| | |
08.06.2014 18:53 -
Re: tukanec naej C5
|
2703953
|
|
Rio11
|
Město: Domalice, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 578 |
|
|
for Delict : já nestresuji... píu jen vlastní zkuenost...v servisu cena opravy převyující cenu vozu. pro pojiovnu totální koda. Ono hnutý středový sloupek znamená srovnat celé auto , ne jen ten sloupek, minimálně kontrolu skeletu na stolici, . Zeptej se odborníků na plechy a potvrdí ti to. Za 4000 éček koupím jiné auto bez rámů a oprav. jen aby je pojiovna vyplatila, Známe to, dají tak 50 procent.
for Delict : já nestresuji... píu jen vlastní zkuenost...v servisu cena opravy převyující cenu vozu. pro pojiovnu totální koda. Ono hnutý středový sloupek znamená srovnat celé auto , ne jen ten sloupek, minimálně kontrolu skeletu na stolici, . Zeptej se odborníků na plechy a potvrdí ti to. Za 4000 éček koupím jiné auto bez rámů a oprav. jen aby je pojiovna vyplatila, Známe to, dají tak 50 procent.
|
|
08.06.2014 19:05 -
|
2704009
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
for Rio11 :: to nebolo na teba..ja som kontatoval podla fotiek e stĺpik hore je ok, a prehnutie má len dole a nie moc váne..toto zvládne obyčajná stolica ,,
4000éčok bolo spomenuté len tak.. reálna suma opravy je ale pár stovák
ja som mechanika robil, a zhodou okolností sme mali aj klampiarov a lakovňu, autá čo tam li boli v total stave , napr celý zadok preč a pod.. kúpili sa tvrky z vrakáču, zvarilo sa z dvoch áut jedno a o pár dní som ho videl naproti v bazáre s poznámkou top stav, garáované, prvý majitež a nikdy búrané...
dobre opravenú aj akú búračku nepozná, kým nevie kam sa díva.. toto je len taký ukes
.link.
for Rio11 :: to nebolo na teba..ja som kontatoval podla fotiek e stĺpik hore je ok, a prehnutie má len dole a nie moc váne..toto zvládne obyčajná stolica ,,
4000éčok bolo spomenuté len tak.. reálna suma opravy je ale pár stovák
ja som mechanika robil, a zhodou okolností sme mali aj klampiarov a lakovňu, autá čo tam li boli v total stave , napr celý zadok preč a pod.. kúpili sa tvrky z vrakáču, zvarilo sa z dvoch áut jedno a o pár dní som ho videl naproti v bazáre s poznámkou top stav, garáované, prvý majitež a nikdy búrané... :-d
dobre opravenú aj akú búračku nepozná, kým nevie kam sa díva.. toto je len taký ukes
https://www.youtube.com/watch?v=aI4psFcBVys
|
|
08.06.2014 19:09 -
|
2704012
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
vseved napsal(a): Ústavní soud ve svém nálezu II. ÚS 2221/07 odmítl mechanické odečty rozdílů mezi opotřebenými a novými díly. Takté vyslovil názor, e ke zhodnocení vozidla nedojde, protoe hodnota bouraného vozidla je vdy nií ne hodnota vozidla nebouraného a účelně vynaloené náklady (by i na nové díly) na tom nic nezmění. Účelně vynaloené náklady rovně nelze přenáet na pokozeného, který na rozdíl od kůdce ádnou svoji povinnost neporuil.
Moná má pravdu,ale já mam spi jiné zkuenosti,je pravda,e v tomto státě neznalost zákonů neomlouvá a likvidátor z pojiovny určitě neřekne,uděláme to takto a máte skoro nové auto,ten se snaí lidi odrbat a né jim pomoci,aspoň já takové lidi od pojiovny neznám,kdy se začnu učit vekeré zákony,do smrti dám tak 10%,a to bych nic jiného nedělal,ne bych v nich leel.
.link.
Vyzkoueno (bohuel) na vozidle MB E270 r.v. 2003 (rána zezadu). Plná částka za opravu uhrazena pojiovnou.
|
|
08.06.2014 19:26 -
|
2704019
|
|
Rio11
|
|
|
for Delict : no obyčejná stolice u nás stojí 25 000,-
for Delict : no obyčejná stolice u nás stojí 25 000,-
|
|
08.06.2014 19:38 -
|
2704021
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
to si ako priiel na takú cenu?
to je akoby si napísal e auto stojí 1 milion korun.. a počítač stojí 20 000..
1. záleí od vánosti pokodenia, ako hlboko, v akom smere, či posunul aj niečo iné..
2.od toho záleí hlavne hodinová sadzba (cca 50/hod) záleí od cenovej hladiny servisu...
3.záleí od typu plechu ktorý sa rovná, či neaké kozmetické alebo nosníky alebo stĺpiky..
u tam dlhie nerobím a auto som realne nevidel, ale takýto stĺpik by som odhadol na mono cca 100-200 (2700-5500kč) za zrovnanie..
:-) to si ako priiel na takú cenu?
to je akoby si napísal e auto stojí 1 milion korun.. a počítač stojí 20 000..
1. záleí od vánosti pokodenia, ako hlboko, v akom smere, či posunul aj niečo iné..
2.od toho záleí hlavne hodinová sadzba (cca 50/hod) záleí od cenovej hladiny servisu...
3.záleí od typu plechu ktorý sa rovná, či neaké kozmetické alebo nosníky alebo stĺpiky..
u tam dlhie nerobím a auto som realne nevidel, ale takýto stĺpik by som odhadol na mono cca 100-200 (2700-5500kč) za zrovnanie..
|
|
08.06.2014 19:53 -
|
2704040
|
|
Rio11
|
|
|
Jak jsem přiel na tu cenu, nabourali mi auto, lo to do servisu, a rovnání na stolici, jak jsem ji psal skoro stejné pokození boku, hnutý celý skelet vozu,konečná cena za srovnání na stolici byla 24 850 Kč. Do toho není počítána cena náhradních dílů, a cenu za dalí práce. to je čistě cena za srovnání skeletu.
Jak jsem přiel na tu cenu, nabourali mi auto, lo to do servisu, a rovnání na stolici, jak jsem ji psal skoro stejné pokození boku, hnutý celý skelet vozu,konečná cena za srovnání na stolici byla 24 850 Kč. Do toho není počítána cena náhradních dílů, a cenu za dalí práce. to je čistě cena za srovnání skeletu.
|
|
18.06.2014 23:09 -
Re: Kdo kde potkal hajzla
|
2706735
|
|
Qwik
|
Město: Opava, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 104 |
|
|
Zdravím kolegové, tak u jsem taky v klubu postiených... Včera k večeru, nebo dnes mi někdo uknul dveře řidiče.. Bohuel na sídliti u marketu kde občas stojím, kdy nemám před domem místo.., a ta s..ně se neobtěovala mi dát lístek za stěrač... Sice to není moc prohlé, ale něco to bude stát. Zpětné vytlačení a lak je jistý. Asi budu muset kuchat dveře a kdo ví co.. Kámo sice zná kouzelníka který to umí bez kuchání, ale kdo ví jestli bude mít čas..
Zdravím kolegové, tak u jsem taky v klubu postiených...:-( Včera k večeru, nebo dnes mi někdo uknul dveře řidiče.. Bohuel na sídliti u marketu kde občas stojím, kdy nemám před domem místo.., a ta s..ně se neobtěovala mi dát lístek za stěrač... Sice to není moc prohlé, ale něco to bude stát. Zpětné vytlačení a lak je jistý. Asi budu muset kuchat dveře a kdo ví co.. Kámo sice zná kouzelníka který to umí bez kuchání, ale kdo ví jestli bude mít čas..:-(
Přílohy: 18062014712.jpg ( 752499b ) - 18062014711.jpg ( 991552b ) - 18062014709.jpg ( 798592b ) - |
|
24.06.2014 23:34 -
|
2709316
|
|
JaMat
|
Město: Praha 4, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 115 |
|
|
Me zase chodí dveře pravidelně značkovat jeden čtyřnohej...
Me zase chodí dveře pravidelně značkovat jeden čtyřnohej...
Přílohy: 23062014146.jpg ( 35778b ) - |
|
30.07.2014 14:52 -
|
2719539
|
|
Podivous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 10 |
|
|
Týden před tím, ne jsem svoji první C5 pořídil se u ní pohádal nějaký pobuda se svojí přítelkyní a zlost si vybil právě na blatníku C5. Dokonce ho u toho chytla i policie, ale bohuel lo o místního pobudu, na kterém si člověk těko něco vezme - take nic..... jen auto je opět o něco pomlácenějí.
Týden před tím, ne jsem svoji první C5 pořídil se u ní pohádal nějaký pobuda se svojí přítelkyní a zlost si vybil právě na blatníku C5. Dokonce ho u toho chytla i policie, ale bohuel lo o místního pobudu, na kterém si člověk těko něco vezme - take nic..... jen auto je opět o něco pomlácenějí.
|
|
06.01.2015 19:11 -
|
2772552
|
|
Hanz 397
|
|
|
A po nějaké době zde opět máme téma kauflandový ďolík...
Včera jsme s přítelkyní byli v OC Forum v Ústí nad Labem. Zastavili jsme,vylezli z auta a e si jetě zakouříme. Stáli jsem přímo proti vchodu a kouřili,kdy v tom,hned vedle naeho auta zablikalo VW Polo a k němu se přihrnula paní s kočárkem s dítětem a dalí dva pánové. Vyndali prcka z kočáru a paní se jala cpát se s kočárem mezi jejich a mým autem ke kufru. Samozřejmě to schytalo moje zrcátko,které mělo asi víc rozumu,ne tato paní a uhnulo. To mě ujistilo v tom,e bych asi měl zůstat do jejich odjezdu...
Po tom,co naskládali kočár do kufru,se začali usazovat do vozu. Jeden mu na sedadlo spolujezdce,ena s dítětem dozadu...a v tom to přilo-její dveře se otevřeli víc,ne snesl prostor mezi naimi auty a jejich hrana se zaryla do mých pravých zadních... To u jsem nevydrel a el jsem (podotýkám úplně v klidu) situaci řeit. Sluně jsem se pána,který byl u jako jediný venku,jestli mu nevadí,e to auto vedle odřeli. Úplně sue mi odpověděl,e ne. Tak jsem mu sdělil,e mě docela jo,protoe je moje. Na toto jsem se dočkal hodně ironické odpovědi,co jako s tím chci dělat. Tak jsem odpověděl,e bych to docela rád řeil přes pojiovnu,pán se jen uklíbl (polib mi okolí konečníku),nasedl do vozu a jal se startovat a odjídět. Nejsem Semír,take místo abych se mu vrhal pod kola jsem si vyfotil jeho RZ,i to,jak odjídí z místa vedle mě a ve jsem oznámil na PČR.
Rozpočet za opravu z Citroenu je 22348.
Tak mi drte palce,a z toho zm..da dostanu aspoň něco a vichni doufejme,e se z toho poučí a a bude otevírat dveře vedle jiného auta,tak si dá pozor...
A po nějaké době zde opět máme téma kauflandový ďolík...
Včera jsme s přítelkyní byli v OC Forum v Ústí nad Labem. Zastavili jsme,vylezli z auta a e si jetě zakouříme. Stáli jsem přímo proti vchodu a kouřili,kdy v tom,hned vedle naeho auta zablikalo VW Polo a k němu se přihrnula paní s kočárkem s dítětem a dalí dva pánové. Vyndali prcka z kočáru a paní se jala cpát se s kočárem mezi jejich a mým autem ke kufru. Samozřejmě to schytalo moje zrcátko,které mělo asi víc rozumu,ne tato paní a uhnulo. To mě ujistilo v tom,e bych asi měl zůstat do jejich odjezdu...
Po tom,co naskládali kočár do kufru,se začali usazovat do vozu. Jeden mu na sedadlo spolujezdce,ena s dítětem dozadu...a v tom to přilo-její dveře se otevřeli víc,ne snesl prostor mezi naimi auty a jejich hrana se zaryla do mých pravých zadních... To u jsem nevydrel a el jsem (podotýkám úplně v klidu) situaci řeit. Sluně jsem se pána,který byl u jako jediný venku,jestli mu nevadí,e to auto vedle odřeli. Úplně sue mi odpověděl,e ne. Tak jsem mu sdělil,e mě docela jo,protoe je moje. Na toto jsem se dočkal hodně ironické odpovědi,co jako s tím chci dělat. Tak jsem odpověděl,e bych to docela rád řeil přes pojiovnu,pán se jen uklíbl (polib mi okolí konečníku),nasedl do vozu a jal se startovat a odjídět. Nejsem Semír,take místo abych se mu vrhal pod kola jsem si vyfotil jeho RZ,i to,jak odjídí z místa vedle mě a ve jsem oznámil na PČR.
Rozpočet za opravu z Citroenu je 22348.
Tak mi drte palce,a z toho zm..da dostanu aspoň něco a vichni doufejme,e se z toho poučí a a bude otevírat dveře vedle jiného auta,tak si dá pozor...
|
|
06.01.2015 20:26 -
|
2772588
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Tak to teda palce drím. Tak se na ně musí.
Tak to teda palce drím. Tak se na ně musí. :palec
|
|
06.01.2015 21:04 -
|
2772601
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Rozpočet za opravu z Citroenu je 2234
Za to jsou nové dveře včetně okna a repro JBL ne ?
Tak drim palce a to dopadne a zm... to odskáče.Nicméně teda nevím jak se to bude dokazovat ?
Byl tam to, má foto ale ta díra ve dveřích tam mohla být u roky... před tím incidentem ?
Rozpočet za opravu z Citroenu je 2234
Za to jsou nové dveře včetně okna a repro JBL ne ?:-)))):-)))):-))))
Tak drim palce a to dopadne a zm... to odskáče.Nicméně teda nevím jak se to bude dokazovat ?
Byl tam to, má foto ale ta díra ve dveřích tam mohla být u roky... před tím incidentem :-( ?
|
|
06.01.2015 21:48 -
|
2772615
|
|
Hanz 397
|
|
|
HELLMUT napsal(a): Rozpočet za opravu z Citroenu je 2234
Za to jsou nové dveře včetně okna a repro JBL ne ?
Byl tam to, má foto ale ta díra ve dveřích tam mohla být u roky... před tím incidentem ?
Myslím,e vzhledem k ceně opravy(oprava a lak zadních,rozstřik předních,odstrojení pro lak,nové lity,vnitřní izolace,...) se to bude řeit,jako trestnej čin a skončí to u soudu. A od toho,aby dokázali,jestli to tam bylo,nebo ne jsou experti a vzhledem k tomu,e je tam slunej vzorek laku,to asi nebude a takovej problém... Navíc v těch garáích je spousta kamer(nekoukal jsem teda,jestli tam je nějaká,která by to viděla...).
Myslím,e vzhledem k ceně opravy(oprava a lak zadních,rozstřik předních,odstrojení pro lak,nové lity,vnitřní izolace,...) se to bude řeit,jako trestnej čin a skončí to u soudu. A od toho,aby dokázali,jestli to tam bylo,nebo ne jsou experti a vzhledem k tomu,e je tam slunej vzorek laku,to asi nebude a takovej problém... Navíc v těch garáích je spousta kamer(nekoukal jsem teda,jestli tam je nějaká,která by to viděla...).
|
|
06.01.2015 21:52 -
|
2772618
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Tak jestli tam má jeho lak ,tak to je v poho.Jen ho teď musí chránit aby se nesmyl.
Tak jestli tam má jeho lak ,tak to je v poho.Jen ho teď musí chránit aby se nesmyl.:-))))
|
|
06.01.2015 23:10 -
|
2772646
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
no na slovensku to moze byt podstatne drahsie .link.
no na slovensku to moze byt podstatne drahsie http://michalovce.korzar.sme.sk/c/5895551/skrabanec-na-parkovisku-vas-moze-stat-vodicak.html
|
|
06.01.2015 23:25 -
|
2772647
|
|
Světlono
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 179 |
|
|
A není to co odkaz popisuje, spíe situace, e se o někoho otře se svým autem v pohybu? Moná se pletu a přál bych si, aby ten týpek z bílého Pola dostal po drápkách. Ale ani jedno auto se nepohybovalo, řidič toho Pola, evidentně v okamiku vzniku kody neřídil, kodu způsobila zmíněná paní svou manipulací s dveřmi. Dá se to vůbec posuzovat jako dopravní nehoda? Nebo je to způsobení kody jinému svou neopatrností, stejně jako kdyby ti to odrala třeba tím kočárkem? Navíc pachatelem není řidič, ale ta ena. Řidič půjde ztotonit, ale ena bude osoba blízká, zjistit pachatele bude asi problém. To spíe ne plněním z povinného ručení zavání občansko- právním sporem o náhradu kody. Ale jen spekuluju a doufám, e se pletu.
A není to co odkaz popisuje, spíe situace, e se o někoho otře se svým autem v pohybu? Moná se pletu a přál bych si, aby ten týpek z bílého Pola dostal po drápkách. Ale ani jedno auto se nepohybovalo, řidič toho Pola, evidentně v okamiku vzniku kody neřídil, kodu způsobila zmíněná paní svou manipulací s dveřmi. Dá se to vůbec posuzovat jako dopravní nehoda? Nebo je to způsobení kody jinému svou neopatrností, stejně jako kdyby ti to odrala třeba tím kočárkem? Navíc pachatelem není řidič, ale ta ena. Řidič půjde ztotonit, ale ena bude osoba blízká, zjistit pachatele bude asi problém. To spíe ne plněním z povinného ručení zavání občansko- právním sporem o náhradu kody. Ale jen spekuluju a doufám, e se pletu.
|
|
| |
|
|