| | |
19.10.2017 21:48 -
Re: Kdo kde potkal hajzla
|
3102671
|
|
jumep
|
|
|
len teoria, ale ako je tam uchytene tak na tom sa to posune a potom zmena teploty a nejake pnutie to streli ako je to oprete
len teoria, ale ako je tam uchytene tak na tom sa to posune a potom zmena teploty a nejake pnutie to streli ako je to oprete
|
|
20.10.2017 08:11 -
|
3102696
|
|
jruze
|
|
|
Mám stejnou zkuenost - auto stálo dva dny bez hnutí v dílně(zákazník) a třetí den jsem přiel a okno v p..... nikdo tam nebyl auto se nehlo z místa.
Mám stejnou zkuenost - auto stálo dva dny bez hnutí v dílně(zákazník) a třetí den jsem přiel a okno v p..... nikdo tam nebyl auto se nehlo z místa.
|
|
20.10.2017 08:57 -
|
3102708
|
|
Buchta
|
Město: Praha 3, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 445 |
|
|
stejná zkuenost s Peotem 307 SW.... asi frantíci udělali někde chybku ,no...
stejná zkuenost s Peotem 307 SW.... asi frantíci udělali někde chybku ,no...
|
|
20.10.2017 09:11 -
|
3102711
|
|
halford1
|
|
|
Stejný problém a to hned 2x jednou na zahradě auto bez pohybu a ráno vysypaný sklo a podruhé při jízdě rána jako prase a sklo vysypaný bez zjevný příčina.
Stejný problém a to hned 2x jednou na zahradě auto bez pohybu a ráno vysypaný sklo a podruhé při jízdě rána jako prase a sklo vysypaný bez zjevný příčina.
|
|
20.10.2017 11:13 -
|
3102747
|
|
jruze
|
|
|
To za jízdy můe mít nasmědomí regenerace FAP
To za jízdy můe mít nasmědomí regenerace FAP
|
|
20.10.2017 13:47 -
|
3102775
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Díky vem za přiznání, e je to moné bez vnějího zásahu. To by mne fakt v takovém mnoství nenapadlo.
Já jsem si u C5 I zadní sklo rozbil sám, kdy jsem se roubovákem hrabal v kablících kolem otevírání samotného okna. Ale to je samozřejmě moje blbost.
Ale C5 I jsem kdysi koupil s pokrábaným čelním sklem a autobazar mi na výměnu skla dal poukázku. No a firma vyměnila a dalí den se začaly ířit praskliny rychlostí asi 30 cm za den. Natěstí bez diskuse uznali.
Díky vem za přiznání, e je to moné bez vnějího zásahu. To by mne fakt v takovém mnoství nenapadlo.
Já jsem si u C5 I zadní sklo rozbil sám, kdy jsem se roubovákem hrabal v kablících kolem otevírání samotného okna. Ale to je samozřejmě moje blbost.
Ale C5 I jsem kdysi koupil s pokrábaným čelním sklem a autobazar mi na výměnu skla dal poukázku. No a firma vyměnila a dalí den se začaly ířit praskliny rychlostí asi 30 cm za den. Natěstí bez diskuse uznali.
|
|
20.10.2017 17:04 -
|
3102785
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Jo, bylo to tak, jak psal Peter. Přiel jsem do garáe a okno vysypaný. Auto tam stálo bez hnutí od pátka do pondělí ráno a já tak musel do práce autobusem. Mám Kasko havarijko s pojitěním proti pádu čehokoliv na auto a protoe jsem věděl, e kdy pojiovně řeknu, e to udělal Samo, tak mi řeknou, e je to vada auta/skla a nedají mi nic. Tak jsem nahlásil, e mi na to spadla lopata a technik pojiovny při kontrole to uznal. Dal jsem to opravit do autorizáku, protoe jsem tam nechtěl dát nějaký laciný unt. Dali mi tam Securit, nebo jak se tomu nadává a zaplatil jsem ze svýho asi 11 litrů, protoe mi dali slevu na starý auto. Pak jsem čekal na peníze od pojiovny, ale místo nich nich mi přiel dopis, kterým mě neskutečně nasrali. Napsali, e podle jejich znalce se to nemohlo stát ani tou lopatou, ani na tom místě a dokonce ani v ten čas. Čas a místo sice na plnění nemá vliv, ale to byly jediný údaje, který byly pravdivý. Ta lopata byla opravdu vymylená. Kdybych to tuil, poloil bych za auto místo lopaty třeba traverzu.
Napsal jsem jim dost nevlídný dopis, protoe mě v jedný větě označili hned 3x za lháře a já přece lhal jen jednou, ale ani tak jsem z nich nedostal ani korunu. Musel bych se soudit, nechat auto prohlídnout soudním znalcem a do tý doby bych s ním nesměl jezdit. Hodil jsem to za hlavu, protoe jsem v tu dobu zrovna trochu oplýval penězma (vyjímečně) a neměl jsem chu se poutět do nějakých sporů a tahanic.
Tak tohle bylo moje setkání s hajzlem, respektive s hajzlama od pojiovny.
Jo, bylo to tak, jak psal Peter. Přiel jsem do garáe a okno vysypaný. Auto tam stálo bez hnutí od pátka do pondělí ráno a já tak musel do práce autobusem. Mám Kasko havarijko s pojitěním proti pádu čehokoliv na auto a protoe jsem věděl, e kdy pojiovně řeknu, e to udělal Samo, tak mi řeknou, e je to vada auta/skla a nedají mi nic. Tak jsem nahlásil, e mi na to spadla lopata a technik pojiovny při kontrole to uznal. Dal jsem to opravit do autorizáku, protoe jsem tam nechtěl dát nějaký laciný unt. Dali mi tam Securit, nebo jak se tomu nadává a zaplatil jsem ze svýho asi 11 litrů, protoe mi dali slevu na starý auto. Pak jsem čekal na peníze od pojiovny, ale místo nich nich mi přiel dopis, kterým mě neskutečně nasrali. Napsali, e podle jejich znalce se to nemohlo stát ani tou lopatou, ani na tom místě a dokonce ani v ten čas. Čas a místo sice na plnění nemá vliv, ale to byly jediný údaje, který byly pravdivý. Ta lopata byla opravdu vymylená. Kdybych to tuil, poloil bych za auto místo lopaty třeba traverzu. :-d
Napsal jsem jim dost nevlídný dopis, protoe mě v jedný větě označili hned 3x za lháře a já přece lhal jen jednou, ale ani tak jsem z nich nedostal ani korunu. Musel bych se soudit, nechat auto prohlídnout soudním znalcem a do tý doby bych s ním nesměl jezdit. Hodil jsem to za hlavu, protoe jsem v tu dobu zrovna trochu oplýval penězma (vyjímečně) a neměl jsem chu se poutět do nějakých sporů a tahanic.
Tak tohle bylo moje setkání s hajzlem, respektive s hajzlama od pojiovny.
|
|
20.10.2017 20:53 -
|
3102851
|
|
Mahony
|
Město: Praha-Lhotka, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 373 |
|
|
No to jsou teda věci, já mam havarijko u čsob a mám v tom pojitění oken vandalismus počasí kroupy a bůhví co jetě.Tak doufám e se kubat nebudou, kdy mi to nějakej zmetek obeel s klíčem tak zaplatili 45tis za přelakování bez řečí.Spoluúčast mam 3000.- Tak doufám e nebudou nějaký komplikace
Teď mě jetě napadlo třeba v citroenu opraví i to otvírání okna který nefungovalo co to auto mam Ale na to se asi vykalou, ale mohli by na pojiovnu
No to jsou teda věci, já mam havarijko u čsob a mám v tom pojitění oken vandalismus počasí kroupy a bůhví co jetě.Tak doufám e se kubat nebudou, kdy mi to nějakej zmetek obeel s klíčem tak zaplatili 45tis za přelakování bez řečí.Spoluúčast mam 3000.- Tak doufám e nebudou nějaký komplikace
Teď mě jetě napadlo třeba v citroenu opraví i to otvírání okna který nefungovalo co to auto mam :)) Ale na to se asi vykalou, ale mohli by na pojiovnu :-D
|
|
20.10.2017 22:02 -
|
3102860
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Taky to mám u ČSOB.
Chtěl jsem od nich odejít, ale nenael jsem nikde tak výhodný (laciný) povinný s havarijkem. Platím kolem 3.500,- Kč.
Rok před tím mi zaplatili za sráku s divočákem 65.000,- Kč a já si to opravil sám za 3.000,- Kč. Take poprvé jsem vydělal a podruhý jsem prodělal. Ale jsem pořád v plusu.
Okno ti opraví určitě, protoe vedení k vypínači vede po skle a to tam teď není, take a to zapojí na nový sklo, tak to bude opravený. Hlavně jim neříkej, e to před tím u nefungovalo. I kdyby byla závada v mikrospínači, tak trvej na tom, e to před rozbitím bylo OK.
Zklamání bylo, e rok a něco po opravě mi okno přestalo otvírat a servis to na záruku nevzal. e prej je na to záruka jen rok a to u proběhlo. Take vlastně taky setkání s hajzlem - servisem.
Taky to mám u ČSOB. :-((((
Chtěl jsem od nich odejít, ale nenael jsem nikde tak výhodný (laciný) povinný s havarijkem. Platím kolem 3.500,- Kč.
Rok před tím mi zaplatili za sráku s divočákem 65.000,- Kč a já si to opravil sám za 3.000,- Kč. Take poprvé jsem vydělal a podruhý jsem prodělal. Ale jsem pořád v plusu.
Okno ti opraví určitě, protoe vedení k vypínači vede po skle a to tam teď není, take a to zapojí na nový sklo, tak to bude opravený. Hlavně jim neříkej, e to před tím u nefungovalo. I kdyby byla závada v mikrospínači, tak trvej na tom, e to před rozbitím bylo OK.
Zklamání bylo, e rok a něco po opravě mi okno přestalo otvírat a servis to na záruku nevzal. e prej je na to záruka jen rok a to u proběhlo. Take vlastně taky setkání s hajzlem - servisem. :-d
|
|
21.10.2017 07:29 -
|
3102896
|
|
vendac
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 143 |
|
|
No, pánové vy mě, ale straíte. Právě jsem k ČSOB přeel. Tak jenom doufám, e se nesetkám s něčím podobným jako Mikra. Kdyby se teda náhodou něco stalo 🤔
No, pánové vy mě, ale straíte. Právě jsem k ČSOB přeel. Tak jenom doufám, e se nesetkám s něčím podobným jako Mikra. Kdyby se teda náhodou něco stalo 🤔
|
|
06.11.2017 07:27 -
|
3106902
|
|
Buchta
|
Město: Praha 3, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 445 |
|
|
hm, tak mě se dneska ráno zadní sklo vysypalo za jízdy, jak dy taje a odlítá led, ale bohuel to bylo sklo, jak z Bondofky, dy na tebe vypálí, to budou fajn vánoce.....
hm, tak mě se dneska ráno zadní sklo vysypalo za jízdy, jak dy taje a odlítá led, ale bohuel to bylo sklo, jak z Bondofky, dy na tebe vypálí, to budou fajn vánoce.....:-((((
|
|
08.12.2017 14:39 -
|
3116032
|
|
sgt
|
Město: Skalité, Auto: Citroen Grand C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 160 EAT8 SHINE | Počet příspěvků: 718 |
|
|
tak dolo aj na mňa, tie sa pridávam do tejto rubriky
Bol som cez obed necelú hodinu preč od auta v jednom nákupnom centre, vežké parkovisko.
Keď som priiel ku aute, tak som myslel e nejaký debil striežal malorákou - tak som volal policajtov.
Keď prili, tak po preskúmaní to skôr vyzerá na pokus o vlámanie robovákom - prv skúal stred či sa vysype a keď nelo, tak cez kraj rámu - ani to sa mu nepodarilo
A to som si myslel, e zosilnené akustické okná (so značkou ucha na skle) mám len v predu. Vzadu ten znak nemám, ale sklá sú zjavne lepené (sklo - fólia - sklo). Take C5 X7 patrí pochvala
tak dolo aj na mňa, tie sa pridávam do tejto rubriky :-(
Bol som cez obed necelú hodinu preč od auta v jednom nákupnom centre, vežké parkovisko.
Keď som priiel ku aute, tak som myslel e nejaký debil striežal malorákou - tak som volal policajtov.
Keď prili, tak po preskúmaní to skôr vyzerá na pokus o vlámanie robovákom - prv skúal stred či sa vysype a keď nelo, tak cez kraj rámu - ani to sa mu nepodarilo :-p
A to som si myslel, e zosilnené akustické okná (so značkou ucha na skle) mám len v predu. Vzadu ten znak nemám, ale sklá sú zjavne lepené (sklo - fólia - sklo). Take C5 X7 patrí pochvala :palec
Přílohy: C5_sklo.jpg ( 76462b ) - C5_sklo_stred.jpg ( 127407b ) - C5_sklo_kraj.jpg ( 117710b ) - |
|
08.12.2017 14:44 -
|
3116047
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
presne,sklo je lepene podobne jako celni..nevysype se...jijak zastrelit
presne,sklo je lepene podobne jako celni..nevysype se...jijak zastrelit ;)
|
|
08.12.2017 17:44 -
|
3116131
|
|
eisy811
|
Město: , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 809 |
|
|
sgt napsal(a): ...v jednom nákupnom centre...
Kde???
Kde???
|
|
08.12.2017 19:32 -
|
3116192
|
|
sgt
|
Město: Skalité, Auto: Citroen Grand C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 160 EAT8 SHINE | Počet příspěvků: 718 |
|
|
NAY ilina, nemaju na parkovisku iadne kamery.
NAY ilina, nemaju na parkovisku iadne kamery.
|
|
08.12.2017 21:10 -
|
3116250
|
|
sgt
|
|
|
Havarijnu poistku naastie mam, hoci tento rok som ju u chcel zrui. Minimálne na okná by som si nechal.
BTW čím ďalej mi to pripadá, e to nebola nejaká fetka ale trochu vyí level. U ako som odbočoval z hlavnej a neskorie pri odbočovaní na parkovisko som mal za zadkom auto, ktoré sa ma stále dralo. Neparkujem pred vchodom kde je najviac áut a väčinou vám dobúchajú auto ale niekde ďalej, kde je dos vožných miest. Bolo tam asi cca 10 áut a 30-40 vožných miest. A ten dement čo iel za mnou zaparkoval hneď natesno vedža mňa, som mu chcel vynada či nevidí e som zaparkoval a budem vystupova, pritom tam bolo kopa vožných miest. Kým som vystúpil, tak vodič u bol preč - iiel tie do obchodu. Či niekto ostal v aute som si nevimol. Keď som sa vrátil ku aute, jeho auto tam u nebolo. Tipujem, e tým e zaparkoval tesne, si spravil perfektné krytie a mono mal v aute komplica, kým on dával bacha v obchode na mňa...
Nechápem obchody, veď spravi si kamerový systém so 4 kamerami a záznamom je otázka 200. Pre policajtov by to bola potom u brnkačka a odradilo by to aj kopu zlodejov.
Havarijnu poistku naastie mam, hoci tento rok som ju u chcel zrui. Minimálne na okná by som si nechal.
BTW čím ďalej mi to pripadá, e to nebola nejaká fetka ale trochu vyí level. U ako som odbočoval z hlavnej a neskorie pri odbočovaní na parkovisko som mal za zadkom auto, ktoré sa ma stále dralo. Neparkujem pred vchodom kde je najviac áut a väčinou vám dobúchajú auto ale niekde ďalej, kde je dos vožných miest. Bolo tam asi cca 10 áut a 30-40 vožných miest. A ten dement čo iel za mnou zaparkoval hneď natesno vedža mňa, som mu chcel vynada či nevidí e som zaparkoval a budem vystupova, pritom tam bolo kopa vožných miest. Kým som vystúpil, tak vodič u bol preč - iiel tie do obchodu. Či niekto ostal v aute som si nevimol. Keď som sa vrátil ku aute, jeho auto tam u nebolo. Tipujem, e tým e zaparkoval tesne, si spravil perfektné krytie a mono mal v aute komplica, kým on dával bacha v obchode na mňa...
Nechápem obchody, veď spravi si kamerový systém so 4 kamerami a záznamom je otázka 200. Pre policajtov by to bola potom u brnkačka a odradilo by to aj kopu zlodejov. :-(
|
|
14.01.2018 18:06 -
|
3124490
|
|
sgt
|
|
|
Tak len pre info, oprava v citroene 490 (sklo, tesnenie, plastová vonkajia lita, robota)
Len nezávidím servisakom ako im domrdali nahradne diely, netuia kedy a aké diely im pridu a potom vysvetžuj zákazníkom, e nemôu opravova keď im neprili diely...
Tak len pre info, oprava v citroene 490 (sklo, tesnenie, plastová vonkajia lita, robota)
Len nezávidím servisakom ako im domrdali nahradne diely, netuia kedy a aké diely im pridu a potom vysvetžuj zákazníkom, e nemôu opravova keď im neprili diely... :-((((
|
|
14.01.2018 18:20 -
|
3124494
|
|
DOUFAK
|
|
|
Tento bordel stále jetě trvá? Doufal jsem,e jde jen o dobu přechodnou. A to je ten chlív i na Peugeot a Renault,nebo jen na Citroeny?
Tento bordel stále jetě trvá? Doufal jsem,e jde jen o dobu přechodnou. A to je ten chlív i na Peugeot a Renault,nebo jen na Citroeny?
|
|
14.01.2018 18:27 -
|
3124498
|
|
jumep
|
|
|