| | |
07.11.2012 11:52 -
Re: Kdo kde potkal hajzla
|
2519021
|
|
Foxxxx
|
Město: ihle, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 32 |
|
|
Je to sice jen prkotinka proti ostatním příspěvkům, ale hajzlíků bylo víc Nejprve mně někdo v Kladně u nádraí vyrval stírátko (zadní) u Turera, nevím k čemu mu bylo, nebo nevycvakl, ale ulomil. Dalí ok mne čekal v Citroenu Kladno, kde ho objednali do druhého dne, ale cena mne velmi překvapila....451,- Kč s DPH!! Mohl jsem být rád, e hajzlík neulomil stěrač, který tam stojí přes 1000 Kč, bez stírátka
Je to sice jen prkotinka proti ostatním příspěvkům, ale hajzlíků bylo víc:) Nejprve mně někdo v Kladně u nádraí vyrval stírátko (zadní) u Turera, nevím k čemu mu bylo, nebo nevycvakl, ale ulomil. Dalí ok mne čekal v Citroenu Kladno, kde ho objednali do druhého dne, ale cena mne velmi překvapila....451,- Kč s DPH!! Mohl jsem být rád, e hajzlík neulomil stěrač, který tam stojí přes 1000 Kč, bez stírátka:-o
|
|
07.11.2012 13:55 -
|
2519062
|
|
Roozena
|
Město: Pragl, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 375 |
|
|
Já před chvílí čet o hajzlech co za pomoci soudem potrestanýho korupčníka schválili zvýení DPH, povinný solidární daně a finančně vybalancovaný rozpočet. Nepamatuju si, kdy bych více pochyboval o významech slov zodpovědnost, morálka a demokracie... Tohle neni dílo jednoho hajzla, ale hazlů tlupy a týhle zemi lapou řádně na krk. Naopak - Kalouse bych si příkladně potkat přál... ze slunosti bych jej poádal, nech si před rozhovorem sundá brýle a znovu mi vysvětlí lineritu vztahu zvyování daní a jejich výběr od vofcí případně naznačí obhajobu solidární daně pro člověka, který dělá koly a kurzy a atesty a certifikace, hodiny a hodiny přezčasů a měsíce v zahraničí od rodiny a kdy u má člověk konečně po tomhle vem si myslim opravdu, ale opravdu právo sklízet ovoce své práce přijde Kalous a s podporou připodělanýho Nečasáka ho zkrouhnou za to ve?... jak nedávno prones Polraich - pánové by měli změnit doktora, nebo si zvýit dávky, ale nejlépe - měli by tahnout cugrunt do hajzlu. za to jediný bych jim ze srdce poděkoval.
Já před chvílí čet o hajzlech co za pomoci soudem potrestanýho korupčníka schválili zvýení DPH, povinný solidární daně a finančně vybalancovaný rozpočet. Nepamatuju si, kdy bych více pochyboval o významech slov zodpovědnost, morálka a demokracie... Tohle neni dílo jednoho hajzla, ale hazlů tlupy a týhle zemi lapou řádně na krk. Naopak - Kalouse bych si příkladně potkat přál... ze slunosti bych jej poádal, nech si před rozhovorem sundá brýle a znovu mi vysvětlí lineritu vztahu zvyování daní a jejich výběr od vofcí případně naznačí obhajobu solidární daně pro člověka, který dělá koly a kurzy a atesty a certifikace, hodiny a hodiny přezčasů a měsíce v zahraničí od rodiny a kdy u má člověk konečně po tomhle vem si myslim opravdu, ale opravdu právo sklízet ovoce své práce přijde Kalous a s podporou připodělanýho Nečasáka ho zkrouhnou za to ve?... jak nedávno prones Polraich - pánové by měli změnit doktora, nebo si zvýit dávky, ale nejlépe - měli by tahnout cugrunt do hajzlu. za to jediný bych jim ze srdce poděkoval.
|
|
07.11.2012 14:01 -
|
2519064
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Je to čím dál tím draí.
Já ho kupoval minulý měsíc na C5 II a stálo cca 300,-
Měl jsem ho u asi rok uprostřed zlomené a jen nasazené (nestíral jsem) a jednou ráno jsem nael ramínko odklopené a kusy stírátka na zemi - asi ho někdo chtěl sebrat a překvapilo ho e se mu rozpadlo v ruce.
Je to čím dál tím draí.
Já ho kupoval minulý měsíc na C5 II a stálo cca 300,-
Měl jsem ho u asi rok uprostřed zlomené a jen nasazené (nestíral jsem) a jednou ráno jsem nael ramínko odklopené a kusy stírátka na zemi - asi ho někdo chtěl sebrat a překvapilo ho e se mu rozpadlo v ruce.
|
|
19.12.2012 11:10 -
Nový způsob získávání ND na C5
|
2531538
|
|
vseved
|
Město: Mratín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 636 |
|
|
Včera ráno přila ena k vozu a zjistila e poslouil jako levný zdroj ND. Chybělo levé a pravé zrcátko, prut antény, zadní stěrač, kryt předního taného roubu a 8 kolových roubů. A to měla postavené auto na parkoviti, protoe nai ulici uklízeli. Take celý den jsem měl o zábavu postaráno.
Včera ráno přila ena k vozu a zjistila e poslouil jako levný zdroj ND. Chybělo levé a pravé zrcátko, prut antény, zadní stěrač, kryt předního taného roubu a 8 kolových roubů. A to měla postavené auto na parkoviti, protoe nai ulici uklízeli. Take celý den jsem měl o zábavu postaráno.
|
|
19.12.2012 11:14 -
Re: Nový způsob získávání ND na C5
|
2531541
|
|
sgt
|
Město: Skalité, Auto: Citroen Grand C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 160 EAT8 SHINE | Počet příspěvků: 718 |
|
|
Ja stále tvrdím, zlodejom usekáva pracky po lake, potom by sa zlodejina stala neznámym pojmom
Ja stále tvrdím, zlodejom usekáva pracky po lake, potom by sa zlodejina stala neznámym pojmom :-(
|
|
19.12.2012 15:11 -
|
2531599
|
|
Gabo
|
Město: Nitra, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 81 |
|
|
sgt - ano, s tym suhlasim, avsak potom by takito debili dostavali od statu invalidne za nase peniaze... A tych invalidov by bolo "trosicku" viac...
sgt - ano, s tym suhlasim, avsak potom by takito debili dostavali od statu invalidne za nase peniaze... A tych invalidov by bolo "trosicku" viac...
|
|
19.12.2012 15:29 -
|
2531608
|
|
jruze
|
|
|
Nejhorí na tom je to e některé z věcí jsou jen na C5 a z toho plyne kdo to asi mohl být - to je na tom to nejsmutnějí. Kdo v okolí má C5?
Nejhorí na tom je to e některé z věcí jsou jen na C5 a z toho plyne kdo to asi mohl být - to je na tom to nejsmutnějí. Kdo v okolí má C5?
|
|
19.12.2012 16:59 -
|
2531664
|
|
klematis
|
|
|
Jo taky se potěstilo asi před půl rokem. Potkával jsem jednu C5 kombi kolem Slaného a neměla pravý kryt ostřikovače světel. Jednoho dne ráno jsem zael u nás ve vsi pro snídani do obchodu a po návratu ( asi 5 minut) jsem měl pod světlem na pravé straně černou díru. Pravda je, e od té doby jsem onu C5 potkával kompletní a mě stály obě krytky po slevě 700Kč. Nikoho jsem za ruku nechyt, tak smůla.
Jo taky se potěstilo asi před půl rokem. Potkával jsem jednu C5 kombi kolem Slaného a neměla pravý kryt ostřikovače světel. Jednoho dne ráno jsem zael u nás ve vsi pro snídani do obchodu a po návratu ( asi 5 minut) jsem měl pod světlem na pravé straně černou díru. Pravda je, e od té doby jsem onu C5 potkával kompletní a mě stály obě krytky po slevě 700Kč. Nikoho jsem za ruku nechyt, tak smůla.
|
|
20.12.2012 20:54 -
|
2532096
|
|
troll
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 269 |
|
|
minulý týden jdu z práce k autu a moje C5 na mě mává levým sklem zrcátka pověeným na drátech vytápění, zrcátko ohllé v kloubu dopředu nadoraz.... hádám e nebýt toho e je ji kloub zaměněn za ocelový tak nepřeril... natěstí sklo neprasklo jen vypadlo.. hádám e někomu byla ulice úzká i přesto e tam bylo místo na naklaďák. asi nemusim psát e cedulka ani vizitka za stěračem nebyla....je mi smutno
minulý týden jdu z práce k autu a moje C5 na mě mává levým sklem zrcátka pověeným na drátech vytápění, zrcátko ohllé v kloubu dopředu nadoraz.... hádám e nebýt toho e je ji kloub zaměněn za ocelový tak nepřeril... natěstí sklo neprasklo jen vypadlo.. hádám e někomu byla ulice úzká i přesto e tam bylo místo na naklaďák. asi nemusim psát e cedulka ani vizitka za stěračem nebyla....je mi smutno :-((((
|
|
20.12.2012 21:38 -
|
2532125
|
|
jumep
|
|
|
to je normalne, to som zazil aj ja ... vacsinou je to cyklista ....
to je normalne, to som zazil aj ja ... vacsinou je to cyklista ....
|
|
20.12.2012 22:45 -
|
2532170
|
|
Elby
|
Město: Přerov, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Tak jsem dnes v noci také někomu udělal radost. (beru to jako nedobrovolný dárek k vánocům)
Ráno jsem zjistil, e si někdo odnesl originální kryty kol z mojí C5 II, jak jinak celou sadu.
Tak jsem dnes v noci také někomu udělal radost. (beru to jako nedobrovolný dárek k vánocům)
Ráno jsem zjistil, e si někdo odnesl originální kryty kol z mojí C5 II, jak jinak celou sadu.
|
|
08.01.2013 21:01 -
|
2537616
|
|
citrus
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 612 |
|
|
vcera som bol hajzel ja v celom meste boli suche cesty akurat len jeden maly kusok zladovatelej cesty a akurat v mieste kde som potreboval brzdit lebo asi tri auta predomnou stali na stopke. No a ked som zacal brzdit, auto islo dalej, ABS zaberalo ale auto len spomalovalo. A potom bum a pobozkal som rit tomu nestastnikovy predomnou Vybehol som von a pozeram chlapik sa usmieva a hovori: no co ste nedobrzdili? A zacal skumat ci nemam na aute nieco polamane a potom sa zacal zaujimat aj o svoje Punto (celkom zachovale). Na jeho aute nic a na mojom polamana podlozka. Len skonstatoval ze to bol len tukes, podal mi ruku, pozdravil a isiel dalej. Este ze som si od zrazi nenasiel cas nahodit klubove
vcera som bol hajzel ja:-)) v celom meste boli suche cesty akurat len jeden maly kusok zladovatelej cesty a akurat v mieste kde som potreboval brzdit lebo asi tri auta predomnou stali na stopke. No a ked som zacal brzdit, auto islo dalej, ABS zaberalo ale auto len spomalovalo. A potom bum a pobozkal som rit tomu nestastnikovy predomnou:-)) Vybehol som von a pozeram chlapik sa usmieva a hovori: no co ste nedobrzdili? A zacal skumat ci nemam na aute nieco polamane a potom sa zacal zaujimat aj o svoje Punto (celkom zachovale):-). Na jeho aute nic a na mojom polamana podlozka. Len skonstatoval ze to bol len tukes, podal mi ruku, pozdravil a isiel dalej. Este ze som si od zrazi nenasiel cas nahodit klubove:-d
|
|
15.01.2013 22:23 -
|
2539292
|
|
Hanz 397
|
|
|
Dnes potkal hajzla můj otec.A hned ve dvojité dávce. Je v důchodu,přes den je doma sám,bydlíme v jednom domě a dnes mu u dveří zazvonila dvojice a e prý jsou z ČEZ a e jako máme dluh na fakturách cca 5000kč a e si pro něj jdou. Natěstí tatík,i přes svých skoro 75 let se těí dobrému duevnímu a zároveň i tak nějak obstojnému fyzickému zdraví,je vypakoval s tím,e není majitelem domu a e mají přijít,a budu doma já. Hned mi volal a já,přesto,e jsem si nebyl vědom ádného dluhu,jsem si toto radi ověřil na zákaznické lince ČEZu. Samozřejmě ve v nejlepím pořádku,tak jsem otce uklidnil a řekl mu,a zavolá pomocníky s ochránci...
Asi nikdy nepochopím,co vede tato stvoření-nemůou to být lidi-k tomu,e si vyhlédnou starého člověka a snaí se vydělat na jeho slunosti a neznalosti.Ač nejsem příznivcem násilí,tak v tomto případě bych k němu sáhl asi bez větích problémů a v jeho co moná nejbrutálnějí formě...
Blil bych ze společnosti,ve které se najdou takoví jedinci,protoe je to podle mě hlavně vinou společnosti.
Dnes potkal hajzla můj otec.A hned ve dvojité dávce. Je v důchodu,přes den je doma sám,bydlíme v jednom domě a dnes mu u dveří zazvonila dvojice a e prý jsou z ČEZ a e jako máme dluh na fakturách cca 5000kč a e si pro něj jdou. Natěstí tatík,i přes svých skoro 75 let se těí dobrému duevnímu a zároveň i tak nějak obstojnému fyzickému zdraví,je vypakoval s tím,e není majitelem domu a e mají přijít,a budu doma já. Hned mi volal a já,přesto,e jsem si nebyl vědom ádného dluhu,jsem si toto radi ověřil na zákaznické lince ČEZu. Samozřejmě ve v nejlepím pořádku,tak jsem otce uklidnil a řekl mu,a zavolá pomocníky s ochránci...
Asi nikdy nepochopím,co vede tato stvoření-nemůou to být lidi-k tomu,e si vyhlédnou starého člověka a snaí se vydělat na jeho slunosti a neznalosti.Ač nejsem příznivcem násilí,tak v tomto případě bych k němu sáhl asi bez větích problémů a v jeho co moná nejbrutálnějí formě...
Blil bych ze společnosti,ve které se najdou takoví jedinci,protoe je to podle mě hlavně vinou společnosti.
|
|
15.01.2013 22:30 -
|
2539293
|
|
jumep
|
|
|
na takychto treba mat uzamykatelnu miestonost kde ich zavedies, zamknes a potom zavolas ochrancov
na takychto treba mat uzamykatelnu miestonost kde ich zavedies, zamknes a potom zavolas ochrancov
|
|
15.01.2013 23:02 -
|
2539300
|
|
bobe
|
Město: Praha - Zásmuky, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 161 |
|
|
Jo Jumep má recht přesně takhle bych to udělal i já jen bych moná do té místnosti pustil své psy kluci ikovný by si určitě pohráli
Jo Jumep má recht :-) přesně takhle bych to udělal i já jen bych moná do té místnosti pustil své psy :-) kluci ikovný by si určitě pohráli :-)
|
|
16.01.2013 07:25 -
|
2539336
|
|
Zbyňa
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 459 |
|
|
U nás by se do té basy ani nedostali...
U nás by se do té basy ani nedostali...
|
|
16.01.2013 08:20 -
|
2539340
|
|
C5stepan
|
|
|
A jetě bys cáloval: omezováni osobní svobody, ublíení na zdraví ..... V base by Tě potom navtěvovali oni a za přihlíení slepého bachaře ....... Tak blbě máme nastavené zákony. Jsou státy, v nich můe zastřelit na svém pozemku kadého nezvaného hosta. A tak největího hajzla potká paradoxně kolem obou komor PS - starají se - napříč politickým spektrem - jen o výi svých platů a úplatků místo ochrany normálních lidí.
A jetě bys cáloval: omezováni osobní svobody, ublíení na zdraví ....:-(. V base by Tě potom navtěvovali oni a za přihlíení slepého bachaře ......:-((((. Tak blbě máme nastavené zákony. Jsou státy, v nich můe zastřelit na svém pozemku kadého nezvaného hosta. A tak největího hajzla potká paradoxně kolem obou komor PS - starají se - napříč politickým spektrem :palec - jen o výi svých platů a úplatků místo ochrany normálních lidí:-)).
|
|
| |
|
|