| | |
22.01.2013 07:20 -
Re: C5 a geocaching
|
2540949
|
|
Herulinka
|
Město: Nezvěstice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 197 |
|
|
no jó, tak to já zase ráda zadek ze sedadla zvednu, v práci se nasedím dost ale jinak teda musím ocenit, jeliko mám turistickou navigaci a cosi jsem si tam blbě nastavila, tak mě občas tahá právě po polňačkách, jednou jsem takhle jela polem nepolem asi 3 km, z bláta do loue, ale autíčko nezaprotestovalo ani jednou
a strach, e bych odřela spodek na vjezdu na pole apod., tím teda taky netrpím
no jó, tak to já zase ráda zadek ze sedadla zvednu, v práci se nasedím dost :-d ale jinak teda musím ocenit, jeliko mám turistickou navigaci a cosi jsem si tam blbě nastavila, tak mě občas tahá právě po polňačkách, jednou jsem takhle jela polem nepolem asi 3 km, z bláta do loue, ale autíčko nezaprotestovalo ani jednou :palec
a strach, e bych odřela spodek na vjezdu na pole apod., tím teda taky netrpím ;-)
|
|
26.01.2013 11:27 -
|
2542244
|
|
Brzda
|
|
|
na c-geo jsem se díval, ale myslím, e arake je lepí hlavně v monostech offline - seere databázi z geogetu (c-geo jen gpx co je sloitějí a zdlouhavé), take je moné si vechno nachystat v teple domova, v geogetu si vytvořit databázi do které si stáhne kee a pak tuto databázi vyuívá v mobilu. Pak buď nemusí pouívat datové připojení vůbec a nebo jen pro staení map případně odeslání logu....
Já mám datový tarif s FUP 3GB, tak by mi to mohlo být jedno, ale i tak pouívám tuto kombinaci, protoe je to 1. rychlejí a 2. se můe dostat do míst kde je hodně nekvalitní signál....
jo, mimochodem, můj profil: .link.
na c-geo jsem se díval, ale myslím, e a:drake je lepí hlavně v monostech offline - seere databázi z geogetu (c-geo jen gpx co je sloitějí a zdlouhavé), take je moné si vechno nachystat v teple domova, v geogetu si vytvořit databázi do které si stáhne kee a pak tuto databázi vyuívá v mobilu. Pak buď nemusí pouívat datové připojení vůbec a nebo jen pro staení map případně odeslání logu....
Já mám datový tarif s FUP 3GB, tak by mi to mohlo být jedno, ale i tak pouívám tuto kombinaci, protoe je to 1. rychlejí a 2. se můe dostat do míst kde je hodně nekvalitní signál.... :nevim
jo, mimochodem, můj profil: http://www.geocaching.com/profile/?guid=0ab06588-95cf-424c-9ad1-84ebc2239f45
|
|
28.01.2013 13:01 -
|
2542717
|
|
Herulinka
|
Město: Nezvěstice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 197 |
|
|
no pane jo, ty jsi ale čilej, to jsem proti tobě břídil
kdy u jsme u těch aplikací apod, tak netuíte někdo, zda se dají sehnat mapy do Garmina gpsmap 60CS za nějaký přijatelný peníz? Já se v tom nevyznám, nala jsem akorát nedávno na aukru nějaký topo za litr, na tolik mě skoro vyla gps
Jsem v tom naprostý amatér, tak moná blbá otázka, sorry...
no pane jo, ty jsi ale čilej, to jsem proti tobě břídil :-))
kdy u jsme u těch aplikací apod, tak netuíte někdo, zda se dají sehnat mapy do Garmina gpsmap 60CS za nějaký přijatelný peníz? Já se v tom nevyznám, nala jsem akorát nedávno na aukru nějaký topo za litr, na tolik mě skoro vyla gps :-))))
Jsem v tom naprostý amatér, tak moná blbá otázka, sorry...
|
|
04.08.2016 22:01 -
|
2978644
|
|
gull
|
|
|
Tak jsem v ramci dovci trochu vic zakesoval na chalkidiki a muzu doporucit. Krabky sice male, chude, ale na peknych mistech. C5 prekvapila svagra, kam vsude si zajela drive-in. On chudak s mondasem nemohl. Jen dnes jsme museli vzdat kes u pantenonas vesnice, spatne jsme odbocili a cesta byla tak na ctyrkolku.
.link.
Tak jsem v ramci dovci trochu vic zakesoval na chalkidiki a muzu doporucit. Krabky sice male, chude, ale na peknych mistech. C5 prekvapila svagra, kam vsude si zajela drive-in. On chudak s mondasem nemohl. Jen dnes jsme museli vzdat kes u pantenonas vesnice, spatne jsme odbocili a cesta byla tak na ctyrkolku.
https://youtu.be/wTwKTrFgtwA
Přílohy: 20160727_165923.jpg ( 2662011b ) - Ghost town cache 20160727_100650.jpg ( 2584001b ) - Sithia vyhled 20160727_101949.jpg ( 2637035b ) - Sithia off road |
|
| |
|
|