| | |
24.03.2012 13:30 -
Nafta z Německa...
|
2461735
|
|
DrMarvin
|
|
|
Zdarec....Mam monost tankovat naftu v Německu...cena je skoro stejná...tak jsem se chtěl zeptat zda má někdo z jejich naftou zkuenosti, jestli je lepí, horí nebo stejná...
Jen jestli má cenu tankovat v Německu či ne:=)
Díkes moc
Zdarec....Mam monost tankovat naftu v Německu...cena je skoro stejná...tak jsem se chtěl zeptat zda má někdo z jejich naftou zkuenosti, jestli je lepí, horí nebo stejná...
Jen jestli má cenu tankovat v Německu či ne:=)
Díkes moc
|
|
24.03.2012 15:28 -
Re: Nafta z Německa...
|
2461745
|
|
bubakkaja
|
|
|
Myslím e kadá nafta je lepí ne ta nae.Záleí asi i na tom z jaké benzinky.
Myslím e kadá nafta je lepí ne ta nae.Záleí asi i na tom z jaké benzinky.
|
|
24.03.2012 15:57 -
|
2461747
|
|
jruze
|
|
|
Mé zkuenosti s D naftou - mení hlučnost,vyí výkon,nií spotřeba(odhad tak 1L dolů) - na jejich červenou(topnou) také lepí,ale tu jsem lil a na naí straně (cena asi 18Kč)
Mé zkuenosti s D naftou - mení hlučnost,vyí výkon,nií spotřeba(odhad tak 1L dolů) - na jejich červenou(topnou) také lepí,ale tu jsem lil a na naí straně:-d (cena asi 18Kč)
|
|
24.03.2012 16:06 -
|
2461748
|
|
BlueSeven
|
Město: Černovice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive | Počet příspěvků: 613 |
|
|
Také mohu doporučit a čeho jsem si viml, e lepí benzinky mívají dva stojany, jeden je na naftu s přidaným MEŘO a druhý je úplně bez
Také mohu doporučit a čeho jsem si viml, e lepí benzinky mívají dva stojany, jeden je na naftu s přidaným MEŘO a druhý je úplně bez :-d
|
|
24.03.2012 17:27 -
|
2461758
|
|
DrMarvin
|
|
|
Tak děkuju moc....tím pádem v ČR na pumpu nevlezu:=)
Tak děkuju moc....tím pádem v ČR na pumpu nevlezu:=)
|
|
24.03.2012 22:43 -
|
2461815
|
|
Hanz 397
|
|
|
D nafta je o mnoho lepí,ne nae,ale já jezdím poslední dobou do Pl,beru Orlen verva diesel a i tam je lepí,ne u nás... Ale kadopádně tankováním v D si jen polepí oproti těm naim sr...m. Jinak někde tady někdo dával link na porovnání nafty u nás a bylo tam srovnání i s D... Nemůu to najít.
D nafta je o mnoho lepí,ne nae,ale já jezdím poslední dobou do Pl,beru Orlen verva diesel a i tam je lepí,ne u nás... Ale kadopádně tankováním v D si jen polepí oproti těm naim sr...m. Jinak někde tady někdo dával link na porovnání nafty u nás a bylo tam srovnání i s D... Nemůu to najít.
|
|
25.03.2012 08:32 -
|
2461856
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Je "slavný" příběh asi 3 roky zpět. ČOI udělala rozsáhlý test nafty a Shell neměl aditiva ádná, natopak ta svoje prý superspeciální. Shell to pak zdůvodňoval nedostatkem jakýchsi komodit ze Středního východu. Ale ČOI tehdy měla dobrý nápad a vzala pár vzorků v D a ty aditivované byly. Od té doby u Shellu ani nanuk po obědě!!!
Je "slavný" příběh asi 3 roky zpět. ČOI udělala rozsáhlý test nafty a Shell neměl aditiva ádná, natopak ta svoje prý superspeciální. Shell to pak zdůvodňoval nedostatkem jakýchsi komodit ze Středního východu. Ale ČOI tehdy měla dobrý nápad a vzala pár vzorků v D a ty aditivované byly. Od té doby u Shellu ani nanuk po obědě!!!
|
|
25.03.2012 14:26 -
|
2461939
|
|
jruze
|
|
|
No oni v D mají daleko větí postihy za nedodrení norem a pouití nevhodných komponetů,které mohou vést a k odebrání licencí(to platí třeba u červené topné nafty-kdy s ní chytí dopravce tak je bez licence a s takovou pokutou e to nerozdejchá)- u nás dostane pokutu ve víi dení trby a to se jim můe pomalu vysmát do obličeje.
No oni v D mají daleko větí postihy za nedodrení norem a pouití nevhodných komponetů,které mohou vést a k odebrání licencí(to platí třeba u červené topné nafty-kdy s ní chytí dopravce tak je bez licence a s takovou pokutou e to nerozdejchá)- u nás dostane pokutu ve víi dení trby a to se jim můe pomalu vysmát do obličeje.
|
|
25.03.2012 15:30 -
|
2461952
|
|
Rafmartin
|
Město: Zálesie, Auto: Citroen C3 HDi | Počet příspěvků: 209 |
|
|
Ja tankujem benzin a v Rakusku, ale skusenost rovnaka. Cenovo lacnejsie (!!!!), mal som problem s trasenim na volnobeh - po tom, co som zacal tankovat iba v Rakusku, tak auto trase o dost menej a spotreba je na rovnakej trase pri rovnakych podmienkach o cca 0,5 l menej. Tankujem bud na Avanti alebo OMV
Ja tankujem benzin a v Rakusku, ale skusenost rovnaka. Cenovo lacnejsie (!!!!), mal som problem s trasenim na volnobeh - po tom, co som zacal tankovat iba v Rakusku, tak auto trase o dost menej a spotreba je na rovnakej trase pri rovnakych podmienkach o cca 0,5 l menej. Tankujem bud na Avanti alebo OMV
|
|
| |
|
|