| | |
07.09.2019 09:44 -
Re: Kdo kde potkal hajzla
|
3236907
|
|
sumi
|
Město: Přezletice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 83 |
|
|
Včera jsem jel okolo a vidím Jardu... No chlapci z Alfy byli víc v pohodě ne Jarda. Ale natěstí stačili čumák Alfy stáhnout na svou půlku, jinak by to byl o hodně smutnějí pohled. Jarda fakt nemel kam uhnout. A nebejt tam ten obrubník chodníku, tak za chodníkem je svah dolů. Při ví tý smůle měl Jarda pořádný těstí. Tímto tě Jardo vítám do klubu blízkých kamarádů s aibagama
Včera jsem jel okolo a vidím Jardu... No chlapci z Alfy byli víc v pohodě ne Jarda. Ale natěstí stačili čumák Alfy stáhnout na svou půlku, jinak by to byl o hodně smutnějí pohled. Jarda fakt nemel kam uhnout. A nebejt tam ten obrubník chodníku, tak za chodníkem je svah dolů. Při ví tý smůle měl Jarda pořádný těstí. Tímto tě Jardo vítám do klubu blízkých kamarádů s aibagama ;)
|
|
07.09.2019 10:40 -
|
3236913
|
|
Rio11
|
Město: Domalice, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 578 |
|
|
Luki_C5 napsal(a): Tomu nic neni ale kdyz si napocitas kompletni sadu airbagu, shanet 1ks 18 alu, gumy, lakovani tak je to asi nesmysl opravovat.
No zase nejsem tak hloupej abych si myslel e tomu nic není, jen mě zajímalo zda to po takové ráně jde opravit, ale asi je to ekonomicky nevýhodné, a zase na druhou stranu pro Jardu trocha útěchy cvakne to pojiovna.
No zase nejsem tak hloupej abych si myslel e tomu nic není, jen mě zajímalo zda to po takové ráně jde opravit, ale asi je to ekonomicky nevýhodné, a zase na druhou stranu pro Jardu trocha útěchy cvakne to pojiovna.
|
|
07.09.2019 14:52 -
|
3236971
|
|
jruze
|
|
|
Luki_C5 napsal(a): Tomu nic neni ale kdyz si napocitas kompletni sadu airbagu, shanet 1ks 18 alu, gumy, lakovani tak je to asi nesmysl opravovat.
No je a není - něco mám a ostatní tak do 20000,-(kola asi dvě,pytle komplet,palubka,blatník,celou tu stranu nápravy - tu mám) nevím - moná úvaha , ale teď je otázka jestli auto nebo díly ? (aut mám dost-dílů málo)
No je a není - něco mám a ostatní tak do 20000,-(kola asi dvě,pytle komplet,palubka,blatník,celou tu stranu nápravy - tu mám) nevím - moná úvaha , ale teď je otázka jestli auto nebo díly ? (aut mám dost-dílů málo;-))
|
|
07.09.2019 15:36 -
|
3236990
|
|
sumi
|
Město: Přezletice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 83 |
|
|
No likvidátoři nám moc nepřejí ale jak jinak kdy je platí pojiovny Jsem docela zvědav na kolik to Jardovi "odhadnou" I kdy já si stěovat na ně nemohu, totálku eniny C3P spočítali korektně. Dnes stáří hraje větí roli ne stav (km)
No likvidátoři nám moc nepřejí ale jak jinak kdy je platí pojiovny ;) Jsem docela zvědav na kolik to Jardovi "odhadnou" I kdy já si stěovat na ně nemohu, totálku eniny C3P spočítali korektně. Dnes stáří hraje větí roli ne stav (km)
|
|
07.09.2019 18:43 -
|
3237070
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
jruze mate stastie v nestasti. kde sa da hentan ist 100? a preco je rozbite sklo spolujazdca?
na cestach je to hrozne, nikto nic nerespektuje , hento boli nejaky 20rocni susnaci?
jruze mate stastie v nestasti. kde sa da hentan ist 100? a preco je rozbite sklo spolujazdca?
na cestach je to hrozne, nikto nic nerespektuje , hento boli nejaky 20rocni susnaci?
|
|
07.09.2019 19:15 -
|
3237076
|
|
cjeky
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 133 |
|
|
No u spolujezdce to rozbije dekl od airbagu z palubky. U jsem jich viděl víc.
No u spolujezdce to rozbije dekl od airbagu z palubky. U jsem jich viděl víc.
|
|
08.09.2019 11:18 -
|
3237358
|
|
sgt
|
Město: Skalité, Auto: Citroen Grand C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 160 EAT8 SHINE | Počet příspěvků: 718 |
|
|
Uff, koda Jardo . Ale mal si aj trosku astie, trafi ta celne mala by X7 co robi - je bezpečná ale ten rozdiel rýchlosti by hral v tvoj neprospech. V tej Alfe by to asi nepreili, ale ty by si tie nebol bez rámu.
U nás tie včera mladý debil 21r s 1,5 promile rozmlatil ploty a auto totalka. Tie valil, vynieslo ho a potom to naháňal po ceste a skončil o 100m ďalej v plote. Naastie sa nikomu nič nestalo...
Ale musím pochváli bezpečnos, podža foto zvládla X7 small overleap test na jedničku.
Uff, koda Jardo :-(. Ale mal si aj trosku astie, trafi ta celne mala by X7 co robi - je bezpečná ale ten rozdiel rýchlosti by hral v tvoj neprospech. V tej Alfe by to asi nepreili, ale ty by si tie nebol bez rámu.
U nás tie včera mladý debil 21r s 1,5 promile rozmlatil ploty a auto totalka. Tie valil, vynieslo ho a potom to naháňal po ceste a skončil o 100m ďalej v plote. Naastie sa nikomu nič nestalo...
Ale musím pochváli bezpečnos, podža foto zvládla X7 small overleap test na jedničku.
|
|
08.09.2019 17:09 -
|
3237431
|
|
jruze
|
|
|
sgt napsal(a): Uff, koda Jardo . Ale mal si aj trosku astie, trafi ta celne mala by X7 co robi - je bezpečná ale ten rozdiel rýchlosti by hral v tvoj neprospech. V tej Alfe by to asi nepreili, ale ty by si tie nebol bez rámu.
Jak x7 nemám moc rád kvůli podle mne sloitosti tak teď jsem jí vděčnej - popravdě těch pár vteřin jsem mněl mylenky e je konec - kdyby ho to vyneslo o 20cm víc tak to byl čelňák nebo na komoru - takhle se odrazil předním kolem o mé a dostal jsem jí jeho zadním kolem a uthl jsem mu tu nápravu celou(vlastně posunul doprava - měl kolo mimo kasli) ona ta Alfa 159 také není zrovna drobeček a odlétla do té zdi vzuchem a odrazil se tak metr nad zemí , druhá stopa je o dalích deset metrů na zdi kde nechal z.nárazník zaseklej ve sloupku zdi a ten sloup pouličního osvětlení trfil podle stop také tak metr nad zemí a rozpáral ho a přerazil na tři kusy.Jen nevím jak dokázal zlikvidovat na střee té alfi i hagusy (on snad el i přes boudu (on nevěděl )
A to mu nechali papíry - to e jel 3x rychleji a způsobyl nehodu..... jen malá nehoda za 2000,-
Tohle mne trefilo ( 1700Kg +-)
Jak x7 nemám moc rád kvůli podle mne sloitosti tak teď jsem jí vděčnej - popravdě těch pár vteřin jsem mněl mylenky e je konec - kdyby ho to vyneslo o 20cm víc tak to byl čelňák nebo na komoru - takhle se odrazil předním kolem o mé a dostal jsem jí jeho zadním kolem a uthl jsem mu tu nápravu celou(vlastně posunul doprava - měl kolo mimo kasli) ona ta Alfa 159 také není zrovna drobeček a odlétla do té zdi vzuchem a odrazil se tak metr nad zemí , druhá stopa je o dalích deset metrů na zdi kde nechal z.nárazník zaseklej ve sloupku zdi a ten sloup pouličního osvětlení trfil podle stop také tak metr nad zemí a rozpáral ho a přerazil na tři kusy.Jen nevím jak dokázal zlikvidovat na střee té alfi i hagusy (on snad el i přes boudu (on nevěděl )
A to mu nechali papíry - to e jel 3x rychleji a způsobyl nehodu..... jen malá nehoda za 2000,-
Tohle mne trefilo ( 1700Kg +-)
Přílohy: secure-photo.jpg ( 224347b ) - |
|
06.12.2019 20:31 -
|
3250164
|
|
alud
|
Město: Litomyl, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 151 |
|
|
Pořídil jsem si novou X7 - 2009. Ve skvělém stavu a po 14 dnech se mi podíval do kufru řidič, který si vímal jiných věcí, kterých měl. Je mi ouvej!!! Bylo to u nehody, zastavil jsem a za chvilku jsem ho tam měl.
Pořídil jsem si novou X7 - 2009. Ve skvělém stavu a po 14 dnech se mi podíval do kufru řidič, který si vímal jiných věcí, kterých měl. Je mi ouvej!!! Bylo to u nehody, zastavil jsem a za chvilku jsem ho tam měl.
|
|
08.12.2019 19:46 -
|
3250482
|
|
Hanz 397
|
|
|
Já asi před měsícem potkal ani ne tak hajzla, jako spí dementa...
I kdy značka auta ho částečně omlouvá. VW není auto, ale diagnóza...
Úplně prázdné parkovitě před Kauflandem v Děčíně. Tak jsem si řekl, e se postavím co nejdál, na co nejprázdnějí plac, e kdy u bude mít někdo touhu se tulit, tak se nebude tulit aspoň tolik... No, to jsem se zase jednou v lidech seknul... 🙄
Já asi před měsícem potkal ani ne tak hajzla, jako spí dementa...
I kdy značka auta ho částečně omlouvá. VW není auto, ale diagnóza...
Úplně prázdné parkovitě před Kauflandem v Děčíně. Tak jsem si řekl, e se postavím co nejdál, na co nejprázdnějí plac, e kdy u bude mít někdo touhu se tulit, tak se nebude tulit aspoň tolik... No, to jsem se zase jednou v lidech seknul... 🙄
Přílohy: IMG_20191102_184548.jpg ( 3344704b ) - Poloprázdné parkovitě IMG_20191102_184615.jpg ( 4199263b ) - IMG_20191102_184543.jpg ( 4281724b ) - No, je tohle moný? Ani na první polohu dveří to není... IMG_20191102_184840.jpg ( 3455846b ) - Výsledek jeho imbecility... Sekanec natěstí jen v litě... |
|
09.12.2019 21:44 -
|
3250827
|
|
Patrik
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 BlueHDi 150k (110kW) | Počet příspěvků: 18 |
|
|
Co byste řekli týpkovi, který vám opakovaně, de facto denodenně parkuje za autem na sraz , tedy de facto s dotykem SPS to SPZ a přitom má mnoho jiných moniostí zaparkovat?
Upřesnuji, e místo je veřejné, nikomu moje auto nepřekáí a on to
dělá to zcela vědomně.
Co s tím a s ním?
Co byste řekli týpkovi, který vám opakovaně, de facto denodenně parkuje za autem na sraz , tedy de facto s dotykem SPS to SPZ a přitom má mnoho jiných moniostí zaparkovat?
dělá to zcela vědomně.
:-((((Co s tím a s ním?
|
|
10.12.2019 16:08 -
|
3250941
|
|
Rampa
|
Město: Rio, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 89 |
|
|
Namazat čelní sklo sádlem
A bude-li třeba, opakovaně
Namazat čelní sklo sádlem:-))))
A bude-li třeba, opakovaně
|
|
10.12.2019 16:56 -
|
3250949
|
|
Hanz 397
|
|
|
Patrik napsal(a): Co byste řekli týpkovi, který vám opakovaně, de facto denodenně parkuje za autem na sraz , tedy de facto s dotykem SPS to SPZ a přitom má mnoho jiných moniostí zaparkovat?
dělá to zcela vědomně.
Co s tím a s ním?
... jeee, promiň, já jsem si spletl jedničku se zpátečkou... 😉😂😂
... jeee, promiň, já jsem si spletl jedničku se zpátečkou... 😉😂😂
|
|
29.12.2020 16:07 -
|
3295300
|
|
Bernhard
|
Město: Brno, Auto: Octavia | Počet příspěvků: 20 |
|
|
Tak pokud někdo schválně stále parkuje jinému na dotek za auto, moná by pomohlo namontovat si "pasívní parkovací asistent" (tané).
Tak pokud někdo schválně stále parkuje jinému na dotek za auto, moná by pomohlo namontovat si "pasívní parkovací asistent" (tané). ;-)
|
|
| |
|
|