| | |
02.12.2012 20:06 -
Re: Druhé auto do rodiny k C5
|
2527380
|
|
CC5
|
Město: Praha-Modřany, Auto: Citroën Xantia II Break 2.0 HDi Kat. (80kW) | Počet příspěvků: 372 |
|
|
u nás to bude xantia II 2,0hdi 80kw
u nás to bude xantia II 2,0hdi 80kw
|
|
02.12.2012 21:06 -
|
2527420
|
|
jruze
|
|
|
A co třetí a čtvrté ......?
2.2 HDI break
2.0 HDI
2.2 HDI break
2.0 HDI break
XM 2.0I CT(v rekonstrukci)
XM 2.0I (v likvidaci)
A co třetí a čtvrté ......?
2.2 HDI break
2.0 HDI
2.2 HDI break
2.0 HDI break
XM 2.0I CT(v rekonstrukci)
XM 2.0I (v likvidaci)
|
|
02.12.2012 21:13 -
|
2527422
|
|
Petr72
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 850 |
|
|
Nejse tak trochu megaloman ?
2,2 HDI break tam má dvakrát ! Neperou se ti mezi sebou ??
Nejse tak trochu megaloman ? ;-):-)):palec
2,2 HDI break tam má dvakrát ! Neperou se ti mezi sebou ??
|
|
02.12.2012 21:30 -
|
2527428
|
|
DaveLbc
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 422 |
|
|
Já bych si představoval (moje ena,C4 v automatu,ale pořád se tomu bráním, No ale svoje by to mělo,kdy bych potřeboval odvoz z jednoho zařízení.
C5tka je na ní prý velká kravka
Já bych si představoval (moje ena;-),C4 v automatu,ale pořád se tomu bráním, No ale svoje by to mělo,kdy bych potřeboval odvoz z jednoho zařízení:-)).
C5tka je na ní prý velká kravka:-d
|
|
02.12.2012 21:42 -
|
2527433
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Manelka má od jara benzínovou C3 (2005) a je vcelku spokojená (nejvíc s vzhledem auta ).
Manelka má od jara benzínovou C3 (2005) a je vcelku spokojená (nejvíc s vzhledem auta :-d ).
|
|
02.12.2012 22:37 -
|
2527455
|
|
DrMarvin
|
|
|
pritelkyne dostala vw lupo 1,7 SDI a toby jste neverily jaka j e s timsranda
jede to jakdrak a jede to za 3,5 litru
pritelkyne dostala vw lupo 1,7 SDI a toby jste neverily jaka j e s timsranda:D:D:D:d
jede to jakdrak a jede to za 3,5 litru:D:D:D:D
|
|
03.12.2012 14:48 -
|
2527584
|
|
Roozena
|
Město: Pragl, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 375 |
|
|
Skoroeně sem dal před časem do kupy dvastaestku 1,4 HDI (bez FAP-origo + chip na 70kW). Je to model VAN, čili to má místo zadních sicen obrovskou plochu na nákupy případně jako psí peleárna a s timhle autem je teprem prdel... kdy si chci zablbánkovat, tak si to pučim a je veselo... největí prdel je, kdy si s tim chtěj dávat závody na světlech vodiči Uberauta. Za volantem viděj bloncku a to by bylo, aby sme ji neukázai, kdo tu má koule...Má to pravda jen 70Kw, ale váí to o hodně míň ne okta a kdy se tomu hamtne na krk, tak běný náctiletý p...... potupně zavlaje v zrcátku... Kupodivu je to fakt spolehlivý auto, který batí kolem 4 litránků. Pro enskou na nákupy ideální.
Skoroeně sem dal před časem do kupy dvastaestku 1,4 HDI (bez FAP-origo + chip na 70kW). Je to model VAN, čili to má místo zadních sicen obrovskou plochu na nákupy případně jako psí peleárna a s timhle autem je teprem prdel... kdy si chci zablbánkovat, tak si to pučim a je veselo... největí prdel je, kdy si s tim chtěj dávat závody na světlech vodiči Uberauta. Za volantem viděj bloncku a to by bylo, aby sme ji neukázai, kdo tu má koule...Má to pravda jen 70Kw, ale váí to o hodně míň ne okta a kdy se tomu hamtne na krk, tak běný náctiletý p...... potupně zavlaje v zrcátku... Kupodivu je to fakt spolehlivý auto, který batí kolem 4 litránků. Pro enskou na nákupy ideální.
Přílohy: 206-01.jpg ( 858804b ) - 206-02.jpg ( 1194524b ) - |
|
03.12.2012 15:45 -
|
2527617
|
|
DrMarvin
|
|
|
to je presne to krasny na tech malejch bazmekach....no nedokazu si predstavit cestu do nemecka do prace..ale na blbnuti po meste je to paradahlavne kdyz to ma nejakych 800kg
to je presne to krasny na tech malejch bazmekach....no nedokazu si predstavit cestu do nemecka do prace..ale na blbnuti po meste je to parada:D:D:D:Dhlavne kdyz to ma nejakych 800kg:D:D:D:D:D
|
|
03.12.2012 17:27 -
|
2527648
|
|
Roozena
|
Město: Pragl, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 375 |
|
|
no od cest do roboty mám přec C5... kadej den najezdim cca 180 km a v tomhle prdkovi bych to nedal. Skoroena to má do roboty a z5 nějakejch 30 a po městě... Cpát ji zadek do nějakýho Uber CityGo křápu rozhodně nechci. na to ji mám příli rád.
no od cest do roboty mám přec C5... kadej den najezdim cca 180 km a v tomhle prdkovi bych to nedal. Skoroena to má do roboty a z5 nějakejch 30 a po městě... Cpát ji zadek do nějakýho Uber CityGo křápu rozhodně nechci. na to ji mám příli rád. :-)
|
|
03.12.2012 18:14 -
|
2527669
|
|
Darja
|
|
|
tyhle píďové s malým rozvorem jsou do města ideál...
spotřebu beru jako provokaci
tyhle píďové s malým rozvorem jsou do města ideál...
spotřebu beru jako provokaci :D:D
|
|
03.12.2012 18:29 -
|
2527685
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Mrňous je na jedění po měste parádní, na zaparkování taky, ale co se týká třeba tý 206 třídvířko, tak já jsem z něj na palici. Kdy s ním zajedu do normální mezery pro dospělý auto, tak nemůu otevřít ty obrovský vrata, abych vystoupil. Kolem prcka aby bylo letitě na vystoupení.
Mrňous je na jedění po měste parádní, na zaparkování taky, ale co se týká třeba tý 206 třídvířko, tak já jsem z něj na palici. Kdy s ním zajedu do normální mezery pro dospělý auto, tak nemůu otevřít ty obrovský vrata, abych vystoupil. Kolem prcka aby bylo letitě na vystoupení.
|
|
03.12.2012 18:31 -
|
2527687
|
|
gogogogo
|
Město: Oreany, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi PACK | Počet příspěvků: 18 |
|
|
Mal som 10 rokov Renault clio I 1,9D 3 dv ale musel som ho da preč (prasknutá hlava) .Najazdil som s ním pekných 200.000 Km a pri kúpe mal 230.000 Km.Bené opravy ako brzdy,loiská,oleje,čapy a silenbloky som rieil priebene najlacnejími dielami na trhu a v poho.Je to malé auto (5L na 100 KM ropy).
iaž som ho predal na ND.
A za peniaky som kúpil zimné pneu na moju C5.
Ďalie súčasné auto mám Peugeot 405 1,6i v plyne.Celkom vežké pohodlné vozenie bez koní pod kapotou.Ja tam mám lenivé oslíky
Ak môem kadému odporuči vozidlo na aké jazdenie vôkol komína tak jedine TERÉNNE.
A najlepí terénny voz je SLUOBNÝ!!!!!!!!!
Mal som 10 rokov Renault clio I 1,9D 3 dv ale musel som ho da preč (prasknutá hlava):-( .Najazdil som s ním pekných 200.000 Km a pri kúpe mal 230.000 Km.Bené opravy ako brzdy,loiská,oleje,čapy a silenbloky som rieil priebene najlacnejími dielami na trhu a v poho.Je to malé auto (5L na 100 KM ropy).
iaž som ho predal na ND.:-(
A za peniaky som kúpil zimné pneu na moju C5.:-))))
Ďalie súčasné auto mám Peugeot 405 1,6i v plyne.Celkom vežké pohodlné vozenie bez koní pod kapotou.Ja tam mám lenivé oslíky :-))))
Ak môem kadému odporuči vozidlo na aké jazdenie vôkol komína tak jedine TERÉNNE.
A najlepí terénny voz je SLUOBNÝ!!!!!!!!!
:-))))
|
|
03.12.2012 21:57 -
|
2527911
|
|
zico
|
|
|
no dneska znamy kupoval zene auto za 9.900,- predvadzacku.
Aveo 4dv., 100-konovy benzin, 6 airbagov, 4x okna, klima, zadny park.asist, alarm, 16´disky, 3+2 roky tusim zaruka ..
plasty vnutri posobili trochu lepsie ako rapid alebo dacia.
Ja by som si to nekupil, ale oni daju po meste 10tkm rocne - myslim ze za tie loove neni co riesit
no dneska znamy kupoval zene auto za 9.900,- predvadzacku.
Aveo 4dv., 100-konovy benzin, 6 airbagov, 4x okna, klima, zadny park.asist, alarm, 16´disky, 3+2 roky tusim zaruka ..
plasty vnutri posobili trochu lepsie ako rapid alebo dacia.
Ja by som si to nekupil, ale oni daju po meste 10tkm rocne - myslim ze za tie loove neni co riesit :-o
|
|
10.12.2012 10:41 -
|
2529956
|
|
DrMarvin
|
|
|
no kamik ted kouka na uata okolo 200k a rika ze ho zaujalo mondeo a c5....jediny co ho u c5 znerovznuje je ten volant z pevnym stredem aze koukal ze u silnejsich motoru je pouze automat....:=)to vcelku i znervoznilo mne....kdyz jsem si ji chtel koupit taky:=)jeste zjistim ze ma tak hnusnej klicek jako ta satar a uz do ni nejdu
no kamik ted kouka na uata okolo 200k a rika ze ho zaujalo mondeo a c5....jediny co ho u c5 znerovznuje je ten volant z pevnym stredem:D aze koukal ze u silnejsich motoru je pouze automat....:=)to vcelku i znervoznilo mne....kdyz jsem si ji chtel koupit taky:=)jeste zjistim ze ma tak hnusnej klicek jako ta satar a uz do ni nejdu:D:D:D:D:D
|
|
10.12.2012 11:03 -
|
2529965
|
|
RimmerCZ
|
Město: Hlučín, Auto: Mercedes E 400d | Počet příspěvků: 611 |
|
|
Hele ja teda nevim. Ja koupil zene na jare C3 1.4Hdi 51kW s klimou. Jakoze posez tam neni spatny, ma to sice tvrde perovani, ale teda, ze by to trhalo asfalt ani omylem (s klimou je to fakt extra zhnile pri nalozenem aute). Lehke to neni ani nahodou, ma to pres 1200kg. Cipovat to nenecham, uz tak mi pride, ze ten motor na to nema. Nehlede, ze uz nam praskla poloosa (pro ostatni - je to tlusta DUTA trubka, tloustka toho zeleza, nebo spis plechu je tristni). Neni to nejaka extra vybava (manualni klima), tak se docela bojim bez ESP na snih. Musel jsem s tim hodit uz mysku v krizove situaci a to co delal zadek na suchem asfaltu v lete byla katastrofa. Kdybych mel uvazovat dneska a zena nebyla tak vysazena na velke auta kvuli parkovani (je hodne nezkusena), tak ji radsi koupim ojetou C5 II klidne benzin za skoro stejne prachy, co jsem dal za tu C3. Uz kvuli bezpecnosti a rozumnemu chovani v krizovych situacich. Tot me dojmy z takto maleho auta. Ale abych jen nehazel spinu, luxusne se s tim parkuje a zataci na miste, to fakt ano. Misto na nohy atp. neresim, pac spolujezdec nema zadne, vyhadne sedim (190cm) za ridicem(manzelka) pokud jede mala v sedacce za spolujezdcem.
Jo a jeste by me zajimalo, kde beres spotrebu 4 litry. Ja s tim jezdim okrsky, nijak nezenu a spotreba 5.3 a dolu uz nejde vubec.
Roozena napsal(a): Skoroeně sem dal před časem do kupy dvastaestku 1,4 HDI (bez FAP-origo + chip na 70kW). Je to model VAN, čili to má místo zadních sicen obrovskou plochu na nákupy případně jako psí peleárna a s timhle autem je teprem prdel... kdy si chci zablbánkovat, tak si to pučim a je veselo... největí prdel je, kdy si s tim chtěj dávat závody na světlech vodiči Uberauta. Za volantem viděj bloncku a to by bylo, aby sme ji neukázai, kdo tu má koule...Má to pravda jen 70Kw, ale váí to o hodně míň ne okta a kdy se tomu hamtne na krk, tak běný náctiletý p...... potupně zavlaje v zrcátku... Kupodivu je to fakt spolehlivý auto, který batí kolem 4 litránků. Pro enskou na nákupy ideální.
Hele ja teda nevim. Ja koupil zene na jare C3 1.4Hdi 51kW s klimou. Jakoze posez tam neni spatny, ma to sice tvrde perovani, ale teda, ze by to trhalo asfalt ani omylem (s klimou je to fakt extra zhnile pri nalozenem aute). Lehke to neni ani nahodou, ma to pres 1200kg. Cipovat to nenecham, uz tak mi pride, ze ten motor na to nema. Nehlede, ze uz nam praskla poloosa (pro ostatni - je to tlusta DUTA trubka, tloustka toho zeleza, nebo spis plechu je tristni). Neni to nejaka extra vybava (manualni klima), tak se docela bojim bez ESP na snih. Musel jsem s tim hodit uz mysku v krizove situaci a to co delal zadek na suchem asfaltu v lete byla katastrofa. Kdybych mel uvazovat dneska a zena nebyla tak vysazena na velke auta kvuli parkovani (je hodne nezkusena), tak ji radsi koupim ojetou C5 II klidne benzin za skoro stejne prachy, co jsem dal za tu C3. Uz kvuli bezpecnosti a rozumnemu chovani v krizovych situacich. Tot me dojmy z takto maleho auta. Ale abych jen nehazel spinu, luxusne se s tim parkuje a zataci na miste, to fakt ano. Misto na nohy atp. neresim, pac spolujezdec nema zadne, vyhadne sedim (190cm) za ridicem(manzelka) pokud jede mala v sedacce za spolujezdcem.
Jo a jeste by me zajimalo, kde beres spotrebu 4 litry. Ja s tim jezdim okrsky, nijak nezenu a spotreba 5.3 a dolu uz nejde vubec.
|
|
10.12.2012 11:32 -
|
2529968
|
|
tomikku
|
Město: Havířov, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 308 |
|
|
no ja silně přemýlím o 406 kupé
no ja silně přemýlím o 406 kupé :-))
|
|
10.12.2012 11:58 -
|
2529969
|
|
flyteSVK
|
|
|
... ktore najst nerozstrelene bude zazrak. Ale designovo aj po rokoch bez vyhrad
... ktore najst nerozstrelene bude zazrak. Ale designovo aj po rokoch bez vyhrad :palec
|
|
10.12.2012 12:46 -
|
2529982
|
|
Poffa
|
Město: Spiská Belá, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 282 |
|
|
Moja paní má 206+ máme ho asi pol roka,ale je to čisto mestké auto minulý týden som bol sním na týdnovke v Koiciach lebo mi odiel tartér na mojej ,C5 joj ale som plakal za mojim citronom
Moja paní má 206+ máme ho asi pol roka,ale je to čisto mestké auto minulý týden som bol sním na týdnovke v Koiciach lebo mi odiel tartér na mojej:-( ,C5 joj ale som plakal za mojim citronom:-d
|
|
10.12.2012 20:15 -
|
2530075
|
|
tomikku
|
Město: Havířov, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 308 |
|