| | |
24.02.2016 21:26 -
Re: Poradna pro řeení pojistné události
|
2921937
|
|
halford1
|
|
|
No já to míval celý léta u ČP no a pak jsem se nechal ukecat na Kooperativu tak teď nevím jestli nepřehodnotit své rozhodnutí, Přitom s tím člověkem mám velice dobré zkuenosti, ale to u je asi o něčem jiném. Furt mne jen drtí, e jednou to zaplatili a po druhé ne. Jedinej rozdíl je, e kdy se to stalo teď tak to auto jelo 130 po D11 a prvně stálo na zahradě. Pochopil bych to kdyby to bylo naopak, ale takhle?
No já to míval celý léta u ČP no a pak jsem se nechal ukecat na Kooperativu tak teď nevím jestli nepřehodnotit své rozhodnutí, Přitom s tím člověkem mám velice dobré zkuenosti, ale to u je asi o něčem jiném. Furt mne jen drtí, e jednou to zaplatili a po druhé ne. Jedinej rozdíl je, e kdy se to stalo teď tak to auto jelo 130 po D11 a prvně stálo na zahradě. Pochopil bych to kdyby to bylo naopak, ale takhle? :nevim
|
|
24.02.2016 21:35 -
|
2921938
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Nám dneska doslo od AXA vypovezeni smlouvy ve 2 mesicni lhute. Volal jsem tam a rikam proc to zrusili a zenska na Call mi rekla ze i pojistovna ma moznost zrusit bez udani duvodu. Tak ji rikam co mam delat jestli mam jit k jine pojistovne a ona ze to bude nejlepsi. Tak jsem ji rekl at zapomene ze u nich jeste nekdy neco pojistim a triskl jsem s telefonem.
Nám dneska doslo od AXA vypovezeni smlouvy ve 2 mesicni lhute. Volal jsem tam a rikam proc to zrusili a zenska na Call mi rekla ze i pojistovna ma moznost zrusit bez udani duvodu. Tak ji rikam co mam delat jestli mam jit k jine pojistovne a ona ze to bude nejlepsi. Tak jsem ji rekl at zapomene ze u nich jeste nekdy neco pojistim a triskl jsem s telefonem.
|
|
24.02.2016 21:40 -
|
2921940
|
|
halford1
|
|
|
Hmmm taky dost dobrý. Je straně super, e dokáou takhle krásně vysvětlit proč to dělají a jaké rozhodnutí je k tomu vedlo.
Hmmm taky dost dobrý. Je straně super, e dokáou takhle krásně vysvětlit proč to dělají a jaké rozhodnutí je k tomu vedlo.
|
|
24.02.2016 21:55 -
|
2921944
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Luki - A to i ty jsi měl monost zruit bez udání důvodu? - obvykle to přeci nejde, ne? Standartně a 6 týdnů před koncem, změnou majitele a nebo dohodou.. Bylo by pěkně sviňský, kdyby oni si to mohli zruit kdy chtěj a ty jen v těch třech případech..
Jinak ze zkueností z okolí (a myslím, e i tady jsem to četl), je ČP jedna z těch, který se nejvíc cukaj, ale to je tak se vím, kadý to má jinak.
Luki - A to i ty jsi měl monost zruit bez udání důvodu? - obvykle to přeci nejde, ne? Standartně a 6 týdnů před koncem, změnou majitele a nebo dohodou.. Bylo by pěkně sviňský, kdyby oni si to mohli zruit kdy chtěj a ty jen v těch třech případech.. :-o
Jinak ze zkueností z okolí (a myslím, e i tady jsem to četl), je ČP jedna z těch, který se nejvíc cukaj, ale to je tak se vím, kadý to má jinak. :-)
|
|
24.02.2016 22:20 -
|
2921966
|
|
Tridac
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 183 |
|
|
halford1 napsal(a): Hmmm taky dost dobrý. Je straně super, e dokáou takhle krásně vysvětlit proč to dělají a jaké rozhodnutí je k tomu vedlo.
Vím e to zní blbe ale toto se dalo řeit i jinak. Domluvit se s kamarádem který má zahradu či parkování u domů který má pojitěny domácnosti společně s odpovědnosti a tam se vztahují na toto kody, které způsobí děti třeba hokejkou nebo čímkoliv. Je to pojistka na blbost součástí pojistky domácnosti a jde na to straně moc věci. Děti ve kole rozbíjí něco, v obchodě u sousedů na parkoviti atd atd. Jinak mne kooperativa překvapuje vcelku dobře plní, v současnosti se nechce plnit generali, axa, cpp, ale s kooperativou nebyly problémy, ale je to jen a jen v lidech
Vím e to zní blbe ale toto se dalo řeit i jinak. Domluvit se s kamarádem který má zahradu či parkování u domů který má pojitěny domácnosti společně s odpovědnosti a tam se vztahují na toto kody, které způsobí děti třeba hokejkou nebo čímkoliv. Je to pojistka na blbost součástí pojistky domácnosti a jde na to straně moc věci. Děti ve kole rozbíjí něco, v obchodě u sousedů na parkoviti atd atd. Jinak mne kooperativa překvapuje vcelku dobře plní, v současnosti se nechce plnit generali, axa, cpp, ale s kooperativou nebyly problémy, ale je to jen a jen v lidech
|
|
24.02.2016 22:57 -
|
2921973
|
|
Mahony
|
Město: Praha-Lhotka, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 373 |
|
|
Kdy to tak čtu tak sem rád e mě pojiovna problémy nedělala(ČSOB).Po tom co mi nějakej kretén objel klíčem oba boky od předu a dozadu, nechal sem to u Dojáčka přelakovat na pojiovnu.Cena 42000.- z toho já platil 3tis spoluúčast.Zase mám teď auto jako nový
Kdy to tak čtu tak sem rád e mě pojiovna problémy nedělala(ČSOB).Po tom co mi nějakej kretén objel klíčem oba boky od předu a dozadu, nechal sem to u Dojáčka přelakovat na pojiovnu.Cena 42000.- z toho já platil 3tis spoluúčast.Zase mám teď auto jako nový :-d
|
|
25.02.2016 23:21 -
|
2922352
|
|
jruze
|
|
|
Větina poj. plní poprvé bez problému,ale jak je to podruhé a po dalí u se snaí ojebat co si kdo nechá líbyt - to je má zkuenost asi se třemi poj.
Větina poj. plní poprvé bez problému,ale jak je to podruhé a po dalí u se snaí ojebat co si kdo nechá líbyt - to je má zkuenost asi se třemi poj.
|
|
26.02.2016 18:43 -
|
2922589
|
|
halford1
|
|
|
Chybama se člověk učí.................
Chybama se člověk učí.................
|
|
26.02.2016 19:42 -
|
2922596
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Teď mě napadá, zadní sklo je kalený take se ti rozpadlo a vysypalo, e?
Tak to u ádnou ďubku dělat nemusí (není do čeho), jen to svést na ten náklaďák, co jel asi ze stavby s plnou korbou. A pokud to bylo na vhodném místě, tak i nafotit
Teď mě napadá, zadní sklo je kalený take se ti rozpadlo a vysypalo, e?
Tak to u ádnou ďubku dělat nemusí (není do čeho), jen to svést na ten náklaďák, co jel asi ze stavby s plnou korbou. A pokud to bylo na vhodném místě, tak i nafotit :-d
|
|
26.02.2016 20:51 -
|
2922628
|
|
halford1
|
|
|
No to by bylo fajn, ale já starej poctivec uvedl pravdivě, e se to stalo na dálnici D11 a tam momentálně ádná stavba neprobíhala.........
No to by bylo fajn, ale já starej poctivec uvedl pravdivě, e se to stalo na dálnici D11 a tam momentálně ádná stavba neprobíhala.........:-(
|
|
| |
|
|