| | |
03.06.2012 20:10 -
Re: Kdo kde potkal hajzla
|
2482089
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
mně by zajímalo, jestli ten blatník je taky pozink
mně by zajímalo, jestli ten blatník je taky pozink
|
|
03.06.2012 20:42 -
|
2482129
|
|
DaveLbc
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 422 |
|
|
Tak to nevím,ale je to origo. Podle mě se máčí celá kastle. Take musím doufat e mi zarok nebude korodovat a nebo reznoutttt
Tak to nevím,ale je to origo. Podle mě se máčí celá kastle. Take musím doufat e mi zarok nebude korodovat a nebo reznoutttt:-o
|
|
03.06.2012 20:47 -
|
2482139
|
|
jumep
|
|
|
kastle sa maci do laku / farby, plechy su pozink, ak ale je to origo, malo by to byt pozink
kastle sa maci do laku / farby, plechy su pozink, ak ale je to origo, malo by to byt pozink
|
|
13.06.2012 22:42 -
|
2483865
|
|
funtomas
|
Město: Roudnička - HK, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 71 |
|
|
Dutch napsal(a): A co jim napsal pravnik na to, ze ti zhodnotili auto novejma dilama a chteli to zaplatit ? ...mozna by se to hodilo pro dalsi lidi co budou mit stejnej problem.
tenhle dopis byl první pokus o řeení přes Servis Nica, co nemělo samozřejmě ádný účinek, a z citroneu to po mě dál vymáhali.
Pak u to posílal rovnou právník, kopie doma nemám, ale pár formulací se dá pouít i z tohodle dopisu.
tenhle dopis byl první pokus o řeení přes Servis Nica, co nemělo samozřejmě ádný účinek, a z citroneu to po mě dál vymáhali.
Pak u to posílal rovnou právník, kopie doma nemám, ale pár formulací se dá pouít i z tohodle dopisu.
Přílohy: nica.jpg ( 160745b ) - |
|
17.06.2012 13:00 -
|
2484550
|
|
standacer
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 100 |
|
|
Tak dneska jsem se nechal vytlačit autem přejídějícím ze svého pruhu do mého pruhu na obrubník. Dojel jsem ho a zastavil, sepsali jsme záznam o nehodě, ale bojím se e mi bude prd platný, kdy jsme se vlastně nestřetli. Kolo asi budu muset koupit nove
Tak dneska jsem se nechal vytlačit autem přejídějícím ze svého pruhu do mého pruhu na obrubník. Dojel jsem ho a zastavil, sepsali jsme záznam o nehodě, ale bojím se e mi bude prd platný, kdy jsme se vlastně nestřetli. Kolo asi budu muset koupit nove :-(
Přílohy: IMAG0146.jpg ( 484572b ) - |
|
17.06.2012 13:21 -
|
2484556
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Jestli má záznam s jeho podpisem, ze kterýho vyplývá, e jsi tím, e ses s ním NESTŘETL, zabránil dopravní nehodě, tak ti to pojiovna zaplatí.
Jestli má záznam s jeho podpisem, ze kterýho vyplývá, e jsi tím, e ses s ním NESTŘETL, zabránil dopravní nehodě, tak ti to pojiovna zaplatí.
|
|
17.06.2012 13:26 -
|
2484559
|
|
JaMat
|
Město: Praha 4, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 115 |
|
|
To nic neni - to půjde opravit Mě na XM dovařili vytípnutej kus límce 5 cm dlouhej a 2 cm irokej a srovnali 2 ohnutý paprsky z pěti. Taky obrubník...
Uvidí, co na to pojiovna. Drím palce!
To nic neni - to půjde opravit ;-) Mě na XM dovařili vytípnutej kus límce 5 cm dlouhej a 2 cm irokej a srovnali 2 ohnutý paprsky z pěti. Taky obrubník...
Uvidí, co na to pojiovna. Drím palce!
|
|
18.06.2012 22:02 -
|
2485174
|
|
Darja
|
|
|
standacer napsal(a): Tak dneska jsem se nechal vytlačit autem přejídějícím ze svého pruhu do mého pruhu na obrubník. Dojel jsem ho a zastavil, sepsali jsme záznam o nehodě, ale bojím se e mi bude prd platný, kdy jsme se vlastně nestřetli. Kolo asi budu muset koupit nove
Si měl kliku, mě vytlačil z protisměru, on je v háji, bez krábance, já mam zruenej bok auta... Take prachy z něj nevytřískám, auto mám voklivý a jsem z toho jen nasr*ná
A nehoda neznamená střet dvou vozidel... tys měl nehodu a on byl příčina...
Si měl kliku, mě vytlačil z protisměru, on je v háji, bez krábance, já mam zruenej bok auta... Take prachy z něj nevytřískám, auto mám voklivý a jsem z toho jen nasr*ná :(
A nehoda neznamená střet dvou vozidel... tys měl nehodu a on byl příčina...
|
|
19.06.2012 19:20 -
|
2485473
|
|
tezkac
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 189 |
|
|
tak dnes mi přilo vyúčtování od directu, za promáčklé dveře jsem dostal (ze zákonného pojitění auta které do mě nacouvalo) ca 15.500,- Kč, ale nepřilo mi podrobné vyúčtování, take je o to jetě poádám abych si ověřil zda mi to nesekrtali o nějakou amortizaci a kdytak to po nich budu chtít jetě doplatit
stalo se jak jsem si myslel, srazili si 50% z ceny dílu za amortizaci, take plnění pokrátili o necelých 8:000,- Kč, jdu do nich
tak dnes mi přilo vyúčtování od directu, za promáčklé dveře jsem dostal (ze zákonného pojitění auta které do mě nacouvalo) ca 15.500,- Kč, ale nepřilo mi podrobné vyúčtování, take je o to jetě poádám abych si ověřil zda mi to nesekrtali o nějakou amortizaci a kdytak to po nich budu chtít jetě doplatit :-)
stalo se jak jsem si myslel, srazili si 50% z ceny dílu za amortizaci, take plnění pokrátili o necelých 8:000,- Kč, jdu do nich :-)
|
|
22.06.2012 11:32 -
|
2486612
|
|
Pablik1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731 |
|
|
co říkáte na tohle-nael jsem to na hl.straně seznamu:no coment....karviná a spol.výroba iatých kol
co říkáte na tohle-nael jsem to na hl.straně seznamu:no coment....karviná a spol.výroba iatých kol
Přílohy: 326920-top_foto1-87sof.jpg ( 92700b ) - |
|
22.06.2012 12:43 -
|
2486638
|
|
Tony_Z
|
Město: Okr. Kladno, Auto: C5 III (X7) Tourer 2.2HDi 125Kw (4HT, 2009); C5 I 2.0HDi 80Kw (RHZ, 2002) | Počet příspěvků: 519 |
|
|
Pablik1 napsal(a): co říkáte na tohle-nael jsem to na hl.straně seznamu:no coment....karviná a spol.výroba iatých kol
e se nevyplatí jezdit rychle, i kdy tohle ani nemuselo být moc v rychlosti, ikmo bokem nabrat lampu, to je tutovka. A je jedno, co má za káru...
e se nevyplatí jezdit rychle, i kdy tohle ani nemuselo být moc v rychlosti, ikmo bokem nabrat lampu, to je tutovka. A je jedno, co má za káru...
|
|
26.06.2012 12:44 -
|
2487705
|
|
Pablik1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731 |
|
|
natěstí jen cvičení....
natěstí jen cvičení....
Přílohy: 260620121449.jpg ( 818058b ) - příprava profi hasičů 260620121455.jpg ( 674593b ) - chudák r-19 260620121461.jpg ( 681567b ) - dohaovací práce |
|
26.06.2012 14:09 -
|
2487786
|
|
tomikku
|
Město: Havířov, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 308 |
|
|
Pablik1 napsal(a): co říkáte na tohle-nael jsem to na hl.straně seznamu:no coment....karviná a spol.výroba iatých kol
tam se často jezdívá rychle, a ten Voayger dopadl doooost patně, no v ádném případě bych v něm nechtěl sedět.
Jo Pabliku opatrně s tou Karvinou, já sem toti Karviňák
tam se často jezdívá rychle, a ten Voayger dopadl doooost patně, no v ádném případě bych v něm nechtěl sedět.
Jo Pabliku opatrně s tou Karvinou, já sem toti Karviňák
|
|
26.06.2012 14:18 -
|
2487790
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
kluci název vlákna je o něčem jiným, tak up do dráky a nebo si zalote morbidní vlákno s nehodami a netěstím
kluci název vlákna je o něčem jiným, tak up do dráky a nebo si zalote morbidní vlákno s nehodami a netěstím ;-)
|
|
26.07.2012 22:49 -
|
2495406
|
|
Hanz 397
|
|
|
Tak jsem si zas dneska uil dalího svého hajzla... Cestou z práce v Dc na iatém kruháku... Vysadil jsem kolegu,najedu na kruhák a vidím,jak se po silnici na ten kruhák doslova řítí Tatra,její řidič evidentně neměl v úmyslu ani třeba jen přibrzdit.... Protoe u jsem to měl hodně na těsno,tak jsem lápl do plných a zároveň zmáčkl klaxon. A reakce "řidiče" Tatry? Kalousku,jsi jednička... Nechci ani domýlet,co by se stalo,kdyby tam místo mě byla v autě třeba mamina s dětma,které neustále musí usměrňovat,nebo zmatený německý důhodce v hyunday,který zoufale hledá cestu do Ústí a místo provozu sleduje hlavně směrníky.Boha jeho,taky jsem jezdil velkým autem(Tatra 815 s nástavbou AV15),ale vdycky jsem věděl,e sice mě se toho moc stát nemůe,ale ostatní nemají proti mě moc ancí,tak jsem podle toho jezdil a třeba ve městě jsem snad nikdy nejel víc,ne 40 a snail jsem se chovat,jako kdybych seděl nahatej na babetě,tak proč se za volant dostanou takovýhle psychopati? Kde je ta chyba?
Tak jsem si zas dneska uil dalího svého hajzla... Cestou z práce v Dc na iatém kruháku... Vysadil jsem kolegu,najedu na kruhák a vidím,jak se po silnici na ten kruhák doslova řítí Tatra,její řidič evidentně neměl v úmyslu ani třeba jen přibrzdit.... Protoe u jsem to měl hodně na těsno,tak jsem lápl do plných a zároveň zmáčkl klaxon. A reakce "řidiče" Tatry? Kalousku,jsi jednička... Nechci ani domýlet,co by se stalo,kdyby tam místo mě byla v autě třeba mamina s dětma,které neustále musí usměrňovat,nebo zmatený německý důhodce v hyunday,který zoufale hledá cestu do Ústí a místo provozu sleduje hlavně směrníky.Boha jeho,taky jsem jezdil velkým autem(Tatra 815 s nástavbou AV15),ale vdycky jsem věděl,e sice mě se toho moc stát nemůe,ale ostatní nemají proti mě moc ancí,tak jsem podle toho jezdil a třeba ve městě jsem snad nikdy nejel víc,ne 40 a snail jsem se chovat,jako kdybych seděl nahatej na babetě,tak proč se za volant dostanou takovýhle psychopati? Kde je ta chyba?
|
|
27.07.2012 16:57 -
|
2495527
|
|
troll
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 269 |
|
|
bezohlednost je ta chyba... Zail jsem i řidiče avie kerej nechtel brzdit na červenou (Praha sjezd z bubenečské na nábřeí kapitána jaroe.) jen díky perifernímu vidění jsem to stih zamáznout včas. Radar v oku nemam, ale 50 rozhodně nejel... byl sem sludní feldou take si umíte představit co by ze mě zbylo... zail jsem na evropský i rozjetej kamion odbočující na horoměřice kerej za mnou místo na brzdu lápl na tlakovou houkačku. A sprostě mě předjel a ivh mi to do prava v plný rychlosti před nosem...já jel na kole a stih zastavit tak e mě jeho zadní kola minuly asi o půl metru... holt máme na silnici lidi plné stresu, stále někam pospíchající plnící nesmyslné normy dané motivačními politikami protoe jinak by přili o prémie ne li o místo a takhle to dopadá... nedavno jsem pozoroval jednoho "sporáka" co měl shodou okolností stejnou cestu jak já. Zelená 0-70 za 3s kličkování a tak... zajímavé bylo e jsem ho zcela podle předpisů síhal dojídět vdy cca ob semafor přes celou Prahu ... ono toti bohuel moc lidí neví nebo nechápe systém automatizovaného řízení semaforů kerej umí na spoustě míst v praze při překroení rychlosti úmyslně hodit červenou a spěhajícího schválně pozdret.... take co uetří tim e jede 70 stráví na nejblií červený. naopak při jízdě POD 50 vám zelená bude padat jakmile se přiblííte k semaforu. Jene spoustě lidí nevysvětlí e nemá cenu stresovat a někam se honit e je to přivede dřív leda k infarktu nebo nehodě.
bezohlednost je ta chyba... Zail jsem i řidiče avie kerej nechtel brzdit na červenou (Praha sjezd z bubenečské na nábřeí kapitána jaroe.) jen díky perifernímu vidění jsem to stih zamáznout včas. Radar v oku nemam, ale 50 rozhodně nejel... byl sem sludní feldou take si umíte představit co by ze mě zbylo... zail jsem na evropský i rozjetej kamion odbočující na horoměřice kerej za mnou místo na brzdu lápl na tlakovou houkačku. A sprostě mě předjel a ivh mi to do prava v plný rychlosti před nosem...já jel na kole a stih zastavit tak e mě jeho zadní kola minuly asi o půl metru... holt máme na silnici lidi plné stresu, stále někam pospíchající plnící nesmyslné normy dané motivačními politikami protoe jinak by přili o prémie ne li o místo a takhle to dopadá... nedavno jsem pozoroval jednoho "sporáka" co měl shodou okolností stejnou cestu jak já. Zelená 0-70 za 3s kličkování a tak... zajímavé bylo e jsem ho zcela podle předpisů síhal dojídět vdy cca ob semafor přes celou Prahu :-)... ono toti bohuel moc lidí neví nebo nechápe systém automatizovaného řízení semaforů kerej umí na spoustě míst v praze při překroení rychlosti úmyslně hodit červenou a spěhajícího schválně pozdret.... take co uetří tim e jede 70 stráví na nejblií červený. naopak při jízdě POD 50 vám zelená bude padat jakmile se přiblííte k semaforu. Jene spoustě lidí nevysvětlí e nemá cenu stresovat a někam se honit e je to přivede dřív leda k infarktu nebo nehodě.
|
|
27.07.2012 21:06 -
|
2495614
|
|
C5stepan
|
|
|
Hanz 397 napsal(a): Tak jsem si zas dneska uil dalího svého hajzla... Cestou z práce v Dc na iatém kruháku... Vysadil jsem kolegu,najedu na kruhák a vidím,jak se po silnici na ten kruhák doslova řítí Tatra,její řidič evidentně neměl v úmyslu ani třeba jen přibrzdit.... Protoe u jsem to měl hodně na těsno,tak jsem lápl do plných a zároveň zmáčkl klaxon. A reakce "řidiče" Tatry? Kalousku,jsi jednička... Nechci ani domýlet,co by se stalo,kdyby tam místo mě byla v autě třeba mamina s dětma,které neustále musí usměrňovat,nebo zmatený německý důhodce v hyunday,který zoufale hledá cestu do Ústí a místo provozu sleduje hlavně směrníky.Boha jeho,taky jsem jezdil velkým autem(Tatra 815 s nástavbou AV15),ale vdycky jsem věděl,e sice mě se toho moc stát nemůe,ale ostatní nemají proti mě moc ancí,tak jsem podle toho jezdil a třeba ve městě jsem snad nikdy nejel víc,ne 40 a snail jsem se chovat,jako kdybych seděl nahatej na babetě,tak proč se za volant dostanou takovýhle psychopati? Kde je ta chyba?
Mamina s dětma nebo důchodce z NDR asi nevlítnou pod Tatru jen proto, e mají přednost. Tatra je vůl, ale je vééélká!
Mamina s dětma nebo důchodce z NDR asi nevlítnou pod Tatru jen proto, e mají přednost. Tatra je vůl, ale je vééélká:-o!
|
|
| |
|
|