31.10.2012 12:35 -
Jak dlouho tak vydrí disky?
|
2516622
|
|
myneur
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 310 |
|
|
Čau, jak dlouho vám tak vydrí disky?
Teď jsem při přezutí koukal, jak vypadaj ty zimní origo, které mají najeto 180 000 Km, a i kdy to vyváil do klidu, tak bych to rozhodně nenazval přesnou krunicí.
Dojedu na nich gumy, a pak je asi vyhodim.
Jak dlouho vydrí disky vám?
Kdo přezouvá vdycky celý gumy a kdo to mění na discích?
m
Čau, jak dlouho vám tak vydrí disky?
Teď jsem při přezutí koukal, jak vypadaj ty zimní origo, které mají najeto 180 000 Km, a i kdy to vyváil do klidu, tak bych to rozhodně nenazval přesnou krunicí.
Dojedu na nich gumy, a pak je asi vyhodim.
Jak dlouho vydrí disky vám?
Kdo přezouvá vdycky celý gumy a kdo to mění na discích?
m
|
|
31.10.2012 12:48 -
Re: Jak dlouho tak vydrí disky?
|
2516624
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Pokud je nenabourá, tak by podle mě 15-20 let měly vydret vechny, pokud se o ně bude starat, tak klidně 50 let.
Já je po 7 letech/180kkm mám skoro jak nové (zevnitř moná trochu zanesené pínou).
Zimní kola mám 3 roky (s koupí auta) a ta je opravdu jak nová.
Jak vyplývá z předchozího, prohazuju celá kola - co pouívám zimní sadu vdycky jsem to tak dělal.
Pokud je nenabourá, tak by podle mě 15-20 let měly vydret vechny, pokud se o ně bude starat, tak klidně 50 let.
Já je po 7 letech/180kkm mám skoro jak nové (zevnitř moná trochu zanesené pínou).
Zimní kola mám 3 roky (s koupí auta) a ta je opravdu jak nová.
Jak vyplývá z předchozího, prohazuju celá kola - co pouívám zimní sadu vdycky jsem to tak dělal.
|
|
31.10.2012 14:12 -
|
2516684
|
|
Pablik1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731 |
|
|
kolo za kolo...a to e plechy se ohýbají je dané tím e je to opravdu tenký plech který je zesílený falcováním+prolisy a taky tím e sem tam břinkne o něco a ani to nemusí poznat.své udělá a hrbatá cesta=ledové zmrzky jak přes den povolí sračka a v noci zmzne.pokud si věří e nedá kolům na prdel o obrubníky kup starí alu jsou pevnějí-nějaký betelnějí typZ racing sada se dá sehnat snad od 3litrů nahoru tudí stejná cena jak za plechy.
kolo za kolo...a to e plechy se ohýbají je dané tím e je to opravdu tenký plech který je zesílený falcováním+prolisy a taky tím e sem tam břinkne o něco a ani to nemusí poznat.své udělá a hrbatá cesta=ledové zmrzky jak přes den povolí sračka a v noci zmzne.pokud si věří e nedá kolům na prdel o obrubníky kup starí alu jsou pevnějí-nějaký betelnějí typ:OZ racing sada se dá sehnat snad od 3litrů nahoru tudí stejná cena jak za plechy.
|
|
22.01.2013 13:56 -
|
2540978
|
|
Caris
|
Město: Milovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 76 |
|
|
Kdyz je neodres o chodnik, nenabouras v pasti na mamuty tak jsou snad nesmrtelne
Kdyz je neodres o chodnik, nenabouras v pasti na mamuty tak jsou snad nesmrtelne :-))))
|
|
22.01.2013 18:57 -
|
2541217
|
|
DOUFAK
|
|
|
CO BYS NA NICH CHTĚL ZNIČIT? Jsou daleko přeiví,ne auto samo.Mám 300000 km.
CO BYS NA NICH CHTĚL ZNIČIT? Jsou daleko přeiví,ne auto samo.Mám 300000 km.
|
|
| |