| | |
13.10.2015 21:56 -
Re: Kdo kde potkal hajzla
|
2874177
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Tak ono by na to lo pouít i pokozování cizí věci, ale jak píe Hanz - pokud tam není někde kamera, kde je jasně vidět, kdo to je, tak v podstatě smolík.. Moná leda jetě ty svědci, ale to je (opět jak píe Hanz) na dlouhou tra..
Tak ono by na to lo pouít i pokozování cizí věci, ale jak píe Hanz - pokud tam není někde kamera, kde je jasně vidět, kdo to je, tak v podstatě smolík.. Moná leda jetě ty svědci, ale to je (opět jak píe Hanz) na dlouhou tra..
|
|
13.10.2015 22:12 -
|
2874185
|
|
Hanz 397
|
|
|
U mýho hajzla kamery byly a byly k h..nu.
Je na nich vidět auta stojí vedle sebe, jak otevřel dveře,jak se dohadujeme,ale přímo kontakt PRÝ vidět není...
U mýho hajzla kamery byly a byly k h..nu.
Je na nich vidět auta stojí vedle sebe, jak otevřel dveře,jak se dohadujeme,ale přímo kontakt PRÝ vidět není...
|
|
13.10.2015 22:22 -
|
2874187
|
|
jumep
|
|
|
mna tiez dnes nejaky chuj strajchol na zdravych dverach .... nestoji ani za komentar
mna tiez dnes nejaky chuj strajchol na zdravych dverach .... nestoji ani za komentar
|
|
13.10.2015 22:45 -
|
2874196
|
|
citrus
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 612 |
|
|
Prave lave? Je to na striekanie alebo vymenu?
Prave lave? Je to na striekanie alebo vymenu?
|
|
13.10.2015 23:14 -
|
2874204
|
|
jumep
|
|
|
lave, skusim rozlestit, nechce sa mi nechat striekat cele dvere
lave, skusim rozlestit, nechce sa mi nechat striekat cele dvere
|
|
14.10.2015 05:18 -
|
2874229
|
|
Koník
|
Město: Kolín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 146 |
|
|
Kamery tam jsou a taky kolega z práce co ho viděl ho zná od vidění. Take tam a takový problém snad nebude. Jen mne mrzí, e ho kolega nezastavil a nezdrel, kdy od toho stál pár metrů Jsem tam přiel, tak jsem viděl akorát jeho prdel auta jak odjíděl.
Kamery tam jsou a taky kolega z práce co ho viděl ho zná od vidění. Take tam a takový problém snad nebude. Jen mne mrzí, e ho kolega nezastavil a nezdrel, kdy od toho stál pár metrů :-( Jsem tam přiel, tak jsem viděl akorát jeho prdel auta jak odjíděl.
|
|
14.10.2015 16:36 -
|
2874311
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Tak v tom případě bych na tvém místě asi skočil do auta a jel za ním, cestou volat pčr... Ale chápu, po bitvě,.. :/
Tak v tom případě bych na tvém místě asi skočil do auta a jel za ním, cestou volat pčr... Ale chápu, po bitvě,.. :/
|
|
14.10.2015 16:47 -
|
2874315
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Taky by to mohlo dopadnout jinak - .link.
Taky by to mohlo dopadnout jinak - http://www.novinky.cz/krimi/383296-niceni-cizi-veci-v-emocich-neni-trestne-rozhodl-soud.html
|
|
14.10.2015 19:32 -
|
2874332
|
|
Koník
|
Město: Kolín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 146 |
|
|
DeFuckTo napsal(a): Tak v tom případě bych na tvém místě asi skočil do auta a jel za ním, cestou volat pčr... Ale chápu, po bitvě,.. :/
je vidět, e jsi nikdy nevyjíděl z parkovitě TPCA kdy skončí směna Já kdy přiel k autu, tak on u byl skoro u výjezdu a ne jsem pochopil co mi kolega sděluje a kouknul na auto, tak u byl pryč
Záznam z kamer byl mizerný nela přečíst ani RZ a nebyl vidět konkrétní kontakt s vozidlem ale konstatovali e to bylo nestandartní vyjetí ... Take kamery na HO*NO ... Nicméně auto dnes nali nai ikovní sekuriáci, kteří dnes projíděli parkovitě a hledali modrého passata s počátečním číslem RZ a pokozením na levé straně vozu. Kdy ho nali, pokození porovnali výkově s mým pokozením, které souhlasilo, kolega identifikoval auto které viděl a tak předali informaci policii ČR. Take jsem zvědav jak to dopadne.
Jeliko kolega viděl i řidiče který to auto řídil, tak snad nebude problém.
je vidět, e jsi nikdy nevyjíděl z parkovitě TPCA kdy skončí směna :-) Já kdy přiel k autu, tak on u byl skoro u výjezdu a ne jsem pochopil co mi kolega sděluje a kouknul na auto, tak u byl pryč :-)
Záznam z kamer byl mizerný nela přečíst ani RZ a nebyl vidět konkrétní kontakt s vozidlem ale konstatovali e to bylo nestandartní vyjetí ... Take kamery na HO*NO ... Nicméně auto dnes nali nai ikovní sekuriáci, kteří dnes projíděli parkovitě a hledali modrého passata s počátečním číslem RZ a pokozením na levé straně vozu. Kdy ho nali, pokození porovnali výkově s mým pokozením, které souhlasilo, kolega identifikoval auto které viděl a tak předali informaci policii ČR. Take jsem zvědav jak to dopadne.
|
|
14.10.2015 20:43 -
|
2874345
|
|
DeFuckTo
|
|
|
Má pravdu, nevyjíděl..
Tak drím palce a průběně tu kdytak informuj, docela mne to zajímá..
Má pravdu, nevyjíděl.. :-d
Tak drím palce a průběně tu kdytak informuj, docela mne to zajímá.. ;)
|
|
14.10.2015 21:44 -
|
2874357
|
|
Hanz 397
|
|
|
Koník napsal(a): je vidět, e jsi nikdy nevyjíděl z parkovitě TPCA kdy skončí směna Já kdy přiel k autu, tak on u byl skoro u výjezdu a ne jsem pochopil co mi kolega sděluje a kouknul na auto, tak u byl pryč
Má svědka-obrovská výhoda oproti mě.
To,e ty stopy porovnali sekuriáci ti nepomůe (ale to je ti asi jasný)-pokud to on bude popírat a dojde to a k soudu,tak soudní znalec-4700kč
Drím palec...
Má svědka-obrovská výhoda oproti mě.
To,e ty stopy porovnali sekuriáci ti nepomůe (ale to je ti asi jasný)-pokud to on bude popírat a dojde to a k soudu,tak soudní znalec-4700kč ;-)
Drím palec...
|
|
14.10.2015 22:20 -
|
2874366
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
ak mas dobre vztahy na oddeleni ludskych zdrojov, tak prepustit z prace co takto nejaka firemna prirucka zamestanca - eticky kodex ? je to sice asi von z arealu, ale postrasit toho cloveka by nebolo odveci. a povedat riaditelovej sekretarke, to bude vediet cela firma...
sorry iba kecam, sak o stranku vpred som tu plakal na c3ke.....
ak mas dobre vztahy na oddeleni ludskych zdrojov, tak prepustit z prace :palec co takto nejaka firemna prirucka zamestanca - eticky kodex ? je to sice asi von z arealu, ale postrasit toho cloveka by nebolo odveci. a povedat riaditelovej sekretarke, to bude vediet cela firma...
sorry iba kecam, sak o stranku vpred som tu plakal na c3ke.....
|
|
15.10.2015 05:03 -
|
2874386
|
|
Koník
|
|
|
Hanz 397 napsal(a): To,e ty stopy porovnali sekuriáci ti nepomůe (ale to je ti asi jasný)
to je mi jasný, lo jen o to, aby měli jistotu e předávají informace policii o tom správném voze.
Jinak pro představu jak mne asi pokodil podle toho, jak to měl, nebo smíe moc neměl pokozené. Kdy vyjíděl ze stání na parkoviti, začal brzo točit volantem a pravý roh mého nárazníku se mu dostal pod podběh zadního kola. Proto mám podřené i světlo, které je oproti nárazníku utopené. Světlo mi vzal vrchním lemem podběhu, spodní část nárazníku kolem a tu střední část ostrouhal zadní částí lemu. Se divím, e mi ten nárazník nevytrhnul.
to je mi jasný, lo jen o to, aby měli jistotu e předávají informace policii o tom správném voze.
Jinak pro představu jak mne asi pokodil podle toho, jak to měl, nebo smíe moc neměl pokozené. Kdy vyjíděl ze stání na parkoviti, začal brzo točit volantem a pravý roh mého nárazníku se mu dostal pod podběh zadního kola. Proto mám podřené i světlo, které je oproti nárazníku utopené. Světlo mi vzal vrchním lemem podběhu, spodní část nárazníku kolem a tu střední část ostrouhal zadní částí lemu. Se divím, e mi ten nárazník nevytrhnul.
|
|
07.12.2015 07:12 -
|
2895196
|
|
BlueSeven
|
Město: Černovice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive | Počet příspěvků: 613 |
|
|
Dnes jsem tedy rohaven do ruda. Jel jsem za Audi A3 s brněnskou značkou a ten ko**t měl celou dobu rozsvícené mlhovky, mlha nikde a bohuel ho nelo předjet.
Tak jsem ho párkrát problikával dálkou a nic, potom přiel kopeček, tak na to nahoře stoupnul a rozsvítil na zadku ve co měl a výstraná k tomu a tak jel celý kopec a dolů (cca 500 metrů)
Měl jsem opravdu sto chutí vytáhnout ho z auta. Jetě. e jsem pod kopcem odbočoval.
Dnes jsem tedy rohaven do ruda. Jel jsem za Audi A3 s brněnskou značkou a ten ko**t měl celou dobu rozsvícené mlhovky, mlha nikde a bohuel ho nelo předjet.:-o
Tak jsem ho párkrát problikával dálkou a nic, potom přiel kopeček, tak na to nahoře stoupnul a rozsvítil na zadku ve co měl a výstraná k tomu a tak jel celý kopec a dolů (cca 500 metrů) :nevim
Měl jsem opravdu sto chutí vytáhnout ho z auta. Jetě. e jsem pod kopcem odbočoval.
|
|
07.12.2015 16:56 -
|
2895255
|
|
johnny.m
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 498 |
|
|
2 BlueSeven: to svítil i couvačkama?
Mě zas tuhle pokusil předjet de**** na křiovatce tvaru zkrouceného "T" přes rafování, plnou čáru a protisměrem. Straně se divil kdy jsem se z křiovatky rozjel svině a on to do mě málem napálil. Měl jsem naloenou rodinu a dalích skoro 200kg v kufru, jinak bych ho snad i vytáh z auta. Při té příleitosti jsem pak doma koukal na technické údaje a Passat B6 2,0TDI 125kW je asi o dva metráky lehčí ne C5. Nechápu kde to ztratil - při téměř stejné velikosti obou aut.
2 BlueSeven: to svítil i couvačkama? :-))))
Mě zas tuhle pokusil předjet de**** na křiovatce tvaru zkrouceného "T" přes rafování, plnou čáru a protisměrem. Straně se divil kdy jsem se z křiovatky rozjel svině a on to do mě málem napálil. Měl jsem naloenou rodinu a dalích skoro 200kg v kufru, jinak bych ho snad i vytáh z auta. Při té příleitosti jsem pak doma koukal na technické údaje a Passat B6 2,0TDI 125kW je asi o dva metráky lehčí ne C5. Nechápu kde to ztratil - při téměř stejné velikosti obou aut.
|
|
07.12.2015 18:07 -
|
2895271
|
|
DeFuckTo
|
|
|
Ve výbavě.. Tam kde má VW plnou je u velký větiny značek střed..
Ve výbavě.. Tam kde má VW plnou je u velký větiny značek střed.. :)
|
|
07.12.2015 18:38 -
|
2895282
|
|
johnny.m
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 498 |
|
|
Asi jo, ale i přes solidní hmotnostní rozdíl se biturbo nedalo zahanbit. Chudák musel zase za mě . Nicméně jsem ho stejně nepochopil, za dva kilometry zajetí do vrat...
Asi jo, ale i přes solidní hmotnostní rozdíl se biturbo nedalo zahanbit. Chudák musel zase za mě :-P. Nicméně jsem ho stejně nepochopil, za dva kilometry zajetí do vrat...
|
|
07.12.2015 18:44 -
|
2895284
|
|
DeFuckTo
|
|
|
Tak ono je to i o zpřevodování např. Navíc má papírově 100kw a ono to klidně můe bejt reálně u jednoho auta 105 a u druhýho 120 atp.. Navíc ho brzdily emise..
No a jinak taky přesně nechápu tyhle spěchače nikam.. Jede jedinej, a tebou nikdo, oupne ti to před čumák a po 100m odbočuje mezi baráky..
Tak ono je to i o zpřevodování např. Navíc má papírově 100kw a ono to klidně můe bejt reálně u jednoho auta 105 a u druhýho 120 atp.. ;) Navíc ho brzdily emise.. :-))))
No a jinak taky přesně nechápu tyhle spěchače nikam.. Jede jedinej, a tebou nikdo, oupne ti to před čumák a po 100m odbočuje mezi baráky.. :nevim
|
|
08.12.2015 00:26 -
|
2895412
|
|
johnny.m
|
|
|
VW mívá větinou víc ne deklaruje, já mám naměřených 128kW. Myslím e zpřevodování AP v biturbu a DSG v Passatu 125kW bude podobné. Kadopádně v můj neprospěch hrála o dost vyí váha. Prostě si musel dokázat e ten aborout nejede a ono ejhle...
VW mívá větinou víc ne deklaruje, já mám naměřených 128kW. Myslím e zpřevodování AP v biturbu a DSG v Passatu 125kW bude podobné. Kadopádně v můj neprospěch hrála o dost vyí váha. Prostě si musel dokázat e ten aborout nejede a ono ejhle...:-p
|
|
14.12.2015 12:29 -
|
2897126
|
|
Mahony
|
Město: Praha-Lhotka, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 373 |
|
|
Zdravim vás, jeliko mi nějakej hajzl objel před časem bok auta klíčem a minulej tejden mi někdo objej auto klíčem i z druhý strany, tak u to nechám opravit na pojiovnu.Pokrábaný jsou vechny boční díly kromě jednoho blatníku a jedněch dveří, jinak oba boky podrápaný
Mám havarijko + vandalismus u ČSOB a technik co si to byl nafotit mi doporučil tento servis .link. No nevim neznám je a mám strach co vechno můou dolámat a to budou odstrojovat před lakovánim a pak dávát do kupy.
Nemáte s nima někdo nějakou zkuenost? Nebo jestli by někdo neměl tip na nějakej servis kde bych se to nemusel bát nechat přelakovat?
Pak sem jetě nael servis kterej je taky smluvní pro ČSOB .link. Ten na mě teda působí lepim dojmem a kdy něco ulámou tak by to aspoň mohli mít na skladě, co myslíte kde byste si nechali auto přeláknout?
Zdravim vás, jeliko mi nějakej hajzl objel před časem bok auta klíčem a minulej tejden mi někdo objej auto klíčem i z druhý strany, tak u to nechám opravit na pojiovnu.Pokrábaný jsou vechny boční díly kromě jednoho blatníku a jedněch dveří, jinak oba boky podrápaný :-(
Mám havarijko + vandalismus u ČSOB a technik co si to byl nafotit mi doporučil tento servis http://www.autoservis-kolbenova.cz/ No nevim neznám je a mám strach co vechno můou dolámat a to budou odstrojovat před lakovánim a pak dávát do kupy.
Nemáte s nima někdo nějakou zkuenost? Nebo jestli by někdo neměl tip na nějakej servis kde bych se to nemusel bát nechat přelakovat?
Pak sem jetě nael servis kterej je taky smluvní pro ČSOB http://citroen.dojacek.cz/servisni-sluzby/kontakty-na-servis/ Ten na mě teda působí lepim dojmem a kdy něco ulámou tak by to aspoň mohli mít na skladě, co myslíte kde byste si nechali auto přeláknout? :nevim
|
|
| |
|
|