| | |
11.04.2012 19:08 -
Letička Lidl
|
2469284
|
|
Majk-fox
|
Město: Chrudim, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 164 |
|
|
.link.
Dneska jsem se i přes odpor k tomuto řetězci vydal pro lákavě levnou ,,900W" letičku, říkal jsem si na to moje občasné letění auta to bude stačit. A ejhle na stojanem plakát 900W a na krabici 90W noo to mi přilo divný, tak jsem otevřel jednu ji rozdělanou krabici,abych kouknul na títek a ono stutečně i na títku 90W a v manuálu napsáno sice 3000ot, ale jen pokud jde na prázdno.
Tak nevím, jestli si z lidí dělaj prdel..
http://www.lidl.cz/cps/rde/xchg/SID-9BE3273D-80F1045F/lidl_cz/hs.xsl/index_24267.htm
Dneska jsem se i přes odpor k tomuto řetězci vydal pro lákavě levnou ,,900W" letičku, říkal jsem si na to moje občasné letění auta to bude stačit. A ejhle na stojanem plakát 900W a na krabici 90W noo to mi přilo divný, tak jsem otevřel jednu ji rozdělanou krabici,abych kouknul na títek a ono stutečně i na títku 90W a v manuálu napsáno sice 3000ot, ale jen pokud jde na prázdno.
|
|
11.04.2012 19:14 -
Re: Letička Lidl
|
2469285
|
|
toskey
|
Město: Odolena Voda, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 147 |
|
|
V lidlu celkem kupuju často různý věci a musím říct e je to lepí průměr. Mimo jiné jsem někde doslechl e to jsou starí modely od Boshe v jiným přebalu pod značkou Parkside. Mám třeba z lidlu vysokotlaký čistič a lape jak hodinky a to do ní jde celkem pinavá voda bez filtru. To kamarád stejně starou myčku od Karcher u reklamoval. Tak asi tak s tou kvalitou...
V lidlu celkem kupuju často různý věci a musím říct e je to lepí průměr. Mimo jiné jsem někde doslechl e to jsou starí modely od Boshe v jiným přebalu pod značkou Parkside. Mám třeba z lidlu vysokotlaký čistič a lape jak hodinky a to do ní jde celkem pinavá voda bez filtru. To kamarád stejně starou myčku od Karcher u reklamoval. Tak asi tak s tou kvalitou...
|
|
11.04.2012 19:23 -
|
2469287
|
|
BlueSeven
|
Město: Černovice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive | Počet příspěvků: 613 |
|
|
Majk-fox napsal(a): .link.
Ono těch 90W nebude patně, protoe podobné letičky mívají od 100 do 150W a 3000 ot.
Ono těch 90W nebude patně, protoe podobné letičky mívají od 100 do 150W a 3000 ot.
|
|
11.04.2012 19:24 -
|
2469288
|
|
toskey
|
Město: Odolena Voda, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 147 |
|
|
To je fakt 900 wattu mivají vrtací kladiva
To je fakt 900 wattu mivají vrtací kladiva:-)
|
|
11.04.2012 19:34 -
|
2469289
|
|
amirinda
|
Město: Planá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 439 |
|
|
mám jí a jsem spokojen, za ty prachy bomba.
mám jí a jsem spokojen, za ty prachy bomba.
|
|
11.04.2012 19:40 -
|
2469292
|
|
DaveLbc
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 422 |
|
|
Musím taky jenom chválu. Opravdu to má sílu a dobře se sní manipuluje. Já teda doporučuji
Musím taky jenom chválu. Opravdu to má sílu a dobře se sní manipuluje. Já teda doporučuji
|
|
11.04.2012 20:28 -
|
2469309
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
v Lídlu kupuji dost často, důvod??? 3 roky záruka, jetě jsem problém s kvalitou neměl (hever, kozy, momenták, různé dynamo baterky, stojan na pneu, naposled vysavač na listí, podobnou letičku mám a je k ničemu,
v Lídlu kupuji dost často, důvod??? 3 roky záruka, jetě jsem problém s kvalitou neměl (hever, kozy, momenták, různé dynamo baterky, stojan na pneu, naposled vysavač na listí, podobnou letičku mám a je k ničemu, ;-)
|
|
11.04.2012 21:23 -
|
2469326
|
|
Darja
|
|
|
ta lídl letička nic moc... jako dvakrát ročně to s ní člověk přeije, ale parádu to udělá jen malou. Myslím, e jsem ji dokonce nechala bejvalému manelovi v garái, páč si to radi udělám tou profi
ta lídl letička nic moc... jako dvakrát ročně to s ní člověk přeije, ale parádu to udělá jen malou. Myslím, e jsem ji dokonce nechala bejvalému manelovi v garái, páč si to radi udělám tou profi:-))))
|
|
11.04.2012 21:30 -
|
2469349
|
|
amirinda
|
|
|
přesně jak píe, 2x ročně stačí, co je můj případ ale já s ní udělám 2x za rok 4 auta a vydrela 2 roky, co jak jsem psal za ty prachy bomba
přesně jak píe, 2x ročně stačí, co je můj případ :-) ale já s ní udělám 2x za rok 4 auta a vydrela 2 roky, co jak jsem psal za ty prachy bomba :-)
|
|
11.04.2012 21:32 -
|
2469350
|
|
Darja
|
|
|
to ona vydrí, ale výsledky nedává...
Mě u přestalo bavit letit auto, kdy mi ho ve zmrdově (rozumněj praha) otřískali a obouchali... a na celolak fakt nervy nemam
to ona vydrí, ale výsledky nedává...
Mě u přestalo bavit letit auto, kdy mi ho ve zmrdově (rozumněj praha) otřískali a obouchali... a na celolak fakt nervy nemam:nevim
|
|
11.04.2012 21:47 -
|
2469367
|
|
Darja
|
|
|
TomasT napsal(a): Tak je to správné, takovéhle věci dáma chápat nemá, jinak by se musela urazit
já se uráím furt, chlap mi říká, e jestli se budu uráet jetě chvíli, tak ze mě nic nezbude, jak budu pouráená
já se uráím furt, chlap mi říká, e jestli se budu uráet jetě chvíli, tak ze mě nic nezbude, jak budu pouráená :-))))
|
|
11.04.2012 21:56 -
|
2469369
|
|
amirinda
|
|
|
Darja napsal(a): to ona vydrí, ale výsledky nedává... Mě u přestalo bavit letit auto, kdy mi ho ve zmrdově (rozumněj praha) otřískali a obouchali... a na celolak fakt nervy nemam
tak s tím lakem to je jasný, kámoovi "objel borec" nový auto, ten měl těstí, e ho nechytil a kámo měl těstí taky e ho nechytil, jinak dnes sedí
EDIT: to u jsme OT
to ona vydrí, ale výsledky nedává... Mě u přestalo bavit letit auto, kdy mi ho ve zmrdově (rozumněj praha) otřískali a obouchali... a na celolak fakt nervy nemam:nevim
tak s tím lakem to je jasný, kámoovi "objel borec" nový auto, ten měl těstí, e ho nechytil a kámo měl těstí taky e ho nechytil, jinak dnes sedí :-((((
EDIT: to u jsme OT :-)
|
|
11.04.2012 23:08 -
|
2469394
|
|
Lulina
|
Město: Karlovy Vary, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 104 |
|
|
Majk-fox napsal(a): ....... Tak nevím, jestli si z lidí dělaj prdel..
Nikolivěk, jedinou motivací bude pravděpodobně zisk. "Výhodná" koupě je mantrou, na kterou v české kotlině slyí značné procento populace a obchodníci to dobře ví. To, e letička (nebo nějaký jiný bazmek, který evidentně není k jídlu), trůní mezi marmeládou a cibulí a o odborné úrovni prodeje a kvalitě výrobku tak lze s úspěchem pochybovat, není pro větinu zákazníků podstatné. Uetřili a mytec. To, e se letička po prvním letění nerozloí na prvočinitele a dobře poslouí, je otázka asi spíe těstí, ne solidnosti, čili stejná kategorie, jako nákup čehokoliv u Ping-Ponga v trnici. Věc kupuji s tím, e i kdy se brzo rozpadne, byla tak laciná, e je to vlastně fuk. Tím netvrdím, e nakupovat v tzv. "specializovaných" obchodech je tutovka, vichni tady máme zkuenosti např. s autorizovanými servisy Citroen, e.
....... Tak nevím, jestli si z lidí dělaj prdel..
Nikolivěk, jedinou motivací bude pravděpodobně zisk;-). "Výhodná" koupě je mantrou, na kterou v české kotlině slyí značné procento populace a obchodníci to dobře ví. To, e letička (nebo nějaký jiný bazmek, který evidentně není k jídlu), trůní mezi marmeládou a cibulí a o odborné úrovni prodeje a kvalitě výrobku tak lze s úspěchem pochybovat, není pro větinu zákazníků podstatné. Uetřili a mytec. To, e se letička po prvním letění nerozloí na prvočinitele a dobře poslouí, je otázka asi spíe těstí, ne solidnosti, čili stejná kategorie, jako nákup čehokoliv u Ping-Ponga v trnici. Věc kupuji s tím, e i kdy se brzo rozpadne, byla tak laciná, e je to vlastně fuk. Tím netvrdím, e nakupovat v tzv. "specializovaných:-))" obchodech je tutovka, vichni tady máme zkuenosti např. s autorizovanými servisy Citroen, e:-((((.
|
|
11.04.2012 23:15 -
|
2469395
|
|
jumep
|
|
|
kupodivu sa tiez pridam k tomu ze som v lidli kupil zaujimave veci a funguju a dobre funguju ...
kupovane s tym, ze bude nafigu, vyhodim ... ale zatial vzdy dobre ... a x krat lepsie ako kaufland atd. takze by som to nehanil ...
osobne som bol prekvapeny
kupodivu sa tiez pridam k tomu ze som v lidli kupil zaujimave veci a funguju a dobre funguju ...
kupovane s tym, ze bude nafigu, vyhodim ... ale zatial vzdy dobre ... a x krat lepsie ako kaufland atd. takze by som to nehanil ...
osobne som bol prekvapeny
|
|
| |
|
|