| | |
20.03.2013 18:10 -
Re: Kdo kde potkal hajzla
|
2559343
|
|
máca
|
|
|
Tak já kdy jsem jetě za totáče jela ze koly z Budějc stopem domů, do Prahy, vezly jsme se s kámokou s chlapíkem v krásném iguli.V Táboře na světlech na hlavní silnici u přřechodu zastavil ná ofer na červenou. Po přechodu lo ix lidí, najednou jeden chlápík udělal velmi rychlý manévr a v cuku prdu sundal stěrače a byl fuč. ofer řekl jen do prd...e.
Neuvěřitelně rychlá akce ze strany čorkaře.
Jinak v autě se také zamykám a na dálnbici a v odlehlých silnicích se večer modlím, aby mi nestavil polda, páč bych mu asi nezastavila.
Tak já kdy jsem jetě za totáče jela ze koly z Budějc stopem domů, do Prahy, vezly jsme se s kámokou s chlapíkem v krásném iguli.V Táboře na světlech na hlavní silnici u přřechodu zastavil ná ofer na červenou. Po přechodu lo ix lidí, najednou jeden chlápík udělal velmi rychlý manévr a v cuku prdu sundal stěrače a byl fuč. ofer řekl jen do prd...e.
Neuvěřitelně rychlá akce ze strany čorkaře.
Jinak v autě se také zamykám a na dálnbici a v odlehlých silnicích se večer modlím, aby mi nestavil polda, páč bych mu asi nezastavila.
|
|
28.05.2013 19:21 -
|
2583857
|
|
BlueSeven
|
Město: Černovice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive | Počet příspěvků: 613 |
|
|
Tak jsem se toho svého také dočkal. Projíděl jsem vnitřkem zatáčky a z druhé strany červená koktávka, a protoe pán jel moc rychle, tak si tu zatáčku pěkně říznul. Rána jako prase a zrcátko na bočním okně a sklo zrcátka viselo na drátu. Tak jsem si zastavil abych to zkontroloval, případně opravil. To toho s koktávkou ani nenapadlo a u mizel v dáli.
No měl jsem těstí v netěstí, e to bylo jen to zrcátko. Sklo bylo jen vypadlé, tak jsem ho nacvakl, vrátil zrcátko do polohy a zkusil sklápění, natáčení a vyhřívání a ve OK, jen je to pěkně odřené
Tak jsem se toho svého také dočkal. Projíděl jsem vnitřkem zatáčky a z druhé strany červená koktávka, a protoe pán jel moc rychle, tak si tu zatáčku pěkně říznul. Rána jako prase a zrcátko na bočním okně a sklo zrcátka viselo na drátu. Tak jsem si zastavil abych to zkontroloval, případně opravil. To toho s koktávkou ani nenapadlo a u mizel v dáli. :nevim
No měl jsem těstí v netěstí, e to bylo jen to zrcátko. Sklo bylo jen vypadlé, tak jsem ho nacvakl, vrátil zrcátko do polohy a zkusil sklápění, natáčení a vyhřívání a ve OK, jen je to pěkně odřené :-((((
|
|
08.07.2013 14:02 -
|
2597520
|
|
RimmerCZ
|
Město: Hlučín, Auto: Mercedes E 400d | Počet příspěvků: 611 |
|
|
Taky si musim postezovat. U stareho auta by me to nesralo, ale do prdele zase odreny bok. Asi pulmetrovy skrabanec ve vysce kolen. Puvodni prelesteny a prakticky na tom samem miste ani ne za 2 tydny znova. Parkuju doma na zahrade, v praci na placenym, kde ze strany, kde to je nikdo nestoji tak komu to do prdele prospeje uz. Mestaci jsou na tohle snad zvykli mi to obouchane, ale me to pije krev ze bych rval. A to uz parkuju kde muzu, u obchodu snad uplne nakonci, kde nic jineho nestoji bo je to daleko ke vchodu. Clovek aby si postavil kolem auta snad ohradku z zeleznych jeklu.
Taky si musim postezovat. U stareho auta by me to nesralo, ale do prdele zase odreny bok. Asi pulmetrovy skrabanec ve vysce kolen. Puvodni prelesteny a prakticky na tom samem miste ani ne za 2 tydny znova. Parkuju doma na zahrade, v praci na placenym, kde ze strany, kde to je nikdo nestoji tak komu to do prdele prospeje uz. Mestaci jsou na tohle snad zvykli mi to obouchane, ale me to pije krev ze bych rval. A to uz parkuju kde muzu, u obchodu snad uplne nakonci, kde nic jineho nestoji bo je to daleko ke vchodu. Clovek aby si postavil kolem auta snad ohradku z zeleznych jeklu.
|
|
08.07.2013 21:37 -
|
2597677
|
|
DrMarvin
|
|
|
kamarade...taky nejsem mestskej a taky mne to sere..sice mam jinou kategorii wagenu, ale sere mne to taky
ono staci aby prosla zenska s kabelkou mezi autama a nejaky cvockem ti to vzala....nebo malinkej prcek na kole a riditka a je to tady
jj je to na prd.....ja po koupi novyho auta zacinam parkovat na invalidech
za ty obcasny 2kila to stoji::
kamarade...taky nejsem mestskej a taky mne to sere..sice mam jinou kategorii wagenu, ale sere mne to taky:D
ono staci aby prosla zenska s kabelkou mezi autama a nejaky cvockem ti to vzala....nebo malinkej prcek na kole a riditka a je to tady:D
jj je to na prd.....ja po koupi novyho auta zacinam parkovat na invalidech:D
za ty obcasny 2kila to stoji:::D
|
|
08.07.2013 23:04 -
|
2597720
|
|
RimmerCZ
|
Město: Hlučín, Auto: Mercedes E 400d | Počet příspěvků: 611 |
|
|
Doma jsem to identifikoval a skvira mezi dverma je tak, ze ty hrany jsou oskrpane a pak kousek nic pak skrabanec pul metru a pak na konci zase plosna odrenina. Pocitam, ze to od kabelky nebylo, ale spis nejaky wagen nebo neco. No necham to vylestit, ale jestli to tak pujde dal, tak do vanoc jsem zkrz pozink
Doma jsem to identifikoval a skvira mezi dverma je tak, ze ty hrany jsou oskrpane a pak kousek nic pak skrabanec pul metru a pak na konci zase plosna odrenina. Pocitam, ze to od kabelky nebylo, ale spis nejaky wagen nebo neco. No necham to vylestit, ale jestli to tak pujde dal, tak do vanoc jsem zkrz pozink :(
|
|
11.07.2013 17:20 -
|
2598357
|
|
JaNa
|
Město: , Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 114 |
|
|
tak si dneska taky postěuju.... Před pár dny u nás sekli pod panelákem trávu. Nae auto vypadalo, jakoby je někdo obalil trávou (ten, co tou strunovkou sekl, si dal velmi záleet na tom, aby té trávy co nejvíce přistálo právě na autu). Tak jsem zasténala. Autí jsme umyli, a zjistili, e je celá ta strana okrabaná, jakobych projela rotím!!! ACH JO! Proč nás ty lidi neradi . Ale a mi městský obvod odpoví.... Ten člověk se nedoplatí....
tak si dneska taky postěuju.... Před pár dny u nás sekli pod panelákem trávu. Nae auto vypadalo, jakoby je někdo obalil trávou (ten, co tou strunovkou sekl, si dal velmi záleet na tom, aby té trávy co nejvíce přistálo právě na autu). Tak jsem zasténala. Autí jsme umyli, a zjistili, e je celá ta strana okrabaná, jakobych projela rotím!!! ACH JO! Proč nás ty lidi neradi :((((. Ale a mi městský obvod odpoví.... Ten člověk se nedoplatí....:-((((
|
|
27.08.2013 17:49 -
|
2613597
|
|
divisl
|
Město: Brno, Auto: Ford Mondeo mk5, 2.0 TDCI AWD | Počet příspěvků: 111 |
|
|
dnení návrat k autu, kdybych toho zmetka u toho chytnul tak nevím co....
dnení návrat k autu, kdybych toho zmetka u toho chytnul tak nevím co....
Přílohy: 20130827_140552.jpg ( 366772b ) - |
|
26.09.2013 22:34 -
|
2622079
|
|
Hanz 397
|
|
|
Před týdnem jsem dostal k narozeninám kameru do auta a od té doby se bavím,kdy si tak občas prohlíím záznamy,co je na naich silnicích vechno moné. Tohle: .link. jsem třeba natočil dneska cestou z Prahy. Tohle se stává bohuel docela běně a je to jasnej důkaz toho,jk se u nás dodrujou pravidla a jak jsme bezohlední. Jel jsem C3...
Před týdnem jsem dostal k narozeninám kameru do auta a od té doby se bavím,kdy si tak občas prohlíím záznamy,co je na naich silnicích vechno moné. Tohle: http://www.youtube.com/watch?v=z7srFYd-zEU&feature=youtu.be jsem třeba natočil dneska cestou z Prahy. Tohle se stává bohuel docela běně a je to jasnej důkaz toho,jk se u nás dodrujou pravidla a jak jsme bezohlední. Jel jsem C3...
|
|
27.09.2013 21:31 -
|
2622191
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
tak toto Hansi zná, jel jsem cca 80 a za ním jel jetě jeden a normálně se honily .link.
tak toto Hansi zná, jel jsem cca 80 a za ním jel jetě jeden a normálně se honily :-(((( http://www.youtube.com/watch?v=fSrw3chufpI
|
|
27.09.2013 22:02 -
|
2622197
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Co scházelo,na to e je tam 70tka,Honzo,také tam často jezdim a můu potvrdit,e takovéto věci se tam dějí dost často,tuto rychlost tam dodruji,bo tam někdy měří,s touto rychlostí větinou překáim a pak nastávají podobné situace,člověk aby byl neustále ve velkém střetu.
Co scházelo,na to e je tam 70tka,Honzo,také tam často jezdim a můu potvrdit,e takovéto věci se tam dějí dost často,tuto rychlost tam dodruji,bo tam někdy měří,s touto rychlostí větinou překáim a pak nastávají podobné situace,člověk aby byl neustále ve velkém střetu.
|
|
14.01.2014 20:22 -
|
2657381
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
no fasa , nove auto z juna,
najprv kamen do okna, oprava, potom sa z tej opravy cosi vydrolilo, tak som to dnes bol dat zasa zaliat.
Normalne zaparkujem, parkovacie miesta velke jak pre nakladne auta. Vecer ma napadlo ze idem vysypat smeti, zahodim kos a reku pozrem este auto. Kracam k nemu, vidim iba prednu cast, zrazu rana jak prasa a mna napadlo, hadam to neni moje auto. Pridam do kroku, a jasne ze to je moje auto. V druhom aute zenska, hlavne ze mala aj cuvacie senzory. Male stastie bolo ze som to priamo videl a teda neusla. Jej auto tiez nove, 5000km. Je mi z toho blbo a mam depresiu. nove auto mi fakt asi nebolo sudene si uzit. Ja viem taky je zivot ale skre ma to. Zajtra s tym idem do servisu.
no fasa , nove auto z juna,
najprv kamen do okna, oprava, potom sa z tej opravy cosi vydrolilo, tak som to dnes bol dat zasa zaliat.
Normalne zaparkujem, parkovacie miesta velke jak pre nakladne auta. Vecer ma napadlo ze idem vysypat smeti, zahodim kos a reku pozrem este auto. Kracam k nemu, vidim iba prednu cast, zrazu rana jak prasa a mna napadlo, hadam to neni moje auto. Pridam do kroku, a jasne ze to je moje auto. V druhom aute zenska, hlavne ze mala aj cuvacie senzory. Male stastie bolo ze som to priamo videl a teda neusla. Jej auto tiez nove, 5000km. Je mi z toho blbo a mam depresiu. nove auto mi fakt asi nebolo sudene si uzit. Ja viem taky je zivot ale skre ma to. Zajtra s tym idem do servisu.
|
|
14.01.2014 21:03 -
|
2657400
|
|
jumep
|
|
|
trvaj potom na vymene veci (kedtak sa ozvy, uz som tu takto jedno riesil, dal si to spravit a cele zle)
trvaj potom na vymene veci (kedtak sa ozvy, uz som tu takto jedno riesil, dal si to spravit a cele zle)
|
|
14.01.2014 21:39 -
|
2657417
|
|
igok
|
Město: Pezinok, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 517 |
|
|
robo napsal(a): no fasa , nove auto z juna,
je mi ta naozaj luto taketo zalezitosti ma len utvrdzuju v tom, ze nove auto sa neoplati kupit a ak, tak potom jedine nieco ako toto .link. a to by som uz potom vedel pouzit aj inak, to by uz ti hazlici na cestach mali naozaj spocitane
je mi ta naozaj luto :-( taketo zalezitosti ma len utvrdzuju v tom, ze nove auto sa neoplati kupit a ak, tak potom jedine nieco ako toto :palec http://www.youtube.com/watch?v=cDoRmT0iRic a to by som uz potom vedel pouzit aj inak, to by uz ti hazlici na cestach mali naozaj spocitane :-d
|
|
14.01.2014 21:52 -
|
2657436
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
hmm len ta zvlastna telepatia co ma prinutila vyniest smeti , nie je to celkom normalne,
nie nove sa fakt neoplati vedel som to ale tak naivne som dufal ze sa postasti si uzit dolce vita aspon 2-3 roky. no nepodarilo sa. Nehovorim ze je to tragedia ale kurna stve ma to, este som nedavno riesil autokozmetiku.
Aj nove bude raz zanovne a stare. ja neviem ti ludia co stvaraju na tomto sidlisku
hmm len ta zvlastna telepatia co ma prinutila vyniest smeti , nie je to celkom normalne,
nie nove sa fakt neoplati vedel som to ale tak naivne som dufal ze sa postasti si uzit dolce vita aspon 2-3 roky. no nepodarilo sa. Nehovorim ze je to tragedia ale kurna stve ma to, este som nedavno riesil autokozmetiku.
Aj nove bude raz zanovne a stare. ja neviem ti ludia co stvaraju na tomto sidlisku
|
|
14.01.2014 21:54 -
|
2657439
|
|
jumep
|
|
|
tak trajan ... to je hodne piestanske specifikum, mas odvahu tam stat z novym autom ...
ps. nemas vynasat smeti, nic by sa nestalo
tak trajan ... to je hodne piestanske specifikum, mas odvahu tam stat z novym autom ...
ps. nemas vynasat smeti, nic by sa nestalo :)
|
|
20.01.2014 22:08 -
|
2660140
|
|
robo
|
|
|
dnes som viezol auto do servisu s tym naraznikom
rovno pred servisom NMvV, mozno 700m to riadila policia,
.link.
tak si precitajte, esteze ja som takehoto hajzla nepotkal.....
dnes som viezol auto do servisu s tym naraznikom
rovno pred servisom NMvV, mozno 700m to riadila policia,
http://www.piestanskydennik.sk/rubriky/spravy/cierna-kronika/nove-mesto-nad-vahompri-nehode-zomrel-cyklista-16320/
tak si precitajte, esteze ja som takehoto hajzla nepotkal.....
|
|
21.01.2014 06:53 -
|
2660219
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Robo - trochu optismu do ivota! Vdy to vypadá, e to vlákno je zaloeno jen pro tebe.
Robo - trochu optismu do ivota! Vdy to vypadá, e to vlákno je zaloeno jen pro tebe.
|
|
| |
|
|