| | |
06.04.2013 11:38 -
Poradna pro řeení pojistné události
|
2563859
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Nejste spokojeni s plněním pojiovny?
Moná někomu pomůe KOPP ČR
.link.
Nejste spokojeni s plněním pojiovny?
Moná někomu pomůe KOPP ČR
http://www.amortizace.cz/index/
|
|
13.03.2015 22:15 -
Odvolání proti rozhodnutí pojiovny....
|
2797823
|
|
DrMarvin
|
|
|
Zdravim vespolek...
Mam na vás dotaz, psal u někdo odvolání proti rozhodnutí pojiovny?
Ve zkratce...
Auto bylo ve karpě, následně vytáhnuto a zavoláno na pojiovnu...
Ta milá pani mi řekla co mam udělat a po domluvě e pojedu k jejich smluvním partnerům do UH (300km) a dali mi číslo pojistné události se kterým se mam hlásit.
Zavolal jsem si tam, objednal se a auto jim odvezl....
Přijel tam technik od pojiovny, auto nafotil a to lo do opravy...
Oprava stála 53k a po podepsání plné moci ohledně řeení penez mezi servisem a pojiovnou a zaplacení mé spoluůčasti jsem auto dostal zpět a tralalala domu....
Jene po měsíci mi volal agent pojiovny e se jede podívat na místo, dobře jsem mu popsal místo kde se to stalo a za hodinu mu volal jestli to nael a on mi řekl e se tam podívat nepojede, e to nestíhá....fajn mne to nevadí e?
Pak o dalí dva měsíce mi přiel e-mail od pojiovny - něco s nějakou výlukou u pojiění...na ten e-mail jsem odepsal e nechápu o co jde a jestli mi to můou vysvětlit....a e-mail mi od litropadu jetě nikdo neodpověděl...
Před měsícem mi volal servis e jetě nemají od čsob peníze a e jim tam nikdo nechce nic říct..
Tak jsem tam volal a ptal se...
Po x tém přepojení jsem se dostal k likvidátorovi a ten mi řekl e agent se byl podívat na místě, e to má v pc a e neho da se podle něj tam stát nemohla a celková koda na autě se nemohla stát z této nehody...
tudí uzavřené jako výluka z pojitění...
Ikdy mam svědky, včetně lidí co mne tahali ze karpy + jsem měl záznam z kamery, který mi řekli e není průkazný...
jene na svědky se mne nikdo ani neptal, já prostě dostal jen číslo události a pak e-mail....jinak nic ze strany čsob nebylo...
Ale to jsem se nějak rozepsal...
Nevíte, nebo nepsal u jste někdo odvolání?
Potřebuju jen poradit jak ho formulovat a co ve tam uvést
Díkes
Zdravim vespolek...
Mam na vás dotaz, psal u někdo odvolání proti rozhodnutí pojiovny?
Ve zkratce...
Auto bylo ve karpě, následně vytáhnuto a zavoláno na pojiovnu...
Ta milá pani mi řekla co mam udělat a po domluvě e pojedu k jejich smluvním partnerům do UH (300km) a dali mi číslo pojistné události se kterým se mam hlásit.
Zavolal jsem si tam, objednal se a auto jim odvezl....
Přijel tam technik od pojiovny, auto nafotil a to lo do opravy...
Oprava stála 53k a po podepsání plné moci ohledně řeení penez mezi servisem a pojiovnou a zaplacení mé spoluůčasti jsem auto dostal zpět a tralalala domu....
Jene po měsíci mi volal agent pojiovny e se jede podívat na místo, dobře jsem mu popsal místo kde se to stalo a za hodinu mu volal jestli to nael a on mi řekl e se tam podívat nepojede, e to nestíhá....fajn mne to nevadí e?:)
Pak o dalí dva měsíce mi přiel e-mail od pojiovny - něco s nějakou výlukou u pojiění...na ten e-mail jsem odepsal e nechápu o co jde a jestli mi to můou vysvětlit....a e-mail mi od litropadu jetě nikdo neodpověděl...
Před měsícem mi volal servis e jetě nemají od čsob peníze a e jim tam nikdo nechce nic říct..
Tak jsem tam volal a ptal se...
Po x tém přepojení jsem se dostal k likvidátorovi a ten mi řekl e agent se byl podívat na místě, e to má v pc a e neho da se podle něj tam stát nemohla a celková koda na autě se nemohla stát z této nehody...
tudí uzavřené jako výluka z pojitění...
Ikdy mam svědky, včetně lidí co mne tahali ze karpy + jsem měl záznam z kamery, který mi řekli e není průkazný...
jene na svědky se mne nikdo ani neptal, já prostě dostal jen číslo události a pak e-mail....jinak nic ze strany čsob nebylo...
Ale to jsem se nějak rozepsal...
Nevíte, nebo nepsal u jste někdo odvolání?
Potřebuju jen poradit jak ho formulovat a co ve tam uvést:-)
Díkes
|
|
13.03.2015 22:47 -
Re: Odvolání proti rozhodnutí pojiovny....
|
2797837
|
|
jruze
|
|
|
Potřebuju jen poradit jak ho formulovat a co ve tam uvést
Díkes
.link.
Potřebuju jen poradit jak ho formulovat a co ve tam uvést:-)
Díkes
http://www.amortizace.cz/
|
|
13.03.2015 22:49 -
|
2797838
|
|
johnny.m
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 498 |
|
|
Ahoj, určitě tam musí uvést jména svědků, nejlépe se s nimi dopředu domluv, aby nebyli překvapení. A ti dají důkaz proč se tak stát nemohlo. Záznam z kamery bych bral jako průkazný.
Ahoj, určitě tam musí uvést jména svědků, nejlépe se s nimi dopředu domluv, aby nebyli překvapení. A ti dají důkaz proč se tak stát nemohlo. Záznam z kamery bych bral jako průkazný.
|
|
14.03.2015 05:29 -
|
2797843
|
|
DrMarvin
|
|
|
No bohuzel po tom co mi rekl ze zaznam je mi k nicemu,smazal jsem ho a kameru prodal
Vecer na to kouknu Jajdo...snad neco najdu...
Ale nejlepsi je ze mne rikal do telefonu agent ze se na to misto nedostane a likvidator ma v pc napsano ze tam byl
likvidator ma v pc napsano ze mi poslali dopis,ale prisel jen mail pritom...maj tam trochu bordel prijde mi
No bohuzel po tom co mi rekl ze zaznam je mi k nicemu,smazal jsem ho a kameru prodal:-D:-(
Ale nejlepsi je ze mne rikal do telefonu agent ze se na to misto nedostane a likvidator ma v pc napsano ze tam byl;-)
likvidator ma v pc napsano ze mi poslali dopis,ale prisel jen mail pritom...maj tam trochu bordel prijde mi:-(
|
|
14.03.2015 07:42 -
|
2797850
|
|
JirkaŘ
|
|
|
Mě napadá... napsat to do "Černých ovcí" - pořad ČT, tam u řeili podobné situace a jakmile takové firmy zjistili, e se o to zajímá televize, tak najednou lo i to, co před tím nelo zařídit, dojednat!
Mě napadá... napsat to do "Černých ovcí" - pořad ČT, tam u řeili podobné situace a jakmile takové firmy zjistili, e se o to zajímá televize, tak najednou lo i to, co před tím nelo zařídit, dojednat!
|
|
14.03.2015 15:07 -
|
2797965
|
|
polpot
|
Město: J. hradec, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 33 |
|
|
DrMarvin napsal(a): No bohuzel po tom co mi rekl ze zaznam je mi k nicemu,smazal jsem ho a kameru prodal
Ale nejlepsi je ze mne rikal do telefonu agent ze se na to misto nedostane a likvidator ma v pc napsano ze tam byl
likvidator ma v pc napsano ze mi poslali dopis,ale prisel jen mail pritom...maj tam trochu bordel prijde mi
z náklaďáku spadl sníh, rozbil mi přední sklo, opraveno jejich smluvním servisem, po 14 dopis od pojiovny - podnikatelské, e to neproplatí, e to nelze spolehlivě prokázat, e se to tak stalo, přestoe se mnou v autě jely tři osoby, které jsem do záznamu nehody uvedl jako svědky s kontaktnímy adresami, vůbec je nekontaktovali, nechal jsem si napst od spolucestujících čestné prohláení o nehodě, poslal to pojiovně s dodatkem, e jetě jednou to na mně budou zkouet, tak jim garantuji, e budou v televizi a podám na ně alobu, za týden dopis, jako by se nic nestalo, s tím, e mně uzanávají kodu a okamitě jí proplácejí, zkouí to na tebe
z náklaďáku spadl sníh, rozbil mi přední sklo, opraveno jejich smluvním servisem, po 14 dopis od pojiovny - podnikatelské, e to neproplatí, e to nelze spolehlivě prokázat, e se to tak stalo, přestoe se mnou v autě jely tři osoby, které jsem do záznamu nehody uvedl jako svědky s kontaktnímy adresami, vůbec je nekontaktovali, nechal jsem si napst od spolucestujících čestné prohláení o nehodě, poslal to pojiovně s dodatkem, e jetě jednou to na mně budou zkouet, tak jim garantuji, e budou v televizi a podám na ně alobu, za týden dopis, jako by se nic nestalo, s tím, e mně uzanávají kodu a okamitě jí proplácejí, zkouí to na tebe
|
|
14.03.2015 15:08 -
|
2797966
|
|
silvo
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 65 |
|
|
Mal som toto, pri jazde v obci 40km/h mi vletel kamen od auta predomnou do skla. Trúbenie a blikanie - auto som zastavil a spísali sme kodu. Plne auto svedkov som zapísal. Poisovňa obhliadka, meranie aj hĺbky dezénu pneumatík, výmena skla.... Po mesiaci odpoveď, e skutok sa nestal - akoe podvod.(485 euro) Dal som to právnikovi a po 3mesiacoch ma poisovňa aj bez vypočutia svedkov poprosila o číslo účtu a poslala aj úroky. Právnikovi som ale musel odprisaha pravdu. PZP u G......I.
Mal som toto, pri jazde v obci 40km/h mi vletel kamen od auta predomnou do skla. Trúbenie a blikanie - auto som zastavil a spísali sme kodu. Plne auto svedkov som zapísal. Poisovňa obhliadka, meranie aj hĺbky dezénu pneumatík, výmena skla.... Po mesiaci odpoveď, e skutok sa nestal - akoe podvod.(485 euro) Dal som to právnikovi a po 3mesiacoch ma poisovňa aj bez vypočutia svedkov poprosila o číslo účtu a poslala aj úroky. Právnikovi som ale musel odprisaha pravdu. PZP u G......I.
|
|
14.03.2015 23:34 -
Re: Poradna pro řeení pojistné události
|
2798244
|
|
DrMarvin
|
|
|
jruze napsal(a): Co má vlastně v ruce? Na tohle je dobré(a hlavně potřebné) mít doklad o hláení nehody od policie,hláení kody pojiovně(a zápis- prohlídku),následně vyjádření pojiovny o plnění-neplnění včetně důvodu a rozpočet na opravu.Pokud tyto doklady jsi schopen doloit ( .link. tak by to mělo jít (zavolej tam a uvidí co ti řeknou - je to bezplatné a oni ti odpovědí jaké doklady potřebují - pokud je to reálné jdou do toho(platí % aý z vyhrané částky,nebo odkoupí ale to není moc výhodné)
No ja hlaseni nehody nemam, nebylo to nad 100k, jak rikam ja jen volal druhej den na pojistovnu a tam jsem dostal cislo pojistne udalosti, kterym se mam objednat do servisu
Vse ostatni vicemene resil servis, jako smluvni partner pojistovny...takze v ruce nemam nic,ale muzu sehnat vsechno....
mam svedeckou vypoved pritelkyne a dva svedky kteri mi pomahali vytahovat auto
ale nikdo je po mne nechtel a hned to bouchli jako uzavrene
No ja hlaseni nehody nemam, nebylo to nad 100k, jak rikam ja jen volal druhej den na pojistovnu a tam jsem dostal cislo pojistne udalosti, kterym se mam objednat do servisu:)
Vse ostatni vicemene resil servis, jako smluvni partner pojistovny...takze v ruce nemam nic,ale muzu sehnat vsechno....
mam svedeckou vypoved pritelkyne a dva svedky kteri mi pomahali vytahovat auto:)
ale nikdo je po mne nechtel a hned to bouchli jako uzavrene:-(
|
|
15.03.2015 06:15 -
|
2798277
|
|
jruze
|
|
|
DrMarvin napsal(a): No ja hlaseni nehody nemam, nebylo to nad 100k, jak rikam ja jen volal druhej den na pojistovnu a tam jsem dostal cislo pojistne udalosti, kterym se mam objednat do servisu
mam svedeckou vypoved pritelkyne a dva svedky kteri mi pomahali vytahovat auto
ale nikdo je po mne nechtel a hned to bouchli jako uzavrene
To jestli musí nebo nemusí je jedna věc ale co ti brání v tom zavolat na 158 a říct ,,měl jsem nehodu tam a tam " a má průkazný doklad - je to nahrávané,pojiovna si to můe ověřit . Svědků seene pytel za půl minuty a to i takové co byli na druhé straně republiky, nej je foto z místa nehody a aspoň telefonát na 158.Pobočky pojioven na jihu jsou vůbec nějaké divné - mladej měl také nějaké problémy - já měl kroupy vyřeené za 14.dnů a mladej to snad nemá do dneka
To jestli musí nebo nemusí je jedna věc ale co ti brání v tom zavolat na 158 a říct ,,měl jsem nehodu tam a tam " a má průkazný doklad - je to nahrávané,pojiovna si to můe ověřit . Svědků seene pytel za půl minuty a to i takové co byli na druhé straně republiky, nej je foto z místa nehody a aspoň telefonát na 158.Pobočky pojioven na jihu jsou vůbec nějaké divné - mladej měl také nějaké problémy - já měl kroupy vyřeené za 14.dnů a mladej to snad nemá do dneka:nevim
|
|
15.03.2015 15:23 -
|
2798458
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
No, lítá ti v tom dost prachů. Měl bys asi zajít za právníkem a nechat si to napsat od něj. S jeho razítkem bude úspěnějí a neudělá chyby, který potom nejdou vzít z5, protoe u jsou na papíře. Litr na víc tě nepoloí. A první základní právní rada bývá i zdarma.
No, lítá ti v tom dost prachů. Měl bys asi zajít za právníkem a nechat si to napsat od něj. S jeho razítkem bude úspěnějí a neudělá chyby, který potom nejdou vzít z5, protoe u jsou na papíře. Litr na víc tě nepoloí. A první základní právní rada bývá i zdarma.
|
|
15.03.2015 16:58 -
|
2798498
|
|
DrMarvin
|
|
|
No taky mne to napadlo,ale jsem az do velikonoc v nemecku a do cr se nedostanu
Lita v tom momentalne 48k jeste....
No taky mne to napadlo,ale jsem az do velikonoc v nemecku a do cr se nedostanu:-(
Lita v tom momentalne 48k jeste....:-(
|
|
15.03.2015 19:33 -
|
2798540
|
|
DrMarvin
|
|
|
psal jsem tam u jsem psal i jinam jetě, tak uvidíme...tak týpek v servisu mi řekl sám e podepsáním plné moci, s kterou pak mohl servis resit penize s csob mimo mne....po mne ani nic chtit teoreticky nemuzou, ze by to musel zaplatit sam servisak v servisu ze sveho
jen spis kdyz to servis dostane z csob soudne, tak csob da k soudu mne a jelikoz mam podminku tak....
proto nechci davat +-3k za pravnika kdyz to zatim delam pro sersis hlavne...
psal jsem tam:) u jsem psal i jinam jetě, tak uvidíme...tak týpek v servisu mi řekl sám e podepsáním plné moci, s kterou pak mohl servis resit penize s csob mimo mne....po mne ani nic chtit teoreticky nemuzou, ze by to musel zaplatit sam servisak v servisu ze sveho:-(
jen spis kdyz to servis dostane z csob soudne, tak csob da k soudu mne a jelikoz mam podminku tak....
proto nechci davat +-3k za pravnika kdyz to zatim delam pro sersis hlavne...
|
|
24.02.2016 18:54 -
Re: Okno pátých dveří / C5 I/II break
|
2921872
|
|
halford1
|
|
|
Tak mi dnes přila odpověď z pojiovny na mé rozbité zadní sklo s tím, e dle veobecných podmínek se pojitění nevztahuje na kody vzniklé následkem vlivu chybné konstrukce, výrobní nebo materiálové vady. Z toho důvodu tedy nevzniká nárok na pojistné plnění. Podotýkám, e sklo se mi prasklo při jízdě z neznámé příčiny. Kdy se mi to stalo minule tak auto stálo na zahradě a sklo bylo vysypaný. Samozřejmě z neznámé příčiny a pojiovna ve zaplatila. Tak to najednou má hlava nějak nepobírá. Proč to jednou jde a podruhé ne?
Tak mi dnes přila odpověď z pojiovny na mé rozbité zadní sklo s tím, e dle veobecných podmínek se pojitění nevztahuje na kody vzniklé následkem vlivu chybné konstrukce, výrobní nebo materiálové vady. Z toho důvodu tedy nevzniká nárok na pojistné plnění. Podotýkám, e sklo se mi prasklo při jízdě z neznámé příčiny. Kdy se mi to stalo minule tak auto stálo na zahradě a sklo bylo vysypaný. Samozřejmě z neznámé příčiny a pojiovna ve zaplatila. Tak to najednou má hlava nějak nepobírá. Proč to jednou jde a podruhé ne?:nevim:nevim:nevim
|
|
24.02.2016 19:16 -
Re: Okno pátých dveří / C5 I/II break
|
2921890
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Podle mne sis sám odpověděl.. Vyjmenoval jsi na co se to nevztahuje a v tom není napsaná neznámá příčina. Ale pokud se prokáe, e to bylo způsobeno něčím z toho, co jsi vyjmenoval, tak je příčina známá - "nepojitěná" a nevyplatěj.. Ale neznám podrobnosti, jestli to někdo nějak zkoumal či tak něco..
Podle mne sis sám odpověděl.. Vyjmenoval jsi na co se to nevztahuje a v tom není napsaná neznámá příčina. Ale pokud se prokáe, e to bylo způsobeno něčím z toho, co jsi vyjmenoval, tak je příčina známá - "nepojitěná" a nevyplatěj.. Ale neznám podrobnosti, jestli to někdo nějak zkoumal či tak něco.. :nevim
|
|
| |
|
|