| | |
30.06.2010 21:32 -
Re: Kdo kde potkal hajzla
|
2349503
|
|
Dutch
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 480 |
|
|
Pafko, to je teda k nas*ani.....pokud mas havarijko, tak asi jakztakz, tak dej vedet jak jsi dopad a co to bylo za sajrajt
Pafko, to je teda k nas*ani.....pokud mas havarijko, tak asi jakztakz, tak dej vedet jak jsi dopad a co to bylo za sajrajt
|
|
15.07.2010 13:33 -
|
2350257
|
|
Jeffrey
|
|
|
Ahoj přátelé, tak u je to tady. Dnes na 15km D1 směr Praha. Nějaký machýrek s Audinou a straně pospíchal. Přede mnou kolona a tak mě frajer podjel a začal do mě strkat z boku. Začalo rodeo a hra na nervy. Nakonec jsem to odnesl rozsápnutým LZ blatníkem a servaným nárazníkem o svodidla. Byla to rána jako kráva a já stačil jenom hodit čumák zpět na silnici. Zadek bohuel krtnul ve 130ti svodidla. Byl jsem vůbec rád, e jsem to nepřevrátil, poněvad jsem začal cestovat přes dva pruhy sem a tam, ne jsem káru vyrovnal. Ten idiot samozřejmě ujel, jak jinak. Teď si akorát nadávám, e jsem se nedrel někde schovanej v pravém pruhu, abych toho idiota vůbec nepotkal. Do toho mám osobní problémy a jsem před rozvodem, take mi to na klidu moc nepřidalo. Ach jo Nějak se to vechno na mě sype. Jezděte opatrně!!! a radi takovejm agresivním volům hned uhněte, a se někde rozsekaj sami.
Ahoj přátelé, tak u je to tady. Dnes na 15km D1 směr Praha. Nějaký machýrek s Audinou a straně pospíchal. Přede mnou kolona a tak mě frajer podjel a začal do mě strkat z boku. Začalo rodeo a hra na nervy. Nakonec jsem to odnesl rozsápnutým LZ blatníkem a servaným nárazníkem o svodidla. :-((((Byla to rána jako kráva a já stačil jenom hodit čumák zpět na silnici. Zadek bohuel krtnul ve 130ti svodidla. Byl jsem vůbec rád, e jsem to nepřevrátil, poněvad jsem začal cestovat přes dva pruhy sem a tam, ne jsem káru vyrovnal. Ten idiot samozřejmě ujel, jak jinak. Teď si akorát nadávám, e jsem se nedrel někde schovanej v pravém pruhu, abych toho idiota vůbec nepotkal. Do toho mám osobní problémy a jsem před rozvodem, take mi to na klidu moc nepřidalo. Ach jo:-( Nějak se to vechno na mě sype. Jezděte opatrně!!! a radi takovejm agresivním volům hned uhněte, a se někde rozsekaj sami.
|
|
15.07.2010 13:50 -
|
2350258
|
|
miskod
|
|
|
Tak to mi je ta luto. Sucitim s tebou.
Inak kvoli takymto mamlasom som si objednal kamerku do auta. Ta sice vidi len tam kam ju nasmerujem (dopredu), ale aspon nieco...
Tak to mi je ta luto. Sucitim s tebou.
Inak kvoli takymto mamlasom som si objednal kamerku do auta. Ta sice vidi len tam kam ju nasmerujem (dopredu), ale aspon nieco...
|
|
15.07.2010 14:46 -
|
2350260
|
|
Růa
|
Město: Horaďovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 281 |
|
|
Jo, jo, také jsem se nechal tento týden vyprovokovat jedním superbem. Jel jsem sám (s děckama a manelkou v autě se ovládám víc) s mojí V6 po čtyřproudu v Písku, kde byla kvůli opravě silnice omezena rychlost a jízda svedena do pravého pruhu. Já to pěkně dodroval a ten ulin s tím koda autem udělal kolem mne pěknou myku přes ten uzavřený pruh. A ikdy mne přímo nějak neohrozil, tak jsem si řekl, e ho za městem pěkně osolím a ukáu mu mých 210 koní zezadu, kdy umí ve městě takhle pěkně machrovat.
Přepnul jsem automat na sportovní řazení a vyrazil mu ukázat co proto. To co mi potom ale předved: za ádnou cenu se nenechal předjet. Jel pouze pravým pruhem a kdy jsem byl za ním a on byl vedle náklaďáku, tak pěkně lápnul na brzdy vedle něj a půl kilometru se takhle drel. Potom zase vyrazil, já za ním a zase to samé. Vedle dalího předjíděného auta zase lápnul na brzdy a já ho samozřejmě nikudy nepředjel. No a před stoupáním, kde jsou pruhy tři, kde by mne takhle nevyblokoval, tak sjel na vedlejí silnici a já mu svůj zadek stejně neukázal.
Byl to debil a já jetě větí, e jsem se nechal takhle kvůli relativně kravině vyprovokovat. Jetě e mi neukázal nějakou větí kravinu. Ale chtěl jsem mu prostě ukázat, e nějakej superb ftédéí není auto kterému by měla patřit silnice.
Natěstí jsem nedopadl jako Jeffrey, jene a potom člověku dochází co se vechno můe stát a jetě v takových rychlostech..........
Jo, jo, také jsem se nechal tento týden vyprovokovat jedním superbem. Jel jsem sám (s děckama a manelkou v autě se ovládám víc) s mojí V6 po čtyřproudu v Písku, kde byla kvůli opravě silnice omezena rychlost a jízda svedena do pravého pruhu. Já to pěkně dodroval a ten ulin s tím koda autem udělal kolem mne pěknou myku přes ten uzavřený pruh. A ikdy mne přímo nějak neohrozil, tak jsem si řekl, e ho za městem pěkně osolím a ukáu mu mých 210 koní zezadu, kdy umí ve městě takhle pěkně machrovat.
Přepnul jsem automat na sportovní řazení a vyrazil mu ukázat co proto. To co mi potom ale předved: za ádnou cenu se nenechal předjet. Jel pouze pravým pruhem a kdy jsem byl za ním a on byl vedle náklaďáku, tak pěkně lápnul na brzdy vedle něj a půl kilometru se takhle drel. Potom zase vyrazil, já za ním a zase to samé. Vedle dalího předjíděného auta zase lápnul na brzdy a já ho samozřejmě nikudy nepředjel. No a před stoupáním, kde jsou pruhy tři, kde by mne takhle nevyblokoval, tak sjel na vedlejí silnici a já mu svůj zadek stejně neukázal.
Byl to debil a já jetě větí, e jsem se nechal takhle kvůli relativně kravině vyprovokovat. Jetě e mi neukázal nějakou větí kravinu. Ale chtěl jsem mu prostě ukázat, e nějakej superb ftédéí není auto kterému by měla patřit silnice.
Natěstí jsem nedopadl jako Jeffrey, jene a potom člověku dochází co se vechno můe stát a jetě v takových rychlostech..........
|
|
15.07.2010 17:10 -
|
2350261
|
|
C5stepan
|
|
|
e by se potkali dva?
e by se potkali dva?
|
|
15.07.2010 20:48 -
|
2350276
|
|
MichalJ
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 71 |
|
|
Vím, e se na mě zase snese jen kritika, ale optám se, proč jsi tedy byl tak tvrdej a nemávnul nad jedním debilem rukou a nenechal ho předjet ? Proč rodeo a hra o nervy ? Nebylo lepí se na něj vykalat, kdy nemá auto na strkačku ?
Vím, e se na mě zase snese jen kritika, ale optám se, proč jsi tedy byl tak tvrdej a nemávnul nad jedním debilem rukou a nenechal ho předjet ? Proč rodeo a hra o nervy ? Nebylo lepí se na něj vykalat, kdy nemá auto na strkačku ?
|
|
15.07.2010 21:27 -
|
2350278
|
|
Petr72
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 850 |
|
|
Jeffrey napsal(a): Ahoj přátelé, tak u je to tady. Dnes na 15km D1 směr Praha. Nějaký machýrek s Audinou a straně pospíchal. Přede mnou kolona a tak mě frajer podjel a začal do mě strkat z boku. Začalo rodeo a hra na nervy. Nakonec jsem to odnesl rozsápnutým LZ blatníkem a servaným nárazníkem o svodidla. Byla to rána jako kráva a já stačil jenom hodit čumák zpět na silnici. Zadek bohuel krtnul ve 130ti svodidla. Byl jsem vůbec rád, e jsem to nepřevrátil, poněvad jsem začal cestovat přes dva pruhy sem a tam, ne jsem káru vyrovnal. Ten idiot samozřejmě ujel, jak jinak. Teď si akorát nadávám, e jsem se nedrel někde schovanej v pravém pruhu, abych toho idiota vůbec nepotkal. Do toho mám osobní problémy a jsem před rozvodem, take mi to na klidu moc nepřidalo. Ach jo Nějak se to vechno na mě sype. Jezděte opatrně!!! a radi takovejm agresivním volům hned uhněte, a se někde rozsekaj sami.
Myslím e to Jeffrey pořeil poslední větou. Dnes by určitě jednal jinak.
Lidi zamyslete se,jsme na světě jenom jednou
Ahoj přátelé, tak u je to tady. Dnes na 15km D1 směr Praha. Nějaký machýrek s Audinou a straně pospíchal. Přede mnou kolona a tak mě frajer podjel a začal do mě strkat z boku. Začalo rodeo a hra na nervy. Nakonec jsem to odnesl rozsápnutým LZ blatníkem a servaným nárazníkem o svodidla. :-((((Byla to rána jako kráva a já stačil jenom hodit čumák zpět na silnici. Zadek bohuel krtnul ve 130ti svodidla. Byl jsem vůbec rád, e jsem to nepřevrátil, poněvad jsem začal cestovat přes dva pruhy sem a tam, ne jsem káru vyrovnal. Ten idiot samozřejmě ujel, jak jinak. Teď si akorát nadávám, e jsem se nedrel někde schovanej v pravém pruhu, abych toho idiota vůbec nepotkal. Do toho mám osobní problémy a jsem před rozvodem, take mi to na klidu moc nepřidalo. Ach jo:-( Nějak se to vechno na mě sype. Jezděte opatrně!!! a radi takovejm agresivním volům hned uhněte, a se někde rozsekaj sami.
Myslím e to Jeffrey pořeil poslední větou. Dnes by určitě jednal jinak.
Lidi zamyslete se,jsme na světě jenom jednou ;-);-);-)
|
|
15.07.2010 23:38 -
|
2350292
|
|
Poffa
|
Město: Spiská Belá, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 282 |
|
|
Jeffrey ach jo
Jeffrey ach jo:-(
|
|
19.07.2010 12:57 -
|
2350420
|
|
jumep
|
|
|
mam este jednu radu pre tych co sa nechavate vynervovavat, vozte zo sebou lacny fotak ...
neni nic viac na posratie ako ked 2x bliskne blesk fotaku ...
mam este jednu radu pre tych co sa nechavate vynervovavat, vozte zo sebou lacny fotak ...
neni nic viac na posratie ako ked 2x bliskne blesk fotaku ...
|
|
19.07.2010 16:31 -
|
2350435
|
|
MichalJ
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 71 |
|
|
Jasně , e by jednal dnes jinak , taky ho to mohlo stát víc , nebo někoho jiného. Já jen, e nedávno sem tady řekl, e zkrat můe mít kadý a byl sem za hajzla já.
Jasně , e by jednal dnes jinak , taky ho to mohlo stát víc , nebo někoho jiného. Já jen, e nedávno sem tady řekl, e zkrat můe mít kadý a byl sem za hajzla já. :palec
|
|
26.07.2010 16:39 -
|
2351124
|
|
Mahony
|
Město: Praha-Lhotka, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 373 |
|
|
Tak tohle snad ani nemůe bejt pravda .link.
Tak tohle snad ani nemůe bejt pravda :-o http://zpravy.idnes.cz/ridic-chtel-ukoncit-hadku-na-parkovisti-jednoho-mladika-prejel-p71-/krimi.asp?c=A100726_155419_krimi_cen
|
|
27.07.2010 13:30 -
|
2351159
|
|
Herulinka
|
Město: Nezvěstice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 197 |
|
|
Jeffrey napsal(a): RZ mám, páč jsem ho jetě stačil dohonit, ale můu si za to víceméně sám, tak to řeit nebudu. Teď mám jetě dovolenou a potřebuju být pojízdný, take oprava přijde na řadu a v srpnu. to MichalJ: protoe jsem vůl a nechtěl jsem svou kůi dát lacino U je to pryč a mám z toho ponaučení pro přítě.
Vůbec se ti nedivím, e jsi vypěnil, já jak vidím někoho jet jenom trochu víc vlevo, ne se mi zdá normální, u nadávám...vdycky si vzpomenu na toho blba, co mě nabořil. Ale chce to se ovládat, protoe sami svět nespasíme a oni se kvůli nám taky sluně jezdit nenaučí. A ze vzteku nad namachrovanejma béemwákama, audinama a superbama je zbytečný si pak léčit aludeční vředy (a kdyby jen to )
RZ mám, páč jsem ho jetě stačil dohonit, ale můu si za to víceméně sám, tak to řeit nebudu. Teď mám jetě dovolenou a potřebuju být pojízdný, take oprava přijde na řadu a v srpnu.:-) to MichalJ: protoe jsem vůl a nechtěl jsem svou kůi dát lacino:-( U je to pryč a mám z toho ponaučení pro přítě.
Vůbec se ti nedivím, e jsi vypěnil, já jak vidím někoho jet jenom trochu víc vlevo, ne se mi zdá normální, u nadávám...vdycky si vzpomenu na toho blba, co mě nabořil. Ale chce to se ovládat, protoe sami svět nespasíme a oni se kvůli nám taky sluně jezdit nenaučí. A ze vzteku nad namachrovanejma béemwákama, audinama a superbama je zbytečný si pak léčit aludeční vředy (a kdyby jen to ;-) )
|
|
27.07.2010 13:57 -
|
2351162
|
|
Rena
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 92 |
|
|
Tak za sebe musím říct, e výe zmíněné značky mě nikdy neohrozily, ale ze zkuenosti- jak vidím černou oktávku nedejboe s černýma sklama, tak bystřím vechny smysly. To je skoro pravidlem, e to jede jak dobytek... Snad by se při koupi měly dělat nějaké spel psychotesty
Tak za sebe musím říct, e výe zmíněné značky mě nikdy neohrozily, ale ze zkuenosti- jak vidím černou oktávku nedejboe s černýma sklama, tak bystřím vechny smysly. To je skoro pravidlem, e to jede jak dobytek... Snad by se při koupi měly dělat nějaké spel psychotesty:-d
|
|
27.07.2010 14:55 -
|
2351169
|
|
zdenekb
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 81 |
|
|
Ono těch značek a příznaků (černý okna), při kterých je třeba zbystřit a udret chladnou hlavu, je víc. U mne k nim patří i dodávky - bedny, zejména bílé bez označení. Ti hoi "profíci" s tím umějí také pěkné kousky. Před pár lety mě jeden takový stál auto. Podjel mě, přes dva pruhy, hodil kotvu (aby nevrazil do toho, co jel přede mnou, bylo to v ranní pičce na Jiní spojce v Praze), já jsem hamptnul na brzdu a uhnul do dělícího pásu, roztrhl jsem tam asi o něco gumu protoe pak u jsem to vzal napříč vemi pruhy do pravých svodidel, auto naprosto nereagovalo na řízení. Natěstí jsem vechny vozy ve vedlejích pruzích minul, vzal jsem čelně svodidla a odrazil se do prostředního pruhu, kde jsem zůstal stát. Natěstí se nikomu nic nestalo, auto mělo v háji celý předek, chladič omotaný kolem motoru. Frajer samozřejmě ujel. Od té doby ze sebe spí udělám zaprděnýho sraba a uhnu, ne bych se přetlačoval. Ale často mi to dá dost práci se udret. Jen si připomenout, co říkala babička: Kadá svině jednou dochrochtá.
Ono těch značek a příznaků (černý okna), při kterých je třeba zbystřit a udret chladnou hlavu, je víc. U mne k nim patří i dodávky - bedny, zejména bílé bez označení. Ti hoi "profíci" s tím umějí také pěkné kousky. Před pár lety mě jeden takový stál auto. Podjel mě, přes dva pruhy, hodil kotvu (aby nevrazil do toho, co jel přede mnou, bylo to v ranní pičce na Jiní spojce v Praze), já jsem hamptnul na brzdu a uhnul do dělícího pásu, roztrhl jsem tam asi o něco gumu protoe pak u jsem to vzal napříč vemi pruhy do pravých svodidel, auto naprosto nereagovalo na řízení. Natěstí jsem vechny vozy ve vedlejích pruzích minul, vzal jsem čelně svodidla a odrazil se do prostředního pruhu, kde jsem zůstal stát. Natěstí se nikomu nic nestalo, auto mělo v háji celý předek, chladič omotaný kolem motoru. Frajer samozřejmě ujel. Od té doby ze sebe spí udělám zaprděnýho sraba a uhnu, ne bych se přetlačoval. Ale často mi to dá dost práci se udret. Jen si připomenout, co říkala babička: Kadá svině jednou dochrochtá.
|
|
27.08.2010 19:02 -
|
2354004
|
|
js42
|
|
|
Tak nevím, není to takový příběh jako výe popsané, ale nasr.., tedy rozčílilo mne to taky dost. Měl jsem velkou radost kdy mi "Jeíek" přinesl krásné chromované krytky ventilků se znakem Citroenu. Bohuel má radost trvala pouze do dovolené. Jakýsi lump (střílel bych na místě či sekal ruce) mi dva kusy sprostě ukradl a tak jsem zbylé dva schoval a dal tam černé plastové. Prostě lidská blbost je opravdu neomezená!!!
Tak nevím, není to takový příběh jako výe popsané, ale nasr.., tedy rozčílilo mne to taky dost. Měl jsem velkou radost kdy mi "Jeíek" přinesl krásné chromované krytky ventilků se znakem Citroenu. Bohuel má radost trvala pouze do dovolené. Jakýsi lump (střílel bych na místě či sekal ruce) mi dva kusy sprostě ukradl:-(((( a tak jsem zbylé dva schoval a dal tam černé plastové. Prostě lidská blbost je opravdu neomezená!!!
|
|
| |
|
|