| | |
27.09.2009 13:28 -
Re: Kdo kde potkal hajzla
|
1106505
|
|
Darja
|
|
|
Tak já mám zase sedřené zrcátko... a to se mi sklápí...
Loni jsem nechavala lakovat pravé, letos mi sedřeli levé.
Tak já mám zase sedřené zrcátko... a to se mi sklápí...
Loni jsem nechavala lakovat pravé, letos mi sedřeli levé. :-(
|
|
30.09.2009 17:54 -
|
1106712
|
|
Darja
|
|
|
Tak nevím, kde začít....
... auto zaparkované před firmou a osoba, které asi nikdo neřekl, e zpětné zrcátka nejsou na makeup, ale na to, aby se do nich koukalo, kdy se couvá.
... nárazník, světlo, blatní, krytka ostřikovačů. Radi nebudu dál psát, nějak na to nemám sílu.
Slova útěchy přijímám na svém ICQ...
Tak nevím, kde začít....
... auto zaparkované před firmou a osoba, které asi nikdo neřekl, e zpětné zrcátka nejsou na makeup, ale na to, aby se do nich koukalo, kdy se couvá.
... nárazník, světlo, blatní, krytka ostřikovačů. Radi nebudu dál psát, nějak na to nemám sílu.
Slova útěchy přijímám na svém ICQ... :-((((:-((((:-((((:-((((:-((((:-((((:-((((:-((((:-((((
|
|
30.09.2009 18:33 -
|
1106730
|
|
pajauchy
|
Město: Hrdibořice, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 148 |
|
|
to tě lituju , na takové brko je to sluná sumička
to tě lituju , na takové brko je to sluná sumička :-(
|
|
30.09.2009 22:19 -
|
1106772
|
|
kosta
|
Město: Mnichov, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 22 |
|
|
Mne tiez deticky, co isli z diskoteky prebehli klucmi celu pravu stranu
Mne tiez deticky, co isli z diskoteky prebehli klucmi celu pravu stranu :(
|
|
01.10.2009 06:17 -
|
1106783
|
|
Nezmar
|
Město: Okříky, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 107 |
|
|
Při úterní cestě přes Brno se asi 100 m přede mnou vysypala Skania s kontajnerem. Strouhl zatáčku pod elezničním mostem a spadl mu ten kontajner na silnici.
Nevím jestli to byl hajzl, ale já měl z pr.. kliku.
Při úterní cestě přes Brno se asi 100 m přede mnou vysypala Skania s kontajnerem. Strouhl zatáčku pod elezničním mostem a spadl mu ten kontajner na silnici.
Nevím jestli to byl hajzl, ale já měl z pr.. kliku. :-)
|
|
09.11.2009 09:08 -
|
1427848
|
|
tief
|
|
|
Prave mi zaparkoval do kufra poliak v audine. Posunul auto o 10cm a v pohode zase vyparkoval a odisiel. Tymto pozdravujem hajzla v audi 66-26-GN.
Prave mi zaparkoval do kufra poliak v audine. Posunul auto o 10cm a v pohode zase vyparkoval a odisiel. Tymto pozdravujem hajzla v audi 66-26-GN.
|
|
09.11.2009 11:08 -
|
1427851
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
:-((((
|
|
09.11.2009 12:21 -
|
1427853
|
|
Rafmartin
|
Město: Zálesie, Auto: Citroen C3 HDi | Počet příspěvků: 209 |
|
|
Darja napsal(a): Tak nevím, kde začít....
Slova útěchy přijímám na svém ICQ...
Asi pred 5 rokmi som bol svedkom podobnej udalosti ako opisuje Darja. Pani na Fiate Punto z neznamych pricin kompletne osuchala zboku jedno auto a potom k tomu buchla do dalsieho auta, kedze troska viac trcalo do cesty. kaslala na to a s naraznikom, ktory sa jej suchal o cestu a robil obrovsky rachot rychlo utekala prec... hrozne... ked uz som take nemehlo, aspon nebudem svina a necham vizitku za stieracom. zrejme podobne rozmysla velmi malo ludi
Asi pred 5 rokmi som bol svedkom podobnej udalosti ako opisuje Darja. Pani na Fiate Punto z neznamych pricin kompletne osuchala zboku jedno auto a potom k tomu buchla do dalsieho auta, kedze troska viac trcalo do cesty. kaslala na to a s naraznikom, ktory sa jej suchal o cestu a robil obrovsky rachot rychlo utekala prec... hrozne... ked uz som take nemehlo, aspon nebudem svina a necham vizitku za stieracom. zrejme podobne rozmysla velmi malo ludi :-(
|
|
09.11.2009 12:54 -
|
1427857
|
|
Darja
|
|
|
mejd... ale my máme nabořenýho pekáče a uvidíme prd Tenhle svět je nemocnej... faakt
mejd... ale my máme nabořenýho pekáče a uvidíme prd :( Tenhle svět je nemocnej... faakt:-(
|
|
09.11.2009 14:46 -
|
1427860
|
|
Mati
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Ahoj , ani mě neříkejte , nějaký parchant mi ukradl dva zadní parkovací senzory . Já ho u toho chytit tak dostal... Stalo se to v Liberci. Jeden orig. příjde na 2400,-
Ahoj , ani mě neříkejte , nějaký parchant mi ukradl dva zadní parkovací senzory :-( . Já ho u toho chytit tak dostal... Stalo se to v Liberci. Jeden orig. příjde na 2400,-
|
|
15.11.2009 21:28 -
|
1428055
|
|
Mistrtwist
|
Město: Prágl, Auto: | Počet příspěvků: 41 |
|
|
Tak jsem dnes po delí době umýval a chemicky připravoval auto elvou na zimu a zjistil jsem, e mi na boku přibyly zase rámy z parkovi a hlavně mi nějakej ..... vzadu pod znakem vykrabal ornament. Zajímalo by mě kde se to stalo, protoe přes noc parkuju v garái. Ach jo... chytit a zlámat ruce...
Tak jsem dnes po delí době umýval a chemicky připravoval auto elvou na zimu a zjistil jsem, e mi na boku přibyly zase rámy z parkovi a hlavně mi nějakej ..... vzadu pod znakem vykrabal ornament. Zajímalo by mě kde se to stalo, protoe přes noc parkuju v garái. Ach jo... chytit a zlámat ruce...
|
|
16.11.2009 08:28 -
|
1428058
|
|
sservis
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X | Počet příspěvků: 43 |
|
|
Na jaře se mi vidlák s favoritem před vykovskou Hypernovou nabořil do pravých zadních dveří a ujel. U na to kalu, nedal jsem to opravit a čekám, a toho bude víc, aby to kluci v lakovně vzali z jedné vody načisto.
Na jaře se mi vidlák s favoritem před vykovskou Hypernovou nabořil do pravých zadních dveří a ujel. U na to kalu, nedal jsem to opravit a čekám, a toho bude víc, aby to kluci v lakovně vzali z jedné vody načisto.
|
|
26.01.2010 19:18 -
|
1802992
|
|
usbéčko
|
Město: Strakonice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 41 |
|
|
Bohuel jsem ji od14.12.2009 bez autíí,chlápek předjíděl dvě auta za mnou,třetí jsem byl já,e je plná čára ho nezajímalo,bohuel já odbočoval vlevo,dle technika koda za 60-70tis.
Aby toho nebylo málo tak má nějakou pos..... pojit'ovnu Slav.. která dělá mrtvého brouka přestoe má vechny podklady,jsem maximálně vytočen!!!...Nevíte kde si na tu pojit'ovnu stěovat?Kancelář pojistitelů tohle asi neřeí ..co jsem se tak díval..
Bohuel jsem ji od14.12.2009 bez autíí,chlápek předjíděl dvě auta za mnou,třetí jsem byl já,e je plná čára ho nezajímalo,bohuel já odbočoval vlevo,dle technika koda za 60-70tis.
Aby toho nebylo málo tak má nějakou pos..... pojit'ovnu Slav.. která dělá mrtvého brouka přestoe má vechny podklady,jsem maximálně vytočen!!!...Nevíte kde si na tu pojit'ovnu stěovat?Kancelář pojistitelů tohle asi neřeí ..co jsem se tak díval..
Přílohy: DSC05357.JPG ( 1923962b ) - DSC05358.JPG ( 1839259b ) - DSC05359.JPG ( 1671727b ) - |
|
26.01.2010 21:31 -
|
1803070
|
|
Poffa
|
Město: Spiská Belá, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 282 |
|
|
usbéčko napsal(a): Tak to pozri na moje spravili stoho totalku.
|
|
26.01.2010 22:17 -
|
1803101
|
|
Martin
|
Město: Vlaim, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 297 |
|
|
usbéčko napsal(a): Bohuel jsem ji od14.12.2009 bez autíí,chlápek předjíděl dvě auta za mnou,třetí jsem byl já,e je plná čára ho nezajímalo,bohuel já odbočoval vlevo,dle technika koda za 60-70tis.
Na vola narazí vude, bohuel Já přiel vloni v květnu o Xantii - totálka. Pojiovna viníka - ČPP - mi peníze za auto vyplatila asi za 1,5 měsíce, ostatní (náhrady mzdy, bolestné...) mi dluí do dnes. Drím palce.
Na vola narazí vude, bohuel :-( Já přiel vloni v květnu o Xantii - totálka. Pojiovna viníka - ČPP - mi peníze za auto vyplatila asi za 1,5 měsíce, ostatní (náhrady mzdy, bolestné...) mi dluí do dnes. Drím palce.
|
|
26.01.2010 23:09 -
|
1803108
|
|
Dutch
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 480 |
|
|
Rozhodně doporučuju vzít si do sporu s pojiovnou specializovaného právníka !!!!
usbéčko - zbývá ti jediné - zaalovat přímo toho co ti kodu způsobil o zbytek peněz.
Rozhodně doporučuju vzít si do sporu s pojiovnou specializovaného právníka !!!!
usbéčko - zbývá ti jediné - zaalovat přímo toho co ti kodu způsobil o zbytek peněz.
|
|
09.02.2010 11:33 -
|
1803820
|
|
pepik
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X Break | Počet příspěvků: 69 |
|
|
Já neska potkal blba. Předjíděl mě novej SUPERB v combu (viděl jsem ho poprvé v ivotě) ve stoupáku ze elivce na Kříka -praha východ. Vichni jsme jeli pěkně v řádku, jen tomuhle se zdálo e jedeme nějak pomalu a tak se nám jal ukázat jak mu to jede. Jene mu na kopci končil rychlej pruh a on se musel někam zařadit. Kdy jel vedle mě, sundal jsem nohu z plynu ( ikdy to není mým zvykem) on mi za mou dobrotu hodil takovou myku........ a tak jsem ho probliknul a zatroubil......tím by to mohlo zkončit. To ale NÉ Superb el prudce na brzdy a zastavil, pán vylez a řval ty krávo co dělá, v tu chvíli jsem z auta vyběh já a chtěl jsem si s ním ručně promluvit, pán okamitě skočil do auta a uháněl ku Praze. A proč KRÁVO? Citron jsem koupil mojí eně a ona si dala svoje jméno na kufr auta, skla máme zatmavený a tak není vidět kdo v něm jede. Myslím e byl dost překvapenej, kdy se proti němu postavil stodeseti kilovej nasranej hasič.
Já neska potkal blba. Předjíděl mě novej SUPERB v combu (viděl jsem ho poprvé v ivotě) ve stoupáku ze elivce na Kříka -praha východ. Vichni jsme jeli pěkně v řádku, jen tomuhle se zdálo e jedeme nějak pomalu a tak se nám jal ukázat jak mu to jede. Jene mu na kopci končil rychlej pruh a on se musel někam zařadit. Kdy jel vedle mě, sundal jsem nohu z plynu ( ikdy to není mým zvykem) on mi za mou dobrotu hodil takovou myku........ a tak jsem ho probliknul a zatroubil......tím by to mohlo zkončit. To ale NÉ:nevim Superb el prudce na brzdy a zastavil, pán vylez a řval ty krávo co dělá, v tu chvíli jsem z auta vyběh já a chtěl jsem si s ním ručně promluvit, pán okamitě skočil do auta a uháněl ku Praze. A proč KRÁVO? Citron jsem koupil mojí eně a ona si dala svoje jméno na kufr auta, skla máme zatmavený a tak není vidět kdo v něm jede. Myslím e byl dost překvapenej, kdy se proti němu postavil stodeseti kilovej nasranej hasič.;-)
|
|
09.02.2010 12:12 -
|
1803828
|
|
Buchta
|
Město: Praha 3, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 445 |
|
|
tak to je síla, no přítě ví, e ho nemá poutět a nechat ho rozplácnout o protijedoucí kamion, i dy to není nej řeení....
tak to je síla, no přítě ví, e ho nemá poutět a nechat ho rozplácnout o protijedoucí kamion, i dy to není nej řeení.... :-(
|
|
09.02.2010 12:15 -
|
1803829
|
|
tomc5
|
|
|
No jak píe Pepík na klokoktáfky a superblby je potřeba dávat obvlátě pozor ...
No jak píe Pepík na klokoktáfky a superblby je potřeba dávat obvlátě pozor ...
|
|
| |
|
|