Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Diskuzní fórum / Všeobecná NE-technická diskuze / Kdo kde potkal hajzla
|< < 1 ... 19 20 21 22 23 24 25 ... 48 > >|
12.03.2012 17:54 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2458099
jumep
Město: Piestany, Auto: Citroen C6 2.7HDiPočet příspěvků: 17329

Moder?tor Poslat soukromou zprávu
sice som myslel zeby ta sundal tak zeby do teba praskol zboku ... ale dobre no

12.03.2012 18:40 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2458119
Maxifik
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8Počet příspěvků: 746

Za?iato?n?k Poslat soukromou zprávu
Jde taky o to, kdo komu nedal přednost , nemluvím o nesplnění povinnosti cyklisty svítit

12.03.2012 18:43 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2458120
jruze
Město: Radonice Počenická 158, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive BreakPočet příspěvků: 11800

U??vate? Poslat soukromou zprávu
Maxifik napsal(a):
Vozit určitě ne, ale použít bohužel ano. I toto je vizitka práce naší "pouze rychlost měřící" policie. Osobně svědkem, že dělají, že cyklistu nevidí. Ono by stačilo místo kuše zepředu vystřelit klacík do drátů.

A co třeba uspávací pušku a nějakej vercajk a tu hajtru bych mu než by se vzbudil rozebral do šroubku a nastrkal po kouskach do p....

12.03.2012 18:48 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2458122
standacer
Město: , Auto: Počet příspěvků: 100
99 Poslat soukromou zprávu
Roozena napsal(a):
událost ze včerejška - viz link na video:
.link.
takovýhleho krypla pumpičkářskýho opravdu neni škoda sestřelit. záznam pochopitelně neobsahuje to co se dělo po té, kdy jsem ho dojel ve snaze mu vysvětlit, že neosvětlenej a bez reflexních prvků je opravdu zralej na odstřel. poslal mě doprdele, že co je mi do toho... když sem vzteky vylít z auta, tak zbaběle zdrhnul mezi baráky... je fakt trestný vozit v autě kuš?...

Já zase na kole občas takhle potkám neosvětlený auto . Navíc to, co někdy provádějí řidiči cyklistům, je taky na ranu .

12.03.2012 21:11 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2458182
Roozena
Město: Pragl, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW)Počet příspěvků: 375

Maxifik napsal(a):
Jde taky o to, kdo komu nedal přednost , nemluvím o nesplnění povinnosti cyklisty svítit

Tak, brano takto, pak mas pravdu... ja odbocoval z hlavni do leva a tudiz sem mel dat sajklistovi prednost. Pokud sestrelim bikera, kteryho nemam sanci videt, prez to, ze mu mam dat prednost, tak kde je chyba? Taky jezdim na kole, ale mam na nem predni, zadni lampu, odrazky a reflexni hadry... tenhle mameluk nemel ani prd a jediny, co v tu chvili mel byla kurevska klika.

12.03.2012 21:37 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2458196
Hanz 397
Město: Česká Kamenice, Auto: Peugeot 508 SW GTPočet příspěvků: 2445

Taky docela dost jezdím na kole a když si vzpomenu,co nám dělají řidiči... Ale je fakt,že sice na biku nemám jedinou odrazku,ale když na mě posvítí auto,tak svítím oblečením,jako vánoční stromeček. Navíc se bojím tmy,tak se snažím být ještě za světla doma.. Ale na druhou stranu když potkám neosvětlenýho sebevraha na kole,tak přemýšlím,proč si chce vzít život . A je pravda,že mě na kole už pomocníci s ochráncema párkrát zastavili a nikdy je osvětlení nezajímalo. 2x jsem dýchal a jednou nás prudili,že z nás padá bahno a znečisujeme vozovku No fakt!!

12.03.2012 21:53 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2458201
standacer
Město: , Auto: Počet příspěvků: 100
Hanz Policajti jsou fakt svéráz. Já vozím vzadu blikačku Smart Superflash, která když zmokne, tak začne žít vlastním životem. Takže jsem byl jednou kolem půlnoci na hlavní mezi Tišnovem a Brnem za neosvětleného idiota aniž bych o tom věděl...
Některým řidičům zase vadí přemíra osvětlení vpředu , takže mně problikávaj abych jako ty dálkový ztlumil

Jinak samozřejmě jezdit bez osvětlení je pitomost a když už člověk zatmí bez světla, tak je třeba počítat s tím, že mně není vidět. Ne jak ten borec na videu.

12.03.2012 22:07 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2458203
Maxifik
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8Počet příspěvků: 746

Bohužel, a stále tu není spoluúčast na zavinění nehody. A cyklisty nikdonekontroluje dle hesla "za vše může řidič". Ale furt je to o tom, že někdo nedoržuje zákon, což je v čechách národní sport a kdekdo tyto lidim pak omlouvá. A to mě štve. Není tu stejný metr. Z hlediska zákona auto=cyklista=cyklista důchodce.

12.03.2012 22:10 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2458204
DaveLbc
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SXPočet příspěvků: 422

Já jezdím na kole hodně a silnicím se snažím vyhnout,ale pokud to nejde tak abych svítil jako vánoční stromeček.
Nejlepší je to stejně v lese na cyklostezce. Ale "sebevrahů"na kole je všude asi dost podle toho co tady čtu. U nás jezdí frajer po rychlosce bez osvětlení a co myslíte. Málem jsem ho srazil na připojovacím pruhu.Koukám do zpětnýho a najednou chlap vedle auta..Bylo ráno kolem 6, tma. No krve se ve mě nedořezal,hned jsem volal na fíky a co myslíte druhej den o kus dál znova
Nechápu ty lidi proč...pokud chtěj sebevraždu tak at do toho netahaj tatky od rodin

12.03.2012 22:33 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2458208
Hanz 397
Město: Česká Kamenice, Auto: Peugeot 508 SW GTPočet příspěvků: 2445

No a málem bych zapomněl-když jsem jel dnes ráno do práce,tak na silnici z Dc do Ul byl napůl v příkopě zapíchnutej kamion. Podle toho,co říkali pak kluci z odtahovky,tak řidič toho kamionu taky potkal svého hajzla-bylo to těsně za zatáčkou,takže asi potkal v protisměru někoho,kdo hrozně spěchal a předjížděl a nestihl se před zatáčkou vrátit a on,aby ho nezabil,tak to radši uklidil do příkopu... Pro dobrotu na žebrotu.

12.03.2012 22:34 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2458210
jumep
Město: Piestany, Auto: Citroen C6 2.7HDiPočet příspěvků: 17329

Moder?tor Poslat soukromou zprávu
preto ked sa uhybas s kamionom tak mierne strajchnut .... potom neutece

13.03.2012 15:49 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2458407
Pablik1
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive BreakPočet příspěvků: 731

rád se sváma podělím o dalšího magora ode mě z práce:jezdí rád na nějakém skůtru(125ccm)a ted pozor!!!JEZDÍ CELOROČNĚ to znemená že ikdyž byly ty šílené ruské mrazy stále fičel na tom fichtlu po zpoplatněné rychlostce mezi Frýdkem a Ostravou směr Mittal Arcelor(NHKG-za komančů)i v době kdy auta tam padaly při každém závanu větru do škarpy,málem mrtvých jak ve 2.svět.válce a on mezi nima na prskoletu.je tohle normální???můj názor že né... jezdí i půlmetru sněhu a brousí botky o firm(zledovatělý sníh)a fííí 80km/h dovedete si někdo představit:jedete po odpolední v mrazu+sněhu+tmě hlídáte at vám autí nesjede z cesty a najednou minete vola na fichtlu?a když ho sestřelíte jdete čuchat filtrovaný vzduch?to je mazec tyhle bych už neléčil ale střílel paja.

13.03.2012 18:26 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2458466
Klokan
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0i V6 215kPočet příspěvků: 213
ty vyléčí Darwin, bohužel na účet léčitele ...

13.03.2012 19:25 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2458510
felix81
Město: Praha, Auto: C8 2.2 HDi 94kwPočet příspěvků: 292

V 50letech byly jenom motorky. Auto v té době měl málokdo tak holt museli motorky jezdit ve sněhu a na ledu. A taky to šlo. Žádný zimní gumy nebyli a taky lidi jezdili a přežili. Holt dneska se lidi spoléhaj na zimní gumy, pomocné berličky které kecají do řízení atd atd. Pak se nemůže člověk divit že je rok od roku víc a víc mrtvol na silnicích.

13.03.2012 19:36 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2458516
Klokan
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0i V6 215kPočet příspěvků: 213
rozumnej na to v zimně nevleze, a když, tak si aspoň natáhne reflexní vestu, aby byl vidět zdaleka. Ono dřív těch mrtvejch bylo hodně, jen nebyli každej večer v TVHOVNA....

13.03.2012 22:06 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2458613
Tony_Z
Město: Okr. Kladno, Auto: C5 III (X7) Tourer 2.2HDi 125Kw (4HT, 2009); C5 I 2.0HDi 80Kw (RHZ, 2002)Počet příspěvků: 519

felix81 napsal(a):
V 50letech byly jenom motorky. Auto v té době měl málokdo tak holt museli motorky jezdit ve sněhu a na ledu. A taky to šlo. Žádný zimní gumy nebyli a taky lidi jezdili a přežili. Holt dneska se lidi spoléhaj na zimní gumy, pomocné berličky které kecají do řízení atd atd. Pak se nemůže člověk divit že je rok od roku víc a víc mrtvol na silnicích.

Naopak, mrtvejch je každým rokem méně. Více je pouze nehod.

14.03.2012 05:56 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2458646
tomikku
Město: Havířov, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SXPočet příspěvků: 308
felix81 napsal(a):

kápls na to, když ses v té době podíval před barák tak tam nic nestálo, kromě několika motorek, a auta byly tři v ulici, teď mᚠskoro dvě auta na domácnost, není ta míra nebezpečí spíše hustotou provozu?

14.03.2012 09:01 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2458687
Pablik1
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive BreakPočet příspěvků: 731

felix81 napsal(a):
koukám že se zastávᚠmotorkářů,já byl taky biker(Kawasaki Ninja900)ale ani za boha by mě nenapadlo kopnout do vrtule a jet v -25st.C na motorce.myslím že pokud je -25 tak při rychlosti 60km/h je teplota -50!!!on to má do práce cca.35-40km F-M(Nošovice)-Ostarava Kunčice magor.

14.03.2012 09:06 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2458693
C5stepan
Město: Otrokovice, Auto: Hyundai Getz 1,4iPočet příspěvků: 828
"Kdo kde potkal hajzla" nijak nesouvisí s počtem motorek a aut v 50. letech minulého století. To souvisí s tím, co máme v hlavách ve 21. století a jestli se jako "hajzlové" chováme právě teď!

14.03.2012 10:03 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2458705
Mikra
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive BreakPočet příspěvků: 3730

C5stepan napsal(a):
"Kdo kde potkal hajzla" nijak nesouvisí s počtem motorek a aut v 50. letech minulého století. To souvisí s tím, co máme v hlavách ve 21. století a jestli se jako "hajzlové" chováme právě teď!

No tak trochu to s hustotou provozu souvisí. Jestli je mezi řidičema např. jedno procento hajzlů, tak je jich dnes asi tolik, kolik bylo v padesátých letech řídičů celkem. Takže mᚠmnohem větší šanci na nějakýho hajzla narazit. Ale samozřejmě mᚠpravdu v tom, že je to o tom, co máme dnes v hlavě. A taky o tom, jakou cenu má pro nás auto dnes a tenkrát. Tehdy bylo auto poklad, se kterým se hovadiny nedělají a měli ho ve většině případů zralý a šetrný lidi. O ceně zdraví nemluvím, protože tu si každej uvědomí, až když o něj přichází. A na zdraví ostatních taky hajzlové často pomyslí, až když je to něco stojí. Ve společnosti a na silnici dnes chybí pokora a úcta.

|< < 1 ... 19 20 21 22 23 24 25 ... 48 > >|

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator