| | |
18.08.2013 20:43 -
Re: cesta na dovolenku
|
2609508
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Ps dnes jsme jeli Fordem na nákup do vedlejí vesnice,děkuji vem svatým e jsem v něm nemusel absolvovat tu cestu sem . Sedadlo je tvrdé jak v tramvaji! To je fakt děs co to dnes je za módu. Chce se mi brečet při představě co si koupím za dalí auto a C5 nebude na hydru...
Protoe já si tu cestu sem moc uil,sám ve vysněném vozidle,oblíbená muzika na plné kule,Chvílemi jsem úplně křičel radosti jaká je to bomba.Po dojezdu jsem byl úplně v euforii a klidně bych to dál na otočku zpět.C5 je boské vozidlo
Ps dnes jsme jeli Fordem na nákup do vedlejí vesnice,děkuji vem svatým e jsem v něm nemusel absolvovat tu cestu sem . Sedadlo je tvrdé jak v tramvaji! To je fakt děs co to dnes je za módu. Chce se mi brečet při představě co si koupím za dalí auto a C5 nebude na hydru...
Protoe já si tu cestu sem moc uil,sám ve vysněném vozidle,oblíbená muzika na plné kule,Chvílemi jsem úplně křičel radosti jaká je to bomba.Po dojezdu jsem byl úplně v euforii a klidně bych to dál na otočku zpět.C5 je boské vozidlo
|
|
19.08.2013 09:11 -
|
2609539
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Rozrael vzduch kamión kdy jsme jeli do Hamburku pro můj vůz.
Jo nejkratí cesta je zajímavá... Jel jsem i polem v kukuřici,ale měl jsem náskok tak jsem si to mohl dovolit. Bylo to super!
Rozrael vzduch kamión kdy jsme jeli do Hamburku pro můj vůz.
Jo nejkratí cesta je zajímavá... Jel jsem i polem v kukuřici,ale měl jsem náskok tak jsem si to mohl dovolit. Bylo to super!
|
|
19.08.2013 13:55 -
|
2609602
|
|
rrromek
|
Město: Ostrava, Auto: Peugeot 307 SW | Počet příspěvků: 76 |
|
|
Zdravim vsechny! V sobotu jsem dorazil do HR, BIBINJE. Najeto 1000 km, spotreba 6 l/100 km, 13 hod. 2 kolony ve Slovinsku, 2 v Chorvatsku. Jinak super, pohodli v C5 na 1! V sobotu presun do IT, tak snad uz bez vetsich kolon.
Zdravim vsechny! V sobotu jsem dorazil do HR, BIBINJE. Najeto 1000 km, spotreba 6 l/100 km, 13 hod. 2 kolony ve Slovinsku, 2 v Chorvatsku. Jinak super, pohodli v C5 na 1! V sobotu presun do IT, tak snad uz bez vetsich kolon.
|
|
19.08.2013 14:15 -
|
2609603
|
|
duff74
|
Město: Holeov, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 163 |
|
|
Tak u jsem se taky o půlnoci vrátil z Chorvatska. Cesta tam v pondělí 12.8. kolem 02.45 h z Holeova přes Bratislavu a Rajku do Székesfehérváru a přes přechod Goričan do HR. Cíl byl v Maslenici, co je první sjezd za tunelem Sveti Rok - 870 km. Cesta úplně v pohodě a maďarská dálnice byla od Székesfehérváru po HR hranice dopoledne v pracovní den úplně pustá. Na místě jsem byl před 13.00 h i s dvěmi přestávkami.
Včera v neděli jsem naplánoval odjezd v 13.00 h abych se vyhnul kolonám...Úplně stejně přemýlelo asi bambilión lidí, protoe první kolona byla u v kopci před Svetim Rokem. Ta se rozjela hned za tunelem. Musel jsem tankovat, tak jsem zastavil na první pumpě za tunelem (INA) a ne jsem doel na řadu, trvalo to 48 minut. No a pak se konalo pár meních kolon bez zjevného důvodu a od místa kde se připojuje dálnice z Istrie u to byly jen takové přískoky a k Lučku cca 50 km. Proto jsem radi s předstihem odbočil na bezhotovostní platbu mýta, kde bylo přede mnou jedno auto. Ze Zagrebu u jsem fičel plynule a domů s jednou zastávkou na pumpě v Maďarsku. Ale stejně jsem dojel a v 00.30h.
Celkem 1910 km, rychlost do 140 km/h, spotřeba 6,3 l. Dálniční poplatky: 1352,-Kč (bez slovenské DZ), cena nafty do 3500,-.
P.S. auta u pangejtu: Opel Zafira A (nevydrela to popojídění a uvařila se), Renault Megane, Ford Focus, BMW 3 (relativně nový) a Felda s HR spz. C5 jsem potkal kupodivu jen jednu, byla to C5 II sedan se zagrebskou spz.
Tak u jsem se taky o půlnoci vrátil z Chorvatska. Cesta tam v pondělí 12.8. kolem 02.45 h z Holeova přes Bratislavu a Rajku do Székesfehérváru a přes přechod Goričan do HR. Cíl byl v Maslenici, co je první sjezd za tunelem Sveti Rok - 870 km. Cesta úplně v pohodě a maďarská dálnice byla od Székesfehérváru po HR hranice dopoledne v pracovní den úplně pustá. Na místě jsem byl před 13.00 h i s dvěmi přestávkami.
Včera v neděli jsem naplánoval odjezd v 13.00 h abych se vyhnul kolonám...Úplně stejně přemýlelo asi bambilión lidí, protoe první kolona byla u v kopci před Svetim Rokem. Ta se rozjela hned za tunelem. Musel jsem tankovat, tak jsem zastavil na první pumpě za tunelem (INA) a ne jsem doel na řadu, trvalo to 48 minut:-(. No a pak se konalo pár meních kolon bez zjevného důvodu a od místa kde se připojuje dálnice z Istrie u to byly jen takové přískoky a k Lučku cca 50 km. Proto jsem radi s předstihem odbočil na bezhotovostní platbu mýta, kde bylo přede mnou jedno auto. Ze Zagrebu u jsem fičel plynule a domů s jednou zastávkou na pumpě v Maďarsku. Ale stejně jsem dojel a v 00.30h.
Celkem 1910 km, rychlost do 140 km/h, spotřeba 6,3 l. Dálniční poplatky: 1352,-Kč (bez slovenské DZ), cena nafty do 3500,-.
P.S. auta u pangejtu: Opel Zafira A (nevydrela to popojídění a uvařila se), Renault Megane, Ford Focus, BMW 3 (relativně nový) a Felda s HR spz. C5 jsem potkal kupodivu jen jednu, byla to C5 II sedan se zagrebskou spz.
|
|
19.08.2013 16:32 -
|
2609626
|
|
jumep
|
|
|
ja len taky offtopic, co vsetci na tom chorvatsku vidite?
ja len taky offtopic, co vsetci na tom chorvatsku vidite? :)
|
|
19.08.2013 20:27 -
|
2609689
|
|
Petr72
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 850 |
|
|
jumep, Mají tam super kolony !!!
gumovači ,sma to............
jumep, Mají tam super kolony !!!
gumovači ,sma to............
|
|
19.08.2013 21:43 -
|
2609720
|
|
HELLMUT
|
|
|
Taky nechápu co tady na tom vsichni vidí... Já bych sem dobrovolně nejel. ena to dostala od kamarádky k narozeninám e zaplatila ubytování i pro nás.Tak jsem souhlasil pod podmínkou e se svezu sám a uiju si zase dlouhou cestu v C5.Jinak bych sem nejel .Chorvati jsou faisti co vyprovokovali největí válku od té druhé světové.A teď z turistů tahají penize.Přítí rok jedeme do Warnemunde ,to je můj sen se tam po 30 letech zase podívat...
Taky nechápu co tady na tom vsichni vidí... Já bych sem dobrovolně nejel. ena to dostala od kamarádky k narozeninám e zaplatila ubytování i pro nás.Tak jsem souhlasil pod podmínkou e se svezu sám a uiju si zase dlouhou cestu v C5.Jinak bych sem nejel .Chorvati jsou faisti co vyprovokovali největí válku od té druhé světové.A teď z turistů tahají penize.Přítí rok jedeme do Warnemunde ,to je můj sen se tam po 30 letech zase podívat...;-)
|
|
19.08.2013 22:10 -
|
2609728
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
no ja jen podruhé decentně naznačuji, aby jste si přečetli první příspěvek, díky
no ja jen podruhé decentně naznačuji, aby jste si přečetli první příspěvek, díky ;-)
|
|
21.08.2013 17:21 -
|
2611108
|
|
Darja
|
|
|
Do východní Evropy si nezapomeňte hasičák! Skoro vude povinný.... Bělorusko, Bulharsko, Ukrajina a třeba i Rumunsko. Já na to skoro zapomněla...
Do východní Evropy si nezapomeňte hasičák! Skoro vude povinný....:-) Bělorusko, Bulharsko, Ukrajina a třeba i Rumunsko. Já na to skoro zapomněla...
|
|
21.08.2013 17:50 -
|
2611131
|
|
mravcek1
|
|
|
Darja napsal(a): Do východní Evropy si nezapomeňte hasičák! Skoro vude povinný.... Bělorusko, Bulharsko, Ukrajina a třeba i Rumunsko. Já na to skoro zapomněla... ja som myslel,e iba pre firemne je hasicak povinny,No pre istotu som si ho aj tak zaobstaral
ja som myslel,e iba pre firemne je hasicak povinny,No pre istotu som si ho aj tak zaobstaral
|
|
21.08.2013 17:50 -
|
2611132
|
|
Zbyňa
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 459 |
|
|
Já teda tím, e mám auto z belgie, tak hasičák mám. Ale to tam na východě maj udělaný vyčůraně jako Francouzi, e je to povinná výbava řidiče a né vozidla?
Já teda tím, e mám auto z belgie, tak hasičák mám. Ale to tam na východě maj udělaný vyčůraně jako Francouzi, e je to povinná výbava řidiče a né vozidla?
|
|
21.08.2013 18:41 -
|
2611200
|
|
Jano
|
Město: Vychodna, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 117 |
|
|
Aj v Požsku je povinný.
Aj v Požsku je povinný.
|
|
21.08.2013 18:50 -
|
2611201
|
|
tomikku
|
Město: Havířov, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 308 |
|
|
taky nezapomínejte e na cestě do chorvatska jedete přes rakousy a tam musí mít vestu kadý člen posádky vozu
taky nezapomínejte e na cestě do chorvatska jedete přes rakousy a tam musí mít vestu kadý člen posádky vozu ;-)
|
|
21.08.2013 22:43 -
|
2611527
|
|
Darja
|
|
|
Zbyňa napsal(a): Já teda tím, e mám auto z belgie, tak hasičák mám. Ale to tam na východě maj udělaný vyčůraně jako Francouzi, e je to povinná výbava řidiče a né vozidla?
Tak dopodrobna to zas nevím. Ale vím, e ho musí mít v autě (a je fuk, kde, třeba v kufru).
Ale myslím si, e je to ikovný, mít ho... heslo: "vdy připraven"
Tak dopodrobna to zas nevím. Ale vím, e ho musí mít v autě (a je fuk, kde, třeba v kufru).
Ale myslím si, e je to ikovný, mít ho... heslo: "vdy připraven"
|
|
21.08.2013 23:11 -
|
2611566
|
|
jumep
|
|
|
hasicak je dobre mat aj ked neni povinny ... ked budes videt horet auto ktoremu sa este da pomoct hasicakom ... a cena hasicaku je smiesna
hasicak je dobre mat aj ked neni povinny ... ked budes videt horet auto ktoremu sa este da pomoct hasicakom ... a cena hasicaku je smiesna
|
|
22.08.2013 06:09 -
|
2611600
|
|
jruze
|
|
|
Vesta- jsem byl na dovolené - né na vycházkách, hasičák - hasím jen svou ízeň, alkoholtestr - nikdy bych odtamtud neodjel,vercajk - 10,13,roubovák,kletě,klíč na kola,zkouečka - jsem na dovolené né v práci. Upřímně - jedna vesta a na ostatní jsem zapomněl .A a na jednu fotečku asi za nedodrení vzdálenosti rozestupu mezi auty(50m) nebo rychlost?? v tunelu.Asi jsem fotogenickej typ
Vesta- jsem byl na dovolené - né na vycházkách, hasičák - hasím jen svou ízeň, alkoholtestr - nikdy bych odtamtud neodjel,vercajk - 10,13,roubovák,kletě,klíč na kola,zkouečka - jsem na dovolené né v práci.:-)))) Upřímně - jedna vesta a na ostatní jsem zapomněl .A a na jednu fotečku asi za nedodrení vzdálenosti rozestupu mezi auty(50m) nebo rychlost?? v tunelu.Asi jsem fotogenickej typ :-))))
|
|
22.08.2013 10:47 -
|
2611761
|
|
shalafi
|
|
|
pred tromi dnami som sa vratil z dovolenky v Anglicku (>3500km), lavostranna premavka v pohode, zvykol som si velmi rychlo. Trajekt cez kanal pomaly a drahy (180e spiatocny listok), vlak cez kanal sice rychly, ale neskutocne drahy (cez 300e spiatocny listok), takze vyhrala lodka. Celkova spotreba okolo 6.3, rychlost podla GPS vacsinou +2-3km/h nad miestny limit, s vynimkou Nemecka. Tam tempomat na 170 kym sa dalo, vacsinou sa ale nedalo - Nemci jazdia zasadne v lavom pruhu ak je vpravo cokolvek vo vzdialenosti pol kilometra pred nimi. Su schopni strcit sa pred vas aj ked idu o 50-60km/h pomalsie a zostat tam najblizsich 5 kilometrov, pocas ktorych maju 10 moznosti ako vas bez namahy pustit. Toto som nevidel nikde inde (AT,B,F,GB), iba v Nemecku ..
pred tromi dnami som sa vratil z dovolenky v Anglicku (>3500km), lavostranna premavka v pohode, zvykol som si velmi rychlo. Trajekt cez kanal pomaly a drahy (180e spiatocny listok), vlak cez kanal sice rychly, ale neskutocne drahy (cez 300e spiatocny listok), takze vyhrala lodka. Celkova spotreba okolo 6.3, rychlost podla GPS vacsinou +2-3km/h nad miestny limit, s vynimkou Nemecka. Tam tempomat na 170 kym sa dalo, vacsinou sa ale nedalo - Nemci jazdia zasadne v lavom pruhu ak je vpravo cokolvek vo vzdialenosti pol kilometra pred nimi. Su schopni strcit sa pred vas aj ked idu o 50-60km/h pomalsie a zostat tam najblizsich 5 kilometrov, pocas ktorych maju 10 moznosti ako vas bez namahy pustit. Toto som nevidel nikde inde (AT,B,F,GB), iba v Nemecku ..
|
|
| |
|
|