| | |
01.03.2012 17:51 -
Re: Kdo kde potkal hajzla
|
2455285
|
|
Darja
|
|
|
On asi myslí značku aut Infinity
Máte asi málo práce, e řeíte takový voloviny, hovada na silnicích budou furt, oni vymíraj pomalu, páč konstruktéři aut se snaej, aby lidi v autě přeili
A těm hovadům, co jim seberou papíry, tak to někde uplatěj, nebo ermujou osobou blízkou a přitom jim prdel stříhá drát vosmičku.
Vůbec hromadu věcí v tomhle státě nemá cenu řeit, protoe do pár let stejně pojdeme hlady
On asi myslí značku aut Infinity :D:D
Máte asi málo práce, e řeíte takový voloviny, hovada na silnicích budou furt, oni vymíraj pomalu, páč konstruktéři aut se snaej, aby lidi v autě přeili:-))
A těm hovadům, co jim seberou papíry, tak to někde uplatěj, nebo ermujou osobou blízkou a přitom jim prdel stříhá drát vosmičku.
Vůbec hromadu věcí v tomhle státě nemá cenu řeit, protoe do pár let stejně pojdeme hlady :-))))
|
|
01.03.2012 19:08 -
|
2455310
|
|
felix81
|
Město: Praha, Auto: C8 2.2 HDi 94kw | Počet příspěvků: 292 |
|
|
Mno je fakt e se tuhle zimu (jako kadou) nudím. proto jako vdy řeím voloviny
Neuplácím neb na to nemám. Osobou blízkou neermuji neb je to kravina, pouze vyuiji svého práva nevypovídat, je fakt, e při tom drát prdelí stříhám ale jen estku. Větí průměr moje ři nepobere.
A to e pojdem hlady, to má pravdu neb to co by jsme měli jíst tak to radi nalejem do nádrí.
Mno je fakt e se tuhle zimu (jako kadou) nudím. :-d proto jako vdy řeím voloviny :-d
Neuplácím neb na to nemám. Osobou blízkou neermuji neb je to kravina, pouze vyuiji svého práva nevypovídat, je fakt, e při tom drát prdelí stříhám ale jen estku. :-d Větí průměr moje ři nepobere. :-d
A to e pojdem hlady, to má pravdu neb to co by jsme měli jíst tak to radi nalejem do nádrí. :-d
|
|
01.03.2012 20:42 -
|
2455367
|
|
C5stepan
|
|
|
Darja napsal(a): On asi myslí značku aut Infinity
Máte asi málo práce, e řeíte takový voloviny, hovada na silnicích budou furt, oni vymíraj pomalu, páč konstruktéři aut se snaej, aby lidi v autě přeili
Vůbec hromadu věcí v tomhle státě nemá cenu řeit, protoe do pár let stejně pojdeme hlady
No tak to vidí: začali jsme v Rudné, přejeli jsme kluka a skončili jsme u stříhání drátu. Čei!
No tak to vidí: začali jsme v Rudné, přejeli jsme kluka a skončili jsme u stříhání drátu. Čei:-p!
|
|
01.03.2012 21:02 -
|
2455376
|
|
Darja
|
|
|
Asi jsem nějak zestárla, ale prostě jsou na světě důleitějí věci. Já u nikam nespěchám, nic mi neuteče, moná jen "ten vlak" co ujídí enskejm, ale ten stejně nechytnu, take nou stres a nohy fteple pánové
BTW kdo se nbude nudit v květnu, budu mít brigády jako montování nábytku, kuchyně, stěhování a podobně
Asi jsem nějak zestárla, ale prostě jsou na světě důleitějí věci. Já u nikam nespěchám, nic mi neuteče, moná jen "ten vlak" co ujídí enskejm, ale ten stejně nechytnu, take nou stres a nohy fteple pánové :)
BTW kdo se nbude nudit v květnu, budu mít brigády jako montování nábytku, kuchyně, stěhování a podobně :-))))
|
|
01.03.2012 21:12 -
|
2455380
|
|
Darja
|
|
|
Třeba dnes jsem potkala jen sluné řidiče, vici mě poutěli.. čím to asi bylo....
Třeba dnes jsem potkala jen sluné řidiče, vici mě poutěli.. čím to asi bylo....
|
|
01.03.2012 21:17 -
|
2455382
|
|
DaveLbc
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 422 |
|
|
Poutěli a nebo předjíděli
Poutěli a nebo předjíděli :-))))
|
|
01.03.2012 21:17 -
|
2455384
|
|
C5stepan
|
|
|
Nediv se! S tak velkýma .... brýlema by Tě pustil i C5vyskov - nebo ne?
Nediv se! S tak velkýma .... brýlema :-p by Tě pustil i C5vyskov - nebo ne?
|
|
06.03.2012 23:48 -
|
2456628
|
|
Mahony
|
Město: Praha-Lhotka, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 373 |
|
|
Tak hlásim po e po tom co mi to před měsícem nějakej hajzl zbořil tak u je C5 zase v cajku (foto v profilu) Stála mě ta sranda skoro 60tis No dobrá kola u jsem uzavřel havarijní pojitění.
Tak hlásim po e po tom co mi to před měsícem nějakej hajzl zbořil tak u je C5 zase v cajku (foto v profilu) Stála mě ta sranda skoro 60tis :-( No dobrá kola u jsem uzavřel havarijní pojitění.
|
|
07.03.2012 14:08 -
|
2456713
|
|
CC5
|
Město: Praha-Modřany, Auto: Citroën Xantia II Break 2.0 HDi Kat. (80kW) | Počet příspěvků: 372 |
|
|
:palec:palec:palec
|
|
12.03.2012 10:34 -
|
2457990
|
|
C5stepan
|
|
|
RZ 7T7 .... neprůhledné superbéčko. Zlín - Otrokovice. Myička zprava, myička zleva. Ale fakt natěsno. Nějaká třicítka (rychlost), průjezd stavbou, práce na silnici - co to je? Su Ostravak, to chape? Po 6 km takového blbnutí byl na semaforech o 4 auta vpředu. Ale KING!
RZ 7T7 .... neprůhledné superbéčko:-)). Zlín - Otrokovice. Myička zprava, myička zleva. Ale fakt natěsno. Nějaká třicítka (rychlost;-)), průjezd stavbou, práce na silnici - co to je? Su Ostravak, to chape? Po 6 km takového blbnutí byl na semaforech o 4 auta vpředu. Ale KING!
|
|
12.03.2012 11:24 -
|
2458001
|
|
miskod
|
|
|
Ja som bol tento vikend na SK. Jeden den pridem domov, na druhy idem k autu a doskrabany a trochu vyhnuty naraznik. Tak som si zanadaval a isiel hladat auto co ma doskrabany lavy predok...Prosim pekne bolo to tam skoro kazde jedno auto...Zrejme su regiony, kde ludia jednoducho nevedia parkovat.
Potom sa pozriem na druhu stranu...a tam mi pekne (asi zrkadlom) presli zadny blatnik az pod lak...Proste, radost chodit domov...
Ja som bol tento vikend na SK. Jeden den pridem domov, na druhy idem k autu a doskrabany a trochu vyhnuty naraznik. Tak som si zanadaval a isiel hladat auto co ma doskrabany lavy predok...Prosim pekne bolo to tam skoro kazde jedno auto...Zrejme su regiony, kde ludia jednoducho nevedia parkovat.
Potom sa pozriem na druhu stranu...a tam mi pekne (asi zrkadlom) presli zadny blatnik az pod lak...Proste, radost chodit domov...
|
|
12.03.2012 11:52 -
|
2458008
|
|
citrus
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 612 |
|
|
ak si zo Sasovej tak sa nedivim...je to tam preplnene jak svina
ak si zo Sasovej tak sa nedivim...je to tam preplnene jak svina:-((((
|
|
12.03.2012 12:05 -
|
2458013
|
|
miskod
|
|
|
Nie, nie...Toto bolo na mladeznickej...Ale parkuje sa tam uz pomaly ako v sasovej...
Ale aspon nam 44% ludi zvolilo raj na zemi, takze prdpokladam ze s parkovanim na slovensku uz nebude mat nikto nikdy ziadny problem...A lak na aute??? No na ten urcite dostanem nejaku davku...
Nie, nie...Toto bolo na mladeznickej...Ale parkuje sa tam uz pomaly ako v sasovej...
Ale aspon nam 44% ludi zvolilo raj na zemi, takze prdpokladam ze s parkovanim na slovensku uz nebude mat nikto nikdy ziadny problem...A lak na aute??? No na ten urcite dostanem nejaku davku...:-))))
|
|
12.03.2012 12:45 -
|
2458027
|
|
citrus
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 612 |
|
|
aha, no Radvan je tiez husta. Ale ako hovoris pan F. uz nieco vymysli bo z roka na rok je to s parkovanim horsie. Aj mne na xsare nedavno spravil nejaky ch...j preliaceninu na dverach.
aha, no Radvan je tiez husta. Ale ako hovoris pan F. uz nieco vymysli bo z roka na rok je to s parkovanim horsie. Aj mne na xsare nedavno spravil nejaky ch...j preliaceninu na dverach.
|
|
12.03.2012 12:55 -
|
2458029
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
V Čechách to u řeí. Pomocí STK budou vyřazovat "staré" vozy, aby omladili vozový park. A to bude najednou volných parkovacích míst
V Čechách to u řeí. Pomocí STK budou vyřazovat "staré" vozy, aby omladili vozový park. A to bude najednou volných parkovacích míst :-d
|
|
12.03.2012 13:13 -
|
2458032
|
|
Roozena
|
Město: Pragl, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 375 |
|
|
událost ze včerejka - viz link na video:
.link.
takovýhleho krypla pumpičkářskýho opravdu neni koda sestřelit. záznam pochopitelně neobsahuje to co se dělo po té, kdy jsem ho dojel ve snaze mu vysvětlit, e neosvětlenej a bez reflexních prvků je opravdu zralej na odstřel. poslal mě doprdele, e co je mi do toho... kdy sem vzteky vylít z auta, tak zbaběle zdrhnul mezi baráky... je fakt trestný vozit v autě ku?...
událost ze včerejka - viz link na video:
http://youtu.be/k6ijeCABsZ8
takovýhleho krypla pumpičkářskýho opravdu neni koda sestřelit. záznam pochopitelně neobsahuje to co se dělo po té, kdy jsem ho dojel ve snaze mu vysvětlit, e neosvětlenej a bez reflexních prvků je opravdu zralej na odstřel. poslal mě doprdele, e co je mi do toho... kdy sem vzteky vylít z auta, tak zbaběle zdrhnul mezi baráky... je fakt trestný vozit v autě ku?...
|
|
12.03.2012 13:17 -
|
2458035
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Vozit určitě ne, ale pouít bohuel ano. I toto je vizitka práce naí "pouze rychlost měřící" policie. Osobně svědkem, e dělají, e cyklistu nevidí. Ono by stačilo místo kue zepředu vystřelit klacík do drátů.
Vozit určitě ne, ale pouít bohuel ano. I toto je vizitka práce naí "pouze rychlost měřící" policie. Osobně svědkem, e dělají, e cyklistu nevidí. Ono by stačilo místo kue zepředu vystřelit klacík do drátů.
|
|
12.03.2012 13:24 -
|
2458037
|
|
jumep
|
|
|
on by skor sundal teba
on by skor sundal teba :)
|
|
12.03.2012 15:30 -
|
2458076
|
|
Roozena
|
Město: Pragl, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 375 |
|
|
Těko by mě sundal... já byl v tu chvíli tak nasranej, e bych mu s chutí vyrval voko skrz prdel... Ledva, e by mě oslnil vyholenejma lejtkama, omámil odérem z podpaí a ofouk brízou z pumpičky... to bych asi nedal...
Těko by mě sundal... já byl v tu chvíli tak nasranej, e bych mu s chutí vyrval voko skrz prdel... Ledva, e by mě oslnil vyholenejma lejtkama, omámil odérem z podpaí a ofouk brízou z pumpičky... to bych asi nedal... :-)
|
|
| |
|
|