| | |
07.05.2009 15:37 -
Re: Kdo kde potkal hajzla
|
660683
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
Tak se musim podelit i ja
Minulou stredu vecer jsem na auto namontoval opraveny a po novem laku predni naraznik a co myslite? Uz se mi na nem od te doby nekdo potreti podepsal
A to jsem byl uz od ctvrtka o vikendu pryc, takze to byli vsehovsudy 4 dny
Proste parkovani v Praze je fakt o nervy a nemuzete mit auto co vypada k svetu
Bud vam v pricnem stani omlati dvere, nebo v podelnem vorvou pradni a zadni naraznik.
Jedine garaz.
acho jo
Tak se musim podelit i ja :-(
Minulou stredu vecer jsem na auto namontoval opraveny a po novem laku predni naraznik a co myslite? Uz se mi na nem od te doby nekdo potreti podepsal :-((((
A to jsem byl uz od ctvrtka o vikendu pryc, takze to byli vsehovsudy 4 dny :(
Proste parkovani v Praze je fakt o nervy a nemuzete mit auto co vypada k svetu :(
Bud vam v pricnem stani omlati dvere, nebo v podelnem vorvou pradni a zadni naraznik.
Jedine garaz.
acho jo :-((((
|
|
07.05.2009 19:21 -
|
660685
|
|
máca
|
|
|
Já u to ani neřeím.Mně včera parkovala corsa přímo na nárazníku v zadu.Nemohla jsem ani do kufru.Bylo to před prací,tak jsem hlídala,jestli uvidím ofera-ku.Myslím tedy , e to byla pipka,protoe tam měla dětskou sedačku ,no nevím.Měla těstí,e jsem musela odjet dřív ne ona,ale napsala jsem jí lístek na zrcátko.Aspoň trochu jsem si ulevila.Natěstí mi s tím opel nic neudělal.Stejně na sraz pojedu omlácená,nemá smysl to opravovat,aby mi to zase někdo pokrábal...
:-(Já u to ani neřeím.Mně včera parkovala corsa přímo na nárazníku v zadu.Nemohla jsem ani do kufru.Bylo to před prací,tak jsem hlídala,jestli uvidím ofera-ku.Myslím tedy , e to byla pipka,protoe tam měla dětskou sedačku ,no nevím.Měla těstí,e jsem musela odjet dřív ne ona,ale napsala jsem jí lístek na zrcátko.Aspoň trochu jsem si ulevila.Natěstí mi s tím opel nic neudělal.Stejně na sraz pojedu omlácená,nemá smysl to opravovat,aby mi to zase někdo pokrábal...:-(
|
|
08.05.2009 11:43 -
|
660688
|
|
lemone
|
Město: Písečná, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 38 |
|
|
Taky u to neřeím. To bych se musel zbláznit. Naposledy krásná modrá barva na dveřích. A pak jsem si jetě frajer při mytí wapem sundal z kapoty vrchní bezbarvej lak. Take tam mám krásný matný kolo o průměru asi 15 cm
Taky u to neřeím. To bych se musel zbláznit. Naposledy krásná modrá barva na dveřích. A pak jsem si jetě frajer při mytí wapem sundal z kapoty vrchní bezbarvej lak. Take tam mám krásný matný kolo o průměru asi 15 cm:-((((
|
|
12.05.2009 19:53 -
|
660798
|
|
maxík
|
Město: Smrovka, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 51 |
|
|
Nepotkal, on si mě spí nael. Pracovní místo, semafory, vylo to jetě před červenou, ale na konci uniforma a plácačka. Prej jsem jel na červenou, vyvrátit si to nenechal, zmizel do auta a poté mi řekl, e na záznamu je vidět, e tam byla u 3 sekundy červená. Výsledek 2,5 litru a 5 bodů. Přeji mu do dalího ivota ve nejhorí, takhle se vydělávají prachy, a ne vstávat ve tři ráno, soboty, neděle, svátky, e já se tak dobře učil.
Nepotkal, on si mě spí nael. Pracovní místo, semafory, vylo to jetě před červenou, ale na konci uniforma a plácačka. Prej jsem jel na červenou, vyvrátit si to nenechal, zmizel do auta a poté mi řekl, e na záznamu je vidět, e tam byla u 3 sekundy červená. Výsledek 2,5 litru a 5 bodů. Přeji mu do dalího ivota ve nejhorí, takhle se vydělávají prachy, a ne vstávat ve tři ráno, soboty, neděle, svátky, e já se tak dobře učil.
|
|
12.05.2009 20:34 -
|
660799
|
|
tomikm
|
Město: Tabor, Auto: Toyota Auris TS hybrid | Počet příspěvků: 443 |
|
|
Jóóó maxíku, tipuju, e ti pomohl a ochránil určitě nějakej zakomplexovanej mlaďas... Jestli jsi si jistý, es jel na oranovou, tak jsi si měl nechat záznam přehrát, má na to nárok. Pokud by ti záznam odmítl ukázat, tak nesouhlasit s přestupkem a jít do správního řízení. Tam by ti důkaz v kadém případě museli předloit. Stát se tohle mě a odejit ze správního řízení bez pokuty, aloval bych ho za zneuití pravomoci, aby u si ti ksindli uvědomili, od čeho tu jsou a nééé jen oblékat uniformu z vychcanosti, lenosti a pro jistý příjem a výhody (příplatky na vemoné rekreace, dovolené, lyovačky v Alpách apod.). A věř, e vím moc dobře, o čem tady píu.
Jóóó maxíku, tipuju, e ti pomohl a ochránil určitě nějakej zakomplexovanej mlaďas... Jestli jsi si jistý, es jel na oranovou, tak jsi si měl nechat záznam přehrát, má na to nárok. Pokud by ti záznam odmítl ukázat, tak nesouhlasit s přestupkem a jít do správního řízení. Tam by ti důkaz v kadém případě museli předloit. Stát se tohle mě a odejit ze správního řízení bez pokuty, aloval bych ho za zneuití pravomoci, aby u si ti ksindli uvědomili, od čeho tu jsou a nééé jen oblékat uniformu z vychcanosti, lenosti a pro jistý příjem a výhody (příplatky na vemoné rekreace, dovolené, lyovačky v Alpách apod.). A věř, e vím moc dobře, o čem tady píu.
|
|
13.05.2009 00:03 -
|
660808
|
|
tief
|
|
|
Len tak pre zaujimavost ako presne sa berie ta cervena ? Cumak auta alebo zadok auta musi minut semafor alebo ako to presne funguje ?
Len tak pre zaujimavost ako presne sa berie ta cervena ? Cumak auta alebo zadok auta musi minut semafor alebo ako to presne funguje ?
|
|
13.05.2009 00:50 -
|
660810
|
|
jumep
|
|
|
staci si precitat vyhlasku, tam je to definovane a tiez je tam definovana vec pri ktorej sa mozes hadat - nieco o nebezpecnom brzdeni, taketo veci su moc individualne a isto sa da hadat az do stadia ze mozes nasimulovat situaciu znova, svoju rychlost a zopnutie oranzovej a cervenej a ci si mal dostatok casu bezpecne zastavit, bezpecne zastavit neznamena zastavit tak ze veci z kufra sa presunu na predne sedadla
staci si precitat vyhlasku, tam je to definovane a tiez je tam definovana vec pri ktorej sa mozes hadat - nieco o nebezpecnom brzdeni, taketo veci su moc individualne a isto sa da hadat az do stadia ze mozes nasimulovat situaciu znova, svoju rychlost a zopnutie oranzovej a cervenej a ci si mal dostatok casu bezpecne zastavit, bezpecne zastavit neznamena zastavit tak ze veci z kufra sa presunu na predne sedadla
|
|
13.05.2009 08:00 -
|
660811
|
|
Růa
|
Město: Horaďovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 281 |
|
|
Tak jsem se včera k večeru vracel domů (zrovna jsem si pln radosti vezl právě koupené ALU) a v jedné vsi v nepřehledné zatáčce se proti mně v protisměru vyřítil 1. ču*** s náklaďákem, který si takhle najíděl, jako debil. Tak jsem dupnul na brzdu a zastavil těsně vedle zdi sousedního baráku. Jene 2. ču*** se starým fiatem uno, který jel za mnou to neubrzil a napral to vedle mne do zdi a přitom do mého pravého boku. A jetě ke vemu ten 1. ču*** ani nepřibrzil a upaloval pryč a 2. ču*** tam hned kopnul zpátečku, otočil se a chtěl ujet. Tak jsem se také otočil a začal ho pronásledovat. Měl ale náskok, protoe jsem nejdříve raději skontroloval své auto, jestli mám alespoň kola v pořádku. Potom jsem u jenom zahlíd, jak mizí nějakou polňačkou pryč. Kousek jsem jel za ním, ale potom jsem to vzdal, za nějakou větí kodu by mi to nestálo.
Doma potom po nervovém sklidnění jsem el počítat kody a natěstí má C5 na dveřích poměrně fortelný plech, který celkem vydrel, ikdy jsou v něm znatelné promáčkliny, zadní blatní je na tom hůř, ten se bude muset vyklepat. Ostatní části nejsou natěstí výrazně pokozeny, tak se o opravu pokusím sám, jeliko viníka jsem nechytil a SPZ jsem si v tom zmatku také nezapamatoval.
Policajtům jsem to ani nehlásil, protoe s jejich postupama, bych se stejně ničeho nedočkal, jenom ztráty času.
A s odstupem konstatuji, e, zapla panbůh, to nedopadlo hůře, ikdy mě ta zbytečná koda sere.
Tak jsem se včera k večeru vracel domů (zrovna jsem si pln radosti vezl právě koupené ALU) a v jedné vsi v nepřehledné zatáčce se proti mně v protisměru vyřítil 1. ču*** s náklaďákem, který si takhle najíděl, jako debil. Tak jsem dupnul na brzdu a zastavil těsně vedle zdi sousedního baráku. Jene 2. ču*** se starým fiatem uno, který jel za mnou to neubrzil a napral to vedle mne do zdi a přitom do mého pravého boku. A jetě ke vemu ten 1. ču*** ani nepřibrzil a upaloval pryč a 2. ču*** tam hned kopnul zpátečku, otočil se a chtěl ujet. Tak jsem se také otočil a začal ho pronásledovat. Měl ale náskok, protoe jsem nejdříve raději skontroloval své auto, jestli mám alespoň kola v pořádku. Potom jsem u jenom zahlíd, jak mizí nějakou polňačkou pryč. Kousek jsem jel za ním, ale potom jsem to vzdal, za nějakou větí kodu by mi to nestálo.
Doma potom po nervovém sklidnění jsem el počítat kody a natěstí má C5 na dveřích poměrně fortelný plech, který celkem vydrel, ikdy jsou v něm znatelné promáčkliny, zadní blatní je na tom hůř, ten se bude muset vyklepat. Ostatní části nejsou natěstí výrazně pokozeny, tak se o opravu pokusím sám, jeliko viníka jsem nechytil a SPZ jsem si v tom zmatku také nezapamatoval. :-(
Policajtům jsem to ani nehlásil, protoe s jejich postupama, bych se stejně ničeho nedočkal, jenom ztráty času.
A s odstupem konstatuji, e, zapla panbůh, to nedopadlo hůře, ikdy mě ta zbytečná koda sere.
|
|
13.05.2009 10:26 -
|
660812
|
|
tief
|
|
|
Urcite by som to dal na policiu, nikdy nevies kde se kouka kamera ...
Urcite by som to dal na policiu, nikdy nevies kde se kouka kamera ...
|
|
13.05.2009 10:35 -
|
660813
|
|
máca
|
|
|
Nevím,jak dostat ten obrázek sem,ale v galerii-ostatní- je k nakouknutí,jak za mnou parkují na bělohorské.
Nevím,jak dostat ten obrázek sem,ale v galerii-ostatní- je k nakouknutí,jak za mnou parkují na bělohorské.:-((((
|
|
13.05.2009 17:05 -
|
660816
|
|
tief
|
|
|
maca: no na krenicke, na safrance .. no a vlastne v celej prahe se parkuje uplne stejne ...
jumep: ale to je potom na pokutu ...
maca: no na krenicke, na safrance .. no a vlastne v celej prahe se parkuje uplne stejne ...
jumep: ale to je potom na pokutu ...
|
|
13.05.2009 19:46 -
|
660820
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
Růa napsal(a): Tak jsem se včera k večeru vracel domů (zrovna jsem si pln radosti vezl právě koupené ALU) a v jedné vsi v nepřehledné zatáčce se proti mně v protisměru vyřítil 1. ču*** s náklaďákem, který si takhle najíděl, jako debil. Tak jsem dupnul na brzdu a zastavil těsně vedle zdi sousedního baráku. Jene 2. ču*** se starým fiatem uno, který jel za mnou to neubrzil a napral to vedle mne do zdi a přitom do mého pravého boku. A jetě ke vemu ten 1. ču*** ani nepřibrzil a upaloval pryč a 2. ču*** tam hned kopnul zpátečku, otočil se a chtěl ujet. Tak jsem se také otočil a začal ho pronásledovat. Měl ale náskok, protoe jsem nejdříve raději skontroloval své auto, jestli mám alespoň kola v pořádku. Potom jsem u jenom zahlíd, jak mizí nějakou polňačkou pryč. Kousek jsem jel za ním, ale potom jsem to vzdal, za nějakou větí kodu by mi to nestálo.
Doma potom po nervovém sklidnění jsem el počítat kody a natěstí má C5 na dveřích poměrně fortelný plech, který celkem vydrel, ikdy jsou v něm znatelné promáčkliny, zadní blatní je na tom hůř, ten se bude muset vyklepat. Ostatní části nejsou natěstí výrazně pokozeny, tak se o opravu pokusím sám, jeliko viníka jsem nechytil a SPZ jsem si v tom zmatku také nezapamatoval.
citim s Tebou a preji hodne stesti pri opravach, at to moc nestoji
citim s Tebou :( a preji hodne stesti pri opravach, at to moc nestoji ;-)
|
|
13.05.2009 19:48 -
|
660821
|
|
maxík
|
Město: Smrovka, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 51 |
|
|
Já vím, to jsem mohl, podívat se na záznam, diskutovat, já prostě červenou neviděl a hlavně neměl jsem na to náladu. Nehledě na to, e mě kontroloval asi 3 metry za křiovatkou. Po odevzdání mého sponzorského daru, se klidně otočil na nepřehledné křiovatce v zatáčce a jel do pryč. Jetě bych pochopil červenou na křiovatce, 3 sekundy, dejme tomu, ale mě lo hlavně oto, aby jste vy vichni, kdo stojíte v koloně na semaforech, nenadávali na silničáře, vdyď oni pracují se pičkovou japonskou přesností a ve je načasováno na sekundy.
Já vím, to jsem mohl, podívat se na záznam, diskutovat, já prostě červenou neviděl a hlavně neměl jsem na to náladu. Nehledě na to, e mě kontroloval asi 3 metry za křiovatkou. Po odevzdání mého sponzorského daru, se klidně otočil na nepřehledné křiovatce v zatáčce a jel do pryč. Jetě bych pochopil červenou na křiovatce, 3 sekundy, dejme tomu, ale mě lo hlavně oto, aby jste vy vichni, kdo stojíte v koloně na semaforech, nenadávali na silničáře, vdyď oni pracují se pičkovou japonskou přesností a ve je načasováno na sekundy.
|
|
22.05.2009 08:02 -
|
660953
|
|
Buchta
|
Město: Praha 3, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 445 |
|
|
máca napsal(a): Nevím,jak dostat ten obrázek sem,ale v galerii-ostatní- je k nakouknutí,jak za mnou parkují na bělohorské.
.link. a jak daleko pak letěla ta Corsa dy si dala zpátečku? Etě si měla udělat foto zadku tý Corsy, tam je určo 1,5 m místa, co? Někerý lidi sou fakt divný.
http://www.c5club.cz/showpic.php?cc=83587868&cmain=&oid=164376293 a jak daleko pak letěla ta Corsa dy si dala zpátečku? :-)))) Etě si měla udělat foto zadku tý Corsy, tam je určo 1,5 m místa, co? Někerý lidi sou fakt divný.:-(
|
|
22.05.2009 17:06 -
|
660963
|
|
máca
|
|
|
Buchta napsal(a): .link. a jak daleko pak letěla ta Corsa dy si dala zpátečku? Etě si měla udělat foto zadku tý Corsy, tam je určo 1,5 m místa, co? Někerý lidi sou fakt divný.
No já jsem byla ohleduplná/nebo spí blbá/,ale dost těko jsem se vymotávala z řady, protoe před sebou jsem měla asi 20cm místa.Ona ta corsa stála prdelí na úrovni křiovatky do dalí ulice.Take místa tam měla fakt dost.
http://www.c5club.cz/showpic.php?cc=83587868&cmain=&oid=164376293 a jak daleko pak letěla ta Corsa dy si dala zpátečku? :-)))) Etě si měla udělat foto zadku tý Corsy, tam je určo 1,5 m místa, co? Někerý lidi sou fakt divný.:-(
No já jsem byla ohleduplná/nebo spí blbá/,ale dost těko jsem se vymotávala z řady, protoe před sebou jsem měla asi 20cm místa.Ona ta corsa stála prdelí na úrovni křiovatky do dalí ulice.Take místa tam měla fakt dost.:-o
|
|
27.05.2009 09:49 -
|
661063
|
|
tief
|
|
|
Vcera na Chodove 4 hovada zavodili v neoznacenych 4kolkach uprostred dopravy.
Vcera na Chodove 4 hovada zavodili v neoznacenych 4kolkach uprostred dopravy.
|
|
01.06.2009 17:42 -
|
661169
|
|
jurgen
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 1.8i 16v X Break | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Jo parkovat v Praze a jetě někde na sídliti je mazec! A jetě kdy máme sosedy debily a vylepujou nám nae autíka dle svého. Natěstí parkuju doma na zahradě a v práci v garáích. Ale při své praci se stěmito blbci setkávám dost často a bohuel zákon je na ně krátký. Na ně platí ,,řezat,řezat,řezat"!
Jo parkovat v Praze a jetě někde na sídliti je mazec! A jetě kdy máme sosedy debily a vylepujou nám nae autíka dle svého. Natěstí parkuju doma na zahradě a v práci v garáích. Ale při své praci se stěmito blbci setkávám dost často a bohuel zákon je na ně krátký. Na ně platí ,,řezat,řezat,řezat"!
|
|
27.09.2009 10:41 -
|
1106502
|
|
hanz72
|
Město: Koařiska, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 13 |
|
|
Zdravim tak jsem jel do Brna a v časti brno komin jsem trochu pobloudil a sjel jsem mimo vozovku častečně na chodnik abych se podival do mapy proti mně jel na kole děděk tak kolem edesati vadilo mu e tam stojim tak jak projiděl celou silou pěsti udeřil do zadniho skla vydrelo.Řekl jsem si Bezohledny pubertalni dědek.
Zdravim tak jsem jel do Brna a v časti brno komin jsem trochu pobloudil a sjel jsem mimo vozovku častečně na chodnik abych se podival do mapy proti mně jel na kole děděk tak kolem edesati vadilo mu e tam stojim tak jak projiděl celou silou pěsti udeřil do zadniho skla vydrelo.Řekl jsem si Bezohledny pubertalni dědek.
|
|
| |
|
|