| | |
26.07.2012 22:59 -
Re: Báječný NOVÝ registr vozů
|
2495408
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
se mi líbí informovanost vech zainteresovaných - policajti a ani úředníci na úřadech s tím nemají nic!!!!! společného, jsou pouze vykonavateli!!!!!!!!!! a kdy jim NĚKDO z Prahy nařídí, e budou dělat se systémem, který nefunguje, řada z Vás ví prd co vechno systém obsahuje, a co vechno by měl dělat, SIS u dávno funguje u sousedů a mně spíe zaráí, e se nekoupí hotový systém, ale vymýlí se vymylené za těké prachy - nemá cenu komentovat chytré kecy .....
se mi líbí informovanost vech zainteresovaných - policajti a ani úředníci na úřadech s tím nemají nic!!!!! společného, jsou pouze vykonavateli!!!!!!!!!! a kdy jim NĚKDO z Prahy nařídí, e budou dělat se systémem, který nefunguje, řada z Vás ví prd co vechno systém obsahuje, a co vechno by měl dělat, SIS u dávno funguje u sousedů a mně spíe zaráí, e se nekoupí hotový systém, ale vymýlí se vymylené za těké prachy - nemá cenu komentovat chytré kecy ..... ;-)
|
|
26.07.2012 23:06 -
|
2495412
|
|
Hanz 397
|
|
|
4najk: Děkuju za opravu
4najk: Děkuju za opravu :palec
|
|
27.07.2012 09:44 -
|
2495442
|
|
C5stepan
|
|
|
Policejní servry nestíhaly, úředníci zřejmě neuměli reagovat- asi nebyli prokoleni. My co víme "prd"!!!!, máme výhodu. Myslíme si toti, e nový systém bude k něčemu dobrý. Moná u k tomu, e moje v minulosti v ČR "prověřené" auto mi nezabaví v cizině jako kradené. Zajímavé je, e kde se objeví zástupci ministerstva dopravy a tvůrce systému, tam to funguje. A já na rozdíl od pesimistů věřím, e fungovat bude. A teď budeme muset vymyslet jiný problém s jiným ministrem k odvolání...... Mčč.
Policejní servry nestíhaly, úředníci zřejmě neuměli reagovat- asi nebyli prokoleni. My co víme "prd"!!!!:-), máme výhodu. Myslíme si toti, e nový systém bude k něčemu dobrý. Moná u k tomu, e moje v minulosti v ČR "prověřené" auto mi nezabaví v cizině jako kradené. Zajímavé je, e kde se objeví zástupci ministerstva dopravy a tvůrce systému, tam to funguje. A já na rozdíl od pesimistů věřím, e fungovat bude. A teď budeme muset vymyslet jiný problém s jiným ministrem k odvolání;-)...... Mčč.
|
|
27.07.2012 11:30 -
|
2495468
|
|
Tony_Z
|
Město: Okr. Kladno, Auto: C5 III (X7) Tourer 2.2HDi 125Kw (4HT, 2009); C5 I 2.0HDi 80Kw (RHZ, 2002) | Počet příspěvků: 519 |
|
|
JJ, při zavádění nového systému je vdy největí problém donutit líné zaměstnance učit se novým věcem, to jim znepříjemňuje ivot a oni svým způsobem stávkujou a nadávaj na vechny strany. Některým stačí přeházet ikonky na ploe a volaj, e nic nefunguje a samozřejmě za to můe "aják"...
Málo kdo umí říct "Neumím to/neumím s tím.", vichni říkaj, e to nejde nebo, e to někdo rozbil, ale já nic, já muzikant.
JJ, při zavádění nového systému je vdy největí problém donutit líné zaměstnance učit se novým věcem, to jim znepříjemňuje ivot a oni svým způsobem stávkujou a nadávaj na vechny strany. Některým stačí přeházet ikonky na ploe a volaj, e nic nefunguje a samozřejmě za to můe "aják"...
Málo kdo umí říct "Neumím to/neumím s tím.", vichni říkaj, e to nejde nebo, e to někdo rozbil, ale já nic, já muzikant.
|
|
27.07.2012 12:48 -
|
2495484
|
|
troll
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 269 |
|
|
Tony_Z napsal(a): JJ, při zavádění nového systému je vdy největí problém donutit líné zaměstnance učit se novým věcem, to jim znepříjemňuje ivot a oni svým způsobem stávkujou a nadávaj na vechny strany. Některým stačí přeházet ikonky na ploe a volaj, e nic nefunguje a samozřejmě za to můe "aják"...
ale no tak... přece bys nechtěl po chudince úřednici (zejména těch starích) co má léta zaitý e tady na tu ikonu kliknu sem napíu jméno a sem údaje o autě aby se učila klikat na jinou ikonku
bnordel se smícháním databází nicméně není problém líného úředníka to je prostě chyba toho kdo slévání databází dělal. Já osobně jako IT chápu e kdy se mění něco tak komplexního navázaného na x databází a systémů které dosud běhali separtátně, tak je to nepude tak jednodue. nicméně kdyby dopředu oznámili e dejme tomu od 1. do 14. července nepude registr neb se bude slívat databáze a nasazovat systém lidi by s tim počítali a nechodili na úřad zbytečně a nebyl by takovej humbuk. Nasazoat takovou změnu za kadou cenu za chodu je sebevrada... bohuel o tom větinou rozhodne někdo kdo si to neumí ani představit.
ale no tak... přece bys nechtěl po chudince úřednici (zejména těch starích) co má léta zaitý e tady na tu ikonu kliknu sem napíu jméno a sem údaje o autě aby se učila klikat na jinou ikonku :-)
bnordel se smícháním databází nicméně není problém líného úředníka to je prostě chyba toho kdo slévání databází dělal. Já osobně jako IT chápu e kdy se mění něco tak komplexního navázaného na x databází a systémů které dosud běhali separtátně, tak je to nepude tak jednodue. nicméně kdyby dopředu oznámili e dejme tomu od 1. do 14. července nepude registr neb se bude slívat databáze a nasazovat systém lidi by s tim počítali a nechodili na úřad zbytečně a nebyl by takovej humbuk. Nasazoat takovou změnu za kadou cenu za chodu je sebevrada... bohuel o tom větinou rozhodne někdo kdo si to neumí ani představit.
|
|
27.07.2012 21:53 -
|
2495630
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
Tony_Z napsal(a): JJ, při zavádění nového systému je vdy největí problém donutit líné zaměstnance učit se novým věcem, to jim znepříjemňuje ivot a oni svým způsobem stávkujou a nadávaj na vechny strany. Některým stačí přeházet ikonky na ploe a volaj, e nic nefunguje a samozřejmě za to můe "aják"...
tak to nemám slov, jak můou líní zaměstnanci ovlivnit servery v Praze, které padaly a nestíhaly, nějak se ten bordel z ministerstev přesunul na města a obce teda někteří ho tam přesunuli
tak to nemám slov, jak můou líní zaměstnanci ovlivnit servery v Praze, které padaly a nestíhaly, nějak se ten bordel z ministerstev přesunul na města a obce :-(((( teda někteří ho tam přesunuli
|
|
28.07.2012 08:27 -
|
2495655
|
|
Roozena
|
Město: Pragl, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 375 |
|
|
Netočte to pořád mezi úředníky a servry a datovými komunikacemi a kompatibilitou dat a co já vim co... kruciální fakt je ten, e je to systém, který má být pro klienty výhodnějí - rozuměj rychlejí a pro systém flexibilnějí a uitečnějí. Jouda za přepákou zmůe houbes, kdy mu daj do ruky paskvil a stejně tak se zůe z nastalý situace posrat policejní server, kdy ho zahltej hromadou nesrozumitelných dotazů.
Celá situace je zase a zase jen o tom, e zakázku dostala firma, která ví o dané problematice prd. dokonce a takový prd, e mi přejdea nepochopitelný, e si předem nejsou schopni ověřit monosti systému a kompatability dat, kapacitu spojení a čitelnost výstupů. To jsou při tom pro aplikace podobného raení základy. O.K. - ATS jsou klempáci - to se u ukázalo, ale jak je moný, e takovýhle klempáky prostě někdo vybral?... Jak sem psal - ukázat na pacatele se dá velice snadno a ptám se - proč se tedy neřekne - Pane Dobei a spol - prostě jste to zesral na kvadrát a jděte do hajzlu, a u to v pátek, či v pondělí chodí, nebo ne, páč tekonc u to nejni o tom, jestli to bude fungovat, ale o tom, e určitě o5 funguje onen oblíbený klientelismu a já na bráchu a vechno na mě...
Btw - japa si asi tekonc obhájí ministerstvo obrany, e stejný klempáci budou vyvýjet a aplikovat systém datové bezpečnosti pro MV... Jeslipa bude mít někdo koule a pole je do hajzlu s tim e si radi udělá naUTPéčku uzel, páč to bude fungovat určitě líp ne jejich Skynet...
Netočte to pořád mezi úředníky a servry a datovými komunikacemi a kompatibilitou dat a co já vim co... kruciální fakt je ten, e je to systém, který má být pro klienty výhodnějí - rozuměj rychlejí a pro systém flexibilnějí a uitečnějí. Jouda za přepákou zmůe houbes, kdy mu daj do ruky paskvil a stejně tak se zůe z nastalý situace posrat policejní server, kdy ho zahltej hromadou nesrozumitelných dotazů.
Celá situace je zase a zase jen o tom, e zakázku dostala firma, která ví o dané problematice prd. dokonce a takový prd, e mi přejdea nepochopitelný, e si předem nejsou schopni ověřit monosti systému a kompatability dat, kapacitu spojení a čitelnost výstupů. To jsou při tom pro aplikace podobného raení základy. O.K. - ATS jsou klempáci - to se u ukázalo, ale jak je moný, e takovýhle klempáky prostě někdo vybral?... Jak sem psal - ukázat na pacatele se dá velice snadno a ptám se - proč se tedy neřekne - Pane Dobei a spol - prostě jste to zesral na kvadrát a jděte do hajzlu, a u to v pátek, či v pondělí chodí, nebo ne, páč tekonc u to nejni o tom, jestli to bude fungovat, ale o tom, e určitě o5 funguje onen oblíbený klientelismu a já na bráchu a vechno na mě...
Btw - japa si asi tekonc obhájí ministerstvo obrany, e stejný klempáci budou vyvýjet a aplikovat systém datové bezpečnosti pro MV... Jeslipa bude mít někdo koule a pole je do hajzlu s tim e si radi udělá naUTPéčku uzel, páč to bude fungovat určitě líp ne jejich Skynet...
|
|
28.07.2012 09:18 -
|
2495658
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
A jetě bych navázal. Dělali to komoni, to u se ví. Po Dobeově hlavě se volá, to se taky ví, ale proč se nemluví o tom, e nedostanou zaplaceno za mizernou práci? A e nedostávají k náhradě kody? Namísto toho budou dostávat peníze jetě dlouhý roky, podle smlouvy. Nae peníze. A pořádný. Takovej balík rozdělit mezi pár ikovných IT zapálenců, tak to mohlo vechno vypadat jinak a nebyly by to vyhozený peníze. Nesnáím, kdy si někdo cpe kapsy za nekvalitní práci.
A jetě bych navázal. Dělali to komoni, to u se ví. Po Dobeově hlavě se volá, to se taky ví, ale proč se nemluví o tom, e nedostanou zaplaceno za mizernou práci? A e nedostávají k náhradě kody? Namísto toho budou dostávat peníze jetě dlouhý roky, podle smlouvy. Nae peníze. A pořádný. Takovej balík rozdělit mezi pár ikovných IT zapálenců, tak to mohlo vechno vypadat jinak a nebyly by to vyhozený peníze. Nesnáím, kdy si někdo cpe kapsy za nekvalitní práci.
|
|
28.07.2012 10:16 -
|
2495663
|
|
C5stepan
|
|
|
S tím se dá souhlasit. MD se hlásí ke kodám, zaplatí je. Otázka je, zda bude poadovat proplacení od viníků. Pokud ne, budu ádat Dobeovu hlavu i já. Smlouvu nepodepsal, ale následky lendriánu musí řeit on. A vzhledem k tomu, co za ty 2-3 týdny proil je pravděpodobně řeit bude.
S tím se dá souhlasit:palec. MD se hlásí ke kodám, zaplatí je. Otázka je, zda bude poadovat proplacení od viníků. Pokud ne, budu ádat Dobeovu hlavu i já. Smlouvu nepodepsal, ale následky lendriánu musí řeit on. A vzhledem k tomu, co za ty 2-3 týdny proil je pravděpodobně řeit bude:-o.
|
|
28.07.2012 11:21 -
|
2495668
|
|
Tony_Z
|
Město: Okr. Kladno, Auto: C5 III (X7) Tourer 2.2HDi 125Kw (4HT, 2009); C5 I 2.0HDi 80Kw (RHZ, 2002) | Počet příspěvků: 519 |
|
|
najk napsal(a): tak to nemám slov, jak můou líní zaměstnanci ovlivnit servery v Praze, které padaly a nestíhaly, nějak se ten bordel z ministerstev přesunul na města a obce teda někteří ho tam přesunuli
Padající server neovlivní. Ale nadávat na něco, e to je sloité, e jim to s tím trvá 3x déle ne předtím je jen o tom, e v současné době s tím neumí a nechce se to učit. Za měsíc to tam třeba nakliká za stejnou dobu, jako na starém, ale bude mít vyplněno daleko víc informací a nebude se s tím muset zabývat někdo dalí jetě jednou takový čas.
Prostě jedni to zřejmě pos*ali a druzí to zveličují. Zajímavý je to, e velmi známí zajiovatel propojení jednotlivých propojení oddělení PČR není schopen zajistit kvalitní připojení a i několikrát v měsíci některá oddělení jsou i celý den bez spojení včetně telefonů, to nikdo neřeí, to je kadému jedno...
Ale kdy nejde registr vozidel, tak to křičí kadý. Bůh ví, v jakém stavu a jak zprasené byly ty předchozí systémy včetně databází, pokud to někdo zmrvil u tenkrát, tak jejich propojování můe být nadlidský úkol.
Padající server neovlivní. :-) Ale nadávat na něco, e to je sloité, e jim to s tím trvá 3x déle ne předtím je jen o tom, e v současné době s tím neumí a nechce se to učit. Za měsíc to tam třeba nakliká za stejnou dobu, jako na starém, ale bude mít vyplněno daleko víc informací a nebude se s tím muset zabývat někdo dalí jetě jednou takový čas.
Prostě jedni to zřejmě pos*ali a druzí to zveličují. :-) Zajímavý je to, e velmi známí zajiovatel propojení jednotlivých propojení oddělení PČR není schopen zajistit kvalitní připojení a i několikrát v měsíci některá oddělení jsou i celý den bez spojení včetně telefonů, to nikdo neřeí, to je kadému jedno...
Ale kdy nejde registr vozidel, tak to křičí kadý. Bůh ví, v jakém stavu a jak zprasené byly ty předchozí systémy včetně databází, pokud to někdo zmrvil u tenkrát, tak jejich propojování můe být nadlidský úkol.
|
|
28.07.2012 11:28 -
|
2495669
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Nadlidský, nebo nelidský, dělali si průzkum, přípravu, projekt... a dostali zaplaceno. Tak by vechny nezdary měli jít za nima. Zavázali se, e to zmáknou a skutek utek.
Na základě čeho se vybrala firma, která to nezvládla? Výběrový řízení? Tak i to stálo za prd. A i za to by měl někdo nést zodpovědnost. A ne a za "X" let, a se vymění vlády. Ale hned.
Nadlidský, nebo nelidský, dělali si průzkum, přípravu, projekt... a dostali zaplaceno. Tak by vechny nezdary měli jít za nima. Zavázali se, e to zmáknou a skutek utek.
Na základě čeho se vybrala firma, která to nezvládla? Výběrový řízení? Tak i to stálo za prd. A i za to by měl někdo nést zodpovědnost. A ne a za "X" let, a se vymění vlády. Ale hned.
|
|
28.07.2012 11:34 -
|
2495670
|
|
Tony_Z
|
|
|
Mikra napsal(a): Nadlidský, nebo nelidský, dělali si průzkum, přípravu, projekt... a dostali zaplaceno. Tak by vechny nezdary měli jít za nima. Zavázali se, e to zmáknou a skutek utek.
jj, s tím souhlasím, jak říkám, e to pos*ali, tak by měli nést zodpovědnost. Kdy nejsem nadčlověk, tak do toho nejdu. Ale, co kdy by to nakonec neudělal nikdo a jednoho dne, by se to sesypalo vechno a mohli by se začít od znovu? to by byla teprve sranda. "Občané, jezděte čím chcete, nevíme o vaich autech vůbec nic."
jj, s tím souhlasím, jak říkám, e to pos*ali, tak by měli nést zodpovědnost. :-) Kdy nejsem nadčlověk, tak do toho nejdu. :-) Ale, co kdy by to nakonec neudělal nikdo a jednoho dne, by se to sesypalo vechno a mohli by se začít od znovu? :-) to by byla teprve sranda. "Občané, jezděte čím chcete, nevíme o vaich autech vůbec nic." :-D
|
|
01.08.2012 16:33 -
|
2496364
|
|
Jeffrey
|
|
|
...se aspoň v tom bordelu jistě podařilo zlegalizovat pár čórek
...se aspoň v tom bordelu jistě podařilo zlegalizovat pár čórek;-)
|
|
01.08.2012 18:21 -
|
2496382
|
|
C5stepan
|
|
|
Jasně, ale "čórky" jsou opět záleitostí policejní databáze - nebo se mýlím? Nevím, jestli je Roozena policajt a ani mě to nezajímá. Ale jestli úředník zadá do registru údaje s tolika chybami jako on ve svých příspěvcích zde (překlepy i gramatika), nemůe se divit, e to server nezkousne. A proti tomu je i Dobe zkrátka krátký!!! Máme za sebou registr soc. dávek, teď u i registr vozidel. Teď bude následovat registr vyplácených důchodů, ale to u bude zajímat málokoho z Vás. Mne a samozřejmě i socany ano.
Jasně, ale "čórky" jsou opět záleitostí policejní databáze - nebo se mýlím? Nevím, jestli je Roozena policajt a ani mě to nezajímá. Ale jestli úředník zadá do registru údaje s tolika chybami jako on ve svých příspěvcích zde (překlepy i gramatika), nemůe se divit, e to server nezkousne. A proti tomu je i Dobe zkrátka krátký!!! Máme za sebou registr soc. dávek, teď u i registr vozidel. Teď bude následovat registr vyplácených důchodů, ale to u bude zajímat málokoho z Vás. Mne a samozřejmě i socany ano:palec.
|
|
02.08.2012 10:02 -
|
2496464
|
|
felix81
|
Město: Praha, Auto: C8 2.2 HDi 94kw | Počet příspěvků: 292 |
|
|
mno "čórky nečórky" podle mě ten novej systém nemusel vůůůbec bejt. Nehcápu proč zlikvidovali systém kterej fungoval léta spolehlivě. Ale holt to UhnijE nařídila tak se musíme podvolit. Notabene mě tímto přesvědčili e mé drahé milované XMo zůstane v mé péči jetě dalích 10 let i kdyby ekoEUouřada se na hlavu stavěl. To radi budu vehemntně poutět do vzduchu brikety a finančně dret XMo v provozu ne podporovat tyhle EU zvrácenosti.
"Děkuji ti nový systéme a celá EU, e jsi mi rozmluvil nákup jiného vozu."
mno "čórky nečórky" podle mě ten novej systém nemusel vůůůbec bejt. Nehcápu proč zlikvidovali systém kterej fungoval léta spolehlivě. Ale holt to UhnijE nařídila tak se musíme podvolit. :-) Notabene mě tímto přesvědčili e mé drahé milované XMo zůstane v mé péči jetě dalích 10 let i kdyby ekoEUouřada se na hlavu stavěl. To radi budu vehemntně poutět do vzduchu brikety a finančně dret XMo v provozu ne podporovat tyhle EU zvrácenosti.
"Děkuji ti nový systéme a celá EU, e jsi mi rozmluvil nákup jiného vozu." :palec:palec
|
|
02.08.2012 17:44 -
|
2496524
|
|
Darja
|
|
|
Uhnije a její vejplechty, dneska jsme to probírali v práci, ekovýpalný za přepis, technická kadej rok, vzhledem k tomu, e 2/3 lidí u nás má alespoň jedno auto starí 6ti let, máme na to svůj názor.
a snaha omladit vozový park půjde, a se dorovná kupní síla průměrných mezd se zbytkem Evropy...
Jinak na úřadě jsem stále nebyla, počkám tak do září, a to trochu opadne. Stepovat celý den a doufat, e jim to bude fungovat, tak do toho nejdu...
Uhnije a její vejplechty, dneska jsme to probírali v práci, ekovýpalný za přepis, technická kadej rok, vzhledem k tomu, e 2/3 lidí u nás má alespoň jedno auto starí 6ti let, máme na to svůj názor.
a snaha omladit vozový park půjde, a se dorovná kupní síla průměrných mezd se zbytkem Evropy...
Jinak na úřadě jsem stále nebyla, počkám tak do září, a to trochu opadne. Stepovat celý den a doufat, e jim to bude fungovat, tak do toho nejdu...
|
|
03.08.2012 09:48 -
|
2496648
|
|
Pablik1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731 |
|
|
Mikra napsal(a): Nadlidský, nebo nelidský, dělali si průzkum, přípravu, projekt... a dostali zaplaceno. Tak by vechny nezdary měli jít za nima. Zavázali se, e to zmáknou a skutek utek. Na základě čeho se vybrala firma, která to nezvládla? Výběrový řízení? Tak i to stálo za prd. A i za to by měl někdo nést zodpovědnost. A ne a za "X" let, a se vymění vlády. Ale hned. dodatek:firma byla vybrána bez výběrového řízení-co dodat a co si o tom myslet...? jdu ven BLEJT a malá perlička na konec:známý koupil oktávkuII.nechal si hned namontovat tané-nechal si to na novém registru zanést do papírů a a doma zjistil e má tané na tahání letadel...
Nadlidský, nebo nelidský, dělali si průzkum, přípravu, projekt... a dostali zaplaceno. Tak by vechny nezdary měli jít za nima. Zavázali se, e to zmáknou a skutek utek. Na základě čeho se vybrala firma, která to nezvládla? Výběrový řízení? Tak i to stálo za prd. A i za to by měl někdo nést zodpovědnost. A ne a za "X" let, a se vymění vlády. Ale hned. dodatek:firma byla vybrána bez výběrového řízení-co dodat a co si o tom myslet...?:nevim jdu ven BLEJT:-(((( a malá perlička na konec:známý koupil oktávkuII.nechal si hned namontovat tané-nechal si to na novém registru zanést do papírů a a doma zjistil e má tané na tahání letadel...
|
|
03.08.2012 10:14 -
|
2496661
|
|
troll
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 269 |
|
|
tak tenhle záznam bych tedy chtěl vidět, zajímalo by mě co za typ mu zapsali.. to jako e si teď můe po večerech přivydělávat v Ruzyni popotahováním boeingů a airbusů ?
tak tenhle záznam bych tedy chtěl vidět, zajímalo by mě co za typ mu zapsali.. :-D to jako e si teď můe po večerech přivydělávat v Ruzyni popotahováním boeingů a airbusů ? :-D
|
|
| |
|
|