Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Diskuzní fórum / Všeobecná NE-technická diskuze / Kdo kde potkal hajzla
|< < 1 ... 16 17 18 19 20 21 22 ... 48 > >|
29.02.2012 09:19 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2454816
CC5
Město: Praha-Modřany, Auto: Citroën Xantia II Break 2.0 HDi Kat. (80kW) Počet příspěvků: 372

99 Poslat soukromou zprávu
Jardo to je pěkně napsané,ale nejsi v tom sám taky jsem HAJZL co dodržuje zákony a předpisy.

29.02.2012 09:20 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2454817
C5stepan
Město: Otrokovice, Auto: Hyundai Getz 1,4iPočet příspěvků: 828
Dnes ráno se to podařilo!
Novinky.cz: Neznámý řidič v modrozeleném autě Citroën Picasso ve středu ráno před školou v Železnici na Jičínsku srazil pětiletého chlapce a z místa nehody ujel. Zraněné dítě převezli záchranáři s podezřením na poranění hlavy vrtulníkem do hradecké fakultní nemocnice. Stalo se na zebře v polovině komunikace.
Co tam ten kluk s mámou sakra dělají, když jedu JÁ? Nějakej hajzl ouřada si namaluje před školu zebru a já si nemůžu fičet jak chci!?

29.02.2012 09:31 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2454818
felix81
Město: Praha, Auto: C8 2.2 HDi 94kwPočet příspěvků: 292

Ajajaj. Tak to je špatné Zeptám se trochu drsně: Kdepak byl ten úžasný bodový systém, policie a MP které měli toho klučinu ochránit??? Kde?? Nikde!! Pročpak je bodový systém nastaven tak aby ochránil tyto řidiče?? Proč nikde nevidím u škol stát policajta s laserem nebo ramerem a tvrdě tam nepostihují překročení rychlosti a nedání přednosti chodcům na přechodu??? Proč před tou školou nestál strážník s plácačkou tak jako to pravidelně dělají v Chrudimi u všech škol a nehlídal děcka a řidiče aby se nestalo neštěstí. A nechci slyšet či číst výmluvu že nemohou být všude.

29.02.2012 09:33 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2454819
Maxifik
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8Počet příspěvků: 746

Za?iato?n?k Poslat soukromou zprávu
Felixi, proč by tam měl stát nějaký dráb?? Stačí dodržovat zákony a to se v čechách považuje za hloupost. Přesně to souvisí s tím, co jsem psal.

29.02.2012 09:41 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2454821
C5stepan
Tak z toho mě mrazí v zádech! Citroňák přizabije děcko na zebře, ujede a může za to policajt, že u toho nebyl. Nebo ouřada, že má blbě nastavený boďák.... nebo ..... . To je Felixi fakt drsné. A ne "trochu"!

29.02.2012 09:43 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2454822
CC5
Město: Praha-Modřany, Auto: Citroën Xantia II Break 2.0 HDi Kat. (80kW) Počet příspěvků: 372

felix81 napsal(a):
Ajajaj. Tak to je špatné Zeptám se trochu drsně: Kdepak byl ten úžasný bodový systém, policie a MP které měli toho klučinu ochránit??? Kde?? Nikde!! Pročpak je bodový systém nastaven tak aby ochránil tyto řidiče?? Proč nikde nevidím u škol stát policajta s laserem nebo ramerem a tvrdě tam nepostihují překročení rychlosti a nedání přednosti chodcům na přechodu??? Proč před tou školou nestál strážník s plácačkou tak jako to pravidelně dělají v Chrudimi u všech škol a nehlídal děcka a řidiče aby se nestalo neštěstí. A nechci slyšet či číst výmluvu že nemohou být všude.

TOHLE PROSTĚ NEOBHÁJ͊ !!!!!!!I kdyby ses na hlavu stavěl!!!!!

29.02.2012 10:24 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2454827
felix81

Pánové ano je to drsné a omlouvám se zato.
Notabene jen na něco poukazuji.
Maxíku ten strážník je za toto placenej a není placenej za válení v kanceláři nebo zevlování a popíjení kafe na benzince.

C5stepan: néže u toho nebyl, ale že tam PREVENTIVNĚ nebyl!!!!

29.02.2012 10:27 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2454828
c5vyskov
Město: Vyškov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) TourerPočet příspěvků: 612
Tady není o čem se bavit, ujet od sraženýho dítěte...
Ale k tomu pouštění chodců na přechodech, docela žasnu, když se blížím k přechodu současně s chodcem, chodec se podívá, vidí že jsem 10m daleko, tak tam vleze. Kolikrát široko daleko žádné jiné auto, kdyby ten chodec vteřinu počkal... Tohle je taky přínos "absolutní přednosti", lidi úplně ztratili pud sebezáchovy. A pozoruju, že třeba na Slovensku to tak není Tam když zastavím před přechodem, tak chodec se ještě 3x ujistí, že fakt stojím, pouštím ho, no nevídaný

29.02.2012 10:28 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2454829
felix81

Notabene neodsuzuji pachatele dokud se neví co se tam opravdu stalo. To je presumpce neviny. To že ujel je prasárna o tom žádná.

29.02.2012 10:39 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2454833
Tony_Z
Město: Okr. Kladno, Auto: C5 III (X7) Tourer 2.2HDi 125Kw (4HT, 2009); C5 I 2.0HDi 80Kw (RHZ, 2002)Počet příspěvků: 519

Felix, Roozena: Ten s tím Picassem byl pravděpodobně jeden z těch moudrých samostatně uvažujících řidičů (ze skupiny b, jak je Roozena rozdělil) a tak správně uvážil, že tam je 30km/h úplně k ničemu, tak jako všude a přece se jí nebude řídit i když tudy třeba nikdy nejel a nemá sebemenší šajnu, z jakého důvodu by tam mohla být. Ono ouha, bum a možná dva posraný životy, toho děcka a jeho vlastní. Bejt to tvoje dítě, tak ho půjdeš zastřelit a bude ti jedno, že se řídil dle tebe správným selským rozumem.

30km/h = neznám to tam jedu 30km/h, znám to tam, jedu 40km/h a dávám pozor s nohou na brzdě.
40km/h = aby se alespoň dodržela 50km/h - takhle se musí uvažovat, když se omezení nasazuje, aby to donutilo zpomalit ty "rozumné" řidiče. Pak ti, co skutečně dodržujou limity můžou jen nadávat (ti z Roozeny skupiny a)

Pak je jedna věc, kde se musím přiklonit k debilitě osazení značek a to jsou ty malé vesničky, kde si starosta usmyslel, že dá na každej vjezd do svého hrabství 30km/h - absolutně neopodstatněné a nesmyslné (zónové třicítky).

otázka: Jsem hajzl, pokud jedu po R7 80-90km/h, kde je max dovolená 130km/h, ale na každym kousku je v modrém čtverci bílým písmem 80km/h a doráží na mě v pravém pruhu kamion blikající troubící a já jedu stále stejně a nezrychlím? On má maximálně 80km/h mimo město, já jedu o něco rychleji. Kdo je ten hajzl já nebo on, co začne předjíždět a omezí tak řidiče jedoucích rychleji v levém pruhu?

29.02.2012 10:46 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2454841
troll
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SXPočet příspěvků: 269
Jeden by nevěřil jak rychle dokáže dítě vběhnout do půlky silnice, dokud se mu to nestane. Z vlastní zkušenosti vím, že "dobře" umístěný přechod za by mírnou zatáčkou třeba u C5 znamená že přes ten tlustej A sloupek snadno dítě přehlédnete. Já měl tu kliku že jsem si ho tenkrát na poslední chvíli všim a ubrzdil to. Takže do vyšetření bych samotný akt sražení dítěte nechal otevřený, (presumpce neviny dle ústavy) to že ale poté zbaběle ujel místo poskytnutí pomoci je naprosto neodpustitelné.

29.02.2012 10:54 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2454847
Tony_Z
Město: Okr. Kladno, Auto: C5 III (X7) Tourer 2.2HDi 125Kw (4HT, 2009); C5 I 2.0HDi 80Kw (RHZ, 2002)Počet příspěvků: 519

troll napsal(a):
Jeden by nevěřil jak rychle dokáže dítě vběhnout do půlky silnice, dokud se mu to nestane. Z vlastní zkušenosti vím, že "dobře" umístěný přechod za by mírnou zatáčkou třeba u C5 znamená že přes ten tlustej A sloupek snadno dítě přehlédnete. Já měl tu kliku že jsem si ho tenkrát na poslední chvíli všim a ubrzdil to. Takže do vyšetření bych samotný akt sražení dítěte nechal otevřený, (presumpce neviny dle ústavy) to že ale poté zbaběle ujel místo poskytnutí pomoci je naprosto neodpustitelné.

Jo, ten A sloupek je skutečně blbej, také jsem takhle málem sundal pani na přechodu, při zatáčení doleva, jet o 10km/h rychleji, tak jsem ji sundal, děkoval jsem všem svatým, že jsem jel pomalu.
Presumpce neviny znamená, že nemůžeš nikoho vinit z něčeho, když mu to nedokážeš - to znamená, když si nejseš jistej tím, kdo řídil. Jakmile se prokáže kdo řídil, tak je presumce pryč minimálně k tomu újezdu, z toho se už nevykroutí. (to že někoho srazil je jedna věc a to že ujel je druhá - újezd je jasnej, tam je řidič vinen. Jak došlo k nehodě jako takové se musí vyšetřit)

29.02.2012 11:02 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2454848
c5vyskov
Město: Vyškov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) TourerPočet příspěvků: 612
troll napsal(a):

Přesně tak. Já náhodou s rozdělením řidičů (a obecně i lidí) podle Roozeny vcelku souhlasím. Jak víte, že u té školy byla 30? Kolikrát u škol bývá normálně 50. Jasně, vidím školu, uberu na těch 30... Ale jestli to dítě bylo schovaný mezi autama a vběhlo přímo před něj... To je prostě neštěstí. Něco jinýho je, že pak ten řidič ujel...
A ohledně A-sloupku, schová se za něj klidně i twingo Xsara picaso je má navíc dvojitý...
Abych to odlehčil... nedávno mi ve městě vběhl do cesty ježek Ale ubrzdil jsem to, dobrý. No a asi týden na to, zas v noci takovej šedej stín, vběhl do prostřed pruhu a tam se motal... Tak blikám, dojedu blíž, troubím, nic. Až jsem zastavil, tak vidím že to je nějakej pytlík nebo co Řidiči za mnou mě museli mít za idiota, proč zastavuju a troubím na pytlík

29.02.2012 11:03 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2454853
C5stepan
Kluci, zkuste si tu zprávu přečíst celou-Novinky.cz. Ten klučina šel údajně po přechodu s mámou a řidič ho nabral uprostřed komunikace. Údajně. Potud ctím "presumpci neviny". Proč máma uskočila a kluka tam nechala a proč ten HAJZL od nehody ujel a vyřeší kompetentní.
Také mě štvou trdla - dětmi počínaje a mými vrstevníky konče -, kteří jsou přesvědčeni o své absolutní přednosti na přechodu. Ale přece je kvůli tomu nepřejedu. Kur..ju až do aleluja, ale brzdím.

29.02.2012 11:05 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2454854
Roozena
Město: Pragl, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW)Počet příspěvků: 375

Pánové Maxik, Tony a pod. Přečtěte si to ještě jednou a pořádně!!! Nikde, ale opravdu nikde nepíšu o sraní na 30tku v obytný zoně, u školy či na přechodu.. Jste dospělý, máte oči, mozek a logické myšlení a přez to jste se nikdy nesetkali s případy, kdy je přikázaná rychlost, omezení, či jiné dopravní značení zvoleno zcela nesmyslně? Chcete-li takový případ, tak se projeďte po D8 před Prahou, kde je snížená rychlost na dálnici kvůli hluku a v okolí široko-daleko neni jedinej barák - snad aby kravál nerušil tlející skládku... Ještě něco?... jaké měření padesátky má smysl na dvouproudovce na konci Zdib, kde je kilometr před značkou obce pole a nikde nic? A hádejte se se mnou, že takovejhle idiotskejch situací neni víc... Nikdo Vás nehonestuje za to, že jezdíte, jak značky a pravidla káží, ale sorry - značky a pravidla se netvoří samy - maj za tim prsty lidé a pokud máte dojem, že zrovna oni delají jen a jen vše pro vaše dobro - pámbu s váma. Aby se to nepochopilo špatně - nenapadám tady systém, který funguje správně, pokud u šéfují zodpovědní, vzdělaní a školení lidé, ale zkrátka v každym zrně jsou plývy ty vytvářejí podmínky o kterých mluvim a je na každym, jestli bude mít chu to rozlišovat, nebo ne...

29.02.2012 11:17 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2454862
CC5

Každá hra má pravidla,která se dodržují.Dopravní značka dává nějaký pokyn,tedy jí respektuji a nezbývám se proč a kdo jí dal tam kde stojí.Myslím že jsem toho najezdil dost jak v práci tak soukromě a můžu říct že co neubrzdíš to neukecáš!!!!!Proč si přidělávat starosti tím že se nechám buzerovat placatejma čepicema????????

29.02.2012 11:20 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2454864
Maxifik
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8Počet příspěvků: 746

Za?iato?n?k Poslat soukromou zprávu
Roozeno, takže dle Tebe jsou veškeré zákony, omezení a podobně jen snůška blbostí, protože si jen myslíš, že je to tam jen pro Tvoji buzeraci. Proč to tam je ale nevíš. Vlastně propaguješ svým způsobem anarchii, kde každý se chová jak uzná za vhodné bez ohledu na ostatní jen na základě svých zkušeností. Takže dle této logiky, když mi někdo zabije blízkého člověka mám právo mu to oplatitprotže zákony jsou na nic, není třeba je dodržovat. No fajn.Argumentovat tím, že značky jsou někdy osazena na ne zcela logických místech je jako argumentovat tím, že když kradou druzí, tak já taky.

29.02.2012 11:24 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2454865
Tony_Z

Roozena: Ano, omezení na Cínovecké ulici je skutečně blbost, věčně na ni nadává kolega, když mu choděj fotky, že tam to omezení dali kokoti. To jsi dal správný příklad. Ale ty jsi si řádně nepřečetl můj přspěvek, kde jsem psal o jiném nesmyslném omezení a to ty zónové třicítky. Jenže problém je v tom, jak zjistíš, že je nesmyslné? Že to tam není z nějakého pádného důvodu? Možná časem, zkušeností, jezdíš tam často, dozvíš se, že to bylo na přání nějakého trotla... Dobře, tak tam budeš jezdit rychleji (když to osatní neohrožuje, tak to může být každému ukradené), pak ale nesmíš nadávat na ty, co to tam buď ještě neznaj a neví, že to tam je zbytečně nebo prostě nemaj peníze a ani nervy, aby pak běhali a platili pokuty, prostě respekt k těm, co to doržujou a né bejt na ně naštvanej. Dále je dobré= si uvědomit, že to cedule značí maximální povolenou rychlost a néé minimální, takže když někdo jede 100km/h na 130km/h, tak ho také nemůžeš označit za idiota, protože jede pomaleji než ty. Jemu to prostě stačí(má bejt v pravym pruhu).
Porušovat předpisi můžeš dle libosti, ale musíš počítat s možným postihem a nemusí být jen finanční, je to na každém. Leda bys šel do politiky a změnil to. Dej neomezeno na dálnici a lidi budou snad jezdit pomaleji, protože je nebude lákat porušení (zakázané ovoce nejlíp chutná ) ( já bych dále jezdil svou 90km/h a kdybych něco pohnojil a musel pospíchat, tak bych se 170km/h nebránil, ale teď prostě nejsem ochoten riskovat jakýkoliv postih )

29.02.2012 11:27 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2454866
c5vyskov
Chlapi, ale to není o absolutním nedodržování pravidel a anarchii. Např. ta značka obce v poli je jenom pro buzerování řidičů. Ale prostě ouřada to tak vymyslel, tak všichni stáhnout ocas a dodržovat to.
Vždy v poslední době máme tolik zákonů, 20% DPH na vše, školný, poplatky u doktora, a taky je to zákon, ovčan ho musí ctít.
A už se opakuju, ale není to tak dávno, co bylo naprosto zákonný poslat židy do koncentráků, sedlákům vzít pole... Já jsem pro dodržování smysluplných zákonů, s rozumem.

edit: a je teda vidět, že i kdyby se snížila rychlost ve městě na 10km/h, tak pořád tady budou lidi bez mozku (skupina 3), kteří tam pojedou jak hovado a někoho srazí. Tady je chyba ve trestech. Měj si auto bez technické, jeď si po dálnici 200, ale cokoliv způsobíš svojí vinou, tak tvrdej trest. U nás se to zatím praktikuje částečně - když pojedete v polovině března na letních gumách...

29.02.2012 11:38 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2454870
jumep
Město: Piestany, Auto: Citroen C6 2.7HDiPočet příspěvků: 17329

Moder?tor Poslat soukromou zprávu
len jednu vec, ak budeme vsetci dodrzovat predpisi, tak nas nebudu mat za co pokutovat a nebudu mat ani za co nakupovat radary a veci na nasu buzeraciu a v podstate to nebude ani treba ...

u nas sa tiez teraz rozmohlo predlzovanie a presuvanie cedul dedin obcas aj 2km ... vojdes v poli do obce ... a co, zanadavam si na debila, spomalim a idem .... lebo to mi hovori selsky rozum

edit: ad c5vyskov: ja tiez nadavam za postih za nezapnute pasy, je predsa moja vec ci sa dochramem / zabijem ... jednoducha vec by bola, nebol si priputany, platis si vsetky liecebne nahrady ... ale ... predstav si ze prides k nejakej brutalnej buracke, nebudes sledovat ci bol alebo nebol priputany, vytiahnes ho z horiaceho auta .... a teraz pride na setrenie a dokaz, bol alebo nebol priputany, ked mam kamarata ktoreho zavreli ze sposobil nehodu a nakonec ani nedokazali ze skutocne on sedel za volantom a nikto to nevie, lebo boli dvaja ...

|< < 1 ... 16 17 18 19 20 21 22 ... 48 > >|

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator