| | |
12.03.2012 17:54 -
Re: Kdo kde potkal hajzla
|
2458099
|
|
jumep
|
|
|
sice som myslel zeby ta sundal tak zeby do teba praskol zboku ... ale dobre no
sice som myslel zeby ta sundal tak zeby do teba praskol zboku ... ale dobre no :P
|
|
12.03.2012 18:40 -
|
2458119
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Jde taky o to, kdo komu nedal přednost , nemluvím o nesplnění povinnosti cyklisty svítit
Jde taky o to, kdo komu nedal přednost :-)), nemluvím o nesplnění povinnosti cyklisty svítit ;-)
|
|
12.03.2012 21:11 -
|
2458182
|
|
Roozena
|
Město: Pragl, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 375 |
|
|
Maxifik napsal(a): Jde taky o to, kdo komu nedal přednost , nemluvím o nesplnění povinnosti cyklisty svítit
Tak, brano takto, pak mas pravdu... ja odbocoval z hlavni do leva a tudiz sem mel dat sajklistovi prednost. Pokud sestrelim bikera, kteryho nemam sanci videt, prez to, ze mu mam dat prednost, tak kde je chyba? Taky jezdim na kole, ale mam na nem predni, zadni lampu, odrazky a reflexni hadry... tenhle mameluk nemel ani prd a jediny, co v tu chvili mel byla kurevska klika.
Tak, brano takto, pak mas pravdu... ja odbocoval z hlavni do leva a tudiz sem mel dat sajklistovi prednost. Pokud sestrelim bikera, kteryho nemam sanci videt, prez to, ze mu mam dat prednost, tak kde je chyba? Taky jezdim na kole, ale mam na nem predni, zadni lampu, odrazky a reflexni hadry... tenhle mameluk nemel ani prd a jediny, co v tu chvili mel byla kurevska klika.
|
|
12.03.2012 21:37 -
|
2458196
|
|
Hanz 397
|
|
|
Taky docela dost jezdím na kole a kdy si vzpomenu,co nám dělají řidiči... Ale je fakt,e sice na biku nemám jedinou odrazku,ale kdy na mě posvítí auto,tak svítím oblečením,jako vánoční stromeček. Navíc se bojím tmy,tak se snaím být jetě za světla doma.. Ale na druhou stranu kdy potkám neosvětlenýho sebevraha na kole,tak přemýlím,proč si chce vzít ivot . A je pravda,e mě na kole u pomocníci s ochráncema párkrát zastavili a nikdy je osvětlení nezajímalo. 2x jsem dýchal a jednou nás prudili,e z nás padá bahno a znečisujeme vozovku No fakt!!
Taky docela dost jezdím na kole a kdy si vzpomenu,co nám dělají řidiči... Ale je fakt,e sice na biku nemám jedinou odrazku,ale kdy na mě posvítí auto,tak svítím oblečením,jako vánoční stromeček. Navíc se bojím tmy,tak se snaím být jetě za světla doma..:-d Ale na druhou stranu kdy potkám neosvětlenýho sebevraha na kole,tak přemýlím,proč si chce vzít ivot :nevim. A je pravda,e mě na kole u pomocníci s ochráncema párkrát zastavili a nikdy je osvětlení nezajímalo. 2x jsem dýchal a jednou nás prudili,e z nás padá bahno a znečisujeme vozovku :-o No fakt!!
|
|
12.03.2012 21:53 -
|
2458201
|
|
standacer
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 100 |
|
|
Hanz Policajti jsou fakt svéráz. Já vozím vzadu blikačku Smart Superflash, která kdy zmokne, tak začne ít vlastním ivotem. Take jsem byl jednou kolem půlnoci na hlavní mezi Tinovem a Brnem za neosvětleného idiota ani bych o tom věděl...
Některým řidičům zase vadí přemíra osvětlení vpředu , take mně problikávaj abych jako ty dálkový ztlumil
Jinak samozřejmě jezdit bez osvětlení je pitomost a kdy u člověk zatmí bez světla, tak je třeba počítat s tím, e mně není vidět. Ne jak ten borec na videu.
Hanz :-)) Policajti jsou fakt svéráz. Já vozím vzadu blikačku Smart Superflash, která kdy zmokne, tak začne ít vlastním ivotem. Take jsem byl jednou kolem půlnoci na hlavní mezi Tinovem a Brnem za neosvětleného idiota ani bych o tom věděl...
Některým řidičům zase vadí přemíra osvětlení vpředu :-), take mně problikávaj abych jako ty dálkový ztlumil :-d
Jinak samozřejmě jezdit bez osvětlení je pitomost a kdy u člověk zatmí bez světla, tak je třeba počítat s tím, e mně není vidět. Ne jak ten borec na videu.
|
|
12.03.2012 22:07 -
|
2458203
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Bohuel, a stále tu není spoluúčast na zavinění nehody. A cyklisty nikdonekontroluje dle hesla "za ve můe řidič". Ale furt je to o tom, e někdo nedoruje zákon, co je v čechách národní sport a kdekdo tyto lidim pak omlouvá. A to mě tve. Není tu stejný metr. Z hlediska zákona auto=cyklista=cyklista důchodce.
Bohuel, a stále tu není spoluúčast na zavinění nehody. A cyklisty nikdonekontroluje dle hesla "za ve můe řidič". Ale furt je to o tom, e někdo nedoruje zákon, co je v čechách národní sport a kdekdo tyto lidim pak omlouvá. A to mě tve. Není tu stejný metr. Z hlediska zákona auto=cyklista=cyklista důchodce.
|
|
12.03.2012 22:10 -
|
2458204
|
|
DaveLbc
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 422 |
|
|
Já jezdím na kole hodně a silnicím se snaím vyhnout,ale pokud to nejde tak abych svítil jako vánoční stromeček.
Nejlepí je to stejně v lese na cyklostezce. Ale "sebevrahů"na kole je vude asi dost podle toho co tady čtu. U nás jezdí frajer po rychlosce bez osvětlení a co myslíte. Málem jsem ho srazil na připojovacím pruhu.Koukám do zpětnýho a najednou chlap vedle auta..Bylo ráno kolem 6, tma. No krve se ve mě nedořezal,hned jsem volal na fíky a co myslíte druhej den o kus dál znova
Nechápu ty lidi proč...pokud chtěj sebevradu tak at do toho netahaj tatky od rodin
Já jezdím na kole hodně a silnicím se snaím vyhnout,ale pokud to nejde tak abych svítil jako vánoční stromeček.
Nejlepí je to stejně v lese na cyklostezce. Ale "sebevrahů"na kole je vude asi dost podle toho co tady čtu. U nás jezdí frajer po rychlosce bez osvětlení a co myslíte. Málem jsem ho srazil na připojovacím pruhu.Koukám do zpětnýho a najednou chlap vedle auta..Bylo ráno kolem 6, tma. No krve se ve mě nedořezal,hned jsem volal na fíky a co myslíte druhej den o kus dál znova:nevim
Nechápu ty lidi proč...pokud chtěj sebevradu tak at do toho netahaj tatky od rodin:-((((
|
|
12.03.2012 22:33 -
|
2458208
|
|
Hanz 397
|
|
|
No a málem bych zapomněl-kdy jsem jel dnes ráno do práce,tak na silnici z Dc do Ul byl napůl v příkopě zapíchnutej kamion. Podle toho,co říkali pak kluci z odtahovky,tak řidič toho kamionu taky potkal svého hajzla-bylo to těsně za zatáčkou,take asi potkal v protisměru někoho,kdo hrozně spěchal a předjíděl a nestihl se před zatáčkou vrátit a on,aby ho nezabil,tak to radi uklidil do příkopu... Pro dobrotu na ebrotu.
No a málem bych zapomněl-kdy jsem jel dnes ráno do práce,tak na silnici z Dc do Ul byl napůl v příkopě zapíchnutej kamion. Podle toho,co říkali pak kluci z odtahovky,tak řidič toho kamionu taky potkal svého hajzla-bylo to těsně za zatáčkou,take asi potkal v protisměru někoho,kdo hrozně spěchal a předjíděl a nestihl se před zatáčkou vrátit a on,aby ho nezabil,tak to radi uklidil do příkopu... Pro dobrotu na ebrotu.
|
|
12.03.2012 22:34 -
|
2458210
|
|
jumep
|
|
|
preto ked sa uhybas s kamionom tak mierne strajchnut .... potom neutece
preto ked sa uhybas s kamionom tak mierne strajchnut .... potom neutece
|
|
13.03.2012 15:49 -
|
2458407
|
|
Pablik1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731 |
|
|
rád se sváma podělím o dalího magora ode mě z práce:jezdí rád na nějakém skůtru(125ccm)a ted pozor!!!JEZDÍ CELOROČNĚ to znemená e ikdy byly ty ílené ruské mrazy stále fičel na tom fichtlu po zpoplatněné rychlostce mezi Frýdkem a Ostravou směr Mittal Arcelor(NHKG-za komančů)i v době kdy auta tam padaly při kadém závanu větru do karpy,málem mrtvých jak ve 2.svět.válce a on mezi nima na prskoletu.je tohle normální???můj názor e né... jezdí i půlmetru sněhu a brousí botky o firm(zledovatělý sníh)a fííí 80km/h dovedete si někdo představit:jedete po odpolední v mrazu+sněhu+tmě hlídáte at vám autí nesjede z cesty a najednou minete vola na fichtlu?a kdy ho sestřelíte jdete čuchat filtrovaný vzduch?to je mazec tyhle bych u neléčil ale střílel paja.
rád se sváma podělím o dalího magora ode mě z práce:jezdí rád na nějakém skůtru(125ccm)a ted pozor!!!JEZDÍ CELOROČNĚ :-o to znemená e ikdy byly ty ílené ruské mrazy stále fičel na tom fichtlu po zpoplatněné rychlostce mezi Frýdkem a Ostravou směr Mittal Arcelor(NHKG-za komančů)i v době kdy auta tam padaly při kadém závanu větru do karpy,málem mrtvých jak ve 2.svět.válce a on mezi nima na prskoletu.je tohle normální???můj názor e né...:nevim jezdí i půlmetru sněhu a brousí botky o firm(zledovatělý sníh)a fííí 80km/h dovedete si někdo představit:jedete po odpolední v mrazu+sněhu+tmě hlídáte at vám autí nesjede z cesty a najednou minete vola na fichtlu?a kdy ho sestřelíte jdete čuchat filtrovaný vzduch?to je mazec tyhle bych u neléčil ale střílel paja.
|
|
13.03.2012 18:26 -
|
2458466
|
|
Klokan
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0i V6 215k | Počet příspěvků: 213 |
|
|
ty vyléčí Darwin, bohuel na účet léčitele ...
ty vyléčí Darwin, bohuel na účet léčitele ... :-))))
|
|
13.03.2012 19:25 -
|
2458510
|
|
felix81
|
Město: Praha, Auto: C8 2.2 HDi 94kw | Počet příspěvků: 292 |
|
|
V 50letech byly jenom motorky. Auto v té době měl málokdo tak holt museli motorky jezdit ve sněhu a na ledu. A taky to lo. ádný zimní gumy nebyli a taky lidi jezdili a přeili. Holt dneska se lidi spoléhaj na zimní gumy, pomocné berličky které kecají do řízení atd atd. Pak se nemůe člověk divit e je rok od roku víc a víc mrtvol na silnicích.
V 50letech byly jenom motorky. Auto v té době měl málokdo tak holt museli motorky jezdit ve sněhu a na ledu. A taky to lo. ádný zimní gumy nebyli a taky lidi jezdili a přeili. :-) Holt dneska se lidi spoléhaj na zimní gumy, pomocné berličky které kecají do řízení atd atd. Pak se nemůe člověk divit e je rok od roku víc a víc mrtvol na silnicích. :-)
|
|
13.03.2012 19:36 -
|
2458516
|
|
Klokan
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0i V6 215k | Počet příspěvků: 213 |
|
|
rozumnej na to v zimně nevleze, a kdy, tak si aspoň natáhne reflexní vestu, aby byl vidět zdaleka. Ono dřív těch mrtvejch bylo hodně, jen nebyli kadej večer v TVHOVNA....
rozumnej na to v zimně nevleze, a kdy, tak si aspoň natáhne reflexní vestu, aby byl vidět zdaleka. Ono dřív těch mrtvejch bylo hodně, jen nebyli kadej večer v TVHOVNA....
|
|
14.03.2012 05:56 -
|
2458646
|
|
tomikku
|
Město: Havířov, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 308 |
|
|
felix81 napsal(a): V 50letech byly jenom motorky. Auto v té době měl málokdo tak holt museli motorky jezdit ve sněhu a na ledu. A taky to lo. ádný zimní gumy nebyli a taky lidi jezdili a přeili. Holt dneska se lidi spoléhaj na zimní gumy, pomocné berličky které kecají do řízení atd atd. Pak se nemůe člověk divit e je rok od roku víc a víc mrtvol na silnicích.
kápls na to, kdy ses v té době podíval před barák tak tam nic nestálo, kromě několika motorek, a auta byly tři v ulici, teď má skoro dvě auta na domácnost, není ta míra nebezpečí spíe hustotou provozu?
kápls na to, kdy ses v té době podíval před barák tak tam nic nestálo, kromě několika motorek, a auta byly tři v ulici, teď má skoro dvě auta na domácnost, není ta míra nebezpečí spíe hustotou provozu?
|
|
14.03.2012 09:06 -
|
2458693
|
|
C5stepan
|
|
|
"Kdo kde potkal hajzla" nijak nesouvisí s počtem motorek a aut v 50. letech minulého století. To souvisí s tím, co máme v hlavách ve 21. století a jestli se jako "hajzlové" chováme právě teď!
"Kdo kde potkal hajzla" nijak nesouvisí s počtem motorek a aut v 50. letech minulého století. To souvisí s tím, co máme v hlavách ve 21. století a jestli se jako "hajzlové" chováme právě teď;-)!
|
|
14.03.2012 10:03 -
|
2458705
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
C5stepan napsal(a): "Kdo kde potkal hajzla" nijak nesouvisí s počtem motorek a aut v 50. letech minulého století. To souvisí s tím, co máme v hlavách ve 21. století a jestli se jako "hajzlové" chováme právě teď !
No tak trochu to s hustotou provozu souvisí. Jestli je mezi řidičema např. jedno procento hajzlů, tak je jich dnes asi tolik, kolik bylo v padesátých letech řídičů celkem. Take má mnohem větí anci na nějakýho hajzla narazit. Ale samozřejmě má pravdu v tom, e je to o tom, co máme dnes v hlavě. A taky o tom, jakou cenu má pro nás auto dnes a tenkrát. Tehdy bylo auto poklad, se kterým se hovadiny nedělají a měli ho ve větině případů zralý a etrný lidi. O ceně zdraví nemluvím, protoe tu si kadej uvědomí, a kdy o něj přichází. A na zdraví ostatních taky hajzlové často pomyslí, a kdy je to něco stojí. Ve společnosti a na silnici dnes chybí pokora a úcta.
No tak trochu to s hustotou provozu souvisí. Jestli je mezi řidičema např. jedno procento hajzlů, tak je jich dnes asi tolik, kolik bylo v padesátých letech řídičů celkem. Take má mnohem větí anci na nějakýho hajzla narazit. Ale samozřejmě má pravdu v tom, e je to o tom, co máme dnes v hlavě. A taky o tom, jakou cenu má pro nás auto dnes a tenkrát. Tehdy bylo auto poklad, se kterým se hovadiny nedělají a měli ho ve větině případů zralý a etrný lidi. O ceně zdraví nemluvím, protoe tu si kadej uvědomí, a kdy o něj přichází. A na zdraví ostatních taky hajzlové často pomyslí, a kdy je to něco stojí. Ve společnosti a na silnici dnes chybí pokora a úcta. :-((((
|
|
| |
|
|