| | |
11.08.2013 14:38 -
Re: cesta na dovolenku
|
2607419
|
|
mravcek1
|
|
|
tak uz som doma,cesta uplne v pohode a jazda super skvela na hydre(prva dlha cesta na C5) a pre moje porovnanie s ochcavkou minuly rok ktora je dobra akurat tak vozit srot .Citronik chvala bohu vydrzal Bol som prekvapeny ale na dialnici som stretol asi tri C5 ale co sa tyka pobrezia tak tam som videl cca 10 kuskov nasich tatosov.takze chorvati asi ties radi peričko pod prdelkou
tak uz som doma,cesta uplne v pohode a jazda super skvela na hydre(prva dlha cesta na C5) a pre moje porovnanie s ochcavkou minuly rok ktora je dobra akurat tak vozit srot .Citronik chvala bohu vydrzal:palec Bol som prekvapeny ale na dialnici som stretol asi tri C5 ale co sa tyka pobrezia tak tam som videl cca 10 kuskov nasich tatosov.takze chorvati asi ties radi peričko pod prdelkou:palec
|
|
11.08.2013 18:05 -
|
2607548
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
No já musím uznat, e ty obchodní úspěchy kodovky nejsou bublinou. V Rakousku i Německu i Itálii kodovek fakt síla, často i firem, občas i nějaká obecní policie...
No já musím uznat, e ty obchodní úspěchy kodovky nejsou bublinou. V Rakousku i Německu i Itálii kodovek fakt síla, často i firem, občas i nějaká obecní policie...
|
|
11.08.2013 20:33 -
|
2607611
|
|
Zbyňa
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 459 |
|
|
Opravdu? Já kdy jel přes Německo, tak jsem to sledoval a potkat na dálnici kodovku, skoro nemoný. A kdy u jel němec v koktáfce, tak se krčil co nejní a zakrýval si tvář, aby ho někdo neviděl
Opravdu? Já kdy jel přes Německo, tak jsem to sledoval a potkat na dálnici kodovku, skoro nemoný. A kdy u jel němec v koktáfce, tak se krčil co nejní a zakrýval si tvář, aby ho někdo neviděl :-))))
|
|
12.08.2013 09:52 -
|
2607813
|
|
miskod
|
|
|
Pridavam sa...Nemecko, francuzko...Skodoviek zopar a aj tie mali ceske znacky.
Ale jedna perlicka predsa. Pri stuttgarte som na dialnici stretol feliciu na nemeckych znackach...
Pridavam sa...Nemecko, francuzko...Skodoviek zopar a aj tie mali ceske znacky.
Ale jedna perlicka predsa. Pri stuttgarte som na dialnici stretol feliciu na nemeckych znackach...:-)
|
|
12.08.2013 10:56 -
|
2607870
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
No já teď pracuji v Německu -Görlitz a kodovek je tady mraky ,C5 jsou zde místní asi 3
No já teď pracuji v Německu -Görlitz a kodovek je tady mraky ,C5 jsou zde místní asi 3:-))
|
|
12.08.2013 12:42 -
|
2607926
|
|
miskod
|
|
|
no to asi bude tym trojmedzim pl,cz a vychodne nemecko...
no to asi bude tym trojmedzim pl,cz a vychodne nemecko...
|
|
12.08.2013 20:44 -
|
2608095
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
CESTA NA DOVOLENOU!!!!!! a ne kde kdo potkal ochcávku
CESTA NA DOVOLENOU!!!!!! a ne kde kdo potkal ochcávku ;-)
|
|
12.08.2013 22:05 -
|
2608194
|
|
Hanz 397
|
|
|
Mě čeká cesta na dovču teď v noci z pátku na sobotu.
Jedeme zase do Itálie,necelých 1200km,v závěsu Fóóbiji 1,4i,tak doufám,e ve dopadne,jak má
Mě čeká cesta na dovču teď v noci z pátku na sobotu.
Jedeme zase do Itálie,necelých 1200km,v závěsu Fóóbiji 1,4i,tak doufám,e ve dopadne,jak má :-)
|
|
13.08.2013 19:07 -
|
2608513
|
|
jumep
|
|
|
ja chcem ist zasa do emeriky, najradsej by som si tam zobral C6 3.0i, uplne paradne by sa to tam vynimalo
ja chcem ist zasa do emeriky, najradsej by som si tam zobral C6 3.0i, uplne paradne by sa to tam vynimalo
|
|
13.08.2013 19:16 -
|
2608516
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
No to by byla BOOMBA
A já za tebou v estikolovém CX.... No musím se probudit ze snu
No to by byla BOOMBA :palec
A já za tebou v estikolovém CX....:-)) No musím se probudit ze snu :-((((
|
|
14.08.2013 09:29 -
|
2608738
|
|
Petr72
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 850 |
|
|
Včera jsem se vrátil z kadoroční dovolené v Chorvatsku (Gradac) . Za dovču jsem najel 3050km. průměrná spotřeba 6,2 litrů nafty, průměrná rychlost 86 km/hod. (dálnice 130-140 km/hod , tempomat)
Autí jelo jako fík. Jeliko jezdím přes noc ,tak neřeím ádné zácpy a pod. Letos jsem pořídil chorvatské mýto ENC a vyplatilo se - sleva na poplatcících je 21,74 %.
koda e u dovča zkončila.
Včera jsem se vrátil z kadoroční dovolené v Chorvatsku (Gradac) . Za dovču jsem najel 3050km. průměrná spotřeba 6,2 litrů nafty, průměrná rychlost 86 km/hod. (dálnice 130-140 km/hod , tempomat)
Autí jelo jako fík. Jeliko jezdím přes noc ,tak neřeím ádné zácpy a pod. Letos jsem pořídil chorvatské mýto ENC a vyplatilo se - sleva na poplatcících je 21,74 %. :palec
koda e u dovča zkončila.:-((((
|
|
15.08.2013 13:14 -
|
2609034
|
|
tomix
|
Město: Ceska lipa, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 232 |
|
|
Ahoj tak jsem dnes dorazil z HR 3040 km celkem, prumnerna rychlost 72 km a spotreba podle p .pc 5.1
Ahoj tak jsem dnes dorazil z HR 3040 km celkem, prumnerna rychlost 72 km a spotreba podle p .pc 5.1:nevim:palec
|
|
18.08.2013 11:15 -
|
2609387
|
|
jruze
|
|
|
Tak ja take - Km asi mene,ale odstal jsem si pri tom vylete asi 5 hodin front a zatim spotreba +- 6,5 l (kazda kolona(celkem 3.) mi zvedla spotrebu o 0,5L ) a to jsem jeste jel x mist na ctyrku-petku protoze jsem jel ve vlacku s Oplem corzou (a ta kopecky moc neee) - prumerka take neco kolem 80. ale dost nam srazily kolony,nakupy,mesta.(spotreba 2.2HDI biturbo)
No jeste k tomu pridam tak 100Km couracek po D a 500Km domu(to uz bez ,,omezovace'') a uvidim co z toho vyleze.
Tak ja take - Km asi mene,ale odstal jsem si pri tom vylete asi 5 hodin front a zatim spotreba +- 6,5 l (kazda kolona(celkem 3.) mi zvedla spotrebu o 0,5L ) a to jsem jeste jel x mist na ctyrku-petku protoze jsem jel ve vlacku s Oplem corzou (a ta kopecky moc neee) - prumerka take neco kolem 80. ale dost nam srazily kolony,nakupy,mesta.(spotreba 2.2HDI biturbo):-p
No jeste k tomu pridam tak 100Km couracek po D a 500Km domu(to uz bez ,,omezovace'') a uvidim co z toho vyleze.
|
|
18.08.2013 20:30 -
|
2609502
|
|
HELLMUT
|
|
|
Tak se také přidám.Právě jsem v Chorvatsku a nael wifi...
Cesta - Hrůza,jediné stesti e jsem jí absolvoval sám ve své milované C5 .ena s dcerou jela autem s kamarádkou a dalími dvěma dětmi.Tak já se natěstí neveel a mohl si uít sólo jízdu.Jeli jsme přes Mnichov a kde to lo tak kamarádka s F.Galaxi 2.Tdci jela tak 160 170. Já se drel za ní v aerodinamickem závěsu co jsem koukal od Jardy Ale to je dost náročné na pozornost abych neskončil v nich...Před Salcburk byla první hodinová kolona a holky se rozhodli e to vezmou zkratkou přes Kutzbuhel.Ja jim řekl e na to kalu se někde honit v serpentinach a zůstal jsem v koloně.Dalí kolona byla u Vilachu a u tunelu Karavanky,tam to zastavilo úplně asi na hodinu .To jsem se poprvé natval nebo rádio spadlo do ekonomy módu.
Jeliko jsem neměl v Rt4mapu chorvatska a nalo mi to jen Rijeku a né nae místo,tak jsem nevěděl kam to přesně jedu.Jen e kamarádka jezdí přes Lublani.Tuto cestu mi navi nala jen při zadání nejkratí cesty.Kdy jsem se pak konečně rozjel tak mě navi stáhla z dálnice u před Lublaní a jel jsem po okrskách... Ale to bylo super moc jsem si to uil a jetě ulovil pěkné stopařky.
Výsledek byl,najeto 905 km za 14,5hodin (nikde jsem pauzy nedělal stal jsem v kolonach) ,spotřeba 7.5 litrů (mám automat ,tak nevím zda to je moc,ale chrousta jsem blahem e ho těch kolonach mám,jinak mě spojkonoha bolí jetě teď)
Holky přijeli asi 10 min po mě a najeli o 210km víc.Galaxi si plné vzalo 7.2 je to manuál..
Tak se také přidám.Právě jsem v Chorvatsku a nael wifi...
Cesta - Hrůza,jediné stesti e jsem jí absolvoval sám ve své milované C5 .ena s dcerou jela autem s kamarádkou a dalími dvěma dětmi.Tak já se natěstí neveel a mohl si uít sólo jízdu.Jeli jsme přes Mnichov a kde to lo tak kamarádka s F.Galaxi 2.Tdci jela tak 160 170. Já se drel za ní v aerodinamickem závěsu co jsem koukal od Jardy:-)):-)) Ale to je dost náročné na pozornost abych neskončil v nich...Před Salcburk byla první hodinová kolona a holky se rozhodli e to vezmou zkratkou přes Kutzbuhel.Ja jim řekl e na to kalu se někde honit v serpentinach a zůstal jsem v koloně.Dalí kolona byla u Vilachu a u tunelu Karavanky,tam to zastavilo úplně asi na hodinu .To jsem se poprvé natval nebo rádio spadlo do ekonomy módu.:-(
Jeliko jsem neměl v Rt4mapu chorvatska a nalo mi to jen Rijeku a né nae místo,tak jsem nevěděl kam to přesně jedu.Jen e kamarádka jezdí přes Lublani.Tuto cestu mi navi nala jen při zadání nejkratí cesty.Kdy jsem se pak konečně rozjel tak mě navi stáhla z dálnice u před Lublaní a jel jsem po okrskách... Ale to bylo super moc jsem si to uil a jetě ulovil pěkné stopařky.:-p
Výsledek byl,najeto 905 km za 14,5hodin (nikde jsem pauzy nedělal stal jsem v kolonach) ,spotřeba 7.5 litrů (mám automat ,tak nevím zda to je moc,ale chrousta jsem blahem e ho těch kolonach mám,jinak mě spojkonoha bolí jetě teď)
Holky přijeli asi 10 min po mě a najeli o 210km víc.Galaxi si plné vzalo 7.2 je to manuál..
|
|
| |
|
|