| | |
07.01.2015 01:08 -
Re: Kdo kde potkal hajzla
|
2772651
|
|
jumep
|
|
|
ano da, poistovna tu riesila taky pripad ze sa chlapovi po kufri valala bejvalka z pomsty a preplatili opravu, lebo to je nehoda ....
ano da, poistovna tu riesila taky pripad ze sa chlapovi po kufri valala bejvalka z pomsty a preplatili opravu, lebo to je nehoda ....
|
|
07.01.2015 18:47 -
|
2772820
|
|
Hanz 397
|
|
|
Světlono napsal(a): A není to co odkaz popisuje, spíe situace, e se o někoho otře se svým autem v pohybu? Moná se pletu a přál bych si, aby ten týpek z bílého Pola dostal po drápkách. Ale ani jedno auto se nepohybovalo, řidič toho Pola, evidentně v okamiku vzniku kody neřídil, kodu způsobila zmíněná paní svou manipulací s dveřmi. Dá se to vůbec posuzovat jako dopravní nehoda? Nebo je to způsobení kody jinému svou neopatrností, stejně jako kdyby ti to odrala třeba tím kočárkem? Navíc pachatelem není řidič, ale ta ena. Řidič půjde ztotonit, ale ena bude osoba blízká, zjistit pachatele bude asi problém. To spíe ne plněním z povinného ručení zavání občansko- právním sporem o náhradu kody. Ale jen spekuluju a doufám, e se pletu.
Ano,auta se nepohybovala,take se toho,e to nepůjde z povinného,taky bojím,ale uvidíme a kadopádně je to přes 5000,take trestný čin pokozování cizí věci...(to není z mé hlavy). Kadopádně to bude v naem právním systému běh na dloooooouhuo tra a vzhledem k tomu,jaká je u nás vymahatelnost práva to skončí sice v nejlepím případě jeho odsouzením,moná podmínkou,ale asi taky letěnkou,ďolíkem ve dveřích a mou neskonalou nasraností z bezmoci...
Ano,auta se nepohybovala,take se toho,e to nepůjde z povinného,taky bojím,ale uvidíme a kadopádně je to přes 5000,take trestný čin pokozování cizí věci...(to není z mé hlavy). Kadopádně to bude v naem právním systému běh na dloooooouhuo tra a vzhledem k tomu,jaká je u nás vymahatelnost práva to skončí sice v nejlepím případě jeho odsouzením,moná podmínkou,ale asi taky letěnkou,ďolíkem ve dveřích a mou neskonalou nasraností z bezmoci...
|
|
07.01.2015 20:46 -
|
2772868
|
|
RimmerCZ
|
Město: Hlučín, Auto: Mercedes E 400d | Počet příspěvků: 611 |
|
|
Ja potkal...vcera Porsche Panamera (cti k***tmera) ... majitel se vybarvil v plne polni.
Krizovatka T, jedu z vedlejsi, nastesti se jednalo o cestu kde jezdi tramvaje, takze je to tam siroke. Chtel jsem z vedlejsi odbocit vpravo na hlavni, za mnou par aut. Vsechny predjel a postavil se vedle me. Rikam si, fajn, bude odbocovat vlevo, no problem. No a kozy, jak jsem se rozjel, rozjel se taky, paralelne se mnou doprava, mezi nama tak max. pul metru, zadnim jsem prejel uz obrubnik, protoze jsem se ho lekl jak prase. Zanadaval jsem si, protoze moc nechybelo a zedrel bych kola. Bylo trocha nasnezeno, takze mu lital zadek pri te akceleraci v rejdu. No k***t.
Ja potkal...vcera Porsche Panamera (cti k***tmera) ... majitel se vybarvil v plne polni.
Krizovatka T, jedu z vedlejsi, nastesti se jednalo o cestu kde jezdi tramvaje, takze je to tam siroke. Chtel jsem z vedlejsi odbocit vpravo na hlavni, za mnou par aut. Vsechny predjel a postavil se vedle me. Rikam si, fajn, bude odbocovat vlevo, no problem. No a kozy, jak jsem se rozjel, rozjel se taky, paralelne se mnou doprava, mezi nama tak max. pul metru, zadnim jsem prejel uz obrubnik, protoze jsem se ho lekl jak prase. Zanadaval jsem si, protoze moc nechybelo a zedrel bych kola. Bylo trocha nasnezeno, takze mu lital zadek pri te akceleraci v rejdu. No k***t.
|
|
07.01.2015 20:52 -
|
2772872
|
|
Světlono
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 179 |
|
|
Tak podle výe kody to trestný čin bude. Ale jestli jsem to správně pochopil, tak kodu způsobila ona paní, řidič se jen choval jako hovado. Take koda se bude případně vymáhat po ní. Předpokládám, e jsi na místo přivolal policii, případně podal trestní oznámení atd. Zajitění např. záznamu z kamer je u jejich práce. Kadopádně je to situace na prd. Pokud by dolo, jak říká a k nějakému rozsudku, tak podmínka asi né, tady je důleitý výnos o náhradě kody. Ale tohle je na dlouhé lokte. Pokud by to byla ochotná zalepit pojiovna jak píe Jumep, bylo by to ideální řeení.
Tak podle výe kody to trestný čin bude. Ale jestli jsem to správně pochopil, tak kodu způsobila ona paní, řidič se jen choval jako hovado. Take koda se bude případně vymáhat po ní. Předpokládám, e jsi na místo přivolal policii, případně podal trestní oznámení atd. Zajitění např. záznamu z kamer je u jejich práce. Kadopádně je to situace na prd. Pokud by dolo, jak říká a k nějakému rozsudku, tak podmínka asi né, tady je důleitý výnos o náhradě kody. Ale tohle je na dlouhé lokte. Pokud by to byla ochotná zalepit pojiovna jak píe Jumep, bylo by to ideální řeení.
|
|
05.02.2015 20:30 -
|
2782292
|
|
Hanz 397
|
|
|
Hanz 397 napsal(a): Ano,auta se nepohybovala,take se toho,e to nepůjde z povinného,taky bojím,ale uvidíme a kadopádně je to přes 5000,take trestný čin pokozování cizí věci...(to není z mé hlavy). Kadopádně to bude v naem právním systému běh na dloooooouhuo tra a vzhledem k tomu,jaká je u nás vymahatelnost práva to skončí sice v nejlepím případě jeho odsouzením,moná podmínkou,ale asi taky letěnkou,ďolíkem ve dveřích a mou neskonalou nasraností z bezmoci...
A je to tu,váení...
Pocit neskonalé nasranosti a bezmoci se začíná pomalu dostavovat-dnes jsem mluvil s policistkou,která ty moje dveře vyetřuje a to,co mi řekla,mě sice nasralo,ale v podstatě nepřekvapilo...
Frajer toti prý tvrdí,e mi na autě nic neudělal(co jsem tak nějak čekal),kamerové záznamy nejsou dost jasné-je vidět,e dveře otevřel,ale není vidět kontakt mezi vozy a týpkovi se nepovedlo prokázat úmysl(jak by taky jo,věřím,e to neudělali schválně,ale prostě bezohledností...) ,take mě,dle jejích slov čeká občansko-právní spor,take jediný,kdo na tom asi vydělá,kdy do toho půjdu,budou právníci...
Take ná právní systém opět nezklamal - já jsem nasranej a frajer se nejspí řehtá,a se za pek popadá a je mu jasný,e teď u můe rozmlátit komukoliv cokoliv a nic se mu nestane...
A je to tu,váení...
Pocit neskonalé nasranosti a bezmoci se začíná pomalu dostavovat-dnes jsem mluvil s policistkou,která ty moje dveře vyetřuje a to,co mi řekla,mě sice nasralo,ale v podstatě nepřekvapilo...
Frajer toti prý tvrdí,e mi na autě nic neudělal(co jsem tak nějak čekal),kamerové záznamy nejsou dost jasné-je vidět,e dveře otevřel,ale není vidět kontakt mezi vozy a týpkovi se nepovedlo prokázat úmysl(jak by taky jo,věřím,e to neudělali schválně,ale prostě bezohledností...) ,take mě,dle jejích slov čeká občansko-právní spor,take jediný,kdo na tom asi vydělá,kdy do toho půjdu,budou právníci...
Take ná právní systém opět nezklamal :-p - já jsem nasranej a frajer se nejspí řehtá,a se za pek popadá a je mu jasný,e teď u můe rozmlátit komukoliv cokoliv a nic se mu nestane...
|
|
06.02.2015 00:05 -
|
2782373
|
|
jumep
|
|
|
vies co to bolo za auto, nabuduce bud bezohladny ty ...
vies co to bolo za auto, nabuduce bud bezohladny ty ...
|
|
06.02.2015 23:01 -
|
2782561
|
|
jruze
|
|
|
Hanz 397 napsal(a): Jo,to u mi pár lidí říkalo,ale mě to prostě nějak nejde... Navíc s mým těstím by se jim povedlo dokázat mi úmysl
Ale dnes jsem v práci mluvil s jedním známým právníkem a slíbil mi,e kdy mu dodám podklady,tak se na to podívá... Čistě ze známosti
Mám tu dvě auta na prodej - kolik by na ně mohla stát pojistka?(na dva měsíce +-) , nebo nemá pojitěné děcka na jimi způsobenou kodu ? ( děti si hrají,občas něco pokrábou,upadne přitom zrcátko nebo tak něco)
Mám tu dvě auta na prodej - kolik by na ně mohla stát pojistka?(na dva měsíce +-) , nebo nemá pojitěné děcka na jimi způsobenou kodu ?:-) ( děti si hrají,občas něco pokrábou,upadne přitom zrcátko nebo tak něco):-))))
|
|
06.02.2015 23:06 -
|
2782564
|
|
jumep
|
|
|
no nebudem zly, ale taky klinec z oboch stran kolesa
ale nebudeme hajzlami my .. ak je ten pravnik dobry znami tak ti isto povie ci vobec sa s tym zaoberaj
no nebudem zly, ale taky klinec z oboch stran kolesa :)
ale nebudeme hajzlami my .. ak je ten pravnik dobry znami tak ti isto povie ci vobec sa s tym zaoberaj
|
|
09.03.2015 18:21 -
|
2795883
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
no ja som dnes potkal velkeho loveckeho psa na dialnici. idem si 125 a zrazu mi vyskocil spoza zvodidiel zlava pes pri trencine a bolo iba otazkou asi 10 metrov ze som ho nesejmul. stihol som urobit iba maly slalom . najhorsie je ze ked ide o milisekundy, neni cas sa pozerat do spataku, mackat brzdu, proste nic. hroza
no ja som dnes potkal velkeho loveckeho psa na dialnici. idem si 125 a zrazu mi vyskocil spoza zvodidiel zlava pes pri trencine a bolo iba otazkou asi 10 metrov ze som ho nesejmul. stihol som urobit iba maly slalom . najhorsie je ze ked ide o milisekundy, neni cas sa pozerat do spataku, mackat brzdu, proste nic. hroza
|
|
09.03.2015 21:12 -
|
2795932
|
|
virus.spam
|
Město: Česká Lípa, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v Exclusive | Počet příspěvků: 117 |
|
|
Pes není hajzl..jen jetě není autokola pro psy..pes tě nevybrďuje,neobjídí Ti klíčema autíčko,nenabourá Tě na parkoviti atd. Take podle mne je kadý pes daleko lepí ne ti HAJZLÍCI o kterých je toto vlákno..ale jestli byl v tomto případě mylen jeho nezodpovědný pán,tak by to snad lo zahrnout sem..jinak psi jsou nai nejlepí kamarádi
Pes není hajzl..jen jetě není autokola pro psy..pes tě nevybrďuje,neobjídí Ti klíčema autíčko,nenabourá Tě na parkoviti atd. Take podle mne je kadý pes daleko lepí ne ti HAJZLÍCI o kterých je toto vlákno..ale jestli byl v tomto případě mylen jeho nezodpovědný pán,tak by to snad lo zahrnout sem..jinak psi jsou nai nejlepí kamarádi :-):-))
|
|
09.03.2015 21:30 -
|
2795966
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
virus.spam napsal(a): Pes není hajzl..jen jetě není autokola pro psy..pes tě nevybrďuje,neobjídí Ti klíčema autíčko,nenabourá Tě na parkoviti atd. Take podle mne je kadý pes daleko lepí ne ti HAJZLÍCI o kterých je toto vlákno..ale jestli byl v tomto případě mylen jeho nezodpovědný pán,tak by to snad lo zahrnout sem..jinak psi jsou nai nejlepí kamarádi
no vlakno to asi neni najvhodnejsie zvolene, toto bol ale skutocne pes na uteku, alebo v soku, taky hnedy vysoky s dlhymi chlpatymi usami . no irsky seter to bol kurna
no vlakno to asi neni najvhodnejsie zvolene, toto bol ale skutocne pes na uteku, alebo v soku, taky hnedy vysoky s dlhymi chlpatymi usami . no irsky seter to bol kurna
|
|
09.03.2015 22:23 -
|
2796057
|
|
virus.spam
|
Město: Česká Lípa, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v Exclusive | Počet příspěvků: 117 |
|
|
Moná,e byl v oku,nebo na útěku právě od svého pána = hajzla
Moná,e byl v oku,nebo na útěku právě od svého pána = hajzla :-d
|
|
09.03.2015 22:24 -
|
2796062
|
|
jumep
|
|
|
.link.
je divne ze mu nechali vodicak
https://www.facebook.com/video.php?v=791705674255842
je divne ze mu nechali vodicak
|
|
10.03.2015 21:38 -
|
2796439
|
|
Poffa
|
Město: Spiská Belá, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 282 |
|
|
No ja včera večer ked som iiel domou natrafil som WV tuareg V10 ktorý iiel 60-70 na 90siatke a ked som ho chcel predbehnú tak dupol na to samozrejme som nestíhal tak som tak som pribrzdil a zaradil sa naspä a ten KO-T liapol na brzdy tie take vetko čo som mal v aute letelo do predu včetne výtráoveho skla a to mi urobil ete dva krát a PZ USA California
No ja včera večer ked som iiel domou natrafil som WV tuareg V10 ktorý iiel 60-70 na 90siatke a ked som ho chcel predbehnú tak dupol na to samozrejme som nestíhal tak som tak som pribrzdil a zaradil sa naspä a ten KO-T liapol na brzdy tie take vetko čo som mal v aute letelo do predu včetne výtráoveho skla a to mi urobil ete dva krát a PZ USA California
|
|
15.04.2015 20:02 -
|
2810500
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Chci se zeptat na vá názor,nevím jestli jsem hajzl já, nebo ten co jsem ho dnes potkal.
Konkrétně : Praha,dva pruhy, z bezpečnostních důvodů u přechodu staené zátarasem do jednoho. Jedu v pravém a tam kolona cca 300m pomalu popojidí.Levý volný a k tomu zúení. Po pár minutách si říkám,proč tady debile stojí? Tak up do levého a jedu.Najednou předemnou z práva vyletí auto, e musím prudce brzdit.Tak ho pustím a ten debil nechtěl jet,ale hrát si na spravedlivého a zastavit ten levý pruh.
Vdy se přece dělá zip ne? Proč větina volů se plazí vpravo a vlevo to je volný a k tomu zúení?
A nebo jsem hajzl já a měl jsem se taky plazit ? Vímám si toho na více místech, e vichni jsou vpravo a levý volný...
Chci se zeptat na vá názor,nevím jestli jsem hajzl já, nebo ten co jsem ho dnes potkal.
Konkrétně : Praha,dva pruhy, z bezpečnostních důvodů u přechodu staené zátarasem do jednoho. Jedu v pravém a tam kolona cca 300m pomalu popojidí.Levý volný a k tomu zúení. Po pár minutách si říkám,proč tady debile stojí? Tak up do levého a jedu.Najednou předemnou z práva vyletí auto, e musím prudce brzdit.Tak ho pustím a ten debil nechtěl jet,ale hrát si na spravedlivého a zastavit ten levý pruh.:-o
Vdy se přece dělá zip ne? Proč větina volů se plazí vpravo a vlevo to je volný a k tomu zúení?
A nebo jsem hajzl já a měl jsem se taky plazit ? Vímám si toho na více místech, e vichni jsou vpravo a levý volný... :nevim
|
|
| |
|
|