| | |
14.03.2012 12:48 -
Re: Kdo kde potkal hajzla
|
2458741
|
|
C5stepan
|
|
|
:palec:palec:palec
|
|
14.03.2012 15:28 -
|
2458777
|
|
felix81
|
Město: Praha, Auto: C8 2.2 HDi 94kw | Počet příspěvků: 292 |
|
|
Ono to hooodně souvisí s hustotou provozu. Tehdá kdy po silnici na jednom úseku za den projelo 20 motorek a tři auta tak to bylo docela dost. Proto těch třískanců a nebotíků bylo méně, aut a motorek bylo málo. Teď je těch dopravních prostředků více a tím i více nehod s nebotíky.
Jinak motorkářů se nezastávám, ale respektuji je. Kdy má někdo potřebu sednout v -20 na motorku a někam jet, tak je to jeho věc a jeho klouby. Otec nebo strejc by mohli vyprávět kolikrát jeli v únorových mrazech na motorce z Ústí do Prahy do práce na loď. Dodneka oba skuhraj nad bolavými klouby. To e za svou mladickou motorkářskou kariéru oba rozflákali skoro 30 motorek je jiná. Jene tehdá byl prd provoz, tak to větinou končilo dolámanou motorkou, sedřenou kůí a boulemi. V dnením provozu by byli oba mahem u pod drnem.
Ono to hooodně souvisí s hustotou provozu. :-) Tehdá kdy po silnici na jednom úseku za den projelo 20 motorek a tři auta tak to bylo docela dost. Proto těch třískanců a nebotíků bylo méně, aut a motorek bylo málo. Teď je těch dopravních prostředků více a tím i více nehod s nebotíky.
Jinak motorkářů se nezastávám, ale respektuji je. Kdy má někdo potřebu sednout v -20 na motorku a někam jet, tak je to jeho věc a jeho klouby. Otec nebo strejc by mohli vyprávět kolikrát jeli v únorových mrazech na motorce z Ústí do Prahy do práce na loď. Dodneka oba skuhraj nad bolavými klouby. To e za svou mladickou motorkářskou kariéru oba rozflákali skoro 30 motorek je jiná. Jene tehdá byl prd provoz, tak to větinou končilo dolámanou motorkou, sedřenou kůí a boulemi. V dnením provozu by byli oba mahem u pod drnem.
|
|
14.03.2012 17:12 -
|
2458797
|
|
Roozena
|
Město: Pragl, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 375 |
|
|
krom hustoty provozu to v případě motorek souvysí i s účelem jízdy a s tím souvysející chování.
První partička jsou výletníci a labuníci, kteří jezdí pro radost a s těmi jsem nikdy problém neměl.
Druhá skupina jsou závodníci, kteří končí buď v místě, odkud vyjeli, nebo rozvěení po stromech v kokořínském údolí, napikaní do jiných závodníků, či napasovaný do auta... s touhle skupinou jsem jako řidič osobáku taky problém neměl,ale nemám z nich dobrej pocit - tak či onak - ukájím se faktem - podpořeným statisktikou, e dojde-li k případné kolizi, bude to motorkář, kdo na tom bude hůř (ale nemusí)
třetí parta jsou messengeři, co jsou v podstatě lehce ozbrojený cyklisti, tudí neřeej semafory, jednosměrky, přechody a podobný prvky silniční bible. do doby, ne mi sedřel jeden takovýto mesík obé dveře a ujel sem je ignoroval. pro tuto skupinu neudělám nic, čim bych jim ulehčil ivot - necpu se kvůli nim ke krajnici, nenchávám mezery mezi a před autem a neuhejbám jim na semaforech. Větina z nich mi nedává důvod pro revizí názoru...
Celkově vzato - téměř nikdo nesedá za volant, či řidítka s tím, e se chce zabít, či vybourat, ale ne kadýmu dochází, e se tak vlastně chová a já to beru tak, e pokud se mu za jeho chování osud odmění tím, oč si koleduje - je to v pořádku - pokud s sebou nestáhne někoho nevinnýho. Je to blbá matika a ne kadej se mnou bude souhlasit, ale oddechnu si nad kadym kretenem, kterej vlastní debilitou skončí dnes namotanej na stromě, páč vim, e neskončí zejtra v mym autě...
krom hustoty provozu to v případě motorek souvysí i s účelem jízdy a s tím souvysející chování.
První partička jsou výletníci a labuníci, kteří jezdí pro radost a s těmi jsem nikdy problém neměl.
Druhá skupina jsou závodníci, kteří končí buď v místě, odkud vyjeli, nebo rozvěení po stromech v kokořínském údolí, napikaní do jiných závodníků, či napasovaný do auta... s touhle skupinou jsem jako řidič osobáku taky problém neměl,ale nemám z nich dobrej pocit - tak či onak - ukájím se faktem - podpořeným statisktikou, e dojde-li k případné kolizi, bude to motorkář, kdo na tom bude hůř (ale nemusí)
třetí parta jsou messengeři, co jsou v podstatě lehce ozbrojený cyklisti, tudí neřeej semafory, jednosměrky, přechody a podobný prvky silniční bible. do doby, ne mi sedřel jeden takovýto mesík obé dveře a ujel sem je ignoroval. pro tuto skupinu neudělám nic, čim bych jim ulehčil ivot - necpu se kvůli nim ke krajnici, nenchávám mezery mezi a před autem a neuhejbám jim na semaforech. Větina z nich mi nedává důvod pro revizí názoru...
Celkově vzato - téměř nikdo nesedá za volant, či řidítka s tím, e se chce zabít, či vybourat, ale ne kadýmu dochází, e se tak vlastně chová a já to beru tak, e pokud se mu za jeho chování osud odmění tím, oč si koleduje - je to v pořádku - pokud s sebou nestáhne někoho nevinnýho. Je to blbá matika a ne kadej se mnou bude souhlasit, ale oddechnu si nad kadym kretenem, kterej vlastní debilitou skončí dnes namotanej na stromě, páč vim, e neskončí zejtra v mym autě...
|
|
14.03.2012 19:12 -
|
2458834
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
4 Roozena: a jenom chci jetě dodat, e magorů na motorkách, kteří se jen tak jdou povozit a zaít trochen adrenalínu tenkráte asi moc nebylo, málokdo si toti mohl koupit velkou motorku ve 20 letech, navíc si myslím, e v té době kdy jsem byl mladý a hezký se motorka pouívala spíe jako dopravní prostředek, dnes jako zábava, osobně jsem jetě problém s morkářen jetě neměl, ale kamerka ji snímá kadý den
4 Roozena: a jenom chci jetě dodat, e magorů na motorkách, kteří se jen tak jdou povozit a zaít trochen adrenalínu tenkráte asi moc nebylo, málokdo si toti mohl koupit velkou motorku ve 20 letech, navíc si myslím, e v té době kdy jsem byl mladý a hezký se motorka pouívala spíe jako dopravní prostředek, dnes jako zábava, osobně jsem jetě problém s morkářen jetě neměl, ale kamerka ji snímá kadý den ;-)
|
|
14.03.2012 19:27 -
|
2458837
|
|
Pablik1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731 |
|
|
Mikra napsal(a): No tak trochu to s hustotou provozu souvisí. Jestli je mezi řidičema např. jedno procento hajzlů, tak je jich dnes asi tolik, kolik bylo v padesátých letech řídičů celkem. Take má mnohem větí anci na nějakýho hajzla narazit. Ale samozřejmě má pravdu v tom, e je to o tom, co máme dnes v hlavě. A taky o tom, jakou cenu má pro nás auto dnes a tenkrát. Tehdy bylo auto poklad, se kterým se hovadiny nedělají a měli ho ve větině případů zralý a etrný lidi. O ceně zdraví nemluvím, protoe tu si kadej uvědomí, a kdy o něj přichází. A na zdraví ostatních taky hajzlové často pomyslí, a kdy je to něco stojí. Ve společnosti a na silnici dnes chybí pokora a úcta. co má společnýho hustota provozu s vymytým mozkem???prostě -25 a na cestě nemá co hledat trotl na fichtlu.nám normálním mrznou apky k volantu a ejhle blb brousí botky na rychlostce(trochu si ted připadám e jsem píchl do vosího hnízda!=najednou jsou vichni c-5 bikeři,to byl bonus kůpit káru a peugeot fichtl k tomu?)
No tak trochu to s hustotou provozu souvisí. Jestli je mezi řidičema např. jedno procento hajzlů, tak je jich dnes asi tolik, kolik bylo v padesátých letech řídičů celkem. Take má mnohem větí anci na nějakýho hajzla narazit. Ale samozřejmě má pravdu v tom, e je to o tom, co máme dnes v hlavě. A taky o tom, jakou cenu má pro nás auto dnes a tenkrát. Tehdy bylo auto poklad, se kterým se hovadiny nedělají a měli ho ve větině případů zralý a etrný lidi. O ceně zdraví nemluvím, protoe tu si kadej uvědomí, a kdy o něj přichází. A na zdraví ostatních taky hajzlové často pomyslí, a kdy je to něco stojí. Ve společnosti a na silnici dnes chybí pokora a úcta. :-(((( co má společnýho hustota provozu s vymytým mozkem???prostě -25 a na cestě nemá co hledat trotl na fichtlu.nám normálním mrznou apky k volantu a ejhle blb brousí botky na rychlostce(trochu si ted připadám e jsem píchl do vosího hnízda!=najednou jsou vichni c-5 bikeři,to byl bonus kůpit káru a peugeot fichtl k tomu?):-(
|
|
14.03.2012 20:57 -
|
2458881
|
|
felix81
|
Město: Praha, Auto: C8 2.2 HDi 94kw | Počet příspěvků: 292 |
|
|
Heh to mi chce říct, e kdy nebudu mít auto (nebo mít budu ale zamrzne mu nafta) a budu mít starého fichtla nebo Jáwku 175 a v mrazech a chumelenici na ní sednu a pojedu do kolbenky k pasu, tak jsem trotl??? Já si myslím, e asi nejsem. Jsem pouze člověk donucen v zájmu blaha mého a mé rodiny usednout v -25 a vydat se do fabriky hákovat.
Heh to mi chce říct, e kdy nebudu mít auto (nebo mít budu ale zamrzne mu nafta) a budu mít starého fichtla nebo Jáwku 175 a v mrazech a chumelenici na ní sednu a pojedu do kolbenky k pasu, tak jsem trotl??? Já si myslím, e asi nejsem. ;-) Jsem pouze člověk donucen v zájmu blaha mého a mé rodiny usednout v -25 a vydat se do fabriky hákovat. ;-);-)
|
|
14.03.2012 22:08 -
|
2458895
|
|
Roozena
|
Město: Pragl, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 375 |
|
|
A je to tady... uvedomte si chlapy, ze tema 'kde sem potkal hajzla' vs politika si rika o nekonecne clanky s kosatou zasobou sprostych slov a minimum pochval... neni prakticky den, kdy si to nekdo z panu co si mysli, ze nam vladnou spravedlive a moudre zaslouzi. Ty zmetci mi nestojej ani za dalsi komentar... howgh...
A je to tady... uvedomte si chlapy, ze tema 'kde sem potkal hajzla' vs politika si rika o nekonecne clanky s kosatou zasobou sprostych slov a minimum pochval... neni prakticky den, kdy si to nekdo z panu co si mysli, ze nam vladnou spravedlive a moudre zaslouzi. Ty zmetci mi nestojej ani za dalsi komentar... howgh... :-d
|
|
17.03.2012 18:38 -
|
2459397
|
|
jruze
|
|
|
Včera navečer jeden dobráček z vedlejí(průmyslové zóny) i přesto e mne 100% viděl místo aby zastavil a dal přednost tomu jetě naloil a poslal mi to před čumák (bravůrní smyk aby to srovnal a pokračoval) - no C5 II nebrzdí a tak patně - koda e jsem nejel s C5 I ,,ta by brzdila podstatně hůř") - tu u mám dlouho - C5 II mi bylo líto.Oba tak 80Km/h no nevím asi by tu ránu na komoru nerozdejchal.
Včera navečer jeden dobráček z vedlejí(průmyslové zóny) i přesto e mne 100% viděl místo aby zastavil a dal přednost tomu jetě naloil a poslal mi to před čumák (bravůrní smyk aby to srovnal a pokračoval) - no C5 II nebrzdí a tak patně - koda e jsem nejel s C5 I ,,ta by brzdila podstatně hůř") - tu u mám dlouho - C5 II mi bylo líto.Oba tak 80Km/h no nevím asi by tu ránu na komoru nerozdejchal.
|
|
27.03.2012 22:58 -
|
2462811
|
|
flyteSVK
|
|
|
Dve aktualne videjka, natocene cca pol hodiny dozadu
.link. a .link.
Dve aktualne videjka, natocene cca pol hodiny dozadu
http://www.youtube.com/watch?v=ySAEX6CDy84 a http://www.youtube.com/watch?v=2YmOJgI3bGA&feature=youtu.be
|
|
28.03.2012 13:24 -
|
2462885
|
|
Zbyňa
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 459 |
|
|
No zrovna pomalu jsi ale taky nejel na tom druhym videu ale rozumím ti
No zrovna pomalu jsi ale taky nejel na tom druhym videu :-)))) ale rozumím ti :-p
|
|
28.03.2012 14:16 -
|
2462892
|
|
jumep
|
|
|
mal by si si zamontovat blesk do tej kamery
mal by si si zamontovat blesk do tej kamery :)
|
|
28.03.2012 15:45 -
|
2462902
|
|
flyteSVK
|
|
|
No jo, je tam maly objektiv kvoli celkovej velkosti tej kamery. Tak za tmy je to dost podexponovane.
No jo, je tam maly objektiv kvoli celkovej velkosti tej kamery. Tak za tmy je to dost podexponovane.
|
|
28.03.2012 16:49 -
|
2462917
|
|
jumep
|
|
|
ten blesk som mal na mysli ze na hentakeho blesknut s nim
ten blesk som mal na mysli ze na hentakeho blesknut s nim :D
|
|
31.03.2012 19:51 -
|
2464033
|
|
Gabo
|
Město: Nitra, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 81 |
|
|
Dnes rano som si nasiel druhy skrabanec na Citronovi. Gratulujem jedincovi, co to spachal a zelam vsetko dobre...
Dnes rano som si nasiel druhy skrabanec na Citronovi. Gratulujem jedincovi, co to spachal a zelam vsetko dobre...
|
|
31.03.2012 20:01 -
|
2464036
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Dobrá by bola aj taká hnačka...
Dobrá by bola aj taká hnačka...
|
|
01.04.2012 00:05 -
|
2464096
|
|
Shakal007
|
Město: Prostějov, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 60 |
|
|
tak u i já jsem okusil nejpouívanějí parkovací senzor na mém autě, nějaký dobrák si o mě opřel svoje auto takovým ikovným způsobem e v přední SPZ mám důlek tak tři centimetry,opravdu některým lidem nepatří do ruk ani koloběka nato auto a to prosím parkuju větinou zadkem k obrubníku abych pak pohodlně vyjel, tak nevím kdo byl kde tak ikovnej protoe jsem to zjistil a po vyjetí z myčky. Nebo e by tak na jednom místě tlačily ty kartáče?
tak u i já jsem okusil nejpouívanějí parkovací senzor na mém autě, nějaký dobrák si o mě opřel svoje auto takovým ikovným způsobem e v přední SPZ mám důlek tak tři centimetry,opravdu některým lidem nepatří do ruk ani koloběka nato auto a to prosím parkuju větinou zadkem k obrubníku abych pak pohodlně vyjel, tak nevím kdo byl kde tak ikovnej protoe jsem to zjistil a po vyjetí z myčky. Nebo e by tak na jednom místě tlačily ty kartáče?:-))))
|
|
01.04.2012 11:00 -
|
2464148
|
|
Henry
|
|
|
Viděl jsem dva prcky, tak 1. moná 2. třída, jak se opírají zády o auto. Vcelku nezajímavý úkaz, pokud by neměli na zádech kolní taky, které mají kovové zámky na zapínání. Kdo ví co zůstalo na laku toho auta?
Viděl jsem dva prcky, tak 1. moná 2. třída, jak se opírají zády o auto. Vcelku nezajímavý úkaz, pokud by neměli na zádech kolní taky, které mají kovové zámky na zapínání. Kdo ví co zůstalo na laku toho auta?
|
|
01.04.2012 12:22 -
|
2464194
|
|
Henry
|
|
|
To byla reakce na příspěvek co napsal "Gabo".
Tu novou čáru na laku nemusel způsobit hajzl, ale takoví punti, kterým nikdo neřekl, e o cizí auto se neopírá, protoe nikoho nenapadne co se v té nalé hlavě zrodí.
:-( To byla reakce na příspěvek co napsal "Gabo".
Tu novou čáru na laku nemusel způsobit hajzl, ale takoví punti, kterým nikdo neřekl, e o cizí auto se neopírá, protoe nikoho nenapadne co se v té nalé hlavě zrodí.:-)
|
|
| |
|
|