dy neco jí a nikdo a nevidí, to to nemá ádné kalorie.
2. Dy do seba cpe čokoládu a chlastá k temu slivovicu, to tá ti ty kalorie zruí.
3. Dy sa postará, aby veci okolo přibrali víc kilo ne ty,to bude najtíhlejí.
4. Dy sa vás bude cpat víc, to sa počítajú kalorie enom temu, kerý sní najvíc.
5. Jídlo, co sní v kině a nebo u televize popřípadě u počítače, jako polárka, oplatky, suenky, to sa nepočítá, protoe
to patří do zábavy a né do jídla.
6. Kakao, brandy, topinky, dorty, chleba se sádlem, pek a klobásky neobsahujú kalorie, dy sa jijú ze zdravotních
důvodů.
7. Jídlo, keré sní, dy vaří, taky nemá kalorie, protoe to nejí, ale kotuje.
8. Jídlo, keré má stejnú barvu, taky neobsahuje kalorie. Třeba dy sní penát a pistáciovú zmrzlinu, to to je
jak dybys nesnědl nic.
9. Obezita je nemoc a to je potřeba pořádně sa nadlábnút, aby s ňu tělo mohlo pořádně bojovat.
A navíc:
10. enská bez břucha je jak hrnek bez ucha !!! A enská bez řiti je jak váza bez kvítí !!!
|
|
24.12.2013 11:27 -
|
2649579
|
|
vseved
|
Město: Mratín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 636 |
|
|
HELLMUT napsal(a): No vida já to taky říkám furt!
Narat a lehnout
Plně souhlasím. Já to odpozoroval od psů (od mladí chovám vlčáky). Take ráno nesnídat, oběd odfláknout ale před spaním se nacpat (abych nemusel v noci vstávat). Výsledek v 65 je při 182cn 80kg v zimě a kolem 76 v létě. ji 30let.
Plně souhlasím. Já to odpozoroval od psů (od mladí chovám vlčáky). Take ráno nesnídat, oběd odfláknout ale před spaním se nacpat (abych nemusel v noci vstávat). Výsledek v 65 je při 182cn 80kg v zimě a kolem 76 v létě. ji 30let.
|
|
24.12.2013 12:40 -
|
2649620
|
|
jruze
|
|
|
Mikra napsal(a): Ve kolce nás učili, e po jídle musíme jít spát. No a co se v mládí naučí, to ti budou na starý kolena zakazovat. Snaím se ten zvyk ze kolky dodrovat, ale v práci nemají pochopení. Kolikrát mě vzbudí jetě dřív, ne se mi začnou zdát ty tuky spalující sny. Pak člověk nemá přibrat, kdy nemá čas na spalování tuků. Teď mám vánoční prázdniny, tak doufám, e kdy budu mít čas si po kadým jídle trochu zdřímnout, tak e konečně zhubnu. Po třech králích to převáím a uvidíme.
Králík je hubenej !! to chce flaxu z pořádnýho bejka a jím nejvíc v noci - jednak na to mám klid,nikdo mi do toho nekecá , kalorie se hezky uloí rovnoměrně do celého těla (kdy jí vestoje,nebo sedě musí jich spousta někam plhat aby se dostaly vude a hodně jich na to nemá řeknou e se na to vys... a odejdou......) A jetě jedna věc - co do sebe nasouká bez vědomí svého starostlivého protějku se nepočítá (asi) páč ráno má hezky připravenou snídani abys nestrádal
Králík je hubenej !! to chce flaxu z pořádnýho bejka a jím nejvíc v noci - jednak na to mám klid,nikdo mi do toho nekecá , kalorie se hezky uloí rovnoměrně do celého těla (kdy jí vestoje,nebo sedě musí jich spousta někam plhat aby se dostaly vude a hodně jich na to nemá řeknou e se na to vys... a odejdou......) A jetě jedna věc - co do sebe nasouká bez vědomí svého starostlivého protějku se nepočítá (asi) páč ráno má hezky připravenou snídani abys nestrádal :palec
|
|
24.12.2013 13:54 -
|
2649658
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Ale tři králíci to je dobrá svačinka taky jsem četl králíky.
Ale tři králíci to je dobrá svačinka :-)))) taky jsem četl králíky.
|
|
24.12.2013 13:55 -
|
2649661
|
|
jumep
|
|
|
uz sa vam o jedle aj sniva, este chvilu a bude zlate prasa
uz sa vam o jedle aj sniva, este chvilu a bude zlate prasa :D
|
|
24.12.2013 14:18 -
|
2649677
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Po půlnoci se to nepočítá,to u je ráno a je to snídaně,není nad to,kdy se to pořádně zdůvodní.
Po půlnoci se to nepočítá,to u je ráno a je to snídaně,není nad to,kdy se to pořádně zdůvodní.:-d
|
|
24.12.2013 14:32 -
|
2649681
|
|
C5stepan
|
|
|
jruze napsal(a): Nevím co ty slepice dávaj do těch vajíček,ale dostal jsem flaku domácího vaječňáku páč ho mám rád(od mé drahé) no u dochází ,,králové a králíci vypadaj stejně"
No promiň, ale po flace Vaječného snu - není Ti blbě? Na druhou stranu Ti tento utrejch krásně zavápní dirky v prokouřených plicích. Jak to asi ty zlaté prasátka dělají, e vidím jetě před večeří dvě překříené? Jen jsem trochu ochutnal sousedovu trnkovou. Léčím chřipku........
Jo pánové servisáci, kdy celý den proleíte (a někteří i noc) pod autem, to se vám to přibývá. Ale co my chudáci zahradníci - furt s rýčem a hrábkama a na stojáka?
No promiň, ale po flace Vaječného snu - není Ti blbě? Na druhou stranu Ti tento utrejch krásně zavápní dirky v prokouřených plicích:palec. Jak to asi ty zlaté prasátka dělají, e vidím jetě před večeří dvě překříené? Jen jsem trochu ochutnal sousedovu trnkovou:-)). Léčím chřipku........
Jo pánové servisáci, kdy celý den proleíte (a někteří i noc) pod autem, to se vám to přibývá. Ale co my chudáci zahradníci - furt s rýčem a hrábkama a na stojáka?
|
|
24.12.2013 21:05 -
|
2649882
|
|
Hanz 397
|
|
|
HELLMUT napsal(a): Ale tři králíci to je dobrá svačinka taky jsem četl králíky.
Králíky nebrat-mám takovou teorii:
...Kuřecí nejím,protoe kuře je brácha soji a kdy chci maso a dal bych si kuře,tak je to to samý,jako kdybyste chtěli moji 2,2hdi naučit rát vodu. No a k těm králíkům: Kde ijí slepice(kuřata)? kdy teda nepočítám velkovýkrmny. ijí na vesnici na dvorku. No a co je na tý vesnici na tom dvorku v rohu? Ne kadibouda. V tom druhym rohu... No jasně,králíkárna. V králíkárně ijí samozřejmě králíci a vlastně jsou v přímym,dlouhodobym kontaktu s těma kuřatama-sourozencema soji. No a kdy jsou celý dny v tom kontaktu,tak co od nich člověk můe čekat? e snad budou jiný,ne ty kuřata?
Králíky nebrat-mám takovou teorii:
...Kuřecí nejím,protoe kuře je brácha soji a kdy chci maso a dal bych si kuře,tak je to to samý,jako kdybyste chtěli moji 2,2hdi naučit rát vodu. No a k těm králíkům: Kde ijí slepice(kuřata)? kdy teda nepočítám velkovýkrmny. ijí na vesnici na dvorku. No a co je na tý vesnici na tom dvorku v rohu? Ne kadibouda. V tom druhym rohu... No jasně,králíkárna. V králíkárně ijí samozřejmě králíci a vlastně jsou v přímym,dlouhodobym kontaktu s těma kuřatama-sourozencema soji. No a kdy jsou celý dny v tom kontaktu,tak co od nich člověk můe čekat? e snad budou jiný,ne ty kuřata?
|
|
24.12.2013 21:36 -
|
2649892
|
|
jruze
|
|
|
Já mám doma dohodu : a budu mít víc přes pupek ne má drahá přes prsa začnu z dietou
Já mám doma dohodu : a budu mít víc přes pupek ne má drahá přes prsa začnu z dietou :-))))
|
|
24.12.2013 22:00 -
|
2649896
|
|
63zdenda
|
|
|
Tvá drahá je rozumná ena,jen co dojim druhé plato chlebáčků,vezmu to kolem zrcadla,abych se podíval zda uvidim zlate prase,dojdu za tou svou drahou polovičkou,a zeptám se jí na to,budu argumentovat,e Ty má také takovou dohodu.
Tvá drahá je rozumná ena,jen co dojim druhé plato chlebáčků,vezmu to kolem zrcadla,abych se podíval zda uvidim zlate prase,dojdu za tou svou drahou polovičkou,a zeptám se jí na to,budu argumentovat,e Ty má také takovou dohodu.:-))))
|
|
24.12.2013 22:52 -
|
2649916
|
|
DaveLbc
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 422 |
|
|
Tak to kluci musím u začít hubnout
Tak to kluci musím u začít hubnout:-))
|
|
25.12.2013 22:33 -
|
2650259
|
|
63zdenda
|
|
|
Dohoda neprola,váha ukázala o 1kg víc jak včera,vlítl jsem na rotoped,váha o dalí 0.5kg víc,poučení-nacvičovat spartakiádu k ničemu nevede,jídlo je dobré,co snim,nikdo u mi nevezme.To mé poznatky a testy k mé figuře 76kg.
Dohoda neprola,váha ukázala o 1kg víc jak včera,vlítl jsem na rotoped,váha o dalí 0.5kg víc,poučení-nacvičovat spartakiádu k ničemu nevede,jídlo je dobré,co snim,nikdo u mi nevezme.To mé poznatky a testy k mé figuře 76kg.;-)
|
|
26.12.2013 11:12 -
|
2650368
|
|
DaveLbc
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 422 |
|
|
To je právě to čemu nerozumím Čím víc hubnu tím víc přibírám
To je právě to čemu nerozumím:nevim Čím víc hubnu tím víc přibírám:-))))
|
|
| |
|
|