| | |
05.06.2015 08:00 -
Re: Citroen C6 vseobecne
|
2828438
|
|
luta
|
|
|
mně se taky takhle líbí.. připomnělo mi to vzdáleně nissan 350z celé v černé bez chromu super!
mně se taky takhle líbí.. připomnělo mi to vzdáleně nissan 350z :-d celé v černé bez chromu super!
|
|
05.06.2015 08:08 -
|
2828441
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Neznám přesně slovenské daně, ale z toho, co se tu píe, jsem pochopil, e je to podle výkonu nebo obsahu.
Tak asi Delict čeká od Fica vyznamenání za podporu slovenské ekonomiky
Neznám přesně slovenské daně, ale z toho, co se tu píe, jsem pochopil, e je to podle výkonu nebo obsahu.
Tak asi Delict čeká od Fica vyznamenání za podporu slovenské ekonomiky :-)
|
|
05.06.2015 10:29 -
|
2828471
|
|
Devilian
|
|
|
Nadherna C6, nemenil by som na nej nic. Nemam rad naftaky a tak dufam ze raz sa mi podari zohnat nejaku 3.0i V6. Potom ti tu kapotu vymenim
Minule som na parkovisku videl porsche panamera, a nedalo mi to. Musel som sa ist pozriet na tu C6 co stala kusok za nim. Krasa...
PS: Na predok si mozes dat znak z rols royce, vacsina to aj tak nespozna
Nadherna C6, nemenil by som na nej nic. Nemam rad naftaky a tak dufam ze raz sa mi podari zohnat nejaku 3.0i V6. Potom ti tu kapotu vymenim :)
Minule som na parkovisku videl porsche panamera, a nedalo mi to. Musel som sa ist pozriet na tu C6 co stala kusok za nim. Krasa...
PS: Na predok si mozes dat znak z rols royce, vacsina to aj tak nespozna :)
|
|
05.06.2015 15:36 -
|
2828598
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Jasný, na houpnu rolse a na zadní okno jezdím na castrol.
To auto mi připomíná asi před 40 lety kodovku v Upíru z Feratu, jetě teda dozadu přidat křídlo.
Určitě bych ty chromy vyčistil, hned by to bylo výráznějí a asi o 500% hezčí, ale je to věc názoru a kadému se líbí něco jiného, ale proč na to musím koukat zrovna já?
Jasný, na houpnu rolse a na zadní okno jezdím na castrol. :-))))
To auto mi připomíná asi před 40 lety kodovku v Upíru z Feratu, jetě teda dozadu přidat křídlo. :-d
Určitě bych ty chromy vyčistil, hned by to bylo výráznějí a asi o 500% hezčí, ale je to věc názoru a kadému se líbí něco jiného, ale proč na to musím koukat zrovna já? :-))))
|
|
05.06.2015 22:06 -
|
2828662
|
|
jruze
|
|
|
vilous napsal(a): Neznám přesně slovenské daně, ale z toho, co se tu píe, jsem pochopil, e je to podle výkonu nebo obsahu.
Tak asi Delict čeká od Fica vyznamenání za podporu slovenské ekonomiky
No kdy to auto vyrobili tak to bylo vládní auto a ti kteří do něj lezli se chtěli ukázat e mají prachy na to co vláda(bohaté firmy na reprezentaci atd..) - dnes u větina ví e to auto s nájezdem nad 100000Km je problém a rovnající se rotu - u to není to co by to mělo být,vechno drahé,jen v originále a za cenu která se rovná klidně i ceně jiného vozu(přední okno do max.výbavy stojí 60000,- atd...) no snoba dělat nepotřebuji a vyhazovat zbytečně prachy z kapsy také ne můj nejlepí kámo má vybavení za několik mega + asi tolik na učtech a jezdí ve sterém peugeotu a vadí to ? - nepotřebuje se předvádět a chlubit na co má.Neměl bych problém si tu 3.0HDI C6 koupit pro mne i za méně ne dvě kila (asi) ale jediné co bylo na váhání 3.0 a úplně plná výbava - nestojí mi to za moné problémy a starosti , na pojiovně by se dalo dost vydělat protoe je to dost mladé , ale nějak na takové intriky nemám.
No kdy to auto vyrobili tak to bylo vládní auto a ti kteří do něj lezli se chtěli ukázat e mají prachy na to co vláda(bohaté firmy na reprezentaci atd..) - dnes u větina ví e to auto s nájezdem nad 100000Km je problém a rovnající se rotu - u to není to co by to mělo být,vechno drahé,jen v originále a za cenu která se rovná klidně i ceně jiného vozu(přední okno do max.výbavy stojí 60000,- atd...) no snoba dělat nepotřebuji a vyhazovat zbytečně prachy z kapsy také ne:nevim můj nejlepí kámo má vybavení za několik mega + asi tolik na učtech a jezdí ve sterém peugeotu a vadí to ? - nepotřebuje se předvádět a chlubit na co má.Neměl bych problém si tu 3.0HDI C6 koupit pro mne i za méně ne dvě kila (asi) ale jediné co bylo na váhání 3.0 a úplně plná výbava - nestojí mi to za moné problémy a starosti , na pojiovně by se dalo dost vydělat protoe je to dost mladé , ale nějak na takové intriky nemám.;-)
|
|
06.06.2015 00:32 -
|
2828672
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
Nad tou kapotou rozmyslam stale Vyzera to ako knight rider.. ale zase chýba tomu ten limuzínovský vih.. bez toho znaku vpredu..je to taká c6 ne c6
Len pre info..slovenské dane sú v suchu..auto má vajčiarske papiere..a ja tie
Tu nejde o to ze je to snob kára.. ze to nieje dokonale.. ze 2.7ma moze mat problemy.. to auto som proste chcel..bola moznost..je doma a ja som z neho tastný (napriek tomu ze potrebuje pár víkendov v garái a pár výplat). Chvastanie s peniazmi to urcite nieje, to auto je tu pre mna, pre moje potesenie a moje oči.. ked sa iny pozrú tiez..pripadne sa im páči.. mne to len lichotí ale to je asi tak vsetko, ani ego ani penis mi to nepredlzuje
Vyhodene prachy to pre mna teda niesu.. najtastnejie časy som mal s autami co som kupoval podobne "bezhlavo" ..BX 16V.. XM..C5..C6
Nad tou kapotou rozmyslam stale :D Vyzera to ako knight rider.. ale zase chýba tomu ten limuzínovský vih.. bez toho znaku vpredu..je to taká c6 ne c6
Len pre info..slovenské dane sú v suchu..auto má vajčiarske papiere..a ja tie :D
Tu nejde o to ze je to snob kára.. ze to nieje dokonale.. ze 2.7ma moze mat problemy.. to auto som proste chcel..bola moznost..je doma a ja som z neho tastný (napriek tomu ze potrebuje pár víkendov v garái a pár výplat). Chvastanie s peniazmi to urcite nieje, to auto je tu pre mna, pre moje potesenie a moje oči.. ked sa iny pozrú tiez..pripadne sa im páči.. mne to len lichotí ale to je asi tak vsetko, ani ego ani penis mi to nepredlzuje :D
Vyhodene prachy to pre mna teda niesu.. najtastnejie časy som mal s autami co som kupoval podobne "bezhlavo" ..BX 16V.. XM..C5..C6 :-p
|
|
06.06.2015 07:45 -
|
2828680
|
|
johnny.m
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 498 |
|
|
Tak sis splnil sen, mě C6 zakázala manelka, e se jí nelíbí. Ale je pravda, e Break má větí přepravní kapacitu a e ho umíme pořádně naloit . Vím e LR má tu 2,7 trochu upravenou, ale táta ji má v Disco3 r.v. 2006, najeto 250 000 km od nového a pouze utopil vodotěsný alternátor. Vstřiky a jiné věci v pohodě. Tak a to houpe!
Tak sis splnil sen, mě C6 zakázala manelka, e se jí nelíbí. Ale je pravda, e Break má větí přepravní kapacitu a e ho umíme pořádně naloit :-D. Vím e LR má tu 2,7 trochu upravenou, ale táta ji má v Disco3 r.v. 2006, najeto 250 000 km od nového a pouze utopil vodotěsný alternátor. Vstřiky a jiné věci v pohodě. Tak a to houpe!
|
|
06.06.2015 12:03 -
|
2828699
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
No robil som diag ..tak ma to neake drobnosti, zaseknuty egr zadny, central blbne..nejde z kluca, vylagrovana spinačka, pri tarte nieco vpredu zarachoce..asi vstrek ale po sekunde je ticho uchot.. korekcie su 99-102% to je asi dobre netusim, a 6ty valec ma korekciu 94%, FAP je zaplneny na 25%, teoreticka zivotnost 220 000km, regeneracia priemerne 780km, kridlo je v prdeli.. motor ide ale tie vodiace somariny su zlamane, HUD ide..len nebol dobre nastaveny, no a automat kope pri vyssich rychlostiach, vacsinou na 5ke dá peknú ranu..do tych 60 je to ako med.. takze tusim hydroblok na repas..
No robil som diag ..tak ma to neake drobnosti, zaseknuty egr zadny, central blbne..nejde z kluca, vylagrovana spinačka, pri tarte nieco vpredu zarachoce..asi vstrek ale po sekunde je ticho uchot.. korekcie su 99-102% to je asi dobre netusim, a 6ty valec ma korekciu 94%, FAP je zaplneny na 25%, teoreticka zivotnost 220 000km, regeneracia priemerne 780km, kridlo je v prdeli.. motor ide ale tie vodiace somariny su zlamane, HUD ide..len nebol dobre nastaveny, no a automat kope pri vyssich rychlostiach, vacsinou na 5ke dá peknú ranu..do tych 60 je to ako med.. takze tusim hydroblok na repas..
|
|
06.06.2015 22:25 -
|
2828844
|
|
jumep
|
|
|
ak mozem odporucit, egr vymen naraz oba
ak mozem odporucit, egr vymen naraz oba
|
|
07.06.2015 10:55 -
|
2828946
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
To zacvakani po startu to jsou hydrostely, nez se k nim dostane olej zacvakaji, to dela valna vetsina v6 jak benzinovych tak naftovych
To zacvakani po startu to jsou hydrostely, nez se k nim dostane olej zacvakaji, to dela valna vetsina v6 jak benzinovych tak naftovych :palec
|
|
07.06.2015 12:41 -
|
2828980
|
|
Delict
|
|
|
tak EGR overím co mu je..mozno je membrana ok a je len zaneseny..
olej preto zvazujem valvoline durablend alebo maxlife..doteraz som lial vsade total..ale toto by chcelo nieco fajnovejsie si myslim
Co ma najviac trápi : nefungujuci central z kluca..nezamkne to proste.. a nedari sa mi to zamknut ani rucne v zamke.. ale podarilo sa mi s nim rozsvietit svetla..tak neviem ..skusim baterku novu
ak nie tak kupujem komplet novu sadu zamkov a 2 kluce
tak EGR overím co mu je..mozno je membrana ok a je len zaneseny..
olej preto zvazujem valvoline durablend alebo maxlife..doteraz som lial vsade total..ale toto by chcelo nieco fajnovejsie si myslim
Co ma najviac trápi : nefungujuci central z kluca..nezamkne to proste.. a nedari sa mi to zamknut ani rucne v zamke.. ale podarilo sa mi s nim rozsvietit svetla..tak neviem ..skusim baterku novu
ak nie tak kupujem komplet novu sadu zamkov a 2 kluce
|
|
07.06.2015 13:06 -
|
2828984
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Já asi při přítí výměně pouiju toto - .link.
Já asi při přítí výměně pouiju toto - http://maziva.heureka.cz/mobil-esp-formula-5w-30_1-l/specifikace/#section
|
|
07.06.2015 13:14 -
|
2828989
|
|
johnny.m
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 498 |
|
|
Ty zámky, to bych protáhl diag. Sada zámků tomu asi nepomůe, nový klíček moná. Seeň si někoho kdo umí s elektronikou a zkontroluje ti titěný spoj na zámku. Takhle na dálku se těko radí, ale je to jedna z moností.
Ty zámky, to bych protáhl diag. Sada zámků tomu asi nepomůe, nový klíček moná. Seeň si někoho kdo umí s elektronikou a zkontroluje ti titěný spoj na zámku. Takhle na dálku se těko radí, ale je to jedna z moností.
|
|
07.06.2015 13:32 -
|
2828993
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
pokud funguji svetla tak muze byt jen vymackana guma a nebo utrzeny cin na tlacitku. Ale pokud nezamyka central ani klickem tak bude mozna problem jinde. Ted jsem na jednom face menil Comm protoze odesel prijimac frekvence z dalky. Tam ale rucni central sel jen dalka nesla.
pokud funguji svetla tak muze byt jen vymackana guma a nebo utrzeny cin na tlacitku. Ale pokud nezamyka central ani klickem tak bude mozna problem jinde. Ted jsem na jednom face menil Comm protoze odesel prijimac frekvence z dalky. Tam ale rucni central sel jen dalka nesla.
|
|
07.06.2015 14:05 -
|
2829002
|
|
Delict
|
|
|
na diag som nemal vela casu..asi buduci vikend, pri teste zamknutia to zamklo..dalej som sa tym nezaoberal lebo som sa snazil rozchodit kridlo..
Kridlo bolo odpojene a prisrobovane samorezkami .. Bohuzial mechanizmus je poskodeny..jedine druhe pozhanat.
Mobil som aj ja zvazoval, ale odradili ma jedny fotky kde bol od mobilu motor doslova pokryty zlato zltym povlakom.. podla testu olejov, valvoline durablend ma takmer najvyssiu ochranu motora a najsilnejsiu vrstvu filmu
na diag som nemal vela casu..asi buduci vikend, pri teste zamknutia to zamklo..dalej som sa tym nezaoberal lebo som sa snazil rozchodit kridlo..
Kridlo bolo odpojene a prisrobovane samorezkami :D .. Bohuzial mechanizmus je poskodeny..jedine druhe pozhanat.
Mobil som aj ja zvazoval, ale odradili ma jedny fotky kde bol od mobilu motor doslova pokryty zlato zltym povlakom.. podla testu olejov, valvoline durablend ma takmer najvyssiu ochranu motora a najsilnejsiu vrstvu filmu
|
|
07.06.2015 14:22 -
|
2829004
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
No tak kdy chce opravdu dobrý olej, tak pohledej tady - .link.
Je tam i "Průvodce výběrem olejů", kde si zadá svoje auto a vypadnou ti jejich doporučený oleje. Asi u nic lepího neseene, ale nechají si to dobře zaplatit.
No tak kdy chce opravdu dobrý olej, tak pohledej tady - http://www.millers-oils.cz/
Je tam i "Průvodce výběrem olejů", kde si zadá svoje auto a vypadnou ti jejich doporučený oleje. Asi u nic lepího neseene, ale nechají si to dobře zaplatit.
|
|
07.06.2015 17:55 -
|
2829018
|
|
Delict
|
|
|
ja mam niekde v ntb test olejov, a valvoline tam bol tusim treti od vrchu, ale stracal len par bodikov na top..to bol tusim royal purple oil, a este neake cudzokrajne.. Total tam nebol..ale myslim ze total je ako shell..takze stred..v pohode, castrol tam bol dost nizko..mobil bol neak nad stredom
No k tomu centralu..svetla reaguju perfektne na central..ale zamykanie nejde, ked strcim kluc do dveri, tak zamok nereaguje..nieje tam taky odpor ako by mal byt..takze myslim ze je vylagrovany ako spinacka
Ked sa rozbehnem s autom tak zamkne..pri vystupovani odomkne.. takze v poistke ani zamkoch to nebude si myslim. Diag zavadu zamykania nehlasila..ale mrknem sa ci registruje ten kluc
ja mam niekde v ntb test olejov, a valvoline tam bol tusim treti od vrchu, ale stracal len par bodikov na top..to bol tusim royal purple oil, a este neake cudzokrajne.. Total tam nebol..ale myslim ze total je ako shell..takze stred..v pohode, castrol tam bol dost nizko..mobil bol neak nad stredom
No k tomu centralu..svetla reaguju perfektne na central..ale zamykanie nejde, ked strcim kluc do dveri, tak zamok nereaguje..nieje tam taky odpor ako by mal byt..takze myslim ze je vylagrovany ako spinacka
Ked sa rozbehnem s autom tak zamkne..pri vystupovani odomkne.. takze v poistke ani zamkoch to nebude si myslim. Diag zavadu zamykania nehlasila..ale mrknem sa ci registruje ten kluc
|
|
07.06.2015 18:45 -
|
2829032
|
|
Mikra
|
|
|
Skoro se mi chce říct, e na tom něco smrdí, kdy jsou vechny "otvory" na klíč vylágrovaný.
Skoro se mi chce říct, e na tom něco smrdí, kdy jsou vechny "otvory" na klíč vylágrovaný.
|
|
07.06.2015 18:56 -
|
2829033
|
|
Delict
|
|
|
niesu vsetky.. zamok je podla mna seknuty, spinacka ide tak ..tazsie..co sa da pri dennom jazdeni chapat.. mal som to na viacerych citronoch, a bolo treba vycistit a namazat zamok.. ale nemam tu teraz moznost to spravit.
Idem to pichnut na diag..povrtam sa v tom..
niesu vsetky.. zamok je podla mna seknuty, spinacka ide tak ..tazsie..co sa da pri dennom jazdeni chapat.. mal som to na viacerych citronoch, a bolo treba vycistit a namazat zamok.. ale nemam tu teraz moznost to spravit.
Idem to pichnut na diag..povrtam sa v tom..
|
|
| |
|
|