| | |
|
bexxx
|
|
|
Tak mě napadá...se slzou v oku jsem před dvěma dny proel na zahradě kolem vráčku BX 16V
...a tedy kolik lidí tady je,kteří byli u na BXclubu?
Pár vás tu poznám po nicku,Darja,tief,alx...
Tak se tu hrdě přihlate kdo jste tam chodil,třeba si jetě na někoho vzpomenu a třeba kdo jetě BX opečovává?
Tak mě napadá...se slzou v oku jsem před dvěma dny proel na zahradě kolem vráčku BX 16V
...a tedy kolik lidí tady je,kteří byli u na BXclubu?
Pár vás tu poznám po nicku,Darja,tief,alx...
Tak se tu hrdě přihlate kdo jste tam chodil,třeba si jetě na někoho vzpomenu :-) a třeba kdo jetě BX opečovává?
|
|
04.10.2012 17:55 -
Re: BXclub
|
2510018
|
|
Darja
|
|
|
Jooo, BX.... mám to spjatý s nádhernejma vzpomínkama... zasteskne se mi tom nádherně hranatým autíčku, co tak občas cvrkalo čepadlem, mělo ukrutně futuristickej interiér a vůbec... to byl jetě citrón citrónem!
Jooo, BX.... mám to spjatý s nádhernejma vzpomínkama... zasteskne se mi tom nádherně hranatým autíčku, co tak občas cvrkalo čepadlem, mělo ukrutně futuristickej interiér a vůbec... to byl jetě citrón citrónem!:palec
|
|
06.10.2012 18:49 -
|
2510258
|
|
bexxx
|
|
|
Coe? to jako nikdo???
Darjo a co JirkaSeč,má jetě toho 16V ? neví?
aaa teď koukám yarik prodává svého 16V,koukal jsem do inzerátů a já se před 2 měsíci zbavil papírů zrovna takové jsem měl.
Coe? to jako nikdo???
Darjo a co JirkaSeč,má jetě toho 16V ? neví?
aaa teď koukám yarik prodává svého 16V,koukal jsem do inzerátů a já se před 2 měsíci zbavil papírů :( zrovna takové jsem měl.
|
|
06.10.2012 20:16 -
|
2510269
|
|
Hajkis
|
Město: Most, Auto: Citroën C5 I 2.0HPi Exclusive | Počet příspěvků: 42 |
|
|
Jinak já se taky hlásím,mám i foto v profilu(BX ,Xantia,C5) .Navěky Citroen
Jinak já se taky hlásím,mám i foto v profilu(BX ,Xantia,C5) .Navěky Citroen
|
|
07.10.2012 00:09 -
|
2510371
|
|
bexxx
|
|
|
taky někdy najdu foto a dam to sem
:palec taky někdy najdu foto a dam to sem
|
|
07.10.2012 10:56 -
|
2510663
|
|
DaveLbc
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 422 |
|
|
Jo taky akorát,e u je to dost dlouho. Nic moc u nenajdu,ale občas tam jetě zajdu a pokecám s klukama hlavně teda s Čertem
Jo taky akorát,e u je to dost dlouho. Nic moc u nenajdu,ale občas tam jetě zajdu a pokecám s klukama hlavně teda s Čertem;-)
|
|
08.10.2012 13:49 -
|
2511358
|
|
bexxx
|
|
|
No to já jsem tam u asi smazanej myslím.
No to já jsem tam u asi smazanej myslím.
|
|
08.10.2012 19:27 -
|
2511448
|
|
Darja
|
|
|
Jo, Jirka furt jezdí...
BX bylo prostě úasný auto... říkala jsem, nemít dvě auta, tak si snad nějaké zas koupím... To je prostě ukrutná nostalgie... Simča z Bx clubu si teď koupila krásný jedničkový
Jo, Jirka furt jezdí...
BX bylo prostě úasný auto... říkala jsem, nemít dvě auta, tak si snad nějaké zas koupím... To je prostě ukrutná nostalgie... Simča z Bx clubu si teď koupila krásný jedničkový:palec
|
|
09.10.2012 11:34 -
|
2511652
|
|
bexxx
|
|
|
Jo tak jedničkový bylo první bráchy auto,pár let po revoluci,hned po kodě 100L Tenkrát uplnej mazec auto 1.9TRI tuím. Nádherně kosmická přístrojovka,vecko v elektrice,výkonu dostatek,tenkrát tu jezdili Fáčka,moná začínali Felicie.
Jo tak jedničkový bylo první bráchy auto,pár let po revoluci,hned po kodě 100L :-d Tenkrát uplnej mazec auto 1.9TRI tuím. Nádherně kosmická přístrojovka,vecko v elektrice,výkonu dostatek,tenkrát tu jezdili Fáčka,moná začínali Felicie.
|
|
30.10.2012 08:18 -
|
2516388
|
|
KostaKE
|
Město: Koice, Auto: Citroën C5 II 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 94 |
|
|
+1
Ja som mal break diesel... teraz ako sme kupili chalupu mi velmi velmi chyba na nosenie veci...
+1
Ja som mal break diesel... teraz ako sme kupili chalupu mi velmi velmi chyba na nosenie veci...
|
|
30.10.2012 16:29 -
|
2516468
|
|
Darja
|
|
|
CX, BX a XM byly prostě poslední citroeny, které byly prostě " voiture avec une âme ".. auto s duí (francouzsky jsem naposled mluvila, kdy jsem byla mladá a perspektivní, tak kdytak soráč)...
pak prostě víc jak dvacet let temnoty... teď jsou auta pěkná, ale né u hydraulická
CX, BX a XM byly prostě poslední citroeny, které byly prostě " voiture avec une âme ".. auto s duí (francouzsky jsem naposled mluvila, kdy jsem byla mladá a perspektivní, tak kdytak soráč)...
pak prostě víc jak dvacet let temnoty... teď jsou auta pěkná, ale né u hydraulická :(
|
|
30.10.2012 22:53 -
|
2516520
|
|
felix81
|
Město: Praha, Auto: C8 2.2 HDi 94kw | Počet příspěvků: 292 |
|
|
Má pravdu děvče. Ale jak shnijou trubky je to v pr..li
Má pravdu děvče. Ale jak shnijou trubky je to v pr..li :-d
|
|
31.10.2012 07:56 -
|
2516539
|
|
tomikku
|
Město: Havířov, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 308 |
|
|
lidičky připojuji se k vaemu pláči, pokadé kdy zahlédnu udrované XM zatlačím slzičku , och jak se mi po té potvoře stýzká
lidičky připojuji se k vaemu pláči, pokadé kdy zahlédnu udrované XM zatlačím slzičku :-((((, och jak se mi po té potvoře stýzká:-(
|
|
31.10.2012 10:06 -
|
2516573
|
|
Herulinka
|
Město: Nezvěstice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 197 |
|
|
Ahoj, taky jsem byla v BX klubu a vlastnila jsem červeného Cukrouka 1,6 TRS byl to můj první vlastní Citroën (předtím jsem jezdila v CX půjčeném od táty - má ho do dneka), zaila jsem s ním spoustu hezkého, nikdy mě nenechal ve tychu, i kdy občas se nějaká závadička objevila. A tohle auto taky definitivně rozhodlo, e si nechci vozit zadek v jiné značce, ne v Citroënu, a si říká kdo chce co chce
Ahoj, taky jsem byla v BX klubu a vlastnila jsem červeného Cukrouka 1,6 TRS :-d byl to můj první vlastní Citroën (předtím jsem jezdila v CX půjčeném od táty - má ho do dneka), zaila jsem s ním spoustu hezkého, nikdy mě nenechal ve tychu, i kdy občas se nějaká závadička objevila. A tohle auto taky definitivně rozhodlo, e si nechci vozit zadek v jiné značce, ne v Citroënu, a si říká kdo chce co chce ;-)
|
|
31.10.2012 12:29 -
|
2516617
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Jo jo to bylo autíčko měl jsem 3a vechny na papíry toho prvniho to poslední bylo vymazlené byla to 14. Úplná socka tak jsem o ní nechal přnedt central,elektriku a sedačky včetně celého interiéru ze 16 kterou jsem měl jako druhou pořadí .Jen ibr jsem tam neměl ten byl super měl jsem ho na tom prvním.po 17 letech neměl ádnou řez. To xantia má po 14 letech díru v zadním podbehu.
Jo jo to bylo autíčko měl jsem 3a vechny na papíry toho prvniho:-)))) to poslední bylo vymazlené byla to 14. Úplná socka tak jsem o ní nechal přnedt central,elektriku a sedačky včetně celého interiéru ze 16 kterou jsem měl jako druhou pořadí .Jen ibr jsem tam neměl ten byl super měl jsem ho na tom prvním.po 17 letech neměl ádnou řez. To xantia m:-((((á po 14 letech díru v zadním podbehu.
|
|
31.10.2012 12:51 -
|
2516628
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
HELLMUT napsal(a): ...To xantia m á po 14 letech díru v zadním podbehu.
Kombík, co? To bylo jejich jediné problémové místo (svařované a po zinkování), taky jsem to opravoval - a pak dalích 5 let klid.
Kombík, co? To bylo jejich jediné problémové místo (svařované a po zinkování), taky jsem to opravoval - a pak dalích 5 let klid.
|
|
31.10.2012 12:52 -
|
2516631
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Omlouvám se za ty překlepy píu na mobilu a není to tam vidět mám malý display a větinu zabere klávesnice...
Omlouvám se za ty překlepy píu na mobilu a není to tam vidět mám malý display a větinu zabere klávesnice...
|
|
31.10.2012 16:47 -
|
2516717
|
|
Darja
|
|
|
no, já měla BX 1,6 Tgi to bylo snad.. moje úúplně první auto Pak jsme si s ex koupili BX 1,9 Gti 16v (nejzábavnějí auto, co jsem kdy řídila), pak jsme měli 1,7 TD (úasnej pracant a v kombíku!)...
Celkem se těím, a bude BX tak 40 let starej veterán... to bude krásnej pohled na tu hranatou drtičku mezi těma moderníma samohybama
no, já měla BX 1,6 Tgi to bylo snad.. moje úúplně první auto:-) Pak jsme si s ex koupili BX 1,9 Gti 16v (nejzábavnějí auto, co jsem kdy řídila), pak jsme měli 1,7 TD (úasnej pracant a v kombíku!)...
Celkem se těím, a bude BX tak 40 let starej veterán... to bude krásnej pohled na tu hranatou drtičku mezi těma moderníma samohybama:palec
|
|
31.10.2012 19:07 -
|
2516745
|
|
HELLMUT
|
|
|
Jo 1.9 GTI oplastovaný bílý nebo červený ten se mi vdy straně moc líbil... já měl 1.4 TGE Royale ten měl ten super íbr a zvlátní elektrony.Pak 1.6 TGI tu jsem koupil celkem rozhaenou ale touil jsem po tom černém interieru s anatomickýma sedačkama a posilovači řízení.Koupil jsem jí asi za 20000 dovoz (no já mám vlastně vechny Citroeny dovoz) a furt se něco sra...(ty blbci tam například místo LHM dali červenou brzdovku).Pak jsem sehnal tu socku a vyladil jí věcma z té 16.Ta poslední 14 byla super slouila dobře ale přeci jen u byla stará bez serva, praskali trubky .Tak jsem začal touit po Xantii.To byl skok jako hrom.servo klima víc prostoru.Ale zase u to není tvář Citroenu a u míň houpe.No a teď mám jetě tu C5 v plné palbě a houpe jetě míň... Ale kdykoli vidím BX tak zamáčknu slzu a vzpomínám na tu houpačku Skoro si říkám e bych si jetě BX koupil pro radost.Ale vzhledem k tomu e si na autě umím tak akorát vyměnit destičky,olej nebo zavařit výfuk tak na to nejsem dost bohatej...
Jo 1.9 GTI oplastovaný bílý nebo červený ten se mi vdy straně moc líbil...:-o já měl 1.4 TGE Royale ten měl ten super íbr a zvlátní elektrony.Pak 1.6 TGI tu jsem koupil celkem rozhaenou ale touil jsem po tom černém interieru s anatomickýma sedačkama a posilovači řízení.Koupil jsem jí asi za 20000 dovoz (no já mám vlastně vechny Citroeny dovoz) a furt se něco sra...(ty blbci tam například místo LHM dali červenou brzdovku).Pak jsem sehnal tu socku a vyladil jí věcma z té 16.Ta poslední 14 byla super slouila dobře ale přeci jen u byla stará bez serva, praskali trubky .Tak jsem začal touit po Xantii.To byl skok jako hrom.servo klima víc prostoru.Ale zase u to není tvář Citroenu:-(((( a u míň houpe.No a teď mám jetě tu C5 v plné palbě a houpe jetě míň... Ale kdykoli vidím BX tak zamáčknu slzu a vzpomínám na tu houpačku:-d Skoro si říkám e bych si jetě BX koupil pro radost.Ale vzhledem k tomu e si na autě umím tak akorát vyměnit destičky,olej nebo zavařit výfuk tak na to nejsem dost bohatej...:-((((
|
|
| |
|
|