| | |
14.01.2018 18:58 -
Re: Kdo kde potkal hajzla
|
3124530
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
Mr. Frey si rekl ze si udela sklad vlastni v SK a proto tohle vse trva
neni to pruser PSA ale pruser naseho zastoupeni CZ/SK
vsichni ostatni kolem funguji normalne
Mr. Frey si rekl ze si udela sklad vlastni v SK a proto tohle vse trva
neni to pruser PSA ale pruser naseho zastoupeni CZ/SK
vsichni ostatni kolem funguji normalne
|
|
06.02.2018 20:16 -
Re: vtipy, videa, zajímavé odkazy apod.... ne diskuze!
|
3129455
|
|
Hanz 397
|
|
|
Tak jsem zase potkal hajzla...
Kdybyste někdo narazil na kola,co mám v profilu, v galerii na Picassu,tak mi dejte vědět, protoe mi je nějakej z...d zlodějskej minulý týden ve středu jetě s dalí sadou kol na BMW ukradl z garáe na zahradě...
Za bílého dne... Lidská drzost nezná mezí
Tak jsem zase potkal hajzla...
Kdybyste někdo narazil na kola,co mám v profilu, v galerii na Picassu,tak mi dejte vědět, protoe mi je nějakej z...d zlodějskej minulý týden ve středu jetě s dalí sadou kol na BMW ukradl z garáe na zahradě...
Za bílého dne... Lidská drzost nezná mezí
|
|
06.02.2018 22:17 -
|
3129487
|
|
jruze
|
|
|
Nezamyká ? - také jsem nezamykal a klí od baráku jsem nechával na okénku za květináčem a mne to stálo 130000,- - dnes mám garáovky na dálku(bez monosti jiného otevření), wifi kamery se záznamem a alarmem na tel. a klíč od baráku usebe. ( no alespoň pokud tak budu vědět kdo a uspokojení e jsem pro to něco udělal aby se to neopakovalo - doufám. (ten okruh bývá malej i u mne ale chyběj důkazy) ani u tebe by neměl být velkej - větinou kdo to tam zná a ví co tam je .
Nezamyká ? - také jsem nezamykal a klí od baráku jsem nechával na okénku za květináčem a mne to stálo 130000,-;-) - dnes mám garáovky na dálku(bez monosti jiného otevření), wifi kamery se záznamem a alarmem na tel. a klíč od baráku usebe.;-) ( no alespoň pokud tak budu vědět kdo a uspokojení e jsem pro to něco udělal aby se to neopakovalo - doufám. (ten okruh bývá malej i u mne ale chyběj důkazy) ani u tebe by neměl být velkej - větinou kdo to tam zná a ví co tam je .
|
|
07.02.2018 05:36 -
|
3129509
|
|
Hanz 397
|
|
|
Právě, e zamčeno bylo. Kamery mám taky,ale bohuel neviděli tam,kde se to stalo... Ale u pracuju na nápravě...
Právě, e zamčeno bylo. Kamery mám taky,ale bohuel neviděli tam,kde se to stalo... Ale u pracuju na nápravě...
|
|
07.02.2018 16:27 -
|
3129650
|
|
Honza80kw
|
Město: Petřvald, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive Break | Počet příspěvků: 120 |
|
|
Já potkal hajzla Kaminoňáka na cestě. Dneska bouračka na kopci, jedno auto v protisměru, druhé v mém směru a z obou stran kolony. Řídili to policajt s hasičem a Kaminoňák přes výstrané do kopce uprostřed silnice si to ládoval v pohodě a za ním mladý k.k.t v BMW
:palecJá potkal hajzla Kaminoňáka na cestě. Dneska bouračka na kopci, jedno auto v protisměru, druhé v mém směru a z obou stran kolony. Řídili to policajt s hasičem a Kaminoňák přes výstrané do kopce uprostřed silnice si to ládoval v pohodě :nevim a za ním mladý k.k.t v BMW :-d
|
|
08.02.2018 19:10 -
|
3130019
|
|
Aja
|
|
|
Honza80kw napsal(a): Já potkal hajzla Kaminoňáka na cestě. Dneska bouračka na kopci, jedno auto v protisměru, druhé v mém směru a z obou stran kolony. Řídili to policajt s hasičem a Kaminoňák přes výstrané do kopce uprostřed silnice si to ládoval v pohodě a za ním mladý k.k.t v BMW
Ahoj. Promiň, ale taky jezdím s kamionem. Kdy to řídil policajt a hasič tak to bylo asi vedeno střídavě. Kdy jel do kopce po prostředku tak z důvodu a má kolem sebe dost místa, kdyby ho to náhodou někde stáhlo a nezůstane na krajnici nebo na svodidle. Je těko soudit, kdy jsi v ivotě v tom neseděl. Samozřejmě je plno kamioňaků co tvou i mě. Jen to troku vysvětluji,proč raději jel po středu. Mimochodem včera stály v Ostravě i tramvaje, protoe byly v háji kvůli sněhu. Jo a zbytečně psát o zimních gumech na kamion. Zkus si vzít vlek, nálo 500kg materiálu a uvidíme kde se vykrábe. Mě v kamionu spí vytočí osobák,který přibrzdí do kopce nebo má strach rychleji jet a zadře mě v kopci.
Ahoj. Promiň, ale taky jezdím s kamionem. Kdy to řídil policajt a hasič tak to bylo asi vedeno střídavě. Kdy jel do kopce po prostředku tak z důvodu a má kolem sebe dost místa, kdyby ho to náhodou někde stáhlo a nezůstane na krajnici nebo na svodidle. Je těko soudit, kdy jsi v ivotě v tom neseděl. Samozřejmě je plno kamioňaků co tvou i mě. Jen to troku vysvětluji,proč raději jel po středu. Mimochodem včera stály v Ostravě i tramvaje, protoe byly v háji kvůli sněhu. Jo a zbytečně psát o zimních gumech na kamion. Zkus si vzít vlek, nálo 500kg materiálu a uvidíme kde se vykrábe. Mě v kamionu spí vytočí osobák,který přibrzdí do kopce nebo má strach rychleji jet a zadře mě v kopci.:-((((
|
|
09.02.2018 19:32 -
|
3130351
|
|
Honza80kw
|
Město: Petřvald, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive Break | Počet příspěvků: 120 |
|
|
Aja napsal(a): Ahoj. Promiň, ale taky jezdím s kamionem. Kdy to řídil policajt a hasič tak to bylo asi vedeno střídavě. Kdy jel do kopce po prostředku tak z důvodu a má kolem sebe dost místa, kdyby ho to náhodou někde stáhlo a nezůstane na krajnici nebo na svodidle. Je těko soudit, kdy jsi v ivotě v tom neseděl. Samozřejmě je plno kamioňaků co tvou i mě. Jen to troku vysvětluji,proč raději jel po středu. Mimochodem včera stály v Ostravě i tramvaje, protoe byly v háji kvůli sněhu. Jo a zbytečně psát o zimních gumech na kamion. Zkus si vzít vlek, nálo 500kg materiálu a uvidíme kde se vykrábe. Mě v kamionu spí vytočí osobák,který přibrzdí do kopce nebo má strach rychleji jet a zadře mě v kopci. patné si mě nepochopil, nebo já to blbě napsal. Nás směr jel a v protisměru, odkud jel zmiňovaný kamion, měli stopku. Jene on sr.l na to, e bude čekat a se to uvolní a projíděl mezi jedoucími z jedné strany a stojícími vozidly z druhé strany. Snad u to chápe já proti kamionům nemám nic, pokud neohrouje ostatní jako tento, protoe my museli jet skoro po krajnici...
patné si mě nepochopil, nebo já to blbě napsal. Nás směr jel a v protisměru, odkud jel zmiňovaný kamion, měli stopku. Jene on sr.l na to, e bude čekat a se to uvolní a projíděl mezi jedoucími z jedné strany a stojícími vozidly z druhé strany. Snad u to chápe ;-) já proti kamionům nemám nic, pokud neohrouje ostatní jako tento, protoe my museli jet skoro po krajnici...
|
|
10.02.2018 01:20 -
|
3130421
|
|
jardda
|
Město: Trhove sviny, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 109 |
|
|
Honza80kw napsal(a): patné si mě nepochopil, nebo já to blbě napsal. Nás směr jel a v protisměru, odkud jel zmiňovaný kamion, měli stopku. Jene on sr.l na to, e bude čekat a se to uvolní a projíděl mezi jedoucími z jedné strany a stojícími vozidly z druhé strany. Snad u to chápe já proti kamionům nemám nic, pokud neohrouje ostatní jako tento, protoe my museli jet skoro po krajnici...
Stalo se mi to samé akorát z opačné strany,já do kopce s 24t a těsně přede mnou hasič pustil proti jedoucí tak e jsem se u nerozjel,musel jsem počkat a mě celá kolona předjede pak si asi 200m couvnout a na varovky to vykrábnout.Je mi líto e mi kamioňaci vám způsobujem takové problémy na slnicích ale kdy jedu za hňupem v 5kovim bavoraku kterej jede 50 tak nemam anci ten kopec vyjet. protoe nemám ten správnej vunk,tak e spomalím pak zastavím a u se nerozjedu a pak jsem na vech radiich za největího blba protoe nemůu vyjet kopec. Ja vím e je nepříjemný kdy se vám kamion lepí na prdel ale neděl to jen tak ze srandy,dělá to proto e on jen nejede bez hlavy a paty ale čte tu silnici,kde má přidat,kde ubrat aby dojel co nejdál pokud mono bez plynu.Spousta lidí vidí v kamionech jen zlo který překáí a zdrjou,ale já to tak nevidím,jezdím u 20 let a větinou ostatní zdrují mě
Stalo se mi to samé akorát z opačné strany,já do kopce s 24t a těsně přede mnou hasič pustil proti jedoucí tak e jsem se u nerozjel,musel jsem počkat a mě celá kolona předjede pak si asi 200m couvnout a na varovky to vykrábnout.Je mi líto e mi kamioňaci vám způsobujem takové problémy na slnicích ale kdy jedu za hňupem v 5kovim bavoraku kterej jede 50 tak nemam anci ten kopec vyjet. protoe nemám ten správnej vunk,tak e spomalím pak zastavím a u se nerozjedu a pak jsem na vech radiich za největího blba protoe nemůu vyjet kopec. Ja vím e je nepříjemný kdy se vám kamion lepí na prdel ale neděl to jen tak ze srandy,dělá to proto e on jen nejede bez hlavy a paty ale čte tu silnici,kde má přidat,kde ubrat aby dojel co nejdál pokud mono bez plynu.Spousta lidí vidí v kamionech jen zlo který překáí a zdrjou,ale já to tak nevidím,jezdím u 20 let a větinou ostatní zdrují mě
|
|
10.02.2018 05:37 -
|
3130426
|
|
Honza80kw
|
|
|
jardda napsal(a): Stalo se mi to samé akorát z opačné strany,já do kopce s 24t a těsně přede mnou hasič pustil proti jedoucí tak e jsem se u nerozjel,musel jsem počkat a mě celá kolona předjede pak si asi 200m couvnout a na varovky to vykrábnout.Je mi líto e mi kamioňaci vám způsobujem takové problémy na slnicích ale kdy jedu za hňupem v 5kovim bavoraku kterej jede 50 tak nemam anci ten kopec vyjet. protoe nemám ten správnej vunk,tak e spomalím pak zastavím a u se nerozjedu a pak jsem na vech radiich za největího blba protoe nemůu vyjet kopec. Ja vím e je nepříjemný kdy se vám kamion lepí na prdel ale neděl to jen tak ze srandy,dělá to proto e on jen nejede bez hlavy a paty ale čte tu silnici,kde má přidat,kde ubrat aby dojel co nejdál pokud mono bez plynu.Spousta lidí vidí v kamionech jen zlo který překáí a zdrjou,ale já to tak nevidím,jezdím u 20 let a větinou ostatní zdrují mě Někteří jsou deme.ti a hlavně mladí v německých značkách jako je BMW a Audi od tatínka. Já jezdím jen s osobákem a některé inteligenty nechápu, co teprve Kaminoňák
Někteří jsou deme.ti a hlavně mladí v německých značkách jako je BMW a Audi od tatínka. Já jezdím jen s osobákem a některé inteligenty nechápu, co teprve Kaminoňák :nevim
|
|
10.02.2018 15:28 -
|
3130490
|
|
Aja
|
|
|
Tak to se omlouvám, patně jsem to pochopil. Ale jak píe jardda, jen to trochu upřesňujeme z jineho a vyího pohledu. Snad jsme tu nikoho moc nenatvali.
Tak to se omlouvám, patně jsem to pochopil. Ale jak píe jardda, jen to trochu upřesňujeme z jineho a vyího pohledu. Snad jsme tu nikoho moc nenatvali.:-))))
|
|
14.04.2018 07:23 -
|
3149077
|
|
M.P
|
Město: Třebíč, Auto: Peugeot 807 2.0 HDi / 100 kW | Počet příspěvků: 432 |
|
|
Taky super pako. Jak kdyby na mě čekal a budu blí.
.link.
Taky super pako. Jak kdyby na mě čekal a budu blí.
https://www.youtube.com/watch?v=uK40KRzKzmU&feature=youtu.be
|
|
14.04.2018 07:39 -
|
3149083
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
jo tak zdrejme se namnozili..podobnej idiot mi presne takhle hodil kotvu ve stredu v Olomouci...v zakaznikove aute na zkusebce a nebyl to idiot v cervenem puntu, ale v bilem kamionu...a kdyz jsem si ho vytahnul uz kabiny tak se mi omlouval ze me nevidel
jo tak zdrejme se namnozili..podobnej idiot mi presne takhle hodil kotvu ve stredu v Olomouci...v zakaznikove aute na zkusebce a nebyl to idiot v cervenem puntu, ale v bilem kamionu...a kdyz jsem si ho vytahnul uz kabiny tak se mi omlouval ze me nevidel
|
|
14.04.2018 08:41 -
|
3149095
|
|
halford1
|
|
|
Jóoo to znám, minulý rok mě taky neviděl a otočil si mě jako pagetu na vidličku a hrnul tak 200 metrů před sebou. ádný dobrý pocit to není kdy se člověk dívá na přední masku kamionu a nemůe nic. Měl jsem tam enu i s dcerou a kdy jsem toho vola tahal z kabiny tak jsem měl co dělat abych mu nerozbil ciferník. Pak jsem se po čase uklidnil. Nikomu se nic nestalo, ale auto bylo na odpis. Nejvíce mě s...lo, e bylo po velkém servisu a dva dny udělanej podvozek. Samozřejmě pojiovna mě okubala jako slepici, ale to je na jinou debatu.......
Jóoo to znám, minulý rok mě taky neviděl a otočil si mě jako pagetu na vidličku a hrnul tak 200 metrů před sebou. ádný dobrý pocit to není kdy se člověk dívá na přední masku kamionu a nemůe nic. Měl jsem tam enu i s dcerou a kdy jsem toho vola tahal z kabiny tak jsem měl co dělat abych mu nerozbil ciferník. Pak jsem se po čase uklidnil. Nikomu se nic nestalo, ale auto bylo na odpis. Nejvíce mě s...lo, e bylo po velkém servisu a dva dny udělanej podvozek. Samozřejmě pojiovna mě okubala jako slepici, ale to je na jinou debatu.......
Přílohy: WP_20170808_12_25_58_Pro.jpg ( 1536926b ) - WP_20170808_12_26_10_Pro.jpg ( 1808009b ) - WP_20170808_13_00_06_Pro.jpg ( 1992958b ) - WP_20170808_13_00_50_Pro.jpg ( 2012281b ) - WP_20170808_13_00_13_Pro.jpg ( 1720605b ) - |
|
14.04.2018 18:36 -
|
3149351
|
|
autodiag
|
|
|
no ja se uklidnil az po tom co jsem si pany vatahnul z kabiny a vysvetlil jsem jsem mu to po svem
jinak dobry vyber auta
no ja se uklidnil az po tom co jsem si pany vatahnul z kabiny a vysvetlil jsem jsem mu to po svem
jinak dobry vyber auta :D
|
|
14.04.2018 21:06 -
|
3149467
|
|
halford1
|
|
|
;-)
|
|
24.10.2018 14:01 -
Re: zaviněná dopravní nehoda
|
3186307
|
|
Majo77
|
Město: Pieany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 148 |
|
|
Tak dnekom sa lúčim s C5 x7. Mono dočasne, mono prejdem na niečo iné. Myslím, e bez debaty totálka..
Stojím si tak v kolóne spôsobenej dopravnou nehodou (Trebatice, orkes PN) a zrazu zo zadu do mňa pratí Peugeot Boxer v cca 50-60tke ...
Tak dnekom sa lúčim s C5 x7. Mono dočasne, mono prejdem na niečo iné. Myslím, e bez debaty totálka..
Stojím si tak v kolóne spôsobenej dopravnou nehodou (Trebatice, orkes PN) a zrazu zo zadu do mňa pratí Peugeot Boxer v cca 50-60tke ...
Přílohy: 20181024_071611.jpg ( 312125b ) - 20181024_071626.jpg ( 261677b ) - 20181024_083611.jpg ( 305748b ) - 20181024_083623.jpg ( 295044b ) - 20181024_083641.jpg ( 299277b ) - |
|
24.10.2018 14:02 -
Re: zaviněná dopravní nehoda
|
3186313
|
|
Majo77
|
Město: Pieany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 148 |
|
|
pokračovanie
pokračovanie
Přílohy: 20181024_114423.jpg ( 280766b ) - 20181024_114430.jpg ( 344195b ) - 20181024_114515.jpg ( 174669b ) - 20181024_114531.jpg ( 265094b ) - |
|
| |
|
|