31.10.2012 19:13 -
Re: BXclub
|
2516746
|
|
Darja
|
|
|
nojo, to chce gará, pořeit ekovýpalné a mít hromadu času... ale to mi teď ere druhý auto, čas, místo, peníze
Ale jednou! jednou si BX koupím
nojo, to chce gará, pořeit ekovýpalné a mít hromadu času... ale to mi teď ere druhý auto, čas, místo, peníze :-))
Ale jednou! jednou si BX koupím:palec
|
|
01.11.2012 08:44 -
|
2516891
|
|
Herulinka
|
Město: Nezvěstice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 197 |
|
|
Tak ono u dneska potkat BX je poměrně rarita, aspoň tady u nás, u tu skoro ádné nejezdí. A jestli se najdou nadenci, co s nima po X letech vyjedou jako s veteránama, tak na to se moc těím - pokud to nebude za moc dlouho a doiju se toho
Tak ono u dneska potkat BX je poměrně rarita, aspoň tady u nás, u tu skoro ádné nejezdí. A jestli se najdou nadenci, co s nima po X letech vyjedou jako s veteránama, tak na to se moc těím - pokud to nebude za moc dlouho a doiju se toho :-o:-d
|
|
01.11.2012 13:19 -
|
2516954
|
|
Simča
|
Město: Hodětín 23, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 BlueHDi 150k (110kW) | Počet příspěvků: 68 |
|
|
BX
hrdě se hlásím ke starým Citroenům, jinak já jezdím s BX denně a dalí kusy stojí doma
Po Veselí jezdí jetě dalí asi 3 kusy v celkem slunym stavu (občas přijedou známí pro díly)
take pokud někdo chce vidět BXo, tak u mě můe
BX:palec
hrdě se hlásím ke starým Citroenům, jinak já jezdím s BX denně a dalí kusy stojí doma:-d
Po Veselí jezdí jetě dalí asi 3 kusy v celkem slunym stavu (občas přijedou známí pro díly)
take pokud někdo chce vidět BXo, tak u mě můe
|
|
| |