| | |
19.06.2010 11:26 -
Re: Kdo kde potkal hajzla
|
2348536
|
|
Janc
|
Město: Kolín, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX Break | Počet příspěvků: 10 |
|
|
Samozřejmě to neplatí na vechny. Ale o chování někteých si nemohu myslet nic jiného. A něco jsem vyslech i z jejich debat. Tak proto ten pohled.
Samozřejmě to neplatí na vechny. Ale o chování někteých si nemohu myslet nic jiného. A něco jsem vyslech i z jejich debat. Tak proto ten pohled.
|
|
19.06.2010 14:57 -
|
2348546
|
|
miskod
|
|
|
Este by som sa vratil k tej udalosti. Nepoznate v prahe nejakeho toho likvidatora? Alebo to mam riesit cez poistovnu, kde mam povinnu poistku? Doklad o vine toho greckeho kamionara mam.
Este by som sa vratil k tej udalosti. Nepoznate v prahe nejakeho toho likvidatora? Alebo to mam riesit cez poistovnu, kde mam povinnu poistku? Doklad o vine toho greckeho kamionara mam.
|
|
19.06.2010 16:16 -
|
2348550
|
|
miskod
|
|
|
A este ta druha vec. Mam to este prezut na zimne 185/65/14 ake mam v technicaku, kym pride poistovak, alebo to nema vyznam?
A este ta druha vec. Mam to este prezut na zimne 185/65/14 ake mam v technicaku, kym pride poistovak, alebo to nema vyznam?
|
|
19.06.2010 17:34 -
|
2348554
|
|
JohnikB
|
Město: Duchcov, Auto: Toyota Corolla 1.4 VVTi | Počet příspěvků: 13 |
|
|
Já bych to auto nepřezouval. Zkoumají to jen kdy třeba člověk nedobrzdí nebo se mu stane nehoda jeho vinou, ale pokud pokození pochází od cizího zavinění, tak na kola nekoukají. Teda alespoň u mě si jich likvidátor nevímal.
Já bych to auto nepřezouval. Zkoumají to jen kdy třeba člověk nedobrzdí nebo se mu stane nehoda jeho vinou, ale pokud pokození pochází od cizího zavinění, tak na kola nekoukají. Teda alespoň u mě si jich likvidátor nevímal.
|
|
19.06.2010 18:26 -
|
2348561
|
|
Darja
|
|
|
JohnikB napsal(a): Já bych to auto nepřezouval. Zkoumají to jen kdy třeba člověk nedobrzdí nebo se mu stane nehoda jeho vinou, ale pokud pokození pochází od cizího zavinění, tak na kola nekoukají. Teda alespoň u mě si jich likvidátor nevímal.
PITOMOST!
Koukaj, koukaj a koukaj... hlavně v poslední době se přitvrdilo z důvodů pojistných podvodů.
Na autě má být to, co je v TP a vechny debaty o tom, jestli můou být na autě jiné gumy, jsou naprosto zbytečné.
Mě nabořili C5 2x, pokadé kontrolovány gumy, rozměr, hloubka, značka a hlavně řeili zimní x letní.
Take si to auto přezuj. Za ten průser to nestojí.
PITOMOST!
Koukaj, koukaj a koukaj... hlavně v poslední době se přitvrdilo z důvodů pojistných podvodů.
Na autě má být to, co je v TP a vechny debaty o tom, jestli můou být na autě jiné gumy, jsou naprosto zbytečné.
Mě nabořili C5 2x, pokadé kontrolovány gumy, rozměr, hloubka, značka a hlavně řeili zimní x letní.
Take si to auto přezuj. Za ten průser to nestojí.
|
|
19.06.2010 20:22 -
|
2348581
|
|
jumep
|
|
|
jo a chod do svojej poistovne (kde mas zakonnu)
jo a chod do svojej poistovne (kde mas zakonnu)
|
|
19.06.2010 22:00 -
|
2348594
|
|
Martin
|
Město: Vlaim, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 297 |
|
|
Jetě mám doma kopii protokolu pojiovny z prohlídky Xantie a rozměry pneu tam jsou napsané.
Jinak zkus si vybrat tady
Jetě mám doma kopii protokolu pojiovny z prohlídky Xantie a rozměry pneu tam jsou napsané.
Jinak zkus si vybrat tady
|
|
19.06.2010 23:20 -
|
2348604
|
|
miskod
|
|
|
Zajtra to teda prezujem a v pondelok skusim zavolat do AXY (tam mam povinnu poistku). Tam je akurat blbe ze to bol grecky kamion. Hadam si to ale medzi sebou vybavia.
Uz mam vyhliadnutu aj novu xsarusu pre priatelku. Na C5 nechce jazdit, ze je na nu velka a nevidi na predok...
Este raz vam vsetkym dakujem. Pomohli ste mi...
Zajtra to teda prezujem a v pondelok skusim zavolat do AXY (tam mam povinnu poistku). Tam je akurat blbe ze to bol grecky kamion. Hadam si to ale medzi sebou vybavia.
Uz mam vyhliadnutu aj novu xsarusu pre priatelku. Na C5 nechce jazdit, ze je na nu velka a nevidi na predok...:nevim
Este raz vam vsetkym dakujem. Pomohli ste mi...;-)
|
|
20.06.2010 22:10 -
|
2348740
|
|
mára
|
Město: Most, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 64 |
|
|
miskod napsal(a): Zajtra to teda prezujem a v pondelok skusim zavolat do AXY (tam mam povinnu poistku). Tam je akurat blbe ze to bol grecky kamion. Hadam si to ale medzi sebou vybavia.
Uz mam vyhliadnutu aj novu xsarusu pre priatelku. Na C5 nechce jazdit, ze je na nu velka a nevidi na predok...
Este raz vam vsetkym dakujem. Pomohli ste mi...
mno, pokud má ty zimáky na stejných ALU discích jako ty, co na autě neměly být, pak má anci, e to projde. pojiovna si ráda prohlédne fotky PČR z místa nehody. smůlu má, pokud to tady čte KDOKOLIV z tebou jmenované pojiovny. manipulace s vozidlem po nehodě = pojistný podvod...
řeí se to tu pořád dokola.
machruju, dám jiný kola a kdy jde do tuhýho kroutím se vymýlím nesmysly. není jednoduí, a levnějí, mít na autě to, co tam patří???
mno, pokud má ty zimáky na stejných ALU discích jako ty, co na autě neměly být, pak má anci, e to projde. pojiovna si ráda prohlédne fotky PČR z místa nehody. smůlu má, pokud to tady čte KDOKOLIV z tebou jmenované pojiovny. manipulace s vozidlem po nehodě = pojistný podvod...
machruju, dám jiný kola a kdy jde do tuhýho kroutím se vymýlím nesmysly. není jednoduí, a levnějí, mít na autě to, co tam patří???
|
|
20.06.2010 22:20 -
|
2348741
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
spis me napada proc tam chces davat zimni kola kdyz je leto jak prase
spis me napada proc tam chces davat zimni kola kdyz je leto jak prase :nevim
|
|
20.06.2010 22:21 -
|
2348743
|
|
Darja
|
|
|
Protoe zimní má v rozměru jako v TP.
Ostatně mě nabořili na podzim a já byla taky na zimních (jako celej loňskej rok) a to jim nevadilo...
Protoe zimní má v rozměru jako v TP.
Ostatně mě nabořili na podzim a já byla taky na zimních (jako celej loňskej rok) a to jim nevadilo...
|
|
20.06.2010 22:23 -
|
2348744
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
jo takhle...v pripade se stotoznuju s MARA
jo takhle...v pripade se stotoznuju s MARA
|
|
21.06.2010 06:18 -
|
2348752
|
|
miskod
|
|
|
mára napsal(a): mno, pokud má ty zimáky na stejných ALU discích jako ty, co na autě neměly být, pak má anci, e to projde. pojiovna si ráda prohlédne fotky PČR z místa nehody. smůlu má, pokud to tady čte KDOKOLIV z tebou jmenované pojiovny. manipulace s vozidlem po nehodě = pojistný podvod...
No takto. Policajti na mieste nehody nefotili. Nejedna sa o havarijko a teda to bude platit grecka poistovna akurat to pojde cez tu moju kde mam ja povinnu poistku a hadam si to uz vybavia medzi sebou. Pri najhorsom to mozem robit nie cez moju poistovnu, ale cez likvidatora. Dneska uvidim.
No takto. Policajti na mieste nehody nefotili. Nejedna sa o havarijko a teda to bude platit grecka poistovna akurat to pojde cez tu moju kde mam ja povinnu poistku a hadam si to uz vybavia medzi sebou. Pri najhorsom to mozem robit nie cez moju poistovnu, ale cez likvidatora. Dneska uvidim.
|
|
21.06.2010 07:42 -
|
2348756
|
|
Darja
|
|
|
Nám loni nabořilo auto druhé auto pojitěné někdě ve panělsku, doteď nic nevyřeeno Tak drím palce
Nám loni nabořilo auto druhé auto pojitěné někdě ve panělsku, doteď nic nevyřeeno :( Tak drím palce
|
|
21.06.2010 17:53 -
|
2348818
|
|
máca
|
|
|
JohnikB napsal(a): máca napsal(a): Tak jsem tu slavnou věc taky vyzkouela.Je fakt na h...Maximálně s ní jdou překrýt slabounké krábance a to hravě zvládne pasta, která je podstatně levnějí.
Tak nechci tuhle zázračnou tuku obhajovat (sám vyzkoueno nemám). Ale kdy člověk začne na netu hledat FixitPro, tak se dozví i mimo jiné, e se často prodávají nefunkční kopie od 100 do 300 Kč. Otázkou je jestli je originál opravdu funkční. Viz
třeba i info zde: .link.
Koupila jsem origiunal za 1300Kč i s potovným a byl u toho koncentrát ampon a letidlo.
|
|
25.06.2010 17:01 -
|
2349174
|
|
Herulinka
|
Město: Nezvěstice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 197 |
|
|
V Plzni u Tesca na Borských polích, chlapec jel tak dlouho za mnou skoro úplně vlevo, a se rozhodl mě bez blinkru předjet, a já, odbočujíc za blikání té vlevo, jsem mu podepsala béemwáka. Bohuel ze mě skoro spadl nárazník, mám světlo v pr... a blatník ohnutý, zatímco chlapec měl jenom rám na dveřích. Strávila jsem dnes opravdu příjemné odpoledne na parkoviti obchoďáku při čekání na nehodovku, vinu bude prokazovat magistrát, protoe pán tvrdil, e nemohl vědět, e odbočím, kdy mi "to nebliká".
V Plzni u Tesca na Borských polích, chlapec jel tak dlouho za mnou skoro úplně vlevo, a se rozhodl mě bez blinkru předjet, a já, odbočujíc za blikání té vlevo, jsem mu podepsala béemwáka. Bohuel ze mě skoro spadl nárazník, mám světlo v pr... a blatník ohnutý, zatímco chlapec měl jenom rám na dveřích. Strávila jsem dnes opravdu příjemné odpoledne na parkoviti obchoďáku při čekání na nehodovku, vinu bude prokazovat magistrát, protoe pán tvrdil, e nemohl vědět, e odbočím, kdy mi "to nebliká".:-((((
|
|
27.06.2010 21:41 -
|
2349292
|
|
pepe8998
|
Město: Čejč, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 57 |
|
|
Dneska jsem byl za vola sám sobě. Chtěl jsem mít svůj parník jetě hezčí a vyrazil do myčky. Samozřejmě ruční, aby se mi neponičil lak. lo to skvěle do té doby, ne se mi tlaková hadice visící zhora nezahákla za stěrač na zadním skle (hatchback). Jasně e jsem si toho neviml a obíhal auto s kartáčem tak dlouho, a jsem si ulomil samotnou "gumičku" z ramínka. Drí tam v takové plastové kolejničce, která nevydrela mé mycí tempo a rozlomila se. Take mám ze stěrače pahýl na konci olepený molitanem, abych si jetě tím torzem nepokrábal sklo. Zítra jedu za kamarádem do origo servisu, snad to spraví jen ta zničená kolejnička. Přítě asi jedu do kartáčů
Dneska jsem byl za vola sám sobě. Chtěl jsem mít svůj parník jetě hezčí a vyrazil do myčky. Samozřejmě ruční, aby se mi neponičil lak. lo to skvěle do té doby, ne se mi tlaková hadice visící zhora nezahákla za stěrač na zadním skle (hatchback). Jasně e jsem si toho neviml a obíhal auto s kartáčem tak dlouho, a jsem si ulomil samotnou "gumičku" z ramínka. Drí tam v takové plastové kolejničce, která nevydrela mé mycí tempo a rozlomila se. Take mám ze stěrače pahýl na konci olepený molitanem, abych si jetě tím torzem nepokrábal sklo. Zítra jedu za kamarádem do origo servisu, snad to spraví jen ta zničená kolejnička. Přítě asi jedu do kartáčů :nevim
|
|
30.06.2010 20:28 -
|
2349500
|
|
Pafka
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v Break | Počet příspěvků: 47 |
|
|
Tak se bohuel taky musím přidat a postěovat si. Toho hajzla jsem bohuel nepotkal, jinak nevim co bych mu udělal... Krátce: někdo si u nás před barákem hrál a rozstřík nějaký hnědý svinstvo o panelák. Kapky z toho bohuel odrazem přistály na mém Citronku. Kdy jsem to zkouel umejt, zjistil jsem, e pod kadou kapkou je rozeranej lak a na základ... Take mam kropenatou C5 - celá kapota, celá střecha, levej bok. Lakýr prohlásil, e je to na celolak. Řeím to přes pojiovnu,tak jsem zvědav. Zítra jdu na expertýzu...
Tak se bohuel taky musím přidat a postěovat si. Toho hajzla jsem bohuel nepotkal, jinak nevim co bych mu udělal... Krátce: někdo si u nás před barákem hrál a rozstřík nějaký hnědý svinstvo o panelák. Kapky z toho bohuel odrazem přistály na mém Citronku. Kdy jsem to zkouel umejt, zjistil jsem, e pod kadou kapkou je rozeranej lak a na základ...:-(((( Take mam kropenatou C5 - celá kapota, celá střecha, levej bok. Lakýr prohlásil, e je to na celolak. Řeím to přes pojiovnu,tak jsem zvědav. Zítra jdu na expertýzu...
|
|
| |
|
|