Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Diskuzní fórum / Všeobecná NE-technická diskuze / Kdo kde potkal hajzla
|< < 1 ... 17 18 19 20 21 22 23 ... 48 > >|
29.02.2012 11:45 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2454873
Roozena
Město: Pragl, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW)Počet příspěvků: 375

99 Poslat soukromou zprávu
No jo... ona by tu byla nuda, kdyby si všichni všechno pořádně pročetli, pak se nad tim zamysleli a pak odpověděli. RTFM sakra... Maxiku - nic, ale opravdu nic ve zlym, ale o sraní na zákony se nedá z mejch komentářů vyčíst nic ani mezi řádky, natož otevřeně. či snad cituji"
nenapadám tady systém, který funguje správně, pokud u šéfují zodpovědní, vzdělaní a školení lidé, ale zkrátka v každym zrně jsou plývy ty vytvářejí podmínky o kterých mluvim a je na každym, jestli bude mít chu to rozlišovat, nebo ne..."
zní jako anarchie?...
Mᚠpocit, že bych do dneška přežil s jednou jedinou zaviněnou nehodou (nedobrždění), pokud bych sral na cokoliv, co někdo namaluje na silnici, nebo zapíchne u krajnice? Celý to asi trefně vystih C5vyskov. ...

A du se nažrat...

29.02.2012 11:50 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2454876
c5vyskov
Město: Vyškov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) TourerPočet příspěvků: 612
Právě že ne, peníze na radary, retardéry... se vždycky najdou. Teď psali, že ČR+SR+Maďarsko máme kupovat stíhačky F-16. Prostě některý výdaje jsou nevyhnutelný
Já teda musím zaklepat, zatím jsem na blbečky s radarem v poli nenarazil. Ale taky prostě zpomalím a nechám to dojet, rozhodně u značky v poli jedu víc než 50.
Další věc, předjíždění v místě kde je to zakázáno, je na okamžitý odebrání řidičáku. Osobně předjedu traktor radši na souvislé čáře, kde ale vidím, než abych čekal na přerušovanou někde na horizontu...

29.02.2012 11:52 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2454877
jumep
Město: Piestany, Auto: Citroen C6 2.7HDiPočet příspěvků: 17329

Moder?tor Poslat soukromou zprávu
predjizdeni traktoru je dokonca vo vyhlaske tusim zakomponovane a castokrat byva aj pod cedulou napisane ze je povolene

29.02.2012 11:59 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2454878
Tony_Z
Město: Okr. Kladno, Auto: C5 III (X7) Tourer 2.2HDi 125Kw (4HT, 2009); C5 I 2.0HDi 80Kw (RHZ, 2002)Počet příspěvků: 519

Tak tak, jak píše jumep. Když předjíždíš traktor, tak to je jako by jsi objížděl překážku na komunikaci. (ale raději si to někde najdi, abych nekecal. )

edit: Tak jsem kecal. Je možné předjíždět traktor pouze tehdy, když je tam dodatková tabulka nebo když stojí.

29.02.2012 12:03 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2454879
Maxifik
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8Počet příspěvků: 746

Za?iato?n?k Poslat soukromou zprávu
Myslím, že ne. Jen stojící traktor je překážka. Jinak je to vozidlo a přes čáru nelze. To platí i pro jízdní kolo. Jak se to dodržuje, to je jiná. Něco jiného je, je-li dodatková tabulka.

29.02.2012 12:23 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2454883
felix81
Město: Praha, Auto: C8 2.2 HDi 94kwPočet příspěvků: 292

Souhlasím s Maxíkem. Pokud neni dodatková tabulka tak je bílá čára TABU.

29.02.2012 12:38 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2454889
.45acp
Město: Jablonec n. N., Auto: Citroën C5 I 2.2HDi ExclusivePočet příspěvků: 569
U??vate? Poslat soukromou zprávu
C5stepan napsal(a):
Tak z toho mě mrazí v zádech! Citroňák přizabije děcko na zebře, ujede a může za to policajt, že u toho nebyl. Nebo ouřada, že má blbě nastavený boďák.... nebo ..... . To je Felixi fakt drsné. A ne "trochu"!

Třeba za to opravdu může ten policajt, co tam nebyl. Dotyčný řidič (patrně smýšlením "b kategorie") nejspíš hledal, jestli tam ten policajt není někde zašitej a nekoukal před sebe.
Co se týká hlídání ráno u přechodů, mám taky zážitek. Na světly řízené křižovatce stál taky městskej policajt, chodci chodili na zelenou, auta na zelenou jezdila. Až jeden z řidičů si patrně policajta všimnul a přesto, že měl zelenou, před přechodem zastavil. Ti co jeli za ním brzdili i vočima. I takovou situaci může přítomnost policajta vyvolat!
Co se týká dodržování předpisu, včetně rychlostních limitů jsem taky pěknej hajzl. Bohužel se je snažím dodržovat.

29.02.2012 13:40 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2454909
C5stepan
Město: Otrokovice, Auto: Hyundai Getz 1,4iPočet příspěvků: 828
C5vyškov napsal: Měj si auto bez technické, jeď si po dálnici 200, ale cokoliv způsobíš svojí vinou, tak tvrdej trest. U nás se to zatím praktikuje částečně.
Tak to už nestojí ani za komentář. Co na to ten koho zabiješ? Ani se toho tvého trestu nedočká......
Howgh!

29.02.2012 15:04 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2454943
TomasT
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX BreakPočet příspěvků: 1470
.45acp napsal(a):
..Až jeden z řidičů si patrně policajta všimnul a přesto, že měl zelenou, před přechodem zastavil. Ti co jeli za ním brzdili i vočima. I takovou situaci může přítomnost policajta vyvolat!

Možná to bylo tím, že policajt má při řízení dopravy přednost před semafory - stačilo nevhodně mávnout rukou...

29.02.2012 15:07 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2454944
.45acp
Město: Jablonec n. N., Auto: Citroën C5 I 2.2HDi ExclusivePočet příspěvků: 569
U??vate? Poslat soukromou zprávu
Ne, stál dost daleko od kraje a těžko dělal nejaké pohyby, které mohly připomínat zásah do řízení provozu.

29.02.2012 16:27 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2454950
Mikra
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive BreakPočet příspěvků: 3730

Když tohle vlákno otevřu teď, jakoby nově příchozí, tak z toho vyčtu nejdřív to, že .45acp potkal hajzla policajta na křižovatce .
Ale vážně chlapi, jsme tak citliví na někdy nepochopitelný chování některých "řidičů"? Nebo jsme nad věcí a jsme rádi, že jsme vyvázli bez šrámů na autě? Šrámy na nervech si totiž děláme sami. A je jedno, jestli nám k nim pomohl profík s kamionem, kterej má nalítáno bez nehody víc než kdokoliv z nás a nebo začátečník či nedělní děda, ktrej je rád, že má už svou týdenní dávku kilometrů za sebou po úspěšným návratu z Lidlu ve vedlejší ulici. Silniční zákon, a už je jakejkoliv a a už ho stvořil bezmozek a nebo dopravní expert, je prostě zákon. A počítá s dodržováním. Ale i s tolerancí účastníků. Nelze do každýho paragrafu zahrnout nekonečný množství možných situací a nelze na každou dopravní značku psát vysvětlení, proč tam je. Jednou je omezení rychlosti zhovadilost a podruhý na tom samým místě možná už zachránilo jeden lidskej život. A nebo může teprve zachránit. A v tom případě má opodstatnění. To platí i o plošným omezení na dálnicích apod. Pro jednoho buzerace, pro druhýho možná šance na život.
Tak jako se hádáme tady, tak se taky chováme na silnici. Co řidič, to názor a vlastní výklad pravidel. Nechápu proč. Když budeme dodržovat co máme, nemusíme se hádat, nemusíme si dělat šrámy na nervech, nemusíme se bát, že nás někdo sejme nebo vybrzdí. Jde jen o to, začít se podle zákonů řídit a chtít to po ostatních. K tomu může pomoct i to, že se na veřejných místech, jako jsou tyhle stránky, nebudeme bavit o nesmyslnosti zákonů a nařízení a nebudeme o nich mluvit jinak, než že je ctíme. Až se nám tohle stane samozřejmostí, bude na silnicích líp.
Jsme schopní rozlišit, co je slušnost, co je nutnost, co je solidarita, ale když se nás to dotkne osobně, tak jsme jako divoši, co vidí jen ten svůj cíl nebo zájem a dokážeme si omluvit kdejakou prasárnu. A ještě s tím lezeme na veřejnost a čekáme, že nám dá někdo zapravdu.
Já bych osobně celý tohle vlákno nenávratně smazal a tvářil se, že v c5clubu takový diskuze nepřicházej v úvahu, protože to jsou pohodáři a hned tak něco je nerozhází. A poukazování na prasárny jiných je zbytečný, protože se zdá, že někteří z nás jsou ochotni je i obhájit.

29.02.2012 16:32 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2454957
Darja
Město: Uhříněves, Auto: Ford FiestaPočet příspěvků: 3297

Mikra to krásně shrnul. Já najezdím měsíčně 1500km a podle předpisů (ano, jsem tupá ovce). Ale díky tomu, že neřeším, co je kde a proč, prostě to tak je, si ušetřím tři prdele nervů a může se "v klidu rozčilovat" v práci

29.02.2012 17:06 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2454962
Henry
Město: Hradec Kralove, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X BreakPočet příspěvků: 258
Darja napsal(a):
Mikra to krásně shrnul. Já najezdím měsíčně 1500km a podle předpisů (ano, jsem tupá ovce). Ale díky tomu, že neřeším, co je kde a proč, prostě to tak je, si ušetřím tři prdele nervů a může se "v klidu rozčilovat" v práci

Tak tohle se mi líbí. Já najezdím 10x tolik a stejným způsobem a jsem taky vpoho. Je vidět, že dobrý duch " kmenových členů C5clubu" tady žije.

29.02.2012 20:11 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2455051
Darja
Město: Uhříněves, Auto: Ford FiestaPočet příspěvků: 3297

ty jezdíš 15 000 měsíčně? Tak to bys byl mrtvej už dávno, se čílit kvůli všemu.

29.02.2012 20:15 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2455058
Roozena
Město: Pragl, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW)Počet příspěvků: 375

Hmm... ale jo, ja bych to cely smazal. Budeme delat, ze vsude bezpecno a zly duchove jsou jen v lese, odkud je vyzene panacek Michelin... nam se nic stat nemuze, pac delame presne to, co se nam rekne a tak je to spravne, tak to ma byt, protoze poradek spravny a kazen ma byt...
Nadpraporcik Mazurek...

29.02.2012 20:23 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2455063
Mikra
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive BreakPočet příspěvků: 3730

Nic nepochopil, Ivánek....
Dědeček Hříbeček - Mrazík.

29.02.2012 21:19 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2455096
Roozena

Mily Mikro,
dovol mi pripomenout, uz jednou se tu zavrelo vlakno kvuli zrejmym a adresnym narazkam mj mezi nami dvema . Jestli tady nekdo neco nepochpil, tak ty, pac stejnou akci rozjizdis znova a mozna to dopadne stejne, jako minule. Bez urazky, ale ja ani nesnazim tve prispevky pochopit a nejrozumejsi cesta bude se k nim ani nevyjadrovat. Pojdme udelat genteleman agreement at je to oboustanne a bude klid. zatim se to jmenuje diskuzni forum a ucel je zrejmy. Az se zacne hrat na mazani a zamykany, pak budu muset kvitovat, ze praci delas dobre. Radeji si pust Mrazika - zjevne jes to pro te pilir svetove kinematografie- a dobre pozdravuj a zlym se vyhybej... dobra?...

29.02.2012 21:45 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2455112
felix81
Město: Praha, Auto: C8 2.2 HDi 94kwPočet příspěvků: 292

Kliiiid chlapi. Stejně změníme kulový tak nemá cenu se hádat. Pokecat klidně, ale nehádat se.

29.02.2012 22:37 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2455127
c5vyskov
Město: Vyškov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) TourerPočet příspěvků: 612
C5stepan napsal(a):
C5vyškov napsal: Měj si auto bez technické, jeď si po dálnici 200, ale cokoliv způsobíš svojí vinou, tak tvrdej trest. U nás se to zatím praktikuje částečně. Tak to už nestojí ani za komentář. Co na to ten koho zabiješ? Ani se toho tvého trestu nedočká...... Howgh!

Víš co, i kdybys zavedl max. rychlost 20 a běžce před autem, tak se na silnici o moc bezpečněji cítit nebudu. Protože pořád tady bude dost Trpišovských, zfetovaných švýcarů... A nebezpečný situace nevytváří "šílenec" kterej jede na prázdné dálnici 180, ale blázen co předjíždí sice na přerušované ale v zatáčce, nebo feák v protisměru na dálnici...
Navíc každý nesmyslný omezení má právě opačnej účinek. Fajn, zanadávᚠsi, ale uvnitř jsi nervóznější, podvědomě se snažíš dohnat čas jinde. To už je lepší předpisy ignorovat, jet v klidu po svým a soustředit se na situaci. Je to podobný jak se teď řeší obrovský množstí nadbytečných značek, řidiče to akorát rozptyluje, polovinu jich stejně nevnímají... Psychika dělá hodně, rozum je důležitější než nějaký místní nařízení

01.03.2012 09:14 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2455190
Pablik1
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive BreakPočet příspěvků: 731

felix81 napsal(a):
Mno jestli to bylo přímo v obci tak to je celkem jiná. Tam je to povoleno. To souhlasím, vybržďování je čuňárna kterou taky nesnáším. Podle selského rozumu já osobně když nekvaltuju tak se držím v pravém pruhu protože nikdy člověk neví kdo tam potřebuje jet hooodně rychle a abych někoho bezdůvodně zdržoval nebo ho vychovával protože spěchá a mastí to třeba 200kmh tak na to já opravdu nemám koule. Nikdy nevím kdy budu potřebovat já volnej pruh neb budu spěchat. K té situaci jak zmiňuje C5stepan. Byl jsem nucen toho vola podjet protože nečuměl do zrcátek a nacpal se mi do pruhu když už jsem byl celkem blízko. Ano ten levej pruh je odbočovák na Prahu. To byl také důvod proč jsem se vrátli hned zpět. Ten vůl mohl počkat tři vteřiny než bych ho předjel. Času na zařazení do levého tam bylo habaděj. Takhle holt nepočkal, tak se pak divil že jsem ho rychle podjel. Můj názor je ten, že prostě zapomněl čumět do zrcátek.
je to městská rychlostka(80km)já najel do levého-pouštěl jsem káru at může vyjet z pumpy a po kontrole zpět.zrdcátek kdy 100%za mnou min.500metrů nebylo auto jsem přejel do levého a najednou infinity předemnou takže počítám že pokud jsem jel 90 tak on mydlil 200-v té rychlosti ani nevím kde zmizel ten z té pumpy ale nejspíš zůstal v přiřazovacím...asi

|< < 1 ... 17 18 19 20 21 22 23 ... 48 > >|

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator