| | |
13.01.2013 19:06 -
C5 a geocaching
|
2538965
|
|
Herulinka
|
Město: Nezvěstice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 197 |
|
|
Ahoj, zajímalo by mě, kolik je mezi námi geocacherů...ráda poznám kolegy nejen ze západních Čech
Ahoj, zajímalo by mě, kolik je mezi námi geocacherů...ráda poznám kolegy nejen ze západních Čech :-d
|
|
13.01.2013 19:37 -
Re: C5 a geocaching
|
2538983
|
|
C5stepan
|
|
|
Má na mysli toto - geocaching - GPS lokátor a lokalizátor
nebo toto - geocacher - dámská stříbrná kovová kulatá butylka s gravurou Czech Geocacher ?
Já pouívám to první.........
Má na mysli toto - geocaching - GPS lokátor a lokalizátor
nebo toto - geocacher - dámská stříbrná kovová kulatá butylka s gravurou Czech Geocacher ;-)?
Já pouívám to první.........
|
|
13.01.2013 19:42 -
|
2538986
|
|
Herulinka
|
|
|
no mezi náma, ta butylka taky nevypadá úplně zle
no mezi náma, ta butylka taky nevypadá úplně zle :-))
|
|
13.01.2013 19:50 -
|
2538988
|
|
certik
|
Město: , Auto: None | Počet příspěvků: 37 |
|
|
tak ja se hlasim, akorat to v posledni dobe dost flakam :-/
tak ja se hlasim, akorat to v posledni dobe dost flakam :-/
|
|
13.01.2013 19:57 -
|
2538995
|
|
Herulinka
|
|
|
Tak ono to počasí není úplně ideální...ačkoli my jsme vyrazili dneska po delí době a za celý výlet máme sedm nálezů, tak jsem si trochu spravila chu
Tak ono to počasí není úplně ideální...ačkoli my jsme vyrazili dneska po delí době a za celý výlet máme sedm nálezů, tak jsem si trochu spravila chu :-)
|
|
13.01.2013 20:17 -
|
2539003
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Taky občas s dcerou vyrazíme hledat nějaké lehké - lovím to telefonem s gps a mám tak 50% úspěnost ( nevím jestli je blbej telefon nebo já, ale kolikrát mě někam ene třeba na sever, metry ubývají a najednou mě zase pole na druhou stranu...)
Dokonce kdy jsme s Růou jeli koupit mojí C5 do Hamburku ,tak ne bazarník otevřel tak jsem lovil keku ...
Byla to nějaká "Flaschen kesh" byl tam kontejner na sklo gps hlasila e jsem metr od keky.Báby tam chodili vyhazovat lahve a koukali co za exota tam chodí s telefonem v ruce pořád dokola. Ale nenael jsem jí.
Kdy jsem se vrátil ,tak Jarda u měl auto napíchnuté na comp a divil se kde jsem...
Taky občas s dcerou vyrazíme hledat nějaké lehké - lovím to telefonem s gps a mám tak 50% úspěnost ( nevím jestli je blbej telefon nebo já, ale kolikrát mě někam ene třeba na sever, metry ubývají a najednou mě zase pole na druhou stranu...:-()
Dokonce kdy jsme s Růou jeli koupit mojí C5 do Hamburku ,tak ne bazarník otevřel tak jsem lovil keku ...
Byla to nějaká "Flaschen kesh" byl tam kontejner na sklo gps hlasila e jsem metr od keky.Báby tam chodili vyhazovat lahve a koukali co za exota tam chodí s telefonem v ruce pořád dokola. Ale nenael jsem jí.
Kdy jsem se vrátil ,tak Jarda u měl auto napíchnuté na comp a divil se kde jsem...:-))
|
|
13.01.2013 21:27 -
|
2539040
|
|
DanV
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 153 |
|
|
Já se také hlásím
Já se také hlásím:-))))
|
|
14.01.2013 13:05 -
|
2539080
|
|
gull
|
|
|
to taky u mám pár kousků odlovených - jako rokone
to taky u mám pár kousků odlovených - jako rokone
|
|
14.01.2013 14:11 -
|
2539084
|
|
valec
|
Město: Nitra, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 53 |
|
|
aki program pouzivate vo fone? system android
aki program pouzivate vo fone? system android
|
|
14.01.2013 14:23 -
|
2539085
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Já v marketu stáhl geocaching.com .Bylo to placené ale nebylo to moc...
Dobrý je e kdy jsem rozbil telefon a koupil nový, tak se to normálně stáhlo znovu zdarma - pamatuje si profil.
Já v marketu stáhl geocaching.com .Bylo to placené ale nebylo to moc...
Dobrý je e kdy jsem rozbil telefon a koupil nový, tak se to normálně stáhlo znovu zdarma - pamatuje si profil.
|
|
14.01.2013 21:03 -
|
2539121
|
|
karneval
|
|
|
Tie sa hlásim, hžadám hlavne vo svojom tesnom okolí ale a bude viacej času na výlety v jari/lete tak ma hádam zaveje aj niekde ďalej.
Tie sa hlásim, hžadám hlavne vo svojom tesnom okolí ale a bude viacej času na výlety v jari/lete tak ma hádam zaveje aj niekde ďalej. :-)
|
|
15.01.2013 10:07 -
|
2539176
|
|
Herulinka
|
|
|
Tak já lovím teprve necelý rok, ale myslím, e u toho jetě nějaký pátek vydrím
v létě jsme pořídili starího Garmina, taky nás občas pěkně prohání, posledně zrovna 200 metrů v kruzích kolem kee, ale větinou to nakonec dobře dopadne
do té doby jsem lovila pomocí google map, doma na webu jsem lokalizovala co nejpřesnějí podobu a pak jsem na místě chodila, počítala metry a tipovala no, taky to lo, nějakých sto krabiček jsem tak ulovila
Tak já lovím teprve necelý rok, ale myslím, e u toho jetě nějaký pátek vydrím ;-)
v létě jsme pořídili starího Garmina, taky nás občas pěkně prohání, posledně zrovna 200 metrů v kruzích kolem kee, ale větinou to nakonec dobře dopadne :-)
do té doby jsem lovila pomocí google map, doma na webu jsem lokalizovala co nejpřesnějí podobu a pak jsem na místě chodila, počítala metry a tipovala :-d no, taky to lo, nějakých sto krabiček jsem tak ulovila :-d
|
|
15.01.2013 12:52 -
|
2539204
|
|
certik
|
Město: , Auto: None | Počet příspěvků: 37 |
|
|
ty mapy jsou mnohdy i lepsi, na androidu byla uplne bezvadna aplikace Locus, mela i geocaching plugin
a co Wherigo, chodite nekdo?
ty mapy jsou mnohdy i lepsi, na androidu byla uplne bezvadna aplikace Locus, mela i geocaching plugin
a co Wherigo, chodite nekdo?
|
|
16.01.2013 13:51 -
|
2539376
|
|
Brzda
|
|
|
Tak já se taky přidám.
Jedu v tom od konce roku 2009, ale nejsem úplnej ílenec - spí příleitostně při nějakých výletech nebo během sluebních cest.
Do navigace se mi nechtělo investovat, pouívám telefon - dřív s WM software GCZII, kdy se přestal aktualizovat přeel jsem na PocketDrake. Dnes na Androidu pouívám jeho Android verzi a: Drake - myslím, e to je jeden z nejlepích programů pro geocaching a je zdarma.
Co se týká naich vozítek, tak to moje se můe směle postavit vedle nefalovaných offroadů. Řekl bych, e tam, kam jsem s ním u vjel by se bál vjet leckterý majitel dnes tak oblíbených SUV koda, e C5 nedělají 4x4
Tak já se taky přidám.
Jedu v tom od konce roku 2009, ale nejsem úplnej ílenec - spí příleitostně při nějakých výletech nebo během sluebních cest.
Do navigace se mi nechtělo investovat, pouívám telefon - dřív s WM software GCZII, kdy se přestal aktualizovat přeel jsem na PocketDrake. Dnes na Androidu pouívám jeho Android verzi a: Drake - myslím, e to je jeden z nejlepích programů pro geocaching a je zdarma.
Co se týká naich vozítek, tak to moje se můe směle postavit vedle nefalovaných offroadů. Řekl bych, e tam, kam jsem s ním u vjel by se bál vjet leckterý majitel dnes tak oblíbených SUV :-p koda, e C5 nedělají 4x4 :-))))
|
|
17.01.2013 14:49 -
|
2539612
|
|
Herulinka
|
|
|
Jo tak s C5 coby offroadem mám taky docela dobré zkuenosti, nejvíc řeím větinou to, zda nebudu překáet tam, kde odstavím vůz
To jsem tak trochu měla na mysli při zakládání diskuse, jak vás auta vozí za kekama
certik - wherigo mě zajímá, ale na to je asi třeba mít aplikaci, ne? Zatím jsem na to jen koukala v mapě a přijde mi to jako zajímavá věc
Jo tak s C5 coby offroadem mám taky docela dobré zkuenosti, nejvíc řeím větinou to, zda nebudu překáet tam, kde odstavím vůz :-))
To jsem tak trochu měla na mysli při zakládání diskuse, jak vás auta vozí za kekama :-)
certik - wherigo mě zajímá, ale na to je asi třeba mít aplikaci, ne? Zatím jsem na to jen koukala v mapě a přijde mi to jako zajímavá věc :-d
|
|
17.01.2013 15:48 -
|
2539637
|
|
Brzda
|
|
|
Pokud má telefon a androidem, existuje pro whereigo aplikace WhereYouGo, pro winMobile je aplikace whereigo player přímo od groundspeaku (i kdy to je vykopávka a mě dost často padala...)
Whereigovek mám odlovených cca 10 a kdy je dobře připravená, je to docela OK...
Auto odstavuju větinou na místech, kde projede maximálně nějakej traktor
Pokud má telefon a androidem, existuje pro whereigo aplikace WhereYouGo, pro winMobile je aplikace whereigo player přímo od groundspeaku (i kdy to je vykopávka a mě dost často padala...)
Whereigovek mám odlovených cca 10 a kdy je dobře připravená, je to docela OK...
Auto odstavuju větinou na místech, kde projede maximálně nějakej traktor :-p
|
|
18.01.2013 15:49 -
|
2539860
|
|
Herulinka
|
|
|
mám telefon z roku raz dva, myslím, e tyhle pojmy by pro něj byla jedna velká neznámá...ostatně jako pro mě, na tohle fakt nejsem odborník
úplně ideální je, kdy je i dopoučený parking, větinou je místo vybrané dobře a to beru
mám telefon z roku raz dva, myslím, e tyhle pojmy by pro něj byla jedna velká neznámá...ostatně jako pro mě, na tohle fakt nejsem odborník :-))))
úplně ideální je, kdy je i dopoučený parking, větinou je místo vybrané dobře a to beru :-)
|
|
21.01.2013 19:05 -
|
2540897
|
|
Brzda
|
|
|
to jo, ale vzhledem k tomu, e se mi větinou nechce moc chodit, tak dvakrát klep na ipku, auto nahoru a hurá po polňačce a ke kei
to jo, ale vzhledem k tomu, e se mi větinou nechce moc chodit, tak dvakrát klep na ipku, auto nahoru a hurá po polňačce a ke kei :-p
|
|
| |
|
|