| | |
12.05.2012 21:47 -
Re: Co neznasate na spolujazdcoch?
|
2477563
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
No jo, aby se někdo neozval
No jo, aby se někdo neozval :-)):-)):-))
|
|
24.05.2012 23:32 -
|
2480644
|
|
Gabo
|
Město: Nitra, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 81 |
|
|
flyteSVK napsal(a): Dnes ma kamoska inspirovala k zalozeniu tejto temy. Co teda neznasate ked s niekym cestujete v C5?
1. Zatvaranie dveri jak na zigulaku (sak nech sa to zatvori poriadne, mrdnem s tym dobre ze sklo nevyleti)
2. Ruka vylozena na madle nad dverami spolujazdca (neni to elektricka a ja potom nic nevidim)
3. Pri vystupovani zozadu zapretie sa za prednu sedacku (dobre ze to nevytrhne z podlahy)
4. Ked niekto nepochopi ze sa ma priputat (vtedy vypnem motor a cakam...)
5. Ked niekto skrikne POZOR ked soferujem. Vtedy idem okamzite na brzdy, vinnik je zaveseny v pasoch a musim mu vysvetlovat, ze to auto 50m pred nami v krizovatke je OK.
6. Ked si niekto v zime neoklepe nohy
7. Ked si ich oklepe o prahy
Za co by som vrazdil, ale nastastie sa mi nestalo:
1. Opieranie sa o auto zadkom (idealne s kovovymi cvokmi na rifliach)
2. Fajcenie
3. Akekolvek ine biologicke pochody
4. Rozliatie cohokolvek okrem cistej vody alebo mineralky
Rovnako, akurat pri bode 4 to mam trosku inak - v takom pripade ani nenastartujem
Rovnako, akurat pri bode 4 to mam trosku inak - v takom pripade ani nenastartujem :-)
|
|
25.05.2012 08:35 -
|
2480651
|
|
zico
|
|
|
minuly tyzden som mal do HR na naspat vyborneho spolujazdca - majitela VW Passat Combi TDI
celu cestu poklepkaval na LCD, ze ci idu spravne udaje o spotrebe .. a stale ma nutil prepinat pocitadla.
bol z toho dost ze sa bude skladat na spotrebu 10,2l
minuly tyzden som mal do HR na naspat vyborneho spolujazdca - majitela VW Passat Combi TDI :-))
celu cestu poklepkaval na LCD, ze ci idu spravne udaje o spotrebe .. a stale ma nutil prepinat pocitadla.
bol z toho dost :-(((( ze sa bude skladat na spotrebu 10,2l :-))))
|
|
25.05.2012 10:21 -
|
2480665
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Kdyby jel se mnou, děsil by se jen z 8l/100km
Kdyby jel se mnou, děsil by se jen z 8l/100km :-D
|
|
25.05.2012 13:55 -
|
2480688
|
|
sanchez
|
Město: Hůry, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0i V6 215k | Počet příspěvků: 113 |
|
|
Maxifík: Manelce vadí jakou formou se nadechnu..... to mě váně pobavilo !!
Jetě v ZXku jsem říkal, spolucestující, a nevyhazuje vajgl střením oknem. Po chvíli jsem ucítil na zádech bodnutí jak od srně, tak sem se přimáčkl k sedačce, abych ho zabil. Výsledek byl propálená koile a jizva na zádech, sedačka to ustála...
Od C5 se v autě nekouří..
Maxifík: Manelce vadí jakou formou se nadechnu..... to mě váně pobavilo !!:-))))
Jetě v ZXku jsem říkal, spolucestující, a nevyhazuje vajgl střením oknem. Po chvíli jsem ucítil na zádech bodnutí jak od srně, tak sem se přimáčkl k sedačce, abych ho zabil. Výsledek byl propálená koile a jizva na zádech, sedačka to ustála...
Od C5 se v autě nekouří..
|
|
25.05.2012 22:17 -
|
2480759
|
|
Roozena
|
Město: Pragl, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 375 |
|
|
nesahej negrovi na radio... kdyz se ti nelibi co hraje, jed s nekym jinym...
nesahej negrovi na radio... kdyz se ti nelibi co hraje, jed s nekym jinym...
|
|
25.05.2012 22:41 -
|
2480760
|
|
Hanz 397
|
|
|
Jo a jetě nesnáím,kdy spolujezdec funí(jeden můj bývalý kolega,co se mnou jezdil autem do práce) a kdy někam vezu tátu,kterej u asi 5 let kvůli věku nejezdí,ale neustále mi říká:jsi v obci(na tacho 55),nemusí tak rychle,nikam nespěcháme(mimo obec 80-100),nelep se tak na to auto před náma,sám to nesnáí(nejblií auto před náma cca 50m),atd...
Jo a jetě nesnáím,kdy spolujezdec funí(jeden můj bývalý kolega,co se mnou jezdil autem do práce) a kdy někam vezu tátu,kterej u asi 5 let kvůli věku nejezdí,ale neustále mi říká:jsi v obci(na tacho 55),nemusí tak rychle,nikam nespěcháme(mimo obec 80-100),nelep se tak na to auto před náma,sám to nesnáí(nejblií auto před náma cca 50m),atd...
|
|
26.05.2012 20:51 -
|
2480828
|
|
.45acp
|
|
|
Kdy to vemu z druhé strany, tak snad nefuním, ale určitě dost "brzdím". Kdy to nemám ve svejch rukou, tak ten odhad vzdálenosti a rychlosti je úplně jinej ne kdy řídím.
Kdy to vemu z druhé strany, tak snad nefuním, ale určitě dost "brzdím". Kdy to nemám ve svejch rukou, tak ten odhad vzdálenosti a rychlosti je úplně jinej ne kdy řídím.
|
|
27.05.2012 22:09 -
|
2480946
|
|
troll
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 269 |
|
|
jak to tu čtu, tak by si moná někteří měli do auta vylepit tuto informační cedulku: .link.
jak to tu čtu, tak by si moná někteří měli do auta vylepit tuto informační cedulku: http://aviationhumor.net/co-pilot-checklist/ :-)
|
|
28.05.2012 14:09 -
|
2481018
|
|
C5stepan
|
|
|
Tak voz jen angličanky! Ony pochopí, e chce aby se ničeho nedotýkaly a drely ústa.
Tak voz jen angličanky! Ony pochopí, e chce aby se ničeho nedotýkaly a drely ústa:-)))).
|
|
17.08.2012 10:51 -
|
2499780
|
|
clearfix
|
Město: Koice, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X | Počet příspěvků: 2 |
|
|
-keď trieskajú dverami
-keď mi po sebe nechajú bordel (omrvinky, papieriky, blato...)
-keď mi kafrú do rádia a najmä keď mi ide nejaká obžúbená pesnička, prípadne idú správy a zaujíma ma to a spolujazdec mi do toho kecá bez prestávky
Ale ináč som kžudný.
-keď trieskajú dverami
-keď mi po sebe nechajú bordel (omrvinky, papieriky, blato...)
-keď mi kafrú do rádia a najmä keď mi ide nejaká obžúbená pesnička, prípadne idú správy a zaujíma ma to a spolujazdec mi do toho kecá bez prestávky :nevim
Ale ináč som kžudný. :-)
|
|
17.08.2012 17:17 -
|
2499816
|
|
Darja
|
|
|
Darja napsal(a): Nesnáím, kdy spolujezdec řekne v terénu: "To dá, nebo salám". Pak člověk zapadne a musej ho vycuknout druhým autem a spolujezdec prohlásí "Sem ti říkal, e na to to auto nemá"... To je jistej pohlavek
nejlepí je jezdit sám, člověk si můe v autě dělat co chce, prdět, krkat, kouřit, jíst, poslouchat svoje oblíbený písničky a zpívat si. Nikdo do ničeho nekecá, nedělá binec, nepindá a hlavně neřve BRZDI!
Doplnění:
"jak to bere tu zatáčku, vem jí přímo".."ale v protisměru jede auto"..."to neva, on uhne".
"Sejmi to jabko!"
"Nepoutej ho!"
"Pus ho!"
"Dělej, dohoň ho!"
(z otevřeného okýnka) "Zasr*ný pumpičkáři, co jedete vedle sebe?"
a tak jsem si řekla, e moudřejí ustoupí a nechávám se vozit.... teď vechny ty věci můu říkat já Hlavně "Sejmi to jabko!"
Doplnění:
"jak to bere tu zatáčku, vem jí přímo".."ale v protisměru jede auto"..."to neva, on uhne".
"Sejmi to jabko!"
"Nepoutej ho!"
"Pus ho!"
"Dělej, dohoň ho!"
(z otevřeného okýnka) "Zasr*ný pumpičkáři, co jedete vedle sebe?"
a tak jsem si řekla, e moudřejí ustoupí a nechávám se vozit.... teď vechny ty věci můu říkat já :D Hlavně "Sejmi to jabko!":-)))):-)))):-)))):-)))):-))))
|
|
17.08.2012 17:44 -
|
2499823
|
|
C5stepan
|
|
|
A nebo "vosol ho hajzla!"
A nebo "vosol ho hajzla!"
|
|
17.08.2012 21:09 -
|
2499883
|
|
Zbyňa
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 459 |
|
|
Mladá si dává pravidelně pravou nohu na levý koleno, né uplně přehozený nohy, ale tak, e tou pravou se opírá o středovej tunel a podpírá ji levou, nemůu jí to ku.. sakra odnaučit, kdo to má furt utírat + nedávno rozlitej semtex v přihrádce dveří spolujezdce, stečenej a na těsnění a kobereček
"ta plechovka tam nebude dret, nedávej jí tam"
"to bude, to je v pohodě"
'cink' "jéé promiň"
u 3x jsem ten sajrajt z toho těsnění umýval jarovou vodou a pořád ty dveře nejdou lehce otevřít, jak se to lepí, čekám, kdy mi někdo urve kliku >
Mladá si dává pravidelně pravou nohu na levý koleno, né uplně přehozený nohy, ale tak, e tou pravou se opírá o středovej tunel a podpírá ji levou, nemůu jí to ku.. sakra odnaučit, kdo to má furt utírat :-o + nedávno rozlitej semtex v přihrádce dveří spolujezdce, stečenej a na těsnění a kobereček
'cink' "jéé promiň"
u 3x jsem ten sajrajt z toho těsnění umýval jarovou vodou a pořád ty dveře nejdou lehce otevřít, jak se to lepí, čekám, kdy mi někdo urve kliku >:-o
|
|
17.08.2012 21:36 -
|
2499893
|
|
troll
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 269 |
|
|
Zbyňa napsal(a): Mladá si dává pravidelně pravou nohu na levý koleno, né uplně přehozený nohy, ale tak, e tou pravou se opírá o středovej tunel a podpírá ji levou, nemůu jí to ku.. sakra odnaučit, kdo to má furt utírat + nedávno rozlitej semtex v přihrádce dveří spolujezdce, stečenej a na těsnění a kobereček
'cink' "jéé promiň"
u 3x jsem ten sajrajt z toho těsnění umýval jarovou vodou a pořád ty dveře nejdou lehce otevřít, jak se to lepí, čekám, kdy mi někdo urve kliku >
tak to vem lihem nebo někym lihovym čističem. benzínem by to asi lo taky ale na tu gumu bych ho moc nedával.
tak to vem lihem nebo někym lihovym čističem. benzínem by to asi lo taky ale na tu gumu bych ho moc nedával.
|
|
17.08.2012 22:26 -
|
2499910
|
|
Zbyňa
|
|
|
právě toho se trochu bojim, asi to jetě jednou umeju a prostě to něčim namau a bude
právě toho se trochu bojim, asi to jetě jednou umeju a prostě to něčim namau a bude :nevim
|
|
17.08.2012 22:38 -
|
2499911
|
|
paralen
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive | Počet příspěvků: 24 |
|
|
Darja: Náááhodou...já bych to "sejmi to jabko" moc nepodceňoval. Já se toti snaím sejmou a ani mi nikdo nic nemusí říkat
Darja: Náááhodou...já bych to "sejmi to jabko" moc nepodceňoval. :-)))) Já se toti snaím sejmou a ani mi nikdo nic nemusí říkat :-d:nevim
|
|
17.08.2012 23:56 -
|
2499923
|
|
Hanz 397
|
|
|
Zbyňa napsal(a): Mladá si dává pravidelně pravou nohu na levý koleno, né uplně přehozený nohy, ale tak, e tou pravou se opírá o středovej tunel a podpírá ji levou, nemůu jí to ku.. sakra odnaučit, kdo to má furt utírat + nedávno rozlitej semtex v přihrádce dveří spolujezdce, stečenej a na těsnění a kobereček
'cink' "jéé promiň"
..."kde je ta svíčka?"...
"já nevím,myslela jsem,e jsi jí bral ty"...
"já jí nebral"...
"no tak u hřbitova koupíme novou,tam s tím pořád někdo stojí..."
Od téhle návtěvy hřbitova uplynul u rok a já asi tak o 14 dní kratí dobu řeím,jak dostat z toho poflokovanýho,zavíracího kastlíku ve dveřích spolujezdce ten zas...nej vosk
..."kde je ta svíčka?"...
"já nevím,myslela jsem,e jsi jí bral ty"...
"já jí nebral"...
"no tak u hřbitova koupíme novou,tam s tím pořád někdo stojí..."
Od téhle návtěvy hřbitova uplynul u rok a já asi tak o 14 dní kratí dobu řeím,jak dostat z toho poflokovanýho,zavíracího kastlíku ve dveřích spolujezdce ten zas...nej vosk
|
|
18.08.2012 00:36 -
|
2499928
|
|
Zbyňa
|
|
|
tak to je docela sluná mise.. tak vytáhnout ten kastlík ven a nějakým etrným způsobem okrábnout
:D tak to je docela sluná mise.. tak vytáhnout ten kastlík ven a nějakým etrným způsobem okrábnout :nevim
|
|
| |
|
|