| | |
24.02.2016 19:22 -
Re: Okno pátých dveří / C5 I/II break
|
2921892
|
|
halford1
|
|
|
No na té zahradě kdy to bylo vysypaný minule tak jsem taky říkal likvidátorovi, e nevím jak se to stalo. Tedy neznámá příčina a kodu zaplatili.
No na té zahradě kdy to bylo vysypaný minule tak jsem taky říkal likvidátorovi, e nevím jak se to stalo. Tedy neznámá příčina a kodu zaplatili.
|
|
24.02.2016 19:24 -
|
2921893
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
A podruhý to bylo stejný? A nebo právě proto, e u ti to jednou opravili a má to znova, tak to mají jako např. chybnou montá..
A podruhý to bylo stejný? A nebo právě proto, e u ti to jednou opravili a má to znova, tak to mají jako např. chybnou montá.. :nevim
|
|
24.02.2016 19:32 -
|
2921894
|
|
halford1
|
|
|
To mne taky napadlo, e u nechtějí platit kdy u jednou cálovali. Na montái není co zkazit. Nasadí vycentruje a přitáhne - hotovo. Kdyby to bylo udělaný blbě tak to praskne rozhodně dříve a ne za rok a půl. Nevím co jsem jim měl říkat jak to prasklo, protoe kdy jedu tak koukám přes čelní sklo a ne přes zadní. Tak jsem jim řekl, e nevím proč to prasklo. Najednou se ozvala rána jako prase a sklo bylo vysypaný. Asi si museli najít nějaký důvod tak nali tenhle. Blbě se to vyvrací.
To mne taky napadlo, e u nechtějí platit kdy u jednou cálovali. Na montái není co zkazit. Nasadí vycentruje a přitáhne - hotovo. Kdyby to bylo udělaný blbě tak to praskne rozhodně dříve a ne za rok a půl. Nevím co jsem jim měl říkat jak to prasklo, protoe kdy jedu tak koukám přes čelní sklo a ne přes zadní. Tak jsem jim řekl, e nevím proč to prasklo. Najednou se ozvala rána jako prase a sklo bylo vysypaný. Asi si museli najít nějaký důvod tak nali tenhle. Blbě se to vyvrací.
|
|
24.02.2016 19:42 -
|
2921899
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Zkazit není co, ale vymluvit se na to můou, pokud to instaloval někdo "neodborně" - co je pro ně ve bez papíru, e to bylo odborně montováno.. V tom případě bych asi zkusil uplatnit záruku tam kde ti dávali nový sklo, zvlá pokud má od pojiovny papír s tím odůvodněním nevyplacení pojistky..
Zkazit není co, ale vymluvit se na to můou, pokud to instaloval někdo "neodborně" - co je pro ně ve bez papíru, e to bylo odborně montováno.. :-) V tom případě bych asi zkusil uplatnit záruku tam kde ti dávali nový sklo, zvlá pokud má od pojiovny papír s tím odůvodněním nevyplacení pojistky.. :nevim
|
|
24.02.2016 19:46 -
|
2921902
|
|
halford1
|
|
|
Tak reklamovat bohuel můu jen sám u sebe. Tak a dostali jsme se k meritu věci, jsem v pr....
Tak reklamovat bohuel můu jen sám u sebe. Tak a dostali jsme se k meritu věci, jsem v pr.... :-(
|
|
24.02.2016 19:49 -
|
2921906
|
|
DeFuckTo
|
|
|
No pokud sis to dělal sám a sklo jen někde koupil, tak má asi fakt smůlu, nejspí zase tam budou chtít papír od servisu, kterej to montoval.. To by se zas mohlo zařídit přes někoho, e by ti dodatečně napsal papír, ale u je to takový velijaký..
No pokud sis to dělal sám a sklo jen někde koupil, tak má asi fakt smůlu, nejspí zase tam budou chtít papír od servisu, kterej to montoval.. To by se zas mohlo zařídit přes někoho, e by ti dodatečně napsal papír, ale u je to takový velijaký..
|
|
24.02.2016 19:57 -
|
2921907
|
|
halford1
|
|
|
No co mne v tom dopisu zarazilo "pojitění se nevztahuje na kody vzniklé následkem vlivu chybné konstrukce" atd. Take asi Citroen má patnou konstrukci zadních dveří.
No co mne v tom dopisu zarazilo "pojitění se nevztahuje na kody vzniklé následkem vlivu chybné konstrukce" atd. Take asi Citroen má patnou konstrukci zadních dveří.
|
|
24.02.2016 20:04 -
|
2921908
|
|
DeFuckTo
|
|
|
To maj spí celou jednu univerzální formulku na zamítací odůvodnění..
To maj spí celou jednu univerzální formulku na zamítací odůvodnění.. ;-)
|
|
24.02.2016 20:13 -
|
2921911
|
|
halford1
|
|
|
ikovná větička, ale to nic nemění na tom, e jsem pěkně nas..... Asi nemá smysl se tím zabývat sklopím pokorně ui nasadím sklo a jedu dále. Teď mne napadá, e bych mohl nahlásit čelní které je taky pokozené od kamínku aby nevyli ze cviku. Jen tak prostě natruc.
ikovná větička, ale to nic nemění na tom, e jsem pěkně nas..... Asi nemá smysl se tím zabývat sklopím pokorně ui nasadím sklo a jedu dále. Teď mne napadá, e bych mohl nahlásit čelní které je taky pokozené od kamínku aby nevyli ze cviku. Jen tak prostě natruc.
|
|
24.02.2016 20:16 -
|
2921912
|
|
jruze
|
|
|
Ne ale u asi vědí e pro sputění regenerace FAP systém spoutí spotřebiče s velkým odběrem a mezi ně patří i výhřev z. okna. - okno se přehřálo .
Ne ale u asi vědí e pro sputění regenerace FAP systém spoutí spotřebiče s velkým odběrem a mezi ně patří i výhřev z. okna.;-) - okno se přehřálo .;-)
|
|
24.02.2016 20:23 -
|
2921921
|
|
ivanivan
|
|
|
Kdy ti prasklo okno za jízdy, mohlo něco jet okolo nebo proti, a odrazit kámen
Kdy ti prasklo okno za jízdy, mohlo něco jet okolo nebo proti, a odrazit kámen
|
|
24.02.2016 20:23 -
Re: Poradna pro řeení pojistné události
|
2921922
|
|
halford1
|
|
|
dám tam kus plechu a mají klid, asi.........
no nedám vypadá to pak blbě.
dám tam kus plechu a mají klid, asi.........
no nedám vypadá to pak blbě.
|
|
24.02.2016 20:38 -
|
2921925
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Mozna jak si daval minule to sklo dal si spravne ten sroub co je na uchyceni okna, musi byt pod hlavou sroubu gumove tesneni a to same mezi sklem a spojlerem. Popripade aby se nekrizilo atd. Mrkni na to jak to budes znovu skladat.
Jinak s pojistovnama to je hruza, odvolani, reklamace, odeslany dopis pravnikem atd. Na to oni slysi.
Zkusi a kdyz se nechas tak maji vyhrano.
Mozna jak si daval minule to sklo dal si spravne ten sroub co je na uchyceni okna, musi byt pod hlavou sroubu gumove tesneni a to same mezi sklem a spojlerem. Popripade aby se nekrizilo atd. Mrkni na to jak to budes znovu skladat.
Jinak s pojistovnama to je hruza, odvolani, reklamace, odeslany dopis pravnikem atd. Na to oni slysi.
Zkusi a kdyz se nechas tak maji vyhrano.
|
|
24.02.2016 20:43 -
|
2921927
|
|
halford1
|
|
|
Mám tam vechno jak tam má být, dokonce i okraje skla seděli na milimetr. Nevím jestli s tím chci dále ztrácet čas. Sklo u mám za velice výhodnou cenu, jen mne tve ten přístup. Jednou tak a podruhé naopak.
Mám tam vechno jak tam má být, dokonce i okraje skla seděli na milimetr. Nevím jestli s tím chci dále ztrácet čas. Sklo u mám za velice výhodnou cenu, jen mne tve ten přístup. Jednou tak a podruhé naopak.
|
|
24.02.2016 20:53 -
|
2921930
|
|
Hanz 397
|
|
|
Kadopádně bych poslal odvolání proti rozhodnutí a hádal bych se s nima... Chtěl bych po nich konkrétní důvod,z jakého to prasklo,kdy tak dobře vědí,proč ti to nezaplatí. A pak bych to po nich chtěl dokázat. Samozřejmě,kdy jim pohrozí,e pokud se nějak nedomluvíte,tak odejde o výročí jinam,ti rozhodně pomůe vyjednávat. Jde jen o to,ukázat,e nemá na hlavě pejli a nejsi vofce,který se vysmějou a ona stáhne ocas,sklopí ui a dál jim platí
U jaký pojiovny to je?
Kadopádně bych poslal odvolání proti rozhodnutí a hádal bych se s nima... Chtěl bych po nich konkrétní důvod,z jakého to prasklo,kdy tak dobře vědí,proč ti to nezaplatí. A pak bych to po nich chtěl dokázat. Samozřejmě,kdy jim pohrozí,e pokud se nějak nedomluvíte,tak odejde o výročí jinam,ti rozhodně pomůe vyjednávat. Jde jen o to,ukázat,e nemá na hlavě pejli a nejsi vofce,který se vysmějou a ona stáhne ocas,sklopí ui a dál jim platí ;-)
U jaký pojiovny to je?
|
|
24.02.2016 20:56 -
|
2921931
|
|
halford1
|
|
|
Kooperativa připojitění skel. Docela by mne zajímalo jestli v té pojiovně vědí jaký stylem je to tam namontováno.
Kooperativa připojitění skel. Docela by mne zajímalo jestli v té pojiovně vědí jaký stylem je to tam namontováno.
|
|
24.02.2016 21:06 -
|
2921932
|
|
Hanz 397
|
|
|
halford1 napsal(a): Kooperativa připojitění skel. Docela by mne zajímalo jestli v té pojiovně vědí jaký stylem je to tam namontováno.
Kooperativa ?
Kdy do mě před lety,kdy jsem měl jetě XM,nacouval kamion,zruil mi předek,tak to samozřejmě byla totálka. A právě Kooperativa mi chtěla vyplatit cca 17000 kč (bazarová cena toho auta byla v tý době kolem 60000kč!!). Tak jsem se s nima začal hádat,byl jsem a na ustředí udělat bordel,a mi po cca pěti měsících uhradili opravu v trní výi vozu,kterou určili,tuím na nějakých 50000kč...
Chce to jen,jak jsem psal,jim ukázat,e má koule. A nejen na autě
Kooperativa :-d:-d ?
Kdy do mě před lety,kdy jsem měl jetě XM,nacouval kamion,zruil mi předek,tak to samozřejmě byla totálka. A právě Kooperativa mi chtěla vyplatit cca 17000 kč (bazarová cena toho auta byla v tý době kolem 60000kč!!). Tak jsem se s nima začal hádat,byl jsem a na ustředí udělat bordel,a mi po cca pěti měsících uhradili opravu v trní výi vozu,kterou určili,tuím na nějakých 50000kč... ;-)
Chce to jen,jak jsem psal,jim ukázat,e má koule. A nejen na autě :-d
|
|
24.02.2016 21:14 -
|
2921934
|
|
halford1
|
|
|
No finanční poradce poradil, e je nejlepí. No u není nejlepí. Jetě si to nechám projít hlavou (samozřejmě ne jako Kurt Cobain).
No finanční poradce poradil, e je nejlepí. No u není nejlepí. Jetě si to nechám projít hlavou (samozřejmě ne jako Kurt Cobain).:-)
|
|
24.02.2016 21:20 -
|
2921935
|
|
Hanz 397
|
|
|
Jo,finanční poradci vědí
Mě se jeden takovej snail nacpat povko s havarijkou u AXA,nebo Triglavu,nebo u nějaký takovýhle úasně plnící a přitom fantasticky levný pojiovny. Tak jsem mu poloil dotaz,na kterej neuměl odpovědět a vyhodil jsem ho z domu. Pak jsem si to udělal u ČP a jsem v pohodě. Bohuel pro tyhle vyčůránky,mám docela přehled a dost zkueností s tím,jak která popjiovna ochotně plní
Jo,finanční poradci vědí ;-)
Mě se jeden takovej snail nacpat povko s havarijkou u AXA,nebo Triglavu,nebo u nějaký takovýhle úasně plnící a přitom fantasticky levný pojiovny. Tak jsem mu poloil dotaz,na kterej neuměl odpovědět a vyhodil jsem ho z domu. Pak jsem si to udělal u ČP a jsem v pohodě. Bohuel pro tyhle vyčůránky,mám docela přehled a dost zkueností s tím,jak která popjiovna ochotně plní ;-)
|
|
| |
|
|