| | |
28.06.2014 22:06 -
Re: Němé tváře aneb ve o zvířatech ...
|
2710522
|
|
alud
|
Město: Litomyl, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 151 |
|
|
Mám dva dobrmany "bonsaj" a vejdou se mi do kombíka úplně bez problémů!!!
Mám dva dobrmany "bonsaj" a vejdou se mi do kombíka úplně bez problémů!!! :-d
Přílohy: Rambo 006.jpg ( 211229b ) - trhači |
|
26.07.2014 22:04 -
|
2718430
|
|
sobinka
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 6 |
|
|
RimmerCZ napsal(a): Mas psy a na C5 foru se ptas jaky Citroen s velkym kufrem. Nejak mi nedochazi, ze ti nedochazi C5 v kombiku, protoze treba do C3ky ho do kufru fakt nedavej A kdyz chces nizkou spotrebu tak 2.0Hdi v jakekoliv variante. 1.6tku nebrat, bude zrat stejne jak ten dvoulitr a je poruchovejsi. ja s askor pytam celkovo na citroen C1(nasla som na carlin.cz ,predaja je v brne tak aj nazivo ho uvidim ale asi bude kufor maly na psa), C5 ci ine mi to je umák aj ked viem ze to tu je viac na C5.nepoznam forum cisto na citroen. tak aspon tu pisem. niesom zase ani velky odbornik na auta som zenska co ma cerstvo vodicak mno.tak se omlouvam
ja s askor pytam celkovo na citroen C1(nasla som na carlin.cz ,predaja je v brne tak aj nazivo ho uvidim ale asi bude kufor maly na psa), C5 ci ine mi to je umák aj ked viem ze to tu je viac na C5.nepoznam forum cisto na citroen. tak aspon tu pisem. niesom zase ani velky odbornik na auta som zenska co ma cerstvo vodicak mno.tak se omlouvam
|
|
26.07.2014 22:30 -
|
2718460
|
|
RimmerCZ
|
Město: Hlučín, Auto: Mercedes E 400d | Počet příspěvků: 611 |
|
|
Forum na citroeny je .link.
Citroen C1 neznam, nevidel jsem nazivo kufr, ale mame doma C3 a tam bych naseho 35kg psa nedal. Asi by se tam vlezl a prezil to. V C5tce kdyz si lehne v kufru ma dost mista po vsech stranach. Ostatne pokud potrebujes vozit psy, tak nic asi kombik, jinak to nema smysl. Tady to neni vic o C5, tohle je forum pouze o C5tkach. Pokud chces obecne vice modelu tak na tech citroeny.cz forech to najdes.
Forum na citroeny je http://www.forum.citroeny.cz/
Citroen C1 neznam, nevidel jsem nazivo kufr, ale mame doma C3 a tam bych naseho 35kg psa nedal. Asi by se tam vlezl a prezil to. V C5tce kdyz si lehne v kufru ma dost mista po vsech stranach. Ostatne pokud potrebujes vozit psy, tak nic asi kombik, jinak to nema smysl. Tady to neni vic o C5, tohle je forum pouze o C5tkach. Pokud chces obecne vice modelu tak na tech citroeny.cz forech to najdes.
|
|
28.07.2014 12:51 -
|
2719020
|
|
bew
|
Město: Ďura u Ostravy, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0 V6 HDi Tourer | Počet příspěvků: 65 |
|
|
sobinka napsal(a): ja s askor pytam celkovo na citroen C1(nasla som na carlin.cz ,predaja je v brne tak aj nazivo ho uvidim ale asi bude kufor maly na psa), C5 ci ine mi to je umák aj ked viem ze to tu je viac na C5.nepoznam forum cisto na citroen. tak aspon tu pisem. niesom zase ani velky odbornik na auta som zenska co ma cerstvo vodicak mno.tak se omlouvam
Ahoj, C1 jsem měl párkrát půjčenou, kdy viselo mé auto v servisu, kufr je sluně řečeno malý - můj dicota batoh na ntb se tam veel na výku tak-tak ... Jestli má psa větího ne je malý pinč nebo čivava, bylo by to spí týrání.
Ahoj, C1 jsem měl párkrát půjčenou, kdy viselo mé auto v servisu, kufr je sluně řečeno malý - můj dicota batoh na ntb se tam veel na výku tak-tak ... Jestli má psa větího ne je malý pinč nebo čivava, bylo by to spí týrání. :nevim
|
|
28.07.2014 13:31 -
|
2719034
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
C1 je riadny krpec..akurát zvaujeme kúpu malého auta do práce a nazad..no po obchádzke pár bazarov..sme skončili pri tom e malý objem= vyrotované motory po relatívne malom nájazde.. Nakoniec dolo k jazdenej C-Zero.. 2-3 ročné auto za 10 000, s malým nájazdom a v dobrom stave nieje problém..ked si človek zráta čo uetrí na benzíne, olejoch a ostatnom..je to výhodná kúpa aj na leasing..a tak do toho ideme Vpracú sa tam 4 ludia a pes do kufra
C1 je riadny krpec..akurát zvaujeme kúpu malého auta do práce a nazad..no po obchádzke pár bazarov..sme skončili pri tom e malý objem= vyrotované motory po relatívne malom nájazde.. Nakoniec dolo k jazdenej C-Zero.. 2-3 ročné auto za 10 000, s malým nájazdom a v dobrom stave nieje problém..ked si človek zráta čo uetrí na benzíne, olejoch a ostatnom..je to výhodná kúpa aj na leasing..a tak do toho ideme :) Vpracú sa tam 4 ludia a pes do kufra :)
|
|
14.03.2017 23:00 -
|
3049759
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Tak i na nás dolo.
Minulé pondělí jsme museli jet s trhačem Jorkírem na eutanázii.
Větí pejsek první den dobrý, druhý den ho začal hledat a od třetího dne nechtěl jíst, pít, ani chodit ven, v pátek jsem to u nevydrel a zajel pro nové těňátko.
Sice jsem Jorkíra bez ocásku nenael, ale zamiloval jsem se do Biro Jorkírského teriéra, s papírama a rodokmenem skoro lepím ne já , jsem za nemálej peníz koupil, větí pejsek okamitě oil a jsou z nich kámoi jak hrom, začíná mi trhat ponoky a jehličkama řádně kousat ruku, tak konečně doma zase klid a s trhačem ve starých kolejí.
Tak i na nás dolo. :-((((
Minulé pondělí jsme museli jet s trhačem Jorkírem na eutanázii. :-((((
Větí pejsek první den dobrý, druhý den ho začal hledat a od třetího dne nechtěl jíst, pít, ani chodit ven, v pátek jsem to u nevydrel a zajel pro nové těňátko. :-)
Sice jsem Jorkíra bez ocásku nenael, ale zamiloval jsem se do Biro Jorkírského teriéra, s papírama a rodokmenem skoro lepím ne já :-d, jsem za nemálej peníz koupil, větí pejsek okamitě oil a jsou z nich kámoi jak hrom, začíná mi trhat ponoky a jehličkama řádně kousat ruku, tak konečně doma zase klid a s trhačem ve starých kolejí. :-d
Přílohy: Trhač.jpg ( 1626283b ) - větí brácha.jpg ( 22978b ) - nový trhač.jpg ( 33726b ) - |
|
15.03.2017 08:18 -
|
3049820
|
|
krocan
|
Město: Fryčovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive Break | Počet příspěvků: 216 |
|
|
koda, e se nezamiloval do auta, mohl si mít nové auto, za stejné peníze.
koda, e se nezamiloval do auta, mohl si mít nové auto, za stejné peníze. :-)
|
|
| |
|
|