| | |
03.05.2012 18:32 -
Re: Kdo kde potkal hajzla
|
2474279
|
|
Mamlas
|
|
|
To snad neni mozny co vsechno ty pojistovny zkouseji. Vznikla skoda provozem vozidla? Vznikla. Tak co resi? To by pak mohli rict ze kdyz ti nekdo neda prednost tak je to profesni nedbalost.
To snad neni mozny co vsechno ty pojistovny zkouseji. Vznikla skoda provozem vozidla? Vznikla. Tak co resi? To by pak mohli rict ze kdyz ti nekdo neda prednost tak je to profesni nedbalost.
|
|
03.05.2012 18:57 -
|
2474284
|
|
Hanz 397
|
|
|
DaveLbc napsal(a): No, je to kooperativa,ale jetě neházím flintu do ita. Má pravdu,e by člověk měl být trochu od rány. No snaím se být slunej,ale jak je vidět tak je to na prd.
Jo asi tam vemu moji enu ta jim to vysvětlí.
Nevzdávej to a jdi do nich. S Kooperativou mám jen ty nejhorí zkuenosti- kdysi do mě,jetě do XM,nacouval kamion. Celý předek v pr...,koda 130000,take prej totálka. Nabídli 16800+vrak(podle pojiovny trní cena vozu 45000,přitom,kdybych to dal do bazáče,tak za něj tenkrát za pár dní dostanu 60000) a nazdar a jiná monost není . Tak jsem se nasr... a e teda takhle ne. No zkrátím to- trvalo to tři čtvrtě roku,projezdil jsem do Liberce,kde mají hlavní hnízdo snad milijón,ale nakonec pochopili,e mě prostě neoj...ou,tak mi písemně potvrdili,e kdy to do jejich trní ceny opravím,tak mi to zaplatí... No a XM bylo,jako nový. Ale ta doba bez něj byla dlouhá. Stačí jim prostě jen ukázat,e člověk není blbej a nenechá sebou vorat-zkouejí to,protoe jejich hlavním úkolem je vytvářet zisk a ne chránit nae sny,jak se nám snaí namluvit...
Nevzdávej to a jdi do nich. S Kooperativou mám jen ty nejhorí zkuenosti- kdysi do mě,jetě do XM,nacouval kamion. Celý předek v pr...,koda 130000,take prej totálka. Nabídli 16800+vrak(podle pojiovny trní cena vozu 45000,přitom,kdybych to dal do bazáče,tak za něj tenkrát za pár dní dostanu 60000) a nazdar a jiná monost není:-o . Tak jsem se nasr... a e teda takhle ne. No zkrátím to- trvalo to tři čtvrtě roku,projezdil jsem do Liberce,kde mají hlavní hnízdo snad milijón,ale nakonec pochopili,e mě prostě neoj...ou,tak mi písemně potvrdili,e kdy to do jejich trní ceny opravím,tak mi to zaplatí... No a XM bylo,jako nový. Ale ta doba bez něj byla dlouhá. Stačí jim prostě jen ukázat,e člověk není blbej a nenechá sebou vorat-zkouejí to,protoe jejich hlavním úkolem je vytvářet zisk a ne chránit nae sny,jak se nám snaí namluvit...
|
|
03.05.2012 21:31 -
|
2474414
|
|
.45acp
|
|
|
Kooperativa - jedna z "nejkvalitnějích" pojioven. Taky jsem měl tu čest. Před lety mě ze zadu nabořil jeden hoch po zastavení před přechodem pro chodce. Postupně se zjistilo, e to nemá vůbec pojitěný. Po velijakých dohadech se svou pojiovnou jsem po čase zjistil, e tomu dobrákovi právě Kooperativa zpětně auto pojistila a on událost ohlásil. Spočítaný rozpočet byl poměrně brzy, ale několik měsíců jsem se domáhal vyplacení dotyčné částky. Jinak na Kooperativu jsem snad nikdy neslyel pozitivní hodnocení v souvislostí s plněním.
Kooperativa - jedna z "nejkvalitnějích" pojioven. Taky jsem měl tu čest. Před lety mě ze zadu nabořil jeden hoch po zastavení před přechodem pro chodce. Postupně se zjistilo, e to nemá vůbec pojitěný. Po velijakých dohadech se svou pojiovnou jsem po čase zjistil, e tomu dobrákovi právě Kooperativa zpětně auto pojistila a on událost ohlásil. Spočítaný rozpočet byl poměrně brzy, ale několik měsíců jsem se domáhal vyplacení dotyčné částky. Jinak na Kooperativu jsem snad nikdy neslyel pozitivní hodnocení v souvislostí s plněním.
|
|
04.05.2012 12:36 -
|
2474739
|
|
DaveLbc
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 422 |
|
|
Kluci tak snad VICTORY. el jsem na to od lesa. Napadla mě taková kuliárna.
Nae firma která není zrovna malá je pojitená kde? No správně u KOOPERATIVY a co myslíte,e jsem udělal. Pouil jsem protitah,e se u nich vechny pojistky zruí a přejde jinam. Nejdřív se smáli,ale pak zjistili co a jak a bylo po smíchu.
No a u jenom sehnat díly a nechat to opravit. A pak,e to nejde.
No druhá věc je a se bude řeit pojitovací událost u nás na firmě,ale myslím,e ná právník to nějak zařídí.
Děkuji vem co mi chtěli pomoci jako třeba Jirka (MAXÍK) Děkuji
Kluci tak snad VICTORY:-)). el jsem na to od lesa. Napadla mě taková kuliárna.
Nae firma která není zrovna malá je pojitená kde? No správně u KOOPERATIVY a co myslíte,e jsem udělal. Pouil jsem protitah,e se u nich vechny pojistky zruí a přejde jinam:-p. Nejdřív se smáli,ale pak zjistili co a jak a bylo po smíchu:palec.
No a u jenom sehnat díly a nechat to opravit. A pak,e to nejde.
No druhá věc je a se bude řeit pojitovací událost u nás na firmě,ale myslím,e ná právník to nějak zařídí.
Děkuji vem co mi chtěli pomoci jako třeba Jirka (MAXÍK) Děkuji :palec
|
|
04.05.2012 14:08 -
|
2474773
|
|
tomikm
|
Město: Tabor, Auto: Toyota Auris TS hybrid | Počet příspěvků: 443 |
|
|
blbý je, es na ně musel s takovým "fíglem". Měli to vyřeit rovnou a bez vytáček. Straně se těím na dobu, kdy začneme ít v civilizovaným světě
blbý je, es na ně musel s takovým "fíglem". Měli to vyřeit rovnou a bez vytáček. Straně se těím na dobu, kdy začneme ít v civilizovaným světě:-(
|
|
04.05.2012 15:09 -
|
2474814
|
|
Pablik1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731 |
|
|
DaveLbc napsal(a): Kluci tak snad VICTORY . el jsem na to od lesa. Napadla mě taková kuliárna. Nae firma která není zrovna malá je pojitená kde? No správně u KOOPERATIVY a co myslíte,e jsem udělal. Pouil jsem protitah,e se u nich vechny pojistky zruí a přejde jinam . Nejdřív se smáli,ale pak zjistili co a jak a bylo po smíchu . No a u jenom sehnat díly a nechat to opravit. A pak,e to nejde. No druhá věc je a se bude řeit pojitovací událost u nás na firmě,ale myslím,e ná právník to nějak zařídí. Děkuji vem co mi chtěli pomoci jako třeba Jirka (MAXÍK) Děkuji Davide tak to bolí Pája-Ov.
Kluci tak snad VICTORY:-)). el jsem na to od lesa. Napadla mě taková kuliárna. Nae firma která není zrovna malá je pojitená kde? No správně u KOOPERATIVY a co myslíte,e jsem udělal. Pouil jsem protitah,e se u nich vechny pojistky zruí a přejde jinam:-p. Nejdřív se smáli,ale pak zjistili co a jak a bylo po smíchu:palec. No a u jenom sehnat díly a nechat to opravit. A pak,e to nejde. No druhá věc je a se bude řeit pojitovací událost u nás na firmě,ale myslím,e ná právník to nějak zařídí. Děkuji vem co mi chtěli pomoci jako třeba Jirka (MAXÍK) Děkuji :palec Davide tak to bolí Pája-Ov.
|
|
06.05.2012 20:40 -
|
2475429
|
|
Hanz 397
|
|
|
V pátek na Děčínských městských slavnostech(viz obrázky). Pochopil bych,kdy se to stane jednou-vystupuju,neudrím dveře,uknu do auta vedle... Kdy tam nic nemá,dávám si přítě větí pozor,kdy jo,dám lístek s telefonem a omluvou za okno... Ale nechápu,e někdo do auta vedle flákne hned 3x,udělá díru,jako do pr...le a odjede... ? K tomu není co dodat... Nebo vlastně jo: ké by se ten dotyčnej nemohl aspoň měsíc vysrat
V pátek na Děčínských městských slavnostech(viz obrázky). Pochopil bych,kdy se to stane jednou-vystupuju,neudrím dveře,uknu do auta vedle... Kdy tam nic nemá,dávám si přítě větí pozor,kdy jo,dám lístek s telefonem a omluvou za okno... Ale nechápu,e někdo do auta vedle flákne hned 3x,udělá díru,jako do pr...le a odjede...:-( :-o ? K tomu není co dodat... Nebo vlastně jo: ké by se ten dotyčnej nemohl aspoň měsíc vysrat
Přílohy: Fotografie0803.jpg ( 755573b ) - Fotografie0804.jpg ( 1015820b ) - Fotografie0805.jpg ( 689710b ) - |
|
06.05.2012 21:02 -
|
2475465
|
|
DaveLbc
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 422 |
|
|
Tak k tomu se dá říct opravdu jenom to,e se pořád máme co učit. Neříkám,e vichni na západ od nás jsou sluní,ale ten lístek by tam na 80% byl.
Hanz má stejné" těstí " Na blby jako já
Tak k tomu se dá říct opravdu jenom to,e se pořád máme co učit. Neříkám,e vichni na západ od nás jsou sluní,ale ten lístek by tam na 80% byl.
Hanz má stejné" těstí " Na blby jako já;-)
|
|
06.05.2012 21:07 -
|
2475474
|
|
Hanz 397
|
|
|
No oproti tobě jsem na tom o poznání líp-jezdit se s tím dá a u ty kauflandový důlky mám snad na vech dveřích... A jak ty? u opravuje?
No oproti tobě jsem na tom o poznání líp-jezdit se s tím dá a u ty kauflandový důlky mám snad na vech dveřích... :-( A jak ty? u opravuje?
|
|
06.05.2012 21:09 -
|
2475475
|
|
jumep
|
|
|
keby som ja zacal pocitat veci na mojom aute, tazko by som zaplakal, uz som si zvykol ze ludia tu nevedia vystupovat z aut, natoz parkovat ...
keby som ja zacal pocitat veci na mojom aute, tazko by som zaplakal, uz som si zvykol ze ludia tu nevedia vystupovat z aut, natoz parkovat ...
|
|
06.05.2012 21:21 -
|
2475485
|
|
Henry
|
|
|
Hanz 397 napsal(a): V pátek na Děčínských městských slavnostech....Ale nechápu,e někdo do auta vedle flákne hned 3x,udělá díru,jako do pr...le a odjede... ? K tomu není co dodat... Nebo vlastně jo: ké by se ten dotyčnej nemohl aspoň měsíc vysrat
Pátek neastný je den - nejezdi synáčku z domu ven...
V Pardubicích u Globusu parkuju vedle Fááčka a ena praví: "Vedle takový popelnice? Vdy ti to otluče!!" Já na to, e popelnice odjede a přijede nějaký jiný debil. A stalo se Vrátíme se zpátky, Fááčko pryč a do mezery vedle se nacpal Medvěd classe R, mezera na dopisní papír a ne jsem naloil nákup, tak dvakrát prásk do mé "popelnice" a nějaká maminka s potomkem bez jedinného slůvka omluvy zmizeli. Já jsem nastupoval ze strany spolujezdce, aby vůbec odjel.
V pátek na Děčínských městských slavnostech....Ale nechápu,e někdo do auta vedle flákne hned 3x,udělá díru,jako do pr...le a odjede...:-( :-o ? K tomu není co dodat... Nebo vlastně jo: ké by se ten dotyčnej nemohl aspoň měsíc vysrat
Pátek neastný je den - nejezdi synáčku z domu ven...
V Pardubicích u Globusu parkuju vedle Fááčka a ena praví: "Vedle takový popelnice? Vdy ti to otluče!!" Já na to, e popelnice odjede a přijede nějaký jiný debil. A stalo se :-d Vrátíme se zpátky, Fááčko pryč a do mezery vedle se nacpal Medvěd classe R, mezera na dopisní papír a ne jsem naloil nákup, tak dvakrát prásk do mé "popelnice" a nějaká maminka s potomkem bez jedinného slůvka omluvy zmizeli. Já jsem nastupoval ze strany spolujezdce, aby vůbec odjel.:-))
|
|
06.05.2012 23:06 -
|
2475528
|
|
jruze
|
|
|
To má tak - spousta lidí si neváí ani sváho majetku nato cizího.Bohuel.
To má tak - spousta lidí si neváí ani sváho majetku nato cizího.Bohuel.
|
|
14.05.2012 15:15 -
|
2477965
|
|
funtomas
|
Město: Roudnička - HK, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 71 |
|
|
Taky jedna zkuenost s Kooperativou a autorizovaným servisem: vloni se mi do dveří trochu opřel jeden mamlas, take dveře na výměnu, pokrábané zadní dveře a zadní blatník promáčklý.
Oprava v Citroenu HK nejene se táhla 6 týdnů, ale celková částka za tuto "drobnou" opravu byla 71.200,-
Poté ze servisu přiel dopis, e mám doplatit 16.700,- protoe tam dali nové díly a tento "bonus" pojiovna neplatí
A po dvou dopisech od právníka to nakonec uznali, ale kdyby to nebylo s razítkem advokátní kanceláře, tak mám smůlu. Holt bez právníka se v tomto právním státě člověk ničeho nedomůe.
Jetě jsem měl po dobu opravy půjčený auto od Servisu Nica a ty po mě pak chtěli dalích 64.000,- kvůli tomu, e oprava podle pojiovny měla trvat cca 14 dní a dny navíc u nezaplatí, take zase právník atd..
A tak kvůli jednomu debilovi co neumí řídit, jsem se stresoval několik měsíců, jak to dopadne.
Parkování u supermarketů, to ja kapitola sama pro sebe, taky u mám pěknou rýhu na blatníku.
Teď se větinou snaím zaparkovat někde u kraje, tam hrozí nebezpečí od nějakého blba jen z jedné strany
Jetě s Xantií se mi dvakrát stalo, e jsem při parkování trochu trejchnul někomu nárazník, ale vdycyky sem tam dal lístek, radi, ne uetřit pár stovek na bonusu, budu klidně spát a budu doufat, e přítě ten lístek tam dá někdo mě (i kdy pochybuju)
Taky jedna zkuenost s Kooperativou a autorizovaným servisem: vloni se mi do dveří trochu opřel jeden mamlas, take dveře na výměnu, pokrábané zadní dveře a zadní blatník promáčklý.
Oprava v Citroenu HK nejene se táhla 6 týdnů, ale celková částka za tuto "drobnou" opravu byla 71.200,-
Poté ze servisu přiel dopis, e mám doplatit 16.700,- protoe tam dali nové díly a tento "bonus" pojiovna neplatí:-))
A po dvou dopisech od právníka to nakonec uznali, ale kdyby to nebylo s razítkem advokátní kanceláře, tak mám smůlu. Holt bez právníka se v tomto právním státě člověk ničeho nedomůe.
Jetě jsem měl po dobu opravy půjčený auto od Servisu Nica a ty po mě pak chtěli dalích 64.000,- :-(((( kvůli tomu, e oprava podle pojiovny měla trvat cca 14 dní a dny navíc u nezaplatí, take zase právník atd..
A tak kvůli jednomu debilovi co neumí řídit, jsem se stresoval několik měsíců, jak to dopadne.
Parkování u supermarketů, to ja kapitola sama pro sebe, taky u mám pěknou rýhu na blatníku.
Teď se větinou snaím zaparkovat někde u kraje, tam hrozí nebezpečí od nějakého blba jen z jedné strany;-)
Jetě s Xantií se mi dvakrát stalo, e jsem při parkování trochu trejchnul někomu nárazník, ale vdycyky sem tam dal lístek, radi, ne uetřit pár stovek na bonusu, budu klidně spát a budu doufat, e přítě ten lístek tam dá někdo mě (i kdy pochybuju):-d
Přílohy: C5nehoda2.jpg ( 102854b ) - C5nehoda3.jpg ( 85500b ) - |
|
14.05.2012 15:28 -
|
2477983
|
|
masloxy
|
Město: Trencin, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 59 |
|
|
si robis prdel 71 ooo kc ???? husteeeeeeeeee
si robis prdel 71 ooo kc ???? husteeeeeeeeee
|
|
14.05.2012 20:10 -
|
2478225
|
|
Dutch
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 480 |
|
|
A co jim napsal pravnik na to, ze ti zhodnotili auto novejma dilama a chteli to zaplatit ? ...mozna by se to hodilo pro dalsi lidi co budou mit stejnej problem.
A co jim napsal pravnik na to, ze ti zhodnotili auto novejma dilama a chteli to zaplatit ? ...mozna by se to hodilo pro dalsi lidi co budou mit stejnej problem.
|
|
14.05.2012 20:54 -
|
2478251
|
|
toskey
|
Město: Odolena Voda, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 147 |
|
|
funtomas: má stejno barvu, nám před 3 měsícema enská odřela zrcátkem zadní pátý dveře taky na parkoviti, vydřený plech s černou barvou od zrcátka asi pul metru, enská hodná nechala lístet tak a měla podnikatelskou, vechno v pohodě ,půjčení auta 3 dny a přelakování dveří 12000, ve bez keců pojitovna zaplatila.Tak bych chtěl poděkovat,e existují jetě pocitví lidi,kteří nechají lístek s telefonem... A nemají kooperativu
funtomas: má stejno barvu:palec, nám před 3 měsícema enská odřela zrcátkem zadní pátý dveře taky na parkoviti, vydřený plech s černou barvou od zrcátka asi pul metru, enská hodná nechala lístet tak a měla podnikatelskou, vechno v pohodě ,půjčení auta 3 dny a přelakování dveří 12000, ve bez keců pojitovna zaplatila.Tak bych chtěl poděkovat,e existují jetě pocitví lidi,kteří nechají lístek s telefonem... A nemají kooperativu:palec
|
|
14.05.2012 23:33 -
|
2478365
|
|
funtomas
|
Město: Roudnička - HK, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 71 |
|
|
toskey: tak to má vypadat, to se to pak bourá samo
dutch: ofotím dopis i fakturu, a to najdu, manelka "uklízela"
toskey: tak to má vypadat, to se to pak bourá samo:-d
dutch: ofotím dopis i fakturu, a to najdu, manelka "uklízela"
|
|
15.05.2012 08:50 -
|
2478425
|
|
radar
|
Město: Řicany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 69 |
|
|
Nejhorí je, kdy potkáte hajzla a jetě k tomu člena klubu (málem). Na kruháku, kde jezdím denně se vetina řidičů snaí dret hesla pustím dneska já tebe, ty pustí zítra mě, neboli takový malý zip. Najedete s Citroenem Saxo na kruhák, přes průhledná okénka rukou a očním kontaktem poděkujete za "vputění" a pak jen zíráte s jakou arogancí vás řidič Citroenu Xantia vytlačí. Natěstí to člen klubu nebyl, ale rz s kombinací .A.8866, mě poté něco napověděla. A to člověka zamrzí...........
Tady je odkaz, kdybyste někdy potřebovali zjistit, zda ten "druhý" je vůbec povinně pojitěn a kde.
.link.
Hezký den vem.
Nejhorí je, kdy potkáte hajzla a jetě k tomu člena klubu (málem). Na kruháku, kde jezdím denně se vetina řidičů snaí dret hesla pustím dneska já tebe, ty pustí zítra mě, neboli takový malý zip. Najedete s Citroenem Saxo na kruhák, přes průhledná okénka rukou a očním kontaktem poděkujete za "vputění" a pak jen zíráte s jakou arogancí vás řidič Citroenu Xantia vytlačí. Natěstí to člen klubu nebyl, ale rz s kombinací .A.8866, mě poté něco napověděla.:-o A to člověka zamrzí...........
Tady je odkaz, kdybyste někdy potřebovali zjistit, zda ten "druhý" je vůbec povinně pojitěn a kde.
https://ic.ckp.cz/ICwww/servlet?
Hezký den vem.
|
|
15.05.2012 14:48 -
|
2478483
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Já jsem vcelku nepochopil, v čem spočívalo to hajzlovství v minulém příspěvku. Jestli to chápu, tak si radar VYNUCOVAL jakousi dobrou vůli, kterou mu druhá strana neposkytla. Od toho jde o dobrou vůli, e není povinná. Osobně mi řidiči vynucující si od ostaních slunost dost lezou na nervy, protoe slunost to není právě od nich.
Ohledně propustnosti a bezpečnosti provozu jde vdy o riskantní věc. Kdyby třeba vichni na kruháku dali přednost vjídějícím, tak se kruhák za pár vteřin zastaví. Ono ty předpisy mají logiku. Proto kruhák není ádný zip. No a riskantnost nemusím opisovat - dokud si obě strany nejsou JISTÉ, e si dokonale rozumí, co hodlají dělat, tak jde o ústa a předpisy mají vdy přednost. Radar vlastně říká, e kdo pokyne rukou má na kruháku přednost - to jsem nějak v předpisech nenael.
Nyní bych čekal příspěvek na Xantia klubu od majitele A.8866, e se mu nějaký magor s C5 nacpal bez varování na kruháku před čumák, jen tak tak uhnul.
No a hlavně ten, kdo o nějakou laskavost ádá, musí mít jasnou reakci, e je mu laskavost poskytnuta - obvykle citelné sníení rychlosti a pokynutí rukou. Dokud tento zpětný signál nemá, tak jde o obyčejné nebezpečné poruení předpisů. Ale vechny výe popsané úkony byly jednostrané od radara, oční kontakt je jasný, druhý řidič se vyděsil, kdo mu tam leze.
Já jsem vcelku nepochopil, v čem spočívalo to hajzlovství v minulém příspěvku. Jestli to chápu, tak si radar VYNUCOVAL jakousi dobrou vůli, kterou mu druhá strana neposkytla. Od toho jde o dobrou vůli, e není povinná. Osobně mi řidiči vynucující si od ostaních slunost dost lezou na nervy, protoe slunost to není právě od nich.
Ohledně propustnosti a bezpečnosti provozu jde vdy o riskantní věc. Kdyby třeba vichni na kruháku dali přednost vjídějícím, tak se kruhák za pár vteřin zastaví. Ono ty předpisy mají logiku. Proto kruhák není ádný zip. No a riskantnost nemusím opisovat - dokud si obě strany nejsou JISTÉ, e si dokonale rozumí, co hodlají dělat, tak jde o ústa a předpisy mají vdy přednost. Radar vlastně říká, e kdo pokyne rukou má na kruháku přednost - to jsem nějak v předpisech nenael.
Nyní bych čekal příspěvek na Xantia klubu od majitele A.8866, e se mu nějaký magor s C5 nacpal bez varování na kruháku před čumák, jen tak tak uhnul.
No a hlavně ten, kdo o nějakou laskavost ádá, musí mít jasnou reakci, e je mu laskavost poskytnuta - obvykle citelné sníení rychlosti a pokynutí rukou. Dokud tento zpětný signál nemá, tak jde o obyčejné nebezpečné poruení předpisů. Ale vechny výe popsané úkony byly jednostrané od radara, oční kontakt je jasný, druhý řidič se vyděsil, kdo mu tam leze.
|
|
15.05.2012 18:32 -
|
2478530
|
|
radar
|
Město: Řicany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 69 |
|
|
Nechtěl jsem na vilous reagovat, ale.. Toto je u mne právě ukázka arogance jednotlivce. Ani si neumí příspěvek přečíst. Nejel jsem v C5, ale v Saxu, Xantiak není členem Xantia clubu a já jsem si nic nevynucoval. Speciálně PRO TEBE: předemnou cca 5 aut bylo vputěno na kruhák výe popsaným způsobem,(auto předemno poutěl kamion) stejně tak za mnou. Stejně jako kadý den v tomto místě. Nebyl jsi tam, ale soudy vynáí, nechápu. Jedině, e by jsi si zapoměl do profilu dát fotku svého auta, e by Xantia .A.8866 Tebe asi není příjemné potkávat na silnici. Howgh.
Nechtěl jsem na vilous reagovat, ale..:-( Toto je u mne právě ukázka arogance jednotlivce. Ani si neumí příspěvek přečíst. Nejel jsem v C5, ale v Saxu, Xantiak není členem Xantia clubu a já jsem si nic nevynucoval. Speciálně PRO TEBE: předemnou cca 5 aut bylo vputěno na kruhák výe popsaným způsobem,(auto předemno poutěl kamion) stejně tak za mnou. Stejně jako kadý den v tomto místě. Nebyl jsi tam, ale soudy vynáí, nechápu. Jedině, e by jsi si zapoměl do profilu dát fotku svého auta, e by Xantia .A.8866 :palec Tebe asi není příjemné potkávat na silnici. Howgh.
|
|
| |
|
|