| | |
04.10.2015 21:33 -
Re: Kdo kde potkal hajzla
|
2870293
|
|
johnny.m
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 498 |
|
|
No, taky řeení, i kdy bych se do toho asi sám nepoutěl... No a já jsem si tuhle jel po obytné zóně, dojedu do křiovatky, zastavím, podívám se doprava, doleva, doprava (přes auta u chodníku nic fakt nevidím) a pustím brzdu. V tu chvíli mi těsně před čumákem prolítla baba s Cruzem. ena myslela e porodí. By mě zajímalo, jak by to hodnotili policajti. Baba určitě nejela dvacet a C5 má tak dlouhej čumák, e vyjet do v křiovatce do výhledu znamená nacpat tam půlu auta...
No, taky řeení, i kdy bych se do toho asi sám nepoutěl... No a já jsem si tuhle jel po obytné zóně, dojedu do křiovatky, zastavím, podívám se doprava, doleva, doprava (přes auta u chodníku nic fakt nevidím) a pustím brzdu. V tu chvíli mi těsně před čumákem prolítla baba s Cruzem. ena myslela e porodí. By mě zajímalo, jak by to hodnotili policajti. Baba určitě nejela dvacet a C5 má tak dlouhej čumák, e vyjet do v křiovatce do výhledu znamená nacpat tam půlu auta...
|
|
05.10.2015 16:15 -
|
2870504
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
johnny - Vdycky kdy někde čtu/slyim, e bourala motorka s autem, protoe jí auto nedalo přednost, tak první co mě nadne je, jestli ten v tom autě vůbec měl anci tu přednost dát..
To je přesně to samý, byla by to tvoje vina, pokud by se podařilo nějak dokázat, e jela o hodně rychlej ne měla, byla by to spoluvina...
Aspoň podle toho, co vím..
johnny - Vdycky kdy někde čtu/slyim, e bourala motorka s autem, protoe jí auto nedalo přednost, tak první co mě nadne je, jestli ten v tom autě vůbec měl anci tu přednost dát.. :nevim
To je přesně to samý, byla by to tvoje vina, pokud by se podařilo nějak dokázat, e jela o hodně rychlej ne měla, byla by to spoluvina...
Aspoň podle toho, co vím.. :nevim
|
|
05.10.2015 17:34 -
|
2870530
|
|
johnny.m
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 498 |
|
|
Taky bych to tak viděl, mám kameru tak by to snad pomohlo. Určitě by se dala přes soudního znalce odhadnout nárazová rychlost - deformaci nevrátí. Jsou na to simulační programy, nicméně radi to nezkouet. Byl jsem opatrnej a vyplatilo se to. Mě by spí zajímal ten výhled, pač ná čumák fakt není krátkej.
Taky bych to tak viděl, mám kameru tak by to snad pomohlo. Určitě by se dala přes soudního znalce odhadnout nárazová rychlost - deformaci nevrátí. Jsou na to simulační programy, nicméně radi to nezkouet. Byl jsem opatrnej a vyplatilo se to. Mě by spí zajímal ten výhled, pač ná čumák fakt není krátkej.
|
|
05.10.2015 18:00 -
|
2870538
|
|
radar
|
Město: Řicany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 69 |
|
|
Je vidět, e i mezi citroenaři se najde člověk, který naplňuje obsah, kdo kde potkal hajzla, viz DeFuckTo.
Je vidět, e i mezi citroenaři se najde člověk, který naplňuje obsah, kdo kde potkal hajzla, viz DeFuckTo.
|
|
06.10.2015 18:29 -
|
2870995
|
|
radar
|
Město: Řicany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 69 |
|
|
DeFuckTo na tvůj dotaz v potě, co se mě nelíbí, odpovídám, e se mě nelíbí taková morálka. Take se nechá "schválně" nabourat, pojiovna zaplatí...Co kdy se zraní, nebo hůř zemře, kdokoliv, třeba dítě. Dál to nemíním komentovat, jen si přeji, abych takové jako ty, nemusel na silnici potkávat.
DeFuckTo na tvůj dotaz v potě, co se mě nelíbí, odpovídám, e se mě nelíbí taková morálka. Take se nechá "schválně" nabourat, pojiovna zaplatí...Co kdy se zraní, nebo hůř zemře, kdokoliv, třeba dítě. Dál to nemíním komentovat, jen si přeji, abych takové jako ty, nemusel na silnici potkávat.
|
|
06.10.2015 18:44 -
|
2871002
|
|
c5vyskov
|
Město: Vykov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 612 |
|
|
Tak podle mě DeFuckTo myslel parkovitě před hypermarketama. Tam nedává přednost zprava kadý druhý, jezdí se tam tak 20, ádné zranění nebo smrt dítěte nehrozí, to tak nehro... Nemorální to je, ale to je asi tak vechno. Ten druhý by si za to mohl sám. A jetě můe být rád, e se přednost zprava naučí dávat na parkoviti a ne někde na normální silnici, kde by to mělo horí následky.
Tak podle mě DeFuckTo myslel parkovitě před hypermarketama. Tam nedává přednost zprava kadý druhý, jezdí se tam tak 20, ádné zranění nebo smrt dítěte nehrozí, to tak nehro... Nemorální to je, ale to je asi tak vechno. Ten druhý by si za to mohl sám. A jetě můe být rád, e se přednost zprava naučí dávat na parkoviti a ne někde na normální silnici, kde by to mělo horí následky.
|
|
06.10.2015 19:40 -
|
2871057
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
c5vyskov -
radar - Ano, ptal jsem se "v potě", protoe nemám potřebu tu za*írat vlákno, ale kdy u odpovídá tady, odepíu ti sem..
K samotný věci ti za mne precizně odpověděl c5vyskov a já ti k tomu připomenu jedno (docela podstatný) slovíčko, které jsem tam napsal: "...UK...".
A ty, kdy si s někym ukne na zdraví, tak bacha, a někdo neumře. Mohla by prasknout sklenka a vletět skrz oko do mozku komukoliv (třeba dítěti) střep a zabít ho.. Dál to taky nemíním komentovat (stejně to bude pravděpodobně a po zásluze smazáno..)
c5vyskov - :palec
radar - Ano, ptal jsem se "v potě", protoe nemám potřebu tu za*írat vlákno, ale kdy u odpovídá tady, odepíu ti sem.. ;-)
K samotný věci ti za mne precizně odpověděl c5vyskov a já ti k tomu připomenu jedno (docela podstatný) slovíčko, které jsem tam napsal: "...UK...".
A ty, kdy si s někym ukne na zdraví, tak bacha, a někdo neumře. Mohla by prasknout sklenka a vletět skrz oko do mozku komukoliv (třeba dítěti) střep a zabít ho.. Dál to taky nemíním komentovat (stejně to bude pravděpodobně a po zásluze smazáno..) :-)
|
|
06.10.2015 22:30 -
|
2871183
|
|
citrus
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 612 |
|
|
mne sa zdá nemorálne aj ak niekto pole niekomu súkromnu správu a ten niekto odpovedá verejne.
mne sa zdá nemorálne aj ak niekto pole niekomu súkromnu správu a ten niekto odpovedá verejne. :-((((
|
|
07.10.2015 20:46 -
|
2871634
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
asi by jsem doporučil si přečíst pravidla a to poměřování si nechte třeba na jindy a jindy
.link.
asi by jsem doporučil si přečíst pravidla a to poměřování si nechte třeba na jindy a jindy ;-)
http://www.c5club.cz/diskuze/#rules
|
|
08.10.2015 22:02 -
|
2871946
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
no mame dnes tichu domacnost, niekto narazil do zeninej c3 na krizovatke a usiel.....
no a draha nevie SPZ, trochu ju aj chapem ale.....
no mame dnes tichu domacnost, niekto narazil do zeninej c3 na krizovatke a usiel.....
no a draha nevie SPZ, trochu ju aj chapem ale.....
Přílohy: 20151008_161619.jpg ( 39725b ) - |
|
08.10.2015 22:08 -
|
2871958
|
|
Ladman
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 III 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer Exclusive | Počet příspěvků: 489 |
|
|
Kup letěnku s nanočásticemi, měl jsem nedávno na stejném místě něco podobného a po rozletění celkem nic nepoznám. Osobně pouívám Sonax. Akorát to chce trpělivost a letit na místě a do rozletění.
Kup letěnku s nanočásticemi, měl jsem nedávno na stejném místě něco podobného a po rozletění celkem nic nepoznám. Osobně pouívám Sonax. Akorát to chce trpělivost a letit na místě a do rozletění.
|
|
08.10.2015 22:31 -
|
2871987
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
Ladman napsal(a): Kup letěnku s nanočásticemi, měl jsem nedávno na stejném místě něco podobného a po rozletění celkem nic nepoznám. Osobně pouívám Sonax. Akorát to chce trpělivost a letit na místě a do rozletění.
hej bol som sa na to pozriet ked som bol vysypat smeti. bude sa to dat urobit aby to tak nesvietilo dodaleka, lesteniek mam k c5 kopu . ale stve ma to, toto sa robi v indii ze sa zdrha ale u nas? chrapac jedna.....asi jej kupim pod stromcek 2 kamery. stve ma ten princip . no a kde farba neni tak neni co lestit. ale nebude to tak zle.
hej bol som sa na to pozriet ked som bol vysypat smeti. bude sa to dat urobit aby to tak nesvietilo dodaleka, lesteniek mam k c5 kopu . ale stve ma to, toto sa robi v indii ze sa zdrha ale u nas? chrapac jedna.....asi jej kupim pod stromcek 2 kamery. stve ma ten princip . no a kde farba neni tak neni co lestit. ale nebude to tak zle.
|
|
08.10.2015 22:48 -
|
2871989
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Bohuel je to vude skoro stejné, sídlitě a parkovitě u obchoďáků, kdy neodřou autem, s klidným svědomím odřou vozíkem s nákupem, ani se nepodívají na způsobenou kodu, byl jsem takových událostí svědkem mockrát, je jim to úplně buřt, nevidí a neslyí, člověku je z toho smutno, hlavně při pohledu na ty úplně zbytečně pokrábaný auta, ruce bych za to lámal.
Bohuel je to vude skoro stejné, sídlitě a parkovitě u obchoďáků, kdy neodřou autem, s klidným svědomím odřou vozíkem s nákupem, ani se nepodívají na způsobenou kodu, byl jsem takových událostí svědkem mockrát, je jim to úplně buřt, nevidí a neslyí, člověku je z toho smutno, hlavně při pohledu na ty úplně zbytečně pokrábaný auta, ruce bych za to lámal. :-((((
|
|
08.10.2015 23:33 -
|
2872003
|
|
robo
|
|
|
zdendo, to chapem, poobzeraju sa maximalne. ale urobit toto na krizovatke ked sedis v aute, cakas na cervenej a zdrhnut? zena volala aj s kamosom policajtom, ked nema spz nema nic....
zdendo, to chapem, poobzeraju sa maximalne. ale urobit toto na krizovatke ked sedis v aute, cakas na cervenej a zdrhnut? zena volala aj s kamosom policajtom, ked nema spz nema nic....
|
|
08.10.2015 23:45 -
|
2872007
|
|
jumep
|
|
|
isla cez nasu zapchatu krizovatku?
isla cez nasu zapchatu krizovatku?
|
|
08.10.2015 23:57 -
|
2872011
|
|
robo
|
|
|
jumep napsal(a): isla cez nasu zapchatu krizovatku?
ano, lidl, to len nejaka tupa hlava mohla vymyslet 2 nesynchro semafory od seba 100m
ano, lidl, to len nejaka tupa hlava mohla vymyslet 2 nesynchro semafory od seba 100m
|
|
09.10.2015 21:16 -
|
2872320
|
|
Pato
|
Město: Pieany Banka, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 9 |
|
|
Ete tú tupú hlavu napadne, aby dal ten semafor na tlačítko pre chodcov a potom to bude ete len zábava. Inak som tadial iiel vo tvrtok večer o 19,00 a podarilo sa mi prejs kriovatkou iba na dva cykly. A to je pomaly nikto na ceste.
Mono sa to nejako utrasie, keď budú fungova oba smery a náhodou by tam dali snímače na počet aut.
No a k podstate veci, takých hajzlov, ktorí utečú je stále viac a viac. Troku by mono pomohla kamera v aute, ale ani to nie je veliek.
Ete tú tupú hlavu napadne, aby dal ten semafor na tlačítko pre chodcov a potom to bude ete len zábava. Inak som tadial iiel vo tvrtok večer o 19,00 a podarilo sa mi prejs kriovatkou iba na dva cykly. A to je pomaly nikto na ceste.
Mono sa to nejako utrasie, keď budú fungova oba smery a náhodou by tam dali snímače na počet aut.
No a k podstate veci, takých hajzlov, ktorí utečú je stále viac a viac. Troku by mono pomohla kamera v aute, ale ani to nie je veliek.
|
|
09.10.2015 21:22 -
|
2872325
|
|
citrus
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 612 |
|
|
mne sa podarilo pred Tesco-m uknu zaparkovaneho golfa. Jednoducho som som sa rýchlo uhybal cuvanim autu čo vyparkovavalo a vtom uk... zaparkoval som a polhoďku čakal ako pako. Prila pani, spytal som sa či je to jej auto, ona vyplaena e prečo sa pytam tak som jej povedal čo sa mi prihodilo pred ňou som prstom zotrel bielu muhu z naraznika, ostalo to trochu matne. Ponukol som jej e jej kupim leiacu pastu. Usmiala sa e netreba, stači e ju manel neobvini e nevie parkova. Rozlucili sme sa a vetko je OK
mne sa podarilo pred Tesco-m uknu zaparkovaneho golfa. Jednoducho som som sa rýchlo uhybal cuvanim autu čo vyparkovavalo a vtom uk... zaparkoval som a polhoďku čakal ako pako. Prila pani, spytal som sa či je to jej auto, ona vyplaena e prečo sa pytam :-d tak som jej povedal čo sa mi prihodilo pred ňou som prstom zotrel bielu muhu z naraznika, ostalo to trochu matne. Ponukol som jej e jej kupim leiacu pastu. Usmiala sa e netreba, stači e ju manel neobvini e nevie parkova. Rozlucili sme sa a vetko je OK ;-)
|
|
13.10.2015 19:37 -
|
2874043
|
|
Koník
|
Město: Kolín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 146 |
|
|
Dnes mi nějaký mejd odřel před fabrikou auto a ujel, ani by mi nechal za stěračem kontakt. Dle svědků otevřel dveře, ohlédnul se za sebe, zavřel dveře a odjel. Take jem volal policii, a si to pěkně vyere jak s pokutou, tak s připsanými body na konto. Toto je ujetí od dopravní nehody. Odřený nově nastříkaný nárazník a odřený světlomet
Dnes mi nějaký mejd odřel před fabrikou auto a ujel, ani by mi nechal za stěračem kontakt. Dle svědků otevřel dveře, ohlédnul se za sebe, zavřel dveře a odjel. Take jem volal policii, a si to pěkně vyere jak s pokutou, tak s připsanými body na konto. Toto je ujetí od dopravní nehody. Odřený nově nastříkaný nárazník a odřený světlomet :-(
Přílohy: WP_20151013_17_28_38_Pro.jpg ( 431339b ) - |
|
13.10.2015 21:16 -
|
2874122
|
|
Hanz 397
|
|
|
Koník napsal(a): Dnes mi nějaký mejd odřel před fabrikou auto a ujel, ani by mi nechal za stěračem kontakt. Dle svědků otevřel dveře, ohlédnul se za sebe, zavřel dveře a odjel. Take jem volal policii, a si to pěkně vyere jak s pokutou, tak s připsanými body na konto. Toto je ujetí od dopravní nehody. Odřený nově nastříkaný nárazník a odřený světlomet
Nechci ti brát iluze,ale 1.) to není odjetí od nehody,protoe auta stála na parkoviti2.)budou to řeit obvoďáci,u kterých stráví cca dvě hodiny kvůli oznámení, 3.) pokud se jim ho povede najít,tak bude tvrdit,e to neudělal,4.) oni mu to nedokáou,tak to odloí a tobě nezbude nic jiného,ne to řeit občansko-právní cestou a to je běh na dlouhou tra. Pokud na to má chu a čas,tak do toho jdi,pokud ne,kup si letěnku a neře to.
Vím,o čem mluvím-zahajuju 10. měsíc
Nechci ti brát iluze,ale 1.) to není odjetí od nehody,protoe auta stála na parkoviti2.)budou to řeit obvoďáci,u kterých stráví cca dvě hodiny kvůli oznámení, 3.) pokud se jim ho povede najít,tak bude tvrdit,e to neudělal,4.) oni mu to nedokáou,tak to odloí a tobě nezbude nic jiného,ne to řeit občansko-právní cestou a to je běh na dlouhou tra. Pokud na to má chu a čas,tak do toho jdi,pokud ne,kup si letěnku a neře to.
Vím,o čem mluvím-zahajuju 10. měsíc ;-)
|
|
| |
|
|