| | |
23.08.2012 08:17 -
Re: Kdo kde potkal hajzla
|
2500883
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
miraltm - můe být konkrétnějí?
miraltm - můe být konkrétnějí?
|
|
23.08.2012 11:02 -
|
2500898
|
|
miraltm
|
Město: Opočno u Loun, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V Exclusive | Počet příspěvků: 61 |
|
|
dejvice, ořechovka pravidelně jízda jednosměrkama v protisměru, fajn pochopím v noci kdy nic nejezdí. ale vidí mne e jedu, stejně to tam v protisměru narve a kdybych neskákal na chodník, chybí mi půlka auta. překáka v jeho pruhu? má majáky, take neřeí a vjede mi před auto e musím zastavit. a ten vzadu na stupačce jetě zvedá prst.
dejvice, ořechovka pravidelně jízda jednosměrkama v protisměru, fajn pochopím v noci kdy nic nejezdí. ale vidí mne e jedu, stejně to tam v protisměru narve a kdybych neskákal na chodník, chybí mi půlka auta. překáka v jeho pruhu? má majáky, take neřeí a vjede mi před auto e musím zastavit. a ten vzadu na stupačce jetě zvedá prst.
|
|
23.08.2012 20:17 -
|
2500969
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Táta jezdil roky u PS v těch nejdebilnějích místech - Praha 1.. Kdy mi vyprávěl, co vechno jsou lidi v osobácích schopný naschvál udělat, protoe si myslej, e poruuje nějaký předpisy, tak sem z toho vdycky akorát nas..... jakej národ tupců jsme.. Nevím o jakou jednosměrku lo, ale při zapnutých majácích mohou(někde i musí) v protisměru v jednosměrce jet.. Ale nebudu tu o tom u psát, a nejsme OT, navíc kdo nezná pohled z druhý strany, tak má větinou jen svojí pravdu..
Táta jezdil roky u PS v těch nejdebilnějích místech - Praha 1.. Kdy mi vyprávěl, co vechno jsou lidi v osobácích schopný naschvál udělat, protoe si myslej, e poruuje nějaký předpisy, tak sem z toho vdycky akorát nas..... jakej národ tupců jsme.. Nevím o jakou jednosměrku lo, ale při zapnutých majácích mohou(někde i musí) v protisměru v jednosměrce jet.. Ale nebudu tu o tom u psát, a nejsme OT, navíc kdo nezná pohled z druhý strany, tak má větinou jen svojí pravdu.. ;-)
|
|
23.08.2012 23:37 -
|
2501004
|
|
máca
|
|
|
tak dnes jsem parkovala po delsi dobe v Brevnove.Mam za to,ze tam jezdi dost imbecilu s kovovou kouli nejen na aute.Debil mel dost mista mezi auty a stejne mi promackl znacku.Zkratka Prazaci,vidi jinou v mem pripade stredoc.znacku,tak se proste oprou.Jinak si to nedovedu vysvetlit.
:-))tak dnes jsem parkovala po delsi dobe v Brevnove.Mam za to,ze tam jezdi dost imbecilu s kovovou kouli nejen na aute.Debil mel dost mista mezi auty a stejne mi promackl znacku.Zkratka Prazaci,vidi jinou v mem pripade stredoc.znacku,tak se proste oprou.Jinak si to nedovedu vysvetlit.
|
|
23.08.2012 23:42 -
|
2501005
|
|
jumep
|
|
|
to chce dat pred znacku polykarbonatove sklo
to chce dat pred znacku polykarbonatove sklo :)
|
|
24.08.2012 10:10 -
|
2501024
|
|
máca
|
|
|
:palec
|
|
24.08.2012 17:33 -
|
2501057
|
|
troll
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 269 |
|
|
spíe to chce dát za značku (pod nárazník) pořádnou travezu.... jinak to nemusel být úmysl nedavno jsem viděl nějakýho dědu s babkou ve fáčku jak si u lidlu na parkoviti splet 1 a R a místo aby vyjel z řady tak nacouval do auta za sebou (tátova XA). Ne sem stih vyběhnout ze svého, svůj omyl fofrem napravil a mazal pryč an by se zajímal jakou kodu napáchal (prasklej rámeček SPZ).
spíe to chce dát za značku (pod nárazník) pořádnou travezu.... jinak to nemusel být úmysl nedavno jsem viděl nějakýho dědu s babkou ve fáčku jak si u lidlu na parkoviti splet 1 a R a místo aby vyjel z řady tak nacouval do auta za sebou (tátova XA). Ne sem stih vyběhnout ze svého, svůj omyl fofrem napravil a mazal pryč an by se zajímal jakou kodu napáchal (prasklej rámeček SPZ).
|
|
02.09.2012 10:41 -
|
2502647
|
|
JaMat
|
Město: Praha 4, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 115 |
|
|
U nás v ulici před pár dny v noci řádil jeden ze sousedů. Starí pán, napřed naboural nekolik aut a pak se nemoh strefit do garáe. Nadejchal jeden a čtvrt promile...
Mám ohnutej blatník, rozpasovanej nárazník (uvidíme, co bude pod nim, a se sundá), upadla mi krytka ostřikovače a budu muset vyměnit xenon (mlí se). Taky si musim koupit rámeček pod SPZ a SPZ budu moná muset kvůli pokození vyměnit.
Někteří sousedé dopadli i hůř, celková koda je podle policajta přes 50 tisíc určitě. Udělat si takovejhle průvih místo klidnýho důchodu, e mu to za to stálo...
U nás v ulici před pár dny v noci řádil jeden ze sousedů. Starí pán, napřed naboural nekolik aut a pak se nemoh strefit do garáe. Nadejchal jeden a čtvrt promile...
Mám ohnutej blatník, rozpasovanej nárazník (uvidíme, co bude pod nim, a se sundá), upadla mi krytka ostřikovače a budu muset vyměnit xenon (mlí se). Taky si musim koupit rámeček pod SPZ a SPZ budu moná muset kvůli pokození vyměnit. :nevim
Někteří sousedé dopadli i hůř, celková koda je podle policajta přes 50 tisíc určitě. Udělat si takovejhle průvih místo klidnýho důchodu, e mu to za to stálo...
|
|
02.09.2012 18:41 -
|
2502685
|
|
Hanz 397
|
|
|
JaMat napsal(a): U nás v ulici před pár dny v noci řádil jeden ze sousedů. Starí pán, napřed naboural nekolik aut a pak se nemoh strefit do garáe. Nadejchal jeden a čtvrt promile...
Mám ohnutej blatník, rozpasovanej nárazník (uvidíme, co bude pod nim, a se sundá), upadla mi krytka ostřikovače a budu muset vyměnit xenon (mlí se). Taky si musim koupit rámeček pod SPZ a SPZ budu moná muset kvůli pokození vyměnit.
Za chlast bych bral řidičák i auto na místě a u nikdy nevracel. Je to věc,kterou má člověk jako jedinou na silnici 100% pod kontrolou,a pokud není člověk by jen jednou jedinkrát schopnej si to pohlídat,tak za volantem NEMÁ u nikdy,co dělat. Tak a teď mě za můj názor ukamenujte,ale neodvolám...
Za chlast bych bral řidičák i auto na místě a u nikdy nevracel. Je to věc,kterou má člověk jako jedinou na silnici 100% pod kontrolou,a pokud není člověk by jen jednou jedinkrát schopnej si to pohlídat,tak za volantem NEMÁ u nikdy,co dělat. Tak a teď mě za můj názor ukamenujte,ale neodvolám...:-p
|
|
02.09.2012 18:52 -
|
2502686
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
A to myslí i poslance s imunitou?
A to myslí i poslance s imunitou? :nevim
|
|
02.09.2012 23:09 -
|
2502730
|
|
jardda
|
Město: Trhove sviny, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 109 |
|
|
Furt lepí nalitej s pojistkou ne střízlivej bez pojistky
Furt lepí nalitej s pojistkou ne střízlivej bez pojistky:-d
|
|
01.10.2012 09:24 -
|
2509288
|
|
C5stepan
|
|
|
Cestou ze srazu jsem jich potkal hned několik. Vlastně ani nepotkal, vdy jsem pár vteřin viděl jejich záď. Jede 55 či 95? Vypadni z cesty do příkopu, jedu já! ádná jiná značka ne "A","S" nebo "T". Zejména jeden BMW s "A" předjíděl tak, e nepřibrzdit - byl jsem bez předku a on bez zadku. Hoi hoi.....
Cestou ze srazu jsem jich potkal hned několik. Vlastně ani nepotkal, vdy jsem pár vteřin viděl jejich záď. Jede 55 či 95? Vypadni z cesty do příkopu, jedu já! ádná jiná značka ne "A","S" nebo "T". Zejména jeden BMW s "A" předjíděl tak, e nepřibrzdit - byl jsem bez předku a on bez zadku. Hoi hoi:-(.....
|
|
01.10.2012 20:50 -
|
2509425
|
|
máca
|
|
|
C5stepan napsal(a): Cestou ze srazu jsem jich potkal hned několik. Vlastně ani nepotkal, vdy jsem pár vteřin viděl jejich záď. Jede 55 či 95? Vypadni z cesty do příkopu, jedu já! ádná jiná značka ne "A","S" nebo "T". Zejména jeden BMW s "A" předjíděl tak, e nepřibrzdit - byl jsem bez předku a on bez zadku. Hoi hoi .....
Já dneska taky potkala hajzla ne-li čů.... hajzl na mne najíděl do pruhu plnou parou, asi zapomněl na co má zrcátko, kdy jsem troubila pomalu nalepená na svodidlu, tak se tlemil, e bych mu koule utrhla.
normálně moc sprostá nejsem, ale v tomhle případě to jinak nejde
Já dneska taky potkala hajzla ne-li čů.... hajzl na mne najíděl do pruhu plnou parou, asi zapomněl na co má zrcátko, kdy jsem troubila pomalu nalepená na svodidlu, tak se tlemil, e bych mu koule utrhla.:-(
normálně moc sprostá nejsem, ale v tomhle případě to jinak nejde
|
|
01.10.2012 20:51 -
|
2509427
|
|
jumep
|
|
|
ono to fakt chce tu kameru ...
ono to fakt chce tu kameru ...
|
|
01.10.2012 20:56 -
|
2509429
|
|
C5stepan
|
|
|
Ten blb praskej v BMW předjíděl kolonu cca 10-12 aut v serpentinách z Makova na Bumbálku a přede mnou hledal svoji mezírku ne bouchne v protisměru. Nael ji - blbec. A za mnou to taky ubrzdili, take co?
Ten blb praskej v BMW předjíděl kolonu cca 10-12 aut v serpentinách z Makova na Bumbálku a přede mnou hledal svoji mezírku ne bouchne v protisměru. Nael ji :-d - blbec. A za mnou to taky ubrzdili, take co?
|
|
01.10.2012 21:02 -
|
2509430
|
|
jumep
|
|
|
nemate nervy bratranca, toho nejaky taky predbiehal niekde pred kruhacom (a to bratranec by tu kludne mohol byt za toho haj...) a tak jak bol vedla neho tak len stale nejako pridaval plyn ze sa ten nemal kde zaradit, oproti auto a bratrancov spolujazdec: co robis? bratrancova odpoved: neviem, ale to bude supa ....
nakonec to supa nebola ... ale to je nepodstatne ... niekedy je dobre nedat sa, ta kolona ktora tam je, je tam z pasie (neratam nasu zrazovu, ta je skutocne z pasie )
nemate nervy bratranca, toho nejaky taky predbiehal niekde pred kruhacom (a to bratranec by tu kludne mohol byt za toho haj...) a tak jak bol vedla neho tak len stale nejako pridaval plyn ze sa ten nemal kde zaradit, oproti auto a bratrancov spolujazdec: co robis? bratrancova odpoved: neviem, ale to bude supa ....
nakonec to supa nebola ... ale to je nepodstatne ... niekedy je dobre nedat sa, ta kolona ktora tam je, je tam z pasie (neratam nasu zrazovu, ta je skutocne z pasie :) )
|
|
29.10.2012 19:06 -
|
2516283
|
|
js42
|
|
|
Ahoj vichni, tak jsem si posledně říkal jakou mám kliku, e jsem zatím ádného v... nepotkal. Bohuel i na mne dolo. V pátek, nebylo ani třináctého, jsem potkal koktávku v protisměru, její pilot se tak vehementně bavil s krasavicí na sedadle spolujezdce, e mu nevadila ani moje jízda příkopem. Přes mou vekerou snahu jsem se stejně utkali zrcátkama. Natěstí se zrcátko sklaplo a jen ze sklíčka mám puzle. Byl to prostě pech. Bohuel jej ani nenapadlo zastavit a nebylo se kde otočit, byl docela provoz. Ale ten ksi... si pamatuju a myslím, e na něj někde narazím.
Jinak vem pěkný večer přeji, Honza.
Ahoj vichni, tak jsem si posledně říkal jakou mám kliku, e jsem zatím ádného v... nepotkal. Bohuel i na mne dolo:-((((. V pátek, nebylo ani třináctého, jsem potkal koktávku v protisměru, její pilot:-( se tak vehementně bavil s krasavicí na sedadle spolujezdce, e mu nevadila ani moje jízda příkopem. Přes mou vekerou snahu jsem se stejně utkali zrcátkama:-((((. Natěstí se zrcátko sklaplo a jen ze sklíčka mám puzle:-p. Byl to prostě pech. Bohuel jej ani nenapadlo zastavit a nebylo se kde otočit, byl docela provoz. Ale ten ksi... si pamatuju a myslím, e na něj někde narazím.
Jinak vem pěkný večer přeji, Honza.
|
|
| |
|
|