18.08.2012 16:57 -
Re: Co neznasate na spolujazdcoch?
|
2499994
|
|
máca
|
|
|
Kdy jsme jeli do Chorvatska, vezla jsem 2 kámoky.Ta jedna měla nějakej plyovej poltář a já pak asi dvě hodiny luxovala chlupy z křesel.Děs běs.Asi jí beránek hodně pelichal, bodej ne, kdy byl na tuty z Chiny.
Kdy jsme jeli do Chorvatska, vezla jsem 2 kámoky.Ta jedna měla nějakej plyovej poltář a já pak asi dvě hodiny luxovala chlupy z křesel.Děs běs.Asi jí beránek hodně pelichal, bodej ne, kdy byl na tuty z Chiny.:-))
|
|
18.08.2012 19:07 -
|
2500016
|
|
jumep
|
|
|
dajte potom precitat pred cestou do pariza svojim pripadnym spolucestujucim
dajte potom precitat pred cestou do pariza svojim pripadnym spolucestujucim :)
|
|
18.08.2012 21:43 -
|
2500047
|
|
.45acp
|
|
|
Do Paříe to je hodně daleko, tak určitě o nějaká pobryndání nouze nebude.
Do Paříe to je hodně daleko, tak určitě o nějaká pobryndání nouze nebude.
|
|
19.08.2012 21:23 -
|
2500159
|
|
troll
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 269 |
|
|
.45acp napsal(a): V autě je bezpečnějí přepravovat origo semtex - tu plastelínu , ne stejnojmenný nápoj.
Jinak na čitění různých sladkých fleků se mi nejlépe osvědčily vlastní sliny. Plivne na postiené místo, nebo na hadřík a utírá. Pochopitelně, na půl litru koly vylité na koberci to těko aplikovat. Ale fakt to funguje rychle a účinně. Vyzkoueno i na maině na kolečkách po kafi, čaji a podobně.
no má to logiku protoe sliny obsahují enzymy těpící tuky a kroby, antibaktriální látky a vodu. Třeba kočky se slinama čistí célé. nicméně na celou plechovku bude váně lepí ten čistič na bázi lihu.
no má to logiku protoe sliny obsahují enzymy těpící tuky a kroby, antibaktriální látky a vodu. Třeba kočky se slinama čistí célé. nicméně na celou plechovku bude váně lepí ten čistič na bázi lihu.
|
|
19.08.2012 21:41 -
|
2500177
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Spolujezdci mi celkem nevadí bordel si zvládnu udělat sám . Ale nejraději jezdím sám to si muu pustit hudbu a drnčí okna. Akorát mám problém se sanitkama hrozně potichu houkají...
Spolujezdci mi celkem nevadí bordel si zvládnu udělat sám . Ale nejraději jezdím sám to si muu pustit hudbu a drnčí okna. Akorát mám problém se sanitkama hrozně potichu houkají...
|
|
19.08.2012 23:17 -
|
2500224
|
|
paralen
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive | Počet příspěvků: 24 |
|
|
Hellmut: S tou hudbou mám stejný problém...taky je neslyím...respektive dřív je vidím, jak slyím
Hellmut: S tou hudbou mám stejný problém...taky je neslyím...respektive dřív je vidím, jak slyím :nevim
|
|
20.08.2012 00:05 -
|
2500226
|
|
zico
|
|
|
brr ked mi na jadranskej party.night roztopasny spolujazdec huli v aute fajku (dymku), vyfukuje dym do priestoru vodica, na vymenu zeraveho tabaku nepouzije popolnik ale medzeru medzi mojim chrbatom a tielkom, .. pytlik s tabakom si "odlozi" do zadnej laktovej opierky, odkial si moj prcek vybera DVD a telefon si "odlozi" pod autosedacku ..
este ze som bol tu noc tiez roztopasny a bral som to s humorom
brr ked mi na jadranskej party.night roztopasny spolujazdec huli v aute fajku (dymku), vyfukuje dym do priestoru vodica, na vymenu zeraveho tabaku nepouzije popolnik ale medzeru medzi mojim chrbatom a tielkom, .. pytlik s tabakom si "odlozi" do zadnej laktovej opierky, odkial si moj prcek vybera DVD a telefon si "odlozi" pod autosedacku ..
este ze som bol tu noc tiez roztopasny a bral som to s humorom :-d
|
|
| |