| | |
24.07.2012 16:56 -
Báječný NOVÝ registr vozů
|
2494649
|
|
Roozena
|
Město: Pragl, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 375 |
|
|
Jsem poněkud iat z komedie kolem "nového" registru vozidel...
Takto konkrétně začno svoji úvahu o klauniádě, která se u prakticky 14 dní točí kolem čehosi, co mělo být lepí, rychlejí, stabilnějí, efektivnějí a samozřejmě - mělo to být za prachy... zatím je splněna pouze poslední podmínka a to dokonce tak, e nejen, e systém, jako takový stál balík, ale dalí vícenáklady den za dnem vznikají a to nejen primárně státu - na nevybraných poplatcích a platech úředníků, kteří se snaí marně uplést z howna bitch , ale předevím sekundárně daňovým poplatníkům za ulý zisk, projebaný čas či zmařenou investici - nazvěme to jak chceme... celý průser se dá celkem nekomplikovaně vystopovat k jeho původcům a k přímo zodpovědným lidem. Nikdo z nich neprojevil nejmení snahu z toho vyvodit jakoukoliv osobní zodpovědnost. Nikdo nebyl sestřelen... nikdo nedodrel slib...
Přiznejme si na rovinu - kdo z Vás by si mohl dovolit v práci takovouhle prasárnu, ani by ho do druhýho dne nevykopli s obtiskem podráky a na aludku a to s reálnou vidinou náhrady kody... Kdo z vás má v zaměstnání tento luxus?..
Kdybych byl swině, tak si polu kadý ráno bezdomáče za kilčo pro lístek na úřad, e jsem se snail o přepis, zápis či změnu na autě, nače zdokladuji, kolik jsem projebal dní, kolik stojí můj den a - Váení - platit prosím... ta vae legrace mě stála bratru 10K... a dokate mi, e je to jinak...
Jistě - osobně se toho nezůčastním, ale jsem si jist, e část lidí to napadne a bohuel - větí část chudáků to prostě naivo odsere s výsledkem značné vlastní ztráty. Rval bych se jako polární vlk o ulou finanční náhradu! Na jedince, kteří to posrali se dá ukázat prstem, tak proč jim dopřát luxus beztrestnosti. Kdo z úředníků vám dá takovejhle pardon v situaci, kdy něco poděláte sami? (pokutička, opoděná platba daní...)
Jsem asten, e nejsem ve frontě nestníků týdny čekajících na změnu v registru, ale rád vemu do ruky kámen, a se začne házet...
Pan ministr dopravy Dobesh je zkrátka nefalovaná 3,14ča a vyvrate mi to někdo...
Jsem poněkud iat z komedie kolem "nového" registru vozidel...
Takto konkrétně začno svoji úvahu o klauniádě, která se u prakticky 14 dní točí kolem čehosi, co mělo být lepí, rychlejí, stabilnějí, efektivnějí a samozřejmě - mělo to být za prachy... zatím je splněna pouze poslední podmínka a to dokonce tak, e nejen, e systém, jako takový stál balík, ale dalí vícenáklady den za dnem vznikají a to nejen primárně státu - na nevybraných poplatcích a platech úředníků, kteří se snaí marně uplést z howna bitch , ale předevím sekundárně daňovým poplatníkům za ulý zisk, projebaný čas či zmařenou investici - nazvěme to jak chceme... celý průser se dá celkem nekomplikovaně vystopovat k jeho původcům a k přímo zodpovědným lidem. Nikdo z nich neprojevil nejmení snahu z toho vyvodit jakoukoliv osobní zodpovědnost. Nikdo nebyl sestřelen... nikdo nedodrel slib...
Přiznejme si na rovinu - kdo z Vás by si mohl dovolit v práci takovouhle prasárnu, ani by ho do druhýho dne nevykopli s obtiskem podráky a na aludku a to s reálnou vidinou náhrady kody... Kdo z vás má v zaměstnání tento luxus?..
Kdybych byl swině, tak si polu kadý ráno bezdomáče za kilčo pro lístek na úřad, e jsem se snail o přepis, zápis či změnu na autě, nače zdokladuji, kolik jsem projebal dní, kolik stojí můj den a - Váení - platit prosím... ta vae legrace mě stála bratru 10K... a dokate mi, e je to jinak...
Jistě - osobně se toho nezůčastním, ale jsem si jist, e část lidí to napadne a bohuel - větí část chudáků to prostě naivo odsere s výsledkem značné vlastní ztráty. Rval bych se jako polární vlk o ulou finanční náhradu! Na jedince, kteří to posrali se dá ukázat prstem, tak proč jim dopřát luxus beztrestnosti. Kdo z úředníků vám dá takovejhle pardon v situaci, kdy něco poděláte sami? (pokutička, opoděná platba daní...)
Jsem asten, e nejsem ve frontě nestníků týdny čekajících na změnu v registru, ale rád vemu do ruky kámen, a se začne házet...
Pan ministr dopravy Dobesh je zkrátka nefalovaná 3,14ča a vyvrate mi to někdo...
|
|
24.07.2012 17:39 -
Re: Báječný NOVÝ regist vozůch
|
2494655
|
|
Darja
|
|
|
myslím, e netřeba vůbec komentovat. Já potřebuju nové SPZ, přední mám nečitelnou (odřená), policajti mě tudle zastavili, e prý proč si je nevyměním. Řekla jsem, e počkám, a jim to tam bude fungovat A radi mě pustili
myslím, e netřeba vůbec komentovat. Já potřebuju nové SPZ, přední mám nečitelnou (odřená), policajti mě tudle zastavili, e prý proč si je nevyměním. Řekla jsem, e počkám, a jim to tam bude fungovat:-)))) A radi mě pustili :-d
|
|
24.07.2012 18:06 -
|
2494662
|
|
c5vyskov
|
Město: Vykov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 612 |
|
|
A za tenhle "provoz" systému platí ministerstvo firmě ATS cca 13 milionů měsíčně. Smlouva na zabezpečování provozu registru je uzavřená na 3 nebo 5 let. Tj. celkově nás to bude stát kolem půl miliardy (+platy těch úředníků).
O Dobeovi si můeme myslet co chceme, jemu je to úplně jedno. Kdy mu jenom z tohodle teče pár mega měsíčně...
Edit: .link.
A za tenhle "provoz" systému platí ministerstvo firmě ATS cca 13 milionů měsíčně. Smlouva na zabezpečování provozu registru je uzavřená na 3 nebo 5 let. Tj. celkově nás to bude stát kolem půl miliardy (+platy těch úředníků).
O Dobeovi si můeme myslet co chceme, jemu je to úplně jedno. Kdy mu jenom z tohodle teče pár mega měsíčně...
Edit: http://www.novinky.cz/domaci/274081-firma-ktera-provozuje-chybujici-registr-ziskala-od-obrany-zakazku-za-56-milionu.html
|
|
24.07.2012 18:15 -
|
2494663
|
|
C5stepan
|
|
|
Darja: a počká. Vydr a dočká se. U nás je to u móda: obrovská změna ve prospěch vech - vzpomeňme u dlouho plně funkční registr vyplácených sociálních dávek, teď zase teprve 8 hodin funkční registr vozidel. Vichni pracujete s počítači a nemůete nebo nechcete pochopit, e tak velkou změnu nelze provést bez problémů. Policajti dlouho váhali s propojením databází, dokonce si myslím, e problémy nahrávaly i mnoha úředníkům - cítí, e jich nebude třeba takové mnoství. Při jakémkoliv problému uspořádejme oranový brífink a poadujme hlavy ministrů (ti nai by to udělali jistě lépe - toti nijak), bude nám jistě líp!
Darja: a počká:palec. Vydr a dočká se. U nás je to u móda: obrovská změna ve prospěch vech - vzpomeňme u dlouho plně funkční registr vyplácených sociálních dávek, teď zase teprve 8 hodin funkční registr vozidel. Vichni pracujete s počítači a nemůete nebo nechcete pochopit:-((((, e tak velkou změnu nelze provést bez problémů. Policajti dlouho váhali s propojením databází, dokonce si myslím, e problémy nahrávaly i mnoha úředníkům - cítí, e jich nebude třeba takové mnoství:-p. Při jakémkoliv problému uspořádejme oranový brífink a poadujme hlavy ministrů (ti nai by to udělali jistě lépe - toti nijak:-))))), bude nám jistě líp:-(!
|
|
24.07.2012 18:19 -
|
2494664
|
|
C5stepan
|
|
|
C5 Vykov: Novinky cz provozuje právo. Rudé. Toho bych se zase a tak moc nedrel.
C5 Vykov: Novinky cz provozuje právo. Rudé. Toho bych se zase a tak moc nedrel:-)).
|
|
24.07.2012 19:55 -
|
2494681
|
|
CC5
|
Město: Praha-Modřany, Auto: Citroën Xantia II Break 2.0 HDi Kat. (80kW) | Počet příspěvků: 372 |
|
|
rezervoval jsem se si po netu čas a termín,dnes jsem tam byl kvůli změně trvalého bydlitě,trvalo to 20 minut a bylo hotovo vyřízeno bez problému.
rezervoval jsem se si po netu čas a termín,dnes jsem tam byl kvůli změně trvalého bydlitě,trvalo to 20 minut a bylo hotovo vyřízeno bez problému.
|
|
24.07.2012 21:22 -
|
2494726
|
|
tomikm
|
Město: Tabor, Auto: Toyota Auris TS hybrid | Počet příspěvků: 443 |
|
|
Snad bych ani na chudáka mladýho Dobee nenadával, ten si jetě nadíval strook na ministerstvu, kdy se rozhodlo o tom, kdo a kdy bude předělávat a provozovat registr.
Snad bych ani na chudáka mladýho Dobee nenadával, ten si jetě nadíval strook na ministerstvu, kdy se rozhodlo o tom, kdo a kdy bude předělávat a provozovat registr.
|
|
24.07.2012 22:45 -
|
2494855
|
|
divisl
|
Město: Brno, Auto: Ford Mondeo mk5, 2.0 TDCI AWD | Počet příspěvků: 111 |
|
|
Roozena napsal(a): Jsem poněkud iat z komedie kolem "nového" registru vozidel... Takto konkrétně začno svoji úvahu o klauniádě, která se u prakticky 14 dní točí kolem čehosi, co mělo být lepí, rychlejí, stabilnějí, efektivnějí a samozřejmě - mělo to být za prachy... zatím je splněna pouze poslední podmínka a to dokonce tak, e nejen, e systém, jako takový stál balík, ale dalí vícenáklady den za dnem vznikají a to nejen primárně státu - na nevybraných poplatcích a platech úředníků, kteří se snaí marně uplést z howna bitch , ale předevím sekundárně daňovým poplatníkům za ulý zisk, projebaný čas či zmařenou investici - nazvěme to jak chceme... celý průser se dá celkem nekomplikovaně vystopovat k jeho původcům a k přímo zodpovědným lidem. Nikdo z nich neprojevil nejmení snahu z toho vyvodit jakoukoliv osobní zodpovědnost. Nikdo nebyl sestřelen... nikdo nedodrel slib... Přiznejme si na rovinu - kdo z Vás by si mohl dovolit v práci takovouhle prasárnu, ani by ho do druhýho dne nevykopli s obtiskem podráky a na aludku a to s reálnou vidinou náhrady kody... Kdo z vás má v zaměstnání tento luxus?.. Kdybych byl swině, tak si polu kadý ráno bezdomáče za kilčo pro lístek na úřad, e jsem se snail o přepis, zápis či změnu na autě, nače zdokladuji, kolik jsem projebal dní, kolik stojí můj den a - Váení - platit prosím... ta vae legrace mě stála bratru 10K... a dokate mi, e je to jinak... Jistě - osobně se toho nezůčastním, ale jsem si jist, e část lidí to napadne a bohuel - větí část chudáků to prostě naivo odsere s výsledkem značné vlastní ztráty. Rval bych se jako polární vlk o ulou finanční náhradu! Na jedince, kteří to posrali se dá ukázat prstem, tak proč jim dopřát luxus beztrestnosti. Kdo z úředníků vám dá takovejhle pardon v situaci, kdy něco poděláte sami? (pokutička, opoděná platba daní...) Jsem asten, e nejsem ve frontě nestníků týdny čekajících na změnu v registru, ale rád vemu do ruky kámen, a se začne házet... Pan ministr dopravy Dobesh je zkrátka nefalovaná 3,14ča a vyvrate mi to někdo...
Souhlasím,
u nás na MP Brno, kdy se měnila aplikace informačního systému a ostatní podpůrné technologiie tak nový IS beel téměř rok ve zkuebním provozu a zkouelo se, jestli je ivotaschopný atd. Jsme jen "hloupá" městská policie, ale to co předvedlo a předvádi MD je naprostý amaterismus a nezvládnutí věci navíc za podmínek o kterých se mě můe jenom zdát (fin. prostředky aj). Vechno je to o lidech a o tom jak zvládají svoji práci. Já osobně, kdybych měl předat takový produkt, tak bych se musel minimálně hanbou propadnout.
Jsem poněkud iat z komedie kolem "nového" registru vozidel... Takto konkrétně začno svoji úvahu o klauniádě, která se u prakticky 14 dní točí kolem čehosi, co mělo být lepí, rychlejí, stabilnějí, efektivnějí a samozřejmě - mělo to být za prachy... zatím je splněna pouze poslední podmínka a to dokonce tak, e nejen, e systém, jako takový stál balík, ale dalí vícenáklady den za dnem vznikají a to nejen primárně státu - na nevybraných poplatcích a platech úředníků, kteří se snaí marně uplést z howna bitch , ale předevím sekundárně daňovým poplatníkům za ulý zisk, projebaný čas či zmařenou investici - nazvěme to jak chceme... celý průser se dá celkem nekomplikovaně vystopovat k jeho původcům a k přímo zodpovědným lidem. Nikdo z nich neprojevil nejmení snahu z toho vyvodit jakoukoliv osobní zodpovědnost. Nikdo nebyl sestřelen... nikdo nedodrel slib... Přiznejme si na rovinu - kdo z Vás by si mohl dovolit v práci takovouhle prasárnu, ani by ho do druhýho dne nevykopli s obtiskem podráky a na aludku a to s reálnou vidinou náhrady kody... Kdo z vás má v zaměstnání tento luxus?.. Kdybych byl swině, tak si polu kadý ráno bezdomáče za kilčo pro lístek na úřad, e jsem se snail o přepis, zápis či změnu na autě, nače zdokladuji, kolik jsem projebal dní, kolik stojí můj den a - Váení - platit prosím... ta vae legrace mě stála bratru 10K... a dokate mi, e je to jinak... Jistě - osobně se toho nezůčastním, ale jsem si jist, e část lidí to napadne a bohuel - větí část chudáků to prostě naivo odsere s výsledkem značné vlastní ztráty. Rval bych se jako polární vlk o ulou finanční náhradu! Na jedince, kteří to posrali se dá ukázat prstem, tak proč jim dopřát luxus beztrestnosti. Kdo z úředníků vám dá takovejhle pardon v situaci, kdy něco poděláte sami? (pokutička, opoděná platba daní...) Jsem asten, e nejsem ve frontě nestníků týdny čekajících na změnu v registru, ale rád vemu do ruky kámen, a se začne házet... Pan ministr dopravy Dobesh je zkrátka nefalovaná 3,14ča a vyvrate mi to někdo...
Souhlasím,
u nás na MP Brno, kdy se měnila aplikace informačního systému a ostatní podpůrné technologiie tak nový IS beel téměř rok ve zkuebním provozu a zkouelo se, jestli je ivotaschopný atd. Jsme jen "hloupá" městská policie, ale to co předvedlo a předvádi MD je naprostý amaterismus a nezvládnutí věci navíc za podmínek o kterých se mě můe jenom zdát (fin. prostředky aj). Vechno je to o lidech a o tom jak zvládají svoji práci. Já osobně, kdybych měl předat takový produkt, tak bych se musel minimálně hanbou propadnout.
|
|
24.07.2012 22:56 -
|
2494860
|
|
c5vyskov
|
Město: Vykov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 612 |
|
|
Obhajovat, e to bude ve prospěch vech... koho jako? Mě nějaký státní registr vůbec nezajímá. Kdyby se povinně registrovaly ledničky a vy jste ji nemohli 3 týdny pod pokutou provozovat, taky je to ve prospěch vech???
Případný rozíření registru, jakoe se tam budou ukládat stavy tachometrů při STK, zabrání se tím stáčení... To jsou jen oblbovačky. Kadej takovej systém slouí jen k evidenci, kdo co má, a kdo něco má, aby z toho platil daně. Take ve výsledku bude evidence km slouit k vybírání dalí daně.
Nedovedu si představit, e by podobným způsobem fungovalo internetový bankovnictví. Přitom taky se mění, ale banky to udělají od 2 do 2:15 v noci...
Kadopádně Dobe by odstoupit měl. Sice tu firmu nevybral, ale povolil systém spustit a 3 týdny testovat trpělivost lidí. V Japonsku by ministr po takovým faux pas spáchal sebevradu
Obhajovat, e to bude ve prospěch vech... koho jako? Mě nějaký státní registr vůbec nezajímá. Kdyby se povinně registrovaly ledničky a vy jste ji nemohli 3 týdny pod pokutou provozovat, taky je to ve prospěch vech???
Případný rozíření registru, jakoe se tam budou ukládat stavy tachometrů při STK, zabrání se tím stáčení... To jsou jen oblbovačky. Kadej takovej systém slouí jen k evidenci, kdo co má, a kdo něco má, aby z toho platil daně. Take ve výsledku bude evidence km slouit k vybírání dalí daně.
Nedovedu si představit, e by podobným způsobem fungovalo internetový bankovnictví. Přitom taky se mění, ale banky to udělají od 2 do 2:15 v noci...
Kadopádně Dobe by odstoupit měl. Sice tu firmu nevybral, ale povolil systém spustit a 3 týdny testovat trpělivost lidí. V Japonsku by ministr po takovým faux pas spáchal sebevradu:)
|
|
24.07.2012 22:59 -
|
2494871
|
|
divisl
|
Město: Brno, Auto: Ford Mondeo mk5, 2.0 TDCI AWD | Počet příspěvků: 111 |
|
|
Darja napsal(a): ale orgáni maj kecy... no, je patně čitelná to je fakt
ale prdlačku, 1/2 hoďky práce s černým lakem na nehty a pro jistotu přestříknout tím fajnovým sprejem, který zamezuje vyfocení rz fotoaparátem radarů, jako ochranou vrstvu pochopitelně...
ale orgáni maj kecy... no, je patně čitelná to je fakt :-))))
ale prdlačku, 1/2 hoďky práce s černým lakem na nehty a pro jistotu přestříknout tím fajnovým sprejem, který zamezuje vyfocení rz fotoaparátem radarů, jako ochranou vrstvu pochopitelně...
|
|
25.07.2012 16:37 -
|
2495187
|
|
Darja
|
|
|
zahraniční orgáni mě můou ví co, páč se starou pětkou jezdím jen po ČR. Na cizinu je druhý auto
ale prej to u skoro funguje
zahraniční orgáni mě můou ví co, páč se starou pětkou jezdím jen po ČR. Na cizinu je druhý auto :-))
ale prej to u skoro funguje
|
|
26.07.2012 13:07 -
|
2495313
|
|
troll
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 269 |
|
|
mno jen abychom se nedozvěděli e místo C5 vlastníme třeba vozík nebo babetu.... prej se jim nějak pomíchaly databáze... i kdy... platit za C5 povinný jako za babetu bych bral..
mno jen abychom se nedozvěděli e místo C5 vlastníme třeba vozík nebo babetu.... prej se jim nějak pomíchaly databáze... i kdy... platit za C5 povinný jako za babetu bych bral.. :-)
|
|
26.07.2012 14:04 -
|
2495319
|
|
Roozena
|
Město: Pragl, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 375 |
|
|
jo... a co bys jako otvetil na vapros "pane řidiči?... tady koukám, e máte zapasanou babetu... vidím, e na ní vezete 4 lidi a psa... Jak je to moný?..."
jo... a co bys jako otvetil na vapros "pane řidiči?... tady koukám, e máte zapasanou babetu... vidím, e na ní vezete 4 lidi a psa... Jak je to moný?..."
|
|
26.07.2012 20:49 -
|
2495373
|
|
tomikku
|
Město: Havířov, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 308 |
|
|
no normálně pes je uloen v přepravním boxu a řádně zajitěn proti svévolnému pohybu
no normálně pes je uloen v přepravním boxu a řádně zajitěn proti svévolnému pohybu :-d
|
|
26.07.2012 21:52 -
|
2495387
|
|
Hanz 397
|
|
|
Mohl by,prosím,někdo u opravit ten název vlákna ?? Nebo jsem to nepochopil a je to tak schválně?
Mohl by,prosím,někdo u opravit ten název vlákna :-)) ?? Nebo jsem to nepochopil a je to tak schválně?
|
|
26.07.2012 22:14 -
|
2495394
|
|
C5stepan
|
|
|
Proč opravovat? Stejně u ten problém končí. Policajti i úředníci konečně pochopili, e starý systém nevrátí.
A odřená čísla si přítí týden v klidu vyměníme.
Proč opravovat? Stejně u ten problém končí. Policajti i úředníci konečně pochopili, e starý systém nevrátí;-).
A odřená čísla si přítí týden v klidu vyměníme:palec.
|
|
| |
|
|