| | |
10.12.2012 22:47 -
Re: Druhé auto do rodiny k C5
|
2530126
|
|
DrMarvin
|
|
|
toskey napsal(a): S tím plynem mi vyjde km levněji ne v naftě, vidím to ted,kdy jezdím plynovou ojetou omegou denně 140 km do práce a naftovej citron se válí doma a občas s ním jezdí manelka. je to 2 kč ku 2,7 kč za km
jezdim do prace 500km a 2,9kč na kilometr.....ale furt to pohodli nenahradis:=)
jezdim do prace 500km a 2,9kč na kilometr.....ale furt to pohodli nenahradis:=)
|
|
10.12.2012 23:23 -
|
2530128
|
|
Dutch
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 480 |
|
|
mimochodem - jak se vyviji cena low-end aut po Novem roce ? Vypada to, ze F Fusion uz vyprodaj, stedre dny u Renaultu taky konci, co se stane cca po Novem roce ? Prijdou nove modely za vyssi ceny, nebo budou zase novorocni vyprodejove akce ? Resim auto pro mami, cena okolo 200.000Kc
mimochodem - jak se vyviji cena low-end aut po Novem roce ? Vypada to, ze F Fusion uz vyprodaj, stedre dny u Renaultu taky konci, co se stane cca po Novem roce ? Prijdou nove modely za vyssi ceny, nebo budou zase novorocni vyprodejove akce ? Resim auto pro mami, cena okolo 200.000Kc
|
|
13.12.2012 10:44 -
|
2530515
|
|
DrMarvin
|
|
|
t nevim..ale tydle by prej meli bejt v akci akorat na to musim nejdriv vyhrat tu sportku
.link.
t nevim..ale tydle by prej meli bejt v akci:D:D:D:D akorat na to musim nejdriv vyhrat tu sportku:D
http://www.youtube.com/watch?v=s0_uHCMBq9A
|
|
14.12.2012 07:49 -
|
2530717
|
|
operatorXM
|
Město: Hrotovice, Auto: Citroen C6 2.7 HDi | Počet příspěvků: 138 |
|
|
My máme druhé auto C3 Pluriel HDI a jsme s ním velice spokojení. Vpředu je víc míst ne v nové C5, hlavně na ířku, velice dobře se nastupuje. Děti se zatím taky vlezou. Kufr pojme i velký víkendový nákup včetně basy piva. Děti jezdí radi C3 ne C5, v té se jim dělá blbě. Někdo se tu k motoru 1,4 HDI u vyjadřoval, já jsem spokojen i dynamikou (hledá se vůz na krátké trasy), spotřebu máme na ty krátké trasy dle počítače 4.3 l/100 km. Na delí trasy se dá jet i za 4 litry. Měl jsem Micru 1,0i, ta na ty samé cesty brala 6 litrů. V6 třílitr taky není ideální, ten jsem měl v XM a kdy se jezdily i krátké trasy, tak na počítači bylo 13 l/100 km. Xantii bych nedoporučoval kvůli bezpečnosti (2 hvězdičky). Starí C5 bych zase nebral kvůli parkování ve městě. Onehdá jsem jel do okresního města místo C3 s C5, musel jsem hledat dostatečně iroké místo k parkování a zadek pak stejně vylejzal, bál jsem se, e to někdo odře. Záleí na kadém, co od auta očekává, já na krátké trasy a do města doporučiji nějaké jeté PSA s 1,4 HDI.
My máme druhé auto C3 Pluriel HDI a jsme s ním velice spokojení. Vpředu je víc míst ne v nové C5, hlavně na ířku, velice dobře se nastupuje. Děti se zatím taky vlezou. Kufr pojme i velký víkendový nákup včetně basy piva. Děti jezdí radi C3 ne C5, v té se jim dělá blbě. Někdo se tu k motoru 1,4 HDI u vyjadřoval, já jsem spokojen i dynamikou (hledá se vůz na krátké trasy), spotřebu máme na ty krátké trasy dle počítače 4.3 l/100 km. Na delí trasy se dá jet i za 4 litry. Měl jsem Micru 1,0i, ta na ty samé cesty brala 6 litrů. V6 třílitr taky není ideální, ten jsem měl v XM a kdy se jezdily i krátké trasy, tak na počítači bylo 13 l/100 km. Xantii bych nedoporučoval kvůli bezpečnosti (2 hvězdičky). Starí C5 bych zase nebral kvůli parkování ve městě. Onehdá jsem jel do okresního města místo C3 s C5, musel jsem hledat dostatečně iroké místo k parkování a zadek pak stejně vylejzal, bál jsem se, e to někdo odře. Záleí na kadém, co od auta očekává, já na krátké trasy a do města doporučiji nějaké jeté PSA s 1,4 HDI.
|
|
14.12.2012 10:44 -
|
2530753
|
|
Petr72
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 850 |
|
|
Bratránek má na statku 4x P.206 1,4 HDI ,vechny mají nájezd okolo 400000km. bez nejmeních problémů.
Jen patnou naftu nechtějí papat.
Bratránek má na statku 4x P.206 1,4 HDI ,vechny mají nájezd okolo 400000km. bez nejmeních problémů.
Jen patnou naftu nechtějí papat. :palec
|
|
22.01.2013 14:16 -
|
2541013
|
|
Caris
|
Město: Milovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 76 |
|
|
Tak jsem si takovou otazku polozil. Uvazuji o Fobii neco kolem litru nebo dvanacku, aby bylo povinne co nejlevnejsi. Auto najede cca 3000 za rok. Na vic bych to nevidel.
Tak jsem si takovou otazku polozil. Uvazuji o Fobii neco kolem litru nebo dvanacku, aby bylo povinne co nejlevnejsi. Auto najede cca 3000 za rok. Na vic bych to nevidel.:palec
|
|
22.01.2013 17:06 -
|
2541144
|
|
Petr72
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 850 |
|
|
Caris. Ty uvauje o Fóbii 1.2 HTP? Já bych to nechtěl za zlatý prase. Za ty prachy má spoustu lepích aut. Já se zatím přikláním k C3 1,4 HDI starí model cca.2008. Ale je úplně klidně moné e nakonec koupím úplně něco jiného
Caris. Ty uvauje o Fóbii 1.2 HTP? Já bych to nechtěl za zlatý prase. Za ty prachy má spoustu lepích aut. Já se zatím přikláním k C3 1,4 HDI starí model cca.2008. Ale je úplně klidně moné e nakonec koupím úplně něco jiného :nevim
|
|
22.01.2013 18:50 -
|
2541206
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Ta Fobie je fakt nuda převeliká... Kamarád si před 3 lety koupil Yarise byl asi 2 roky starý. Má ten 1.0 motor,klimu 5 dveří ve v elektrice. A za celou dobu naprosto v pohodě jen výměna oleje.Jen je to mení ne ta fobie.Pořád mě provokuje jak je TOYTA spolehlivá značka.Kdy mu občas vyprávím jaké tady jsou story,tak se směje a říká o sobě e je fanouek vozů Citroen ale v cizím vlastnictví... U jsem z něj tak vyblbnutej e kdybych chtěl auto bez hydrauliky, tak asi taky vezmu Toyotu Auris nebo Avensis - podle nároků na prostor a financí...No ale dokud bude Citroen dělat hydrauliku tak budu věrný koulím
Ta Fobie je fakt nuda převeliká... Kamarád si před 3 lety koupil Yarise byl asi 2 roky starý. Má ten 1.0 motor,klimu 5 dveří ve v elektrice. A za celou dobu naprosto v pohodě jen výměna oleje.Jen je to mení ne ta fobie.Pořád mě provokuje jak je TOYTA spolehlivá značka.Kdy mu občas vyprávím jaké tady jsou story,tak se směje a říká o sobě e je fanouek vozů Citroen ale v cizím vlastnictví...:-)))) U jsem z něj tak vyblbnutej e kdybych chtěl auto bez hydrauliky, tak asi taky vezmu Toyotu Auris nebo Avensis - podle nároků na prostor a financí...No ale dokud bude Citroen dělat hydrauliku tak budu věrný koulím:palec
|
|
22.01.2013 18:52 -
|
2541211
|
|
jumep
|
|
|
to je strasne relativne s tou toyotou, bavil som sa s chalanmi na STK ....
to je strasne relativne s tou toyotou, bavil som sa s chalanmi na STK ....
|
|
22.01.2013 19:00 -
|
2541218
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Asi je, stejně jako e Citroen je popelnice...
Reklama na Toyotu .link. překlad dialogu na konci - u si někdy viděl porouchanou Toyotu?... Docela vtipné
Ale je jasné e kdyby někdo vyráběl bezporuchové auto tak by asi zkrachoval
Asi je, stejně jako e Citroen je popelnice...:palec
Reklama na Toyotu http://www.youtube.com/watch?v=LYqCcgAmLiA- překlad dialogu na konci - u si někdy viděl porouchanou Toyotu?... Docela vtipné:-))
Ale je jasné e kdyby někdo vyráběl bezporuchové auto tak by asi zkrachoval :-(
|
|
23.01.2013 17:57 -
|
2541622
|
|
jumep
|
|
|
nechcem hanit, ale po tom co som mal sancu robit (sice nechtiac .. .ale zasa sused) vw group auto a porovnat to s lacny citroenom alebo peugeotom, to su 2 neporovnatelne svety ... kvalitativne to PSA je podla mna na x krat vyssej urovni
nechcem hanit, ale po tom co som mal sancu robit (sice nechtiac .. .ale zasa sused) vw group auto a porovnat to s lacny citroenom alebo peugeotom, to su 2 neporovnatelne svety ... kvalitativne to PSA je podla mna na x krat vyssej urovni
|
|
23.01.2013 18:23 -
|
2541635
|
|
Hanz 397
|
|
|
jumep napsal(a): nechcem hanit, ale po tom co som mal sancu robit (sice nechtiac .. .ale zasa sused) vw group auto a porovnat to s lacny citroenom alebo peugeotom, to su 2 neporovnatelne svety ... kvalitativne to PSA je podla mna na x krat vyssej urovni
Je to vidět u jen na takových drobnostech,jako jsou materiály pouité v interieru. O výbavě nemluvě-za prachy,co dá za fobii,kde má kola,volant a v nadstandardu uzavíratelnou přihrádku před spolujezdcem,přičem kdy leze do auta musí ourat ve dveřích klíčem a pak růčo tahat čudlíky,má v C3 klimu,el.okna,dálku,atd...
Je to vidět u jen na takových drobnostech,jako jsou materiály pouité v interieru. O výbavě nemluvě-za prachy,co dá za fobii,kde má kola,volant a v nadstandardu uzavíratelnou přihrádku před spolujezdcem,přičem kdy leze do auta musí ourat ve dveřích klíčem a pak růčo tahat čudlíky,má v C3 klimu,el.okna,dálku,atd...
|
|
23.01.2013 18:24 -
|
2541636
|
|
artsvec
|
Město: Suice, Auto: Opel Insignia Country Tourer 1.6 16V - 200 koní | Počet příspěvků: 650 |
|
|
Jako druhé auto k C5 máme Saxo 1.1i, r.v.2001, ABS, servo, klima a jsme s ním spokojeni. Jede to sluně, spotřeba sluná, prostornost dostatečná a na to pohodlí - koule jsou koule.
Jako druhé auto k C5 máme Saxo 1.1i, r.v.2001, ABS, servo, klima a jsme s ním spokojeni. Jede to sluně, spotřeba sluná, prostornost dostatečná a na to pohodlí - koule jsou koule.
|
|
23.01.2013 19:01 -
|
2541646
|
|
vseved
|
Město: Mratín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 636 |
|
|
Caris napsal(a): Nevim zatim jsem stale v rozhodovani. Budu potrebovat auto prevazne pro syny, aby si dojeli na trening, nebo manzelka do prace (zcela vyjimecne). Auto nejede myslim max 3000 za rok, takze vetsinou bude stat na chodniku.
Me by se libila asi C1 nejaka 2006 jako druhe auto kdyz bych si vybral zas z Citronu
Při tomto průběhu bych to řeil C5 s 1.6HDi. Ale já jsem moc bázlivý a auto pod 4m je pro mě nebezpečné.
Při tomto průběhu bych to řeil C5 s 1.6HDi. Ale já jsem moc bázlivý a auto pod 4m je pro mě nebezpečné.
|
|
23.01.2013 21:12 -
|
2541695
|
|
RimmerCZ
|
Město: Hlučín, Auto: Mercedes E 400d | Počet příspěvků: 611 |
|
|
Hele mame C3 1.4Hdi 2007 v manual klime. Priste bych bral asi neco z automatikou a spis asi benzin pri tom najezdu je to fuk. Spotreba pod 5 litru prumerne stejne nejde ani omylem a to se s tim jezdi rozumne vetsinou okrsky, ale spis kratsi trasy (5-10km). Za me tomu davam plus, ze to ma vysoky strop, coz vetsina malych aut zas tak moc nema. Dva 190cm si za sebe nesednou, ale kdyz ridi zena a sedim vzadu za ni tak uplne v pohode- je tam vic mista, nez vepredu u spolujezdce, kdyz je v zadu sedacka. Kufr staci na 2.5 std. plastove prepravky
Hele mame C3 1.4Hdi 2007 v manual klime. Priste bych bral asi neco z automatikou a spis asi benzin pri tom najezdu je to fuk. Spotreba pod 5 litru prumerne stejne nejde ani omylem a to se s tim jezdi rozumne vetsinou okrsky, ale spis kratsi trasy (5-10km). Za me tomu davam plus, ze to ma vysoky strop, coz vetsina malych aut zas tak moc nema. Dva 190cm si za sebe nesednou, ale kdyz ridi zena a sedim vzadu za ni tak uplne v pohode- je tam vic mista, nez vepredu u spolujezdce, kdyz je v zadu sedacka. Kufr staci na 2.5 std. plastove prepravky :)
|
|
24.01.2013 01:44 -
|
2541726
|
|
jardda
|
Město: Trhove sviny, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 109 |
|
|
Já si na pojídky nechal starou C5, za 6 let jsem jí vychytal a bylo mi líto jí poslat do světa
Já si na pojídky nechal starou C5, za 6 let jsem jí vychytal a bylo mi líto jí poslat do světa:-d
|
|
24.01.2013 09:03 -
|
2541738
|
|
fanda C5
|
Město: Most, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 77 |
|
|
jardda napsal(a): Já si na pojídky nechal starou C5, za 6 let jsem jí vychytal a bylo mi líto jí poslat do světa Zdar, taky bych to řeil stejně, C5 I mám od nova a nedokázal bych se s ní rozloučit, pokud bych uvaoval o něčem novém k C5 jakekoliv verze, tak byk asi volil C Elysé nebo P 301, byl jsem se na to podívat a není to vůbec tak patné a dovedu si s tím představit i nějakou kratí dovolenou, jediné co je koda, je malá díra do obrovského kufru.
Já si na pojídky nechal starou C5, za 6 let jsem jí vychytal a bylo mi líto jí poslat do světa:-d Zdar, taky bych to řeil stejně, C5 I mám od nova a nedokázal bych se s ní rozloučit, pokud bych uvaoval o něčem novém k C5 jakekoliv verze, tak byk asi volil C Elysé nebo P 301, byl jsem se na to podívat a není to vůbec tak patné a dovedu si s tím představit i nějakou kratí dovolenou, jediné co je koda, je malá díra do obrovského kufru.:palec
|
|
| |
|
|