| | |
16.03.2009 20:33 -
Re: Kdo kde potkal hajzla
|
659345
|
|
máca
|
|
|
To jsou teda kreténi.Kolik tě nové okno stálo?
|
|
16.03.2009 21:21 -
|
659353
|
|
drobec
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 214 |
|
|
aby som nebol uplne off topic: to iste (rozmlatene spolujazdcove okno) sa nam stalo na ocovej xantii v podzemnej garazi v baraku (do ktorej sa vybrali prave preto ze mali klud na rozdiel od aut stojacich pred barakmi) - lakalo ich radio lebo otec zabudol zaklapnut ten kryt, ale napriek evidentnej snahe sa im ho nepodarilo vytiahnut ale to jedine ma na tom tesilo - ked som si predstavil ako nadavali.
Skor by ma zaujimalo ci by tomu pomohla bezpecnostna folia? nemate niekto skusenost?
aby som nebol uplne off topic: to iste (rozmlatene spolujazdcove okno) sa nam stalo na ocovej xantii v podzemnej garazi v baraku (do ktorej sa vybrali prave preto ze mali klud na rozdiel od aut stojacich pred barakmi) - lakalo ich radio lebo otec zabudol zaklapnut ten kryt, ale napriek evidentnej snahe sa im ho nepodarilo vytiahnut :-)))) ale to jedine ma na tom tesilo - ked som si predstavil ako nadavali.
Skor by ma zaujimalo ci by tomu pomohla bezpecnostna folia? nemate niekto skusenost?
|
|
16.03.2009 21:33 -
|
659354
|
|
Myák
|
Město: Tinov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 174 |
|
|
drobec napsal(a): aby som nebol uplne off topic: to iste (rozmlatene spolujazdcove okno) sa nam stalo na ocovej xantii v podzemnej garazi v baraku (do ktorej sa vybrali prave preto ze mali klud na rozdiel od aut stojacich pred barakmi) - lakalo ich radio lebo otec zabudol zaklapnut ten kryt, ale napriek evidentnej snahe sa im ho nepodarilo vytiahnut ale to jedine ma na tom tesilo - ked som si predstavil ako nadavali.
Folie měl kámo na prasatu a tudma se do auta zloděj nedostal, tak mu asi roubovákem rozsekal zámek. A to proto, aby si odnesl prázdnou příruční taku. Kdy má na sklech folie, tak se jen tak nevysypou, ale kdy tam někdo bude chtít vlízt, tak tam prostě vleze. Hajzla jen tak něco neodradí.
Folie měl kámo na prasatu a tudma se do auta zloděj nedostal, tak mu asi roubovákem rozsekal zámek. A to proto, aby si odnesl prázdnou příruční taku. Kdy má na sklech folie, tak se jen tak nevysypou, ale kdy tam někdo bude chtít vlízt, tak tam prostě vleze. Hajzla jen tak něco neodradí.:-(
|
|
17.03.2009 15:08 -
|
659369
|
|
zulu23
|
Město: Praha Háje, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 118 |
|
|
máca napsal(a): To jsou teda kreténi.Kolik tě nové okno stálo?
2.350,- i s prací a vyluxováním vozu. Natěstí "ne tak velká" suma.
S folií nevim. Takovejhle magor nezkoumá, jestli je tónování pokovením, nebo fólií. Pokovený sklo se mám pocit rozsype naprosto stejně, s fólií asi ne, ale v konečným důsledku je to takřka fuk. Výměna tak, či tak.
2.350,- i s prací a vyluxováním vozu. Natěstí "ne tak velká" suma.
S folií nevim. Takovejhle magor nezkoumá, jestli je tónování pokovením, nebo fólií. Pokovený sklo se mám pocit rozsype naprosto stejně, s fólií asi ne, ale v konečným důsledku je to takřka fuk. Výměna tak, či tak.:nevim
|
|
17.03.2009 15:18 -
|
659370
|
|
máca
|
|
|
Hm,tak to je fakt solidní cena.Kde sis to nechal měnit.Uvauju toti o výměně čelního skla, mám tam asi 3 ďubky,tak a se začnou zvětovat, tak mi to nemine.Chtěla jsem to u udělat,ale byla jsem odrazena,e prý tam pak zatýká.Tak sháním do budoucna nějaký solid.servis.Samo za sluné peníze.
;-)Hm,tak to je fakt solidní cena.Kde sis to nechal měnit.Uvauju toti o výměně čelního skla, mám tam asi 3 ďubky,tak a se začnou zvětovat, tak mi to nemine.Chtěla jsem to u udělat,ale byla jsem odrazena,e prý tam pak zatýká.Tak sháním do budoucna nějaký solid.servis.Samo za sluné peníze.
|
|
17.03.2009 15:38 -
|
659371
|
|
zulu23
|
|
|
máca napsal(a): Hm,tak to je fakt solidní cena.Kde sis to nechal měnit.Uvauju toti o výměně čelního skla, mám tam asi 3 ďubky,tak a se začnou zvětovat, tak mi to nemine.Chtěla jsem to u udělat,ale byla jsem odrazena,e prý tam pak zatýká.Tak sháním do budoucna nějaký solid.servis.Samo za sluné peníze.
Hele dal jsem to do .link. . S čelním sklem nevim. Já si ho jetě na Formanu připojistil přes kamaráda jako nepokozený, by u mělo taky 2 "ďubky a pak jsem ho vyměnil na pojistku. JInak to je asi ranec.
Co se těch bezpečnostních folií týče, tak malá ukázka je hír .link. , hír .link. a jetě hír .link. . Teď jde o to, do jaký míry je to reklamní spot a do jaký realita.
;-)Hm,tak to je fakt solidní cena.Kde sis to nechal měnit.Uvauju toti o výměně čelního skla, mám tam asi 3 ďubky,tak a se začnou zvětovat, tak mi to nemine.Chtěla jsem to u udělat,ale byla jsem odrazena,e prý tam pak zatýká.Tak sháním do budoucna nějaký solid.servis.Samo za sluné peníze.
Hele dal jsem to do http://www.autosklocz.cz/ . S čelním sklem nevim. Já si ho jetě na Formanu připojistil přes kamaráda jako nepokozený, by u mělo taky 2 "ďubky a pak jsem ho vyměnil na pojistku. JInak to je asi ranec.
Co se těch bezpečnostních folií týče, tak malá ukázka je hír http://www.autofolie-llumar.cz/video-rozbiti-skla , hír http://www.autofolie-llumar.cz/video-vniknuti a jetě hír http://www.autofolie-llumar.cz/video-jak-ven . Teď jde o to, do jaký míry je to reklamní spot a do jaký realita.
|
|
17.03.2009 15:53 -
|
659372
|
|
Darja
|
|
|
celni sklo je ranec... vymenu bych pachala fakt jen pres pojistku
celni sklo je ranec...:-o vymenu bych pachala fakt jen pres pojistku:-)
|
|
17.03.2009 16:21 -
|
659373
|
|
tief
|
|
|
zulu23 napsal(a): Co se těch bezpečnostních folií týče, tak malá ukázka je hír .link. , hír .link. a jetě hír .link. . Teď jde o to, do jaký míry je to reklamní spot a do jaký realita.
A ted si predstav ze si zaklineny v aute a toto musi delat hasic co te vyprostuje ven ... a benzin s auta tece a tece ....
A ted si predstav ze si zaklineny v aute a toto musi delat hasic co te vyprostuje ven ... a benzin s auta tece a tece ....
|
|
17.03.2009 19:46 -
|
659377
|
|
tomikm
|
Město: Tabor, Auto: Toyota Auris TS hybrid | Počet příspěvků: 443 |
|
|
Mám pojitěný vechna skla k pov. ručení u Triglav za 1000Kč na částku 15000Kč. Před uzavření pojistky jsem se po telefonu informovat u Autosklo K+M na cenu čelního skla, bylo mi sděleno cca 15000Kč dohromady s prací i lepidlem, take mi pojitění pokryje případnou komplet výměnu.
Mám pojitěný vechna skla k pov. ručení u Triglav za 1000Kč na částku 15000Kč. Před uzavření pojistky jsem se po telefonu informovat u Autosklo K+M na cenu čelního skla, bylo mi sděleno cca 15000Kč dohromady s prací i lepidlem, take mi pojitění pokryje případnou komplet výměnu.:palec
|
|
17.03.2009 21:00 -
|
659381
|
|
jumep
|
|
|
jo, ja som menil predne sklo - na poistku samo, ale - cena 15000, sklo je lepene, tj, ked to nedoj..... tak to nemoze zatekat
jo, ja som menil predne sklo - na poistku samo, ale - cena 15000, sklo je lepene, tj, ked to nedoj..... tak to nemoze zatekat
|
|
18.03.2009 10:03 -
|
659385
|
|
Johnney
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 6 |
|
|
Mám se přidat? Začalo to ukancema na dveřích, klasika. Pak kudlou propíchlá pneu v Olomouci, kolečko od nějakého odlakovače na barvu, či co, na střee v Praze a nakonec ukradeným zrcátkem spolujezdce přímo před barákem. No a dva dny, co jsem měl C5ku, mi někdo čmajznul dvě pokličky z alu kol. Prostě nádhera.
Mám se přidat? Začalo to ukancema na dveřích, klasika. Pak kudlou propíchlá pneu v Olomouci, kolečko od nějakého odlakovače na barvu, či co, na střee v Praze a nakonec ukradeným zrcátkem spolujezdce přímo před barákem. No a dva dny, co jsem měl C5ku, mi někdo čmajznul dvě pokličky z alu kol. Prostě nádhera.
|
|
28.04.2009 16:15 -
|
660508
|
|
zulu23
|
|
|
crash...boom...bang...
Pani vlítla do krizovatky na oranovou a já za ní. Bohuel si za čarou rozmyslela, e u dál nepojede ...promáčklej nárazník "dole pod litou"... pani na Saabu probouchlej nárazník, ruplej světlomet, promáčklej blatník. Kdy u jdu do risku, tak ho dotáhnu do konce! Nechci tu hodnotit styl jedění něného pohlaví, páč jednu takovou mám doma (skvělou řidičku), ale kdy u mám s někým "problém", je to z 80ti % enská
crash...boom...bang...
Pani vlítla do krizovatky na oranovou a já za ní. Bohuel si za čarou rozmyslela, e u dál nepojede:-( ...promáčklej nárazník "dole pod litou"... pani na Saabu probouchlej nárazník, ruplej světlomet, promáčklej blatník. Kdy u jdu do risku, tak ho dotáhnu do konce! Nechci tu hodnotit styl jedění něného pohlaví, páč jednu takovou mám doma (skvělou řidičku), ale kdy u mám s někým "problém", je to z 80ti % enská:nevim
|
|
28.04.2009 20:50 -
|
660514
|
|
jumep
|
|
|
co neubrzdis - zaplatis ... ak si si nenacal nic viac (zistis po demontazi plastov) tak bud rad ....
co neubrzdis - zaplatis ... ak si si nenacal nic viac (zistis po demontazi plastov) tak bud rad ....
|
|
28.04.2009 21:41 -
|
660516
|
|
Darja
|
|
|
To ta frajerka skončila někde uprostřed křiovatky ne?
Klidně nadávej na něný pohlaví, některý baby jsou za volantem děsnej poděs.
To ta frajerka skončila někde uprostřed křiovatky ne?
Klidně nadávej na něný pohlaví, některý baby jsou za volantem děsnej poděs. :-))))
|
|
28.04.2009 23:26 -
|
660520
|
|
Buchta
|
Město: Praha 3, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 445 |
|
|
kolega xantiák má v podpisu: "Jak to má kozy nebo kola, tak s tím budou potíe."
kolega xantiák má v podpisu: "Jak to má kozy nebo kola, tak s tím budou potíe." :-d
|
|
| |
|
|