| | |
17.12.2012 08:05 -
Re: Citroen C6 vseobecne
|
2531237
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
A jetě bych ten kombík poslal k Tissiérovi a mu dá na zadek druhou nápravu ....
A jetě bych ten kombík poslal k Tissiérovi a mu dá na zadek druhou nápravu :-))))....
|
|
17.12.2012 17:35 -
|
2531273
|
|
TycoonX
|
Město: , Auto: Daihatsu Sirion 1.3 4x4 | Počet příspěvků: 155 |
|
|
operatorXM napsal(a): Bez pojitění je to sebevrada, př. světlomet 35800 Kč, př. nárazník 38700 Kč. Ta servisní prohlídka byla tuím 24 tis. Kč.
operator, bol by som blb keby som nakupoval v citroene pr svetlomet s xenonom kupis do 200, naraznik ca 150 a este je aj v ciernej orig farbe
V citroene stoji laminatovy naraznik na BX z roku pána 1990 cca 1100,samozrejme bez laku,za lakovanie do odtienu je dalsi priplatok takze taketo veci ani nerieim, nedavno ked som pozeral leboncoin.fr tak tam bol moteur plus vitesse BVA 2.7 s 150 000km za 800. Na autobazar.eu je cela C6 s pokazenym motorom za 2000
operator, bol by som blb keby som nakupoval v citroene :) pr svetlomet s xenonom kupis do 200, naraznik ca 150 a este je aj v ciernej orig farbe
V citroene stoji laminatovy naraznik na BX z roku pána 1990 cca 1100,samozrejme bez laku,za lakovanie do odtienu je dalsi priplatok takze taketo veci ani nerieim, nedavno ked som pozeral leboncoin.fr tak tam bol moteur plus vitesse BVA 2.7 s 150 000km za 800. Na autobazar.eu je cela C6 s pokazenym motorom za 2000
|
|
17.12.2012 17:37 -
|
2531275
|
|
Darja
|
|
|
Dneska jsem jí viděla, hlavu si za ní kroutila... takovej nesplnitelnej sen...
Dneska jsem jí viděla, hlavu si za ní kroutila... takovej nesplnitelnej sen...
|
|
17.12.2012 20:02 -
|
2531294
|
|
Hanz 397
|
|
|
HELLMUT napsal(a): Jo, jo v kombíku
C6 je asi jediný Citrou s hydrou co neudělali jako kombík...(jetě SM)
A pak se diví e se to neprodává
To by byla nádherná loď
No,ale to u by musel mít na "B" sloupku kloub,jako Ikarus .
Mě ty kombíky nějak neberou,C5 mám berlinu,XM jsem měl berlinu no a u C6,a bude,není výběr . Na práci máme picasso...
No,ale to u by musel mít na "B" sloupku kloub,jako Ikarus :-d .
Mě ty kombíky nějak neberou,C5 mám berlinu,XM jsem měl berlinu no a u C6,a bude,není výběr ;-) . Na práci máme picasso...
|
|
20.12.2012 09:15 -
|
2531943
|
|
artsvec
|
Město: Suice, Auto: Opel Insignia Country Tourer 1.6 16V - 200 koní | Počet příspěvků: 650 |
|
|
Citroën C6 konečně odchází, klinická smrt trvala celý rok
.link.
Citroën C6 konečně odchází, klinická smrt trvala celý rok
http://www.auto.cz/citroen-c6-konecne-odchazi-klinicka-smrt-trvala-cely-rok-71960
|
|
20.12.2012 19:21 -
|
2532053
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Ach jo, koda zase jedno zajímavé auto neuspělo...
To je stejné jako byl Renault Avantime, neskutečná designová pecka ale asi se to líbilo jenom mě a podobným exotům...
Ach jo, koda zase jedno zajímavé auto neuspělo... :-(
To je stejné jako byl Renault Avantime, neskutečná designová pecka ale asi se to líbilo jenom mě a podobným exotům...:-))))
|
|
20.12.2012 19:33 -
|
2532059
|
|
Zbyňa
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 459 |
|
|
Bohuel tady v té cenové vládnou jiní.. osobně, i kdy se mi c6 hroooozně líbí, a moci se s ní kadej den vozit, tak vrnim blahem. Tak 1,5 míče je prostě trochu mimo a i ty prachy mít, tak je za ni nedám, a jdu jinam
Bohuel tady v té cenové vládnou jiní.. osobně, i kdy se mi c6 hroooozně líbí, a moci se s ní kadej den vozit, tak vrnim blahem. Tak 1,5 míče je prostě trochu mimo a i ty prachy mít, tak je za ni nedám, a jdu jinam :-(
|
|
20.12.2012 19:33 -
|
2532060
|
|
zhrado
|
Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 767 |
|
|
mne sa c 6 tie riadne páčila. koda ze konci. Ale asi jej dačo chýbalo aby bola úspená.
mne sa c 6 tie riadne páčila. koda ze konci. Ale asi jej dačo chýbalo aby bola úspená.
|
|
20.12.2012 19:43 -
|
2532065
|
|
DOUFAK
|
|
|
Zájem o C6 jistě je,byl a trvá,ale ve dělá cena tohoto vozu,která byla nasazena VELMI vysoko.A na to dojela C6 slabými prodeji a nevratností nákladů výr.programu. CENOU... Cena mohla-měla být max.do milionu ve verzi exclusive a hnedle by prodeje poskočily. Také ten DS5 na taxi.Nevěřím,e by se mohla cena vejít do 500000 kč co po 21 letech své taxisluby pokládám za cenu reálnou,nebot taxi-trh v současné době a dva roky zpátky velmi upadá,take investovat více bude chtít jen málokdo.Moná snad v Německu,ale v Čechách málokdo a tak to částěčně bylo i s C6 - cena-cena. Ve kolem zn.CITROEN je NESKUTEČNĚ drahé.
Zájem o C6 jistě je,byl a trvá,ale ve dělá cena tohoto vozu,která byla nasazena VELMI vysoko.A na to dojela C6 slabými prodeji a nevratností nákladů výr.programu. CENOU...:-o :-o Cena mohla-měla být max.do milionu ve verzi exclusive a hnedle by prodeje poskočily. :nevim Také ten DS5 na taxi.Nevěřím,e by se mohla cena vejít do 500000 kč co po 21 letech své taxisluby pokládám za cenu reálnou,nebot taxi-trh v současné době a dva roky zpátky velmi upadá,take investovat více bude chtít jen málokdo.Moná snad v Německu,ale v Čechách málokdo a tak to částěčně bylo i s C6 - cena-cena. Ve kolem zn.CITROEN je NESKUTEČNĚ drahé.:-(
|
|
20.12.2012 20:45 -
|
2532089
|
|
TycoonX
|
Město: , Auto: Daihatsu Sirion 1.3 4x4 | Počet příspěvků: 155 |
|
|
nesuhlasim, cena mohla by o niečo niia ale vtedy boli trhy na inom levli, C5 2.2 Excl stala 1 200 000sk, problem bol ze c6 stala 55 000 od zaciatku vyroby az po koniec.. ziadne akcie,ziadna reklama..ale C6 nieje jedine skvele auto ktore nieje hufne po cestach , pravdu mal kolega ludia kupuju audi,bmw lebo to videli v zahranici...pritom v zahranici su to zakladne auta,kto ma na viac ide niekam inam
Napr v vajci by mi vyla poistka na C6 okolo 2400-2800 ročne, na napr audi a4 1.9TDi by to bolo len 1700 na sk by to bolo cca 170-220 a rozdiel poistiek asi 100.. asi tak
nesuhlasim, cena mohla by o niečo niia ale vtedy boli trhy na inom levli, C5 2.2 Excl stala 1 200 000sk, problem bol ze c6 stala 55 000 od zaciatku vyroby az po koniec.. ziadne akcie,ziadna reklama..ale C6 nieje jedine skvele auto ktore nieje hufne po cestach , pravdu mal kolega ludia kupuju audi,bmw lebo to videli v zahranici...pritom v zahranici su to zakladne auta,kto ma na viac ide niekam inam
Napr v vajci by mi vyla poistka na C6 okolo 2400-2800 ročne, na napr audi a4 1.9TDi by to bolo len 1700 na sk by to bolo cca 170-220 a rozdiel poistiek asi 100.. asi tak :)
|
|
20.12.2012 21:42 -
|
2532128
|
|
jumep
|
|
|
ja si stale myslim ze citroen (predajcovia) to auto nevedia predat ....
pocul som dost ludi co hovorili ze to kupili omylom, alebo nebol na ine budget a su maximalne prekvapeny a spokojny ...
ja si stale myslim ze citroen (predajcovia) to auto nevedia predat ....
pocul som dost ludi co hovorili ze to kupili omylom, alebo nebol na ine budget a su maximalne prekvapeny a spokojny ...
|
|
20.12.2012 22:16 -
|
2532160
|
|
Hanz 397
|
|
|
C6 byla absolutně marketingově nezvládnutá,navíc přila ve patné době a jako vrcholný číslo bych viděl cenu nového auta a následného aftersales...
Podle mě byl první průvih v tom,e přila a 5 let po XM. Lidi,kteří měli XM ho toti u olítali,doslouilo jim,nebylo u dostatečně reprezentativní a oni jednodue neměli do čeho skočit,tak koupili Audi,BMW apod.V těch jim zakrněl vkus a u u nich zůstali. Navíc pár let po uvedení na trh přila první krize a lidi radi vsadili na to,co znali,take si místo krásného experimentu pořídili zase němce...
Navíc mu moc nepomohl u tolikrát zmiňovaný extravagantní vzhled-porovnal bych to s BMW E65(předchozí generace řady 7). To byl,dle mého názoru,nejoklivějí "bavorák" vech dob a na prodejních číslech to bylo vidět... Co si tak vzpomínám,tak my jsme jich za těch 7 let,co se prodávali,prodali snad 8 kousků,co je v porovnání s dalí generací(F0xx) nesrovnatelný. Za 4 roky prodeje děláme předprodej snad 2x měsíčně... A to pominu neskutečný problémy,co E65 od začátku měly...
Take patný marketing+extravagantní vzhled+velký odstup od předchozího modelu=smutná smrt C6.
Kadopádně je to paradoxně to,co mě troku těí,protoe si chci C6 koupit a díky tomu vemu jsou ta auta za neskutečné ceny a jednou z nich bude sluná rarita...
C6 byla absolutně marketingově nezvládnutá,navíc přila ve patné době a jako vrcholný číslo bych viděl cenu nového auta a následného aftersales...
Podle mě byl první průvih v tom,e přila a 5 let po XM. Lidi,kteří měli XM ho toti u olítali,doslouilo jim,nebylo u dostatečně reprezentativní a oni jednodue neměli do čeho skočit,tak koupili Audi,BMW apod.V těch jim zakrněl vkus a u u nich zůstali. Navíc pár let po uvedení na trh přila první krize a lidi radi vsadili na to,co znali,take si místo krásného experimentu pořídili zase němce...
Navíc mu moc nepomohl u tolikrát zmiňovaný extravagantní vzhled-porovnal bych to s BMW E65(předchozí generace řady 7). To byl,dle mého názoru,nejoklivějí "bavorák" vech dob a na prodejních číslech to bylo vidět... Co si tak vzpomínám,tak my jsme jich za těch 7 let,co se prodávali,prodali snad 8 kousků,co je v porovnání s dalí generací(F0xx) nesrovnatelný. Za 4 roky prodeje děláme předprodej snad 2x měsíčně... A to pominu neskutečný problémy,co E65 od začátku měly...
Take patný marketing+extravagantní vzhled+velký odstup od předchozího modelu=smutná smrt C6.
Kadopádně je to paradoxně to,co mě troku těí,protoe si chci C6 koupit a díky tomu vemu jsou ta auta za neskutečné ceny a jednou z nich bude sluná rarita...;-)
|
|
20.12.2012 23:08 -
|
2532193
|
|
c5vyskov
|
Město: Vykov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 612 |
|
|
Přesně. Osobně jsem radi, kdy má C6 opravdu jen ten, kdo ji umí ocenit, a ne kadý pablb místo A6.
Částečně to vytváří i ducha toho auta. Kdy u jednou za týden zahlídnu C6, tak se mi zastaví dech. Ale kdyby parkovaly v kadé ulici tři, tak si jich ani nevimnu.
Citroen udělal jenom dobře, e neslevnil. Proč házet perly sviním? To auto prostě je klenot, tak proč ho prodávat za cenu Superbu? Dávat tím najevo, e vlastně Citroen je o tolik horí, kdy se musí tak moc podbízet cenou? Do budoucna by se tím jenom zdiskreditovali a u by za běnou cenu neprodali vůbec nic. Jestli se bude vyrábět Metropolis, tak určitě bude začínat zase nad milionem. A oprávněně.
Jinak Citroen zaspal dobu u s XM, v roce 2000 u byla konkurence úplně jinde. Take reálně neměl Citroen konkurenceschopnou limuzínu takových 10 let...
Přesně. Osobně jsem radi, kdy má C6 opravdu jen ten, kdo ji umí ocenit, a ne kadý pablb místo A6.
Částečně to vytváří i ducha toho auta. Kdy u jednou za týden zahlídnu C6, tak se mi zastaví dech. Ale kdyby parkovaly v kadé ulici tři, tak si jich ani nevimnu.
Citroen udělal jenom dobře, e neslevnil. Proč házet perly sviním? To auto prostě je klenot, tak proč ho prodávat za cenu Superbu? Dávat tím najevo, e vlastně Citroen je o tolik horí, kdy se musí tak moc podbízet cenou? Do budoucna by se tím jenom zdiskreditovali a u by za běnou cenu neprodali vůbec nic. Jestli se bude vyrábět Metropolis, tak určitě bude začínat zase nad milionem. A oprávněně.
Jinak Citroen zaspal dobu u s XM, v roce 2000 u byla konkurence úplně jinde. Take reálně neměl Citroen konkurenceschopnou limuzínu takových 10 let...
|
|
20.12.2012 23:14 -
|
2532196
|
|
jumep
|
|
|
ale celkovo marketing zlyhal totalne, toto video ked ukazem hocikomu znamemu tak na mna kuka ze take nieco existuje?
.link.
dalsia vec je ze tam fy kupuju flotilu dodavok a podobne, takemu ponuknem limo pre sefa ....
ponuknem jazdu v tom .... nemyslim ze sa take nieco dialo ...
ale celkovo marketing zlyhal totalne, toto video ked ukazem hocikomu znamemu tak na mna kuka ze take nieco existuje?
http://www.youtube.com/watch?v=L2q03XZugwg
dalsia vec je ze tam fy kupuju flotilu dodavok a podobne, takemu ponuknem limo pre sefa ....
ponuknem jazdu v tom .... nemyslim ze sa take nieco dialo ...
|
|
20.12.2012 23:40 -
|
2532198
|
|
c5vyskov
|
Město: Vykov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 612 |
|
|
Marketing techniky je problém obecně. U C5 jsem taky neviděl reklamu zaměřenou na H3 (vlastně vůbec jakoukoliv reklamu...). Navíc jestli by lidi na to slyeli. Dnes auto prodávají LED světlomety a podobné blbiny. A vlastní "elezo" řeí málokdo. Jako větina majitelů BMW 1 neví, e mají zadokolku...
Marketing techniky je problém obecně. U C5 jsem taky neviděl reklamu zaměřenou na H3 (vlastně vůbec jakoukoliv reklamu...). Navíc jestli by lidi na to slyeli. Dnes auto prodávají LED světlomety a podobné blbiny. A vlastní "elezo" řeí málokdo. Jako větina majitelů BMW 1 neví, e mají zadokolku...
|
|
21.12.2012 11:42 -
|
2532300
|
|
artsvec
|
Město: Suice, Auto: Opel Insignia Country Tourer 1.6 16V - 200 koní | Počet příspěvků: 650 |
|
|
Osobně si myslím, e chyběl kombík, ten by se prodával jetě lépe a já bych ho bral také.
Osobně si myslím, e chyběl kombík, ten by se prodával jetě lépe a já bych ho bral také.
|
|
| |
|
|