| | |
10.03.2010 21:38 -
Re: Kdo kde potkal hajzla
|
1806456
|
|
tomar
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 4 |
|
|
Tak včera jsem byl u kámoe a viděl tu realitu na vlastní oči. Ta zázračná tuka je jen na dvě věci. Na který nemusím asi psát. No opět se zázraky nedějí. Tak vem doporučuji nekupovat. Asi zpět ke klasice tj.opravná barva a lak v sadě - dodáváno jako originál od citroenu.
Tak včera jsem byl u kámoe a viděl tu realitu na vlastní oči. Ta zázračná tuka je jen na dvě věci. Na který nemusím asi psát. No opět se zázraky nedějí. Tak vem doporučuji nekupovat. Asi zpět ke klasice tj.opravná barva a lak v sadě - dodáváno jako originál od citroenu.
|
|
13.03.2010 23:23 -
|
1806574
|
|
jumep
|
|
|
tak toto snad nebol clen klubu:
.link.
tak toto snad nebol clen klubu:
http://www.hzs-zlkraje.cz/clanek/884/hasici-vyprostovali-zraneneho-ridice-v-osobnim-aute/
|
|
06.04.2010 20:01 -
|
2341137
|
|
jumep
|
|
|
Dnes v Piestanoch na moste nejaky vul zocharsky v renaulte mi sundal zrkalo, myslel som ze mi ho zlomil nakomplet, ale nastastie len pant vyskoceny, otlacok na laku a rozbite sklicko. Dalsi do zbierky zobrat vodicak, vobec nesledoval kade ide a som rad ze ma nesepalil.
Dnes v Piestanoch na moste nejaky vul zocharsky v renaulte mi sundal zrkalo, myslel som ze mi ho zlomil nakomplet, ale nastastie len pant vyskoceny, otlacok na laku a rozbite sklicko. Dalsi do zbierky zobrat vodicak, vobec nesledoval kade ide a som rad ze ma nesepalil.
|
|
06.04.2010 20:04 -
|
2341138
|
|
vydraX
|
|
|
tak ja mel dnes neskutecnou smulu.... byl jsem na krizovatce, kde mi ve vyhledu stala dodavka, jelikoz jsem odbocoval na vedlejsi, musel jsme si popojet, abych videl, v tom mziku to do me napalil nejaky motorkar... vypadalo, ze byl v pohode, hybal se, mluvil atd, jen byl v soku, tak snad mu nic neni... ale hur to odnesli masiny, motorka na odpis a ja mam v riti naraznik, leve predni svetlo a promackanou kapotu.... to jsem to ve ct vyvezl ze servisu
tak ja mel dnes neskutecnou smulu.... byl jsem na krizovatce, kde mi ve vyhledu stala dodavka, jelikoz jsem odbocoval na vedlejsi, musel jsme si popojet, abych videl, v tom mziku to do me napalil nejaky motorkar... vypadalo, ze byl v pohode, hybal se, mluvil atd, jen byl v soku, tak snad mu nic neni... ale hur to odnesli masiny, motorka na odpis a ja mam v riti naraznik, leve predni svetlo a promackanou kapotu.... to jsem to ve ct vyvezl ze servisu :nevim:-(
|
|
06.04.2010 21:19 -
|
2341141
|
|
jumep
|
|
|
tak to je fakt smola
tak to je fakt smola :(
|
|
07.04.2010 08:47 -
|
2341160
|
|
Darja
|
|
|
Buchta napsal(a): popojet? no tak to sorry.... dyby jel místo motorkáře kamion, tak má neskutečný těstí, e tu etě si.....
Kamión větinou nejezdí tak rychle jako motorkáři a je víc vidět.
Kolikrát se mi stalo, e vjedu do křiovatky na zelenou a motorkář to na červenou jetě proene mě těsně před čumákem. A protoe je ta křiovatka nepřehledná, nemá anci ho vidět. Jediné co, je pomalu tam strčit čumák a vykouknout, i kdy mám zelenou!
Kamión větinou nejezdí tak rychle jako motorkáři a je víc vidět.
Kolikrát se mi stalo, e vjedu do křiovatky na zelenou a motorkář to na červenou jetě proene mě těsně před čumákem. A protoe je ta křiovatka nepřehledná, nemá anci ho vidět. Jediné co, je pomalu tam strčit čumák a vykouknout, i kdy mám zelenou!
|
|
07.04.2010 09:00 -
|
2341163
|
|
Buchta
|
Město: Praha 3, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 445 |
|
|
no tak tadle maina asi 150 neletěla ale nestrkám čumák, kam nevidím, ne?
no tak tadle maina asi 150 neletěla:-)))) ale nestrkám čumák, kam nevidím, ne?
|
|
07.04.2010 11:11 -
|
2341177
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Pomocí náleitě poučené osoby jak praví zákon
Pomocí náleitě poučené osoby jak praví zákon :-p
|
|
07.04.2010 13:05 -
|
2341184
|
|
Darja
|
|
|
Dobře konkrétní případ: Tady ná bohdalec, vytíená křiovatka auty, minimum chodců. Mám tedy poádat někoho z auta za mnou, aby mi el ukázat, jestli je volno.. kdo pak ukáe jemu? Jednou tam někdo skončí sám a bude muset dlouho čekat e takovou pitomost sem napíete, to jsem nečekala
P.S. Nezapomeňte si před kadou jízdou zkontrolovat tlak v pneu a jestli svítíte, blikáte a stěřače stíraj )
Dobře konkrétní případ: Tady ná bohdalec, vytíená křiovatka auty, minimum chodců. Mám tedy poádat někoho z auta za mnou, aby mi el ukázat, jestli je volno.. kdo pak ukáe jemu? Jednou tam někdo skončí sám a bude muset dlouho čekat :D e takovou pitomost sem napíete, to jsem nečekala:))
P.S. Nezapomeňte si před kadou jízdou zkontrolovat tlak v pneu a jestli svítíte, blikáte a stěřače stíraj :-)))
|
|
07.04.2010 13:55 -
|
2341192
|
|
jumep
|
|
|
darja: este si zabudla, olej, chladiacu kvapalinu, brzdovku, povinnu vybavu ..
darja: este si zabudla, olej, chladiacu kvapalinu, brzdovku, povinnu vybavu .. :D
:palec
|
|
07.04.2010 14:49 -
|
2341193
|
|
Darja
|
|
|
Jestli nemáte prolou lékárničku a nedejboe, jestli nechybí jedna pojistka... za to u jsem dostala prosím od orgánů výtku!
Jestli nemáte prolou lékárničku a nedejboe, jestli nechybí jedna pojistka... za to u jsem dostala prosím od orgánů výtku! :D
|
|
07.04.2010 16:07 -
|
2341196
|
|
BERY
|
|
|
Já jsem jednou dostal od městského orgána 500, za gumy na firemním autě. e mám na jedné nápravě 2 různé gumy. Ty byly měsíc staré vechny 4 stejné barumky, ale o tom jsem ho nepřesvědčil. Pak jsem zjistil, e to byl bývalý zaměstnanec tak to poslal jako pozdrav éfovi.
Já jsem jednou dostal od městského orgána 500, za gumy na firemním autě. e mám na jedné nápravě 2 různé gumy. Ty byly měsíc staré vechny 4 stejné barumky, ale o tom jsem ho nepřesvědčil. Pak jsem zjistil, e to byl bývalý zaměstnanec tak to poslal jako pozdrav éfovi.
|
|
12.04.2010 20:36 -
|
2341606
|
|
Pawell
|
Město: U Pelhřimova :), Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 97 |
|
|
Já jezdím po Francii, hlevně okolo Nice, kdybych se měl rozepsat, tak se sem ty hajzlové ani nevejdou, děs běs, auta v levo, auta v pravo, blinkry se nepouívaj a na červenou se moc nehraje. Měl jsem si koupit Hamra
Já jezdím po Francii, hlevně okolo Nice, kdybych se měl rozepsat, tak se sem ty hajzlové ani nevejdou, děs běs, auta v levo, auta v pravo, blinkry se nepouívaj a na červenou se moc nehraje. Měl jsem si koupit Hamra ;-)
|
|
21.04.2010 14:17 -
|
2343157
|
|
miskod
|
|
|
Tak vcera som tych hajzlov stretol rovno troch. Bol som totiz dat prezut auto v pneuservise. Chlap mi namiesto pozdravu hned zapotil, ze take auto by nechcel ani zadarmo. Dalej nasledovali vrcholne nemiestne poznamky na slovencinu a na moju osobu atd. Vsetko prekladane poznamkamy o tej "sracke" (myslel tym moje auto) co teraz musia robit. Proste pani dokonaly. Za prezutie auta si nauctovali "len" 1000CZK a to bez bloku. A to este dufam, ze to spravili dobre, lebo bol z nich citit chlast. Nechapem ako sa moze niekto takto spravat k zakaznikovi co ho zivi.
Bol som tam pred mesiacom dat vyvazit kolesa na xsaru a vtedy sa spravali podobne. Dal som im este jednu sancu, ale nikdy viac.
Viem, ze to patri aj do ccca, ale myslim ze aj sem...Jedna sa o pneuservis Rada v Prahe - radotine. Odporucam sa im vyhnut sirokym oblukom
Tak vcera som tych hajzlov stretol rovno troch. Bol som totiz dat prezut auto v pneuservise. Chlap mi namiesto pozdravu hned zapotil, ze take auto by nechcel ani zadarmo. Dalej nasledovali vrcholne nemiestne poznamky na slovencinu a na moju osobu atd. Vsetko prekladane poznamkamy o tej "sracke" (myslel tym moje auto) co teraz musia robit. Proste pani dokonaly. Za prezutie auta si nauctovali "len" 1000CZK a to bez bloku. A to este dufam, ze to spravili dobre, lebo bol z nich citit chlast. Nechapem ako sa moze niekto takto spravat k zakaznikovi co ho zivi.
Bol som tam pred mesiacom dat vyvazit kolesa na xsaru a vtedy sa spravali podobne. Dal som im este jednu sancu, ale nikdy viac.
Viem, ze to patri aj do ccca, ale myslim ze aj sem...Jedna sa o pneuservis Rada v Prahe - radotine. Odporucam sa im vyhnut sirokym oblukom
|
|
21.04.2010 20:08 -
|
2343215
|
|
Darja
|
|
|