Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Diskuzní fórum / Všeobecná NE-technická diskuze / Kdo kde potkal hajzla
|< < 1 ... 15 16 17 18 19 20 21 ... 48 > >|
28.02.2012 09:21 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2454556
C5stepan
Město: Otrokovice, Auto: Hyundai Getz 1,4iPočet příspěvků: 828
99 Poslat soukromou zprávu
Pablik1 jel v levém pruhu po Rudné ulici v Ostravě - tedy v obci. "Bublal" si to v levém pruhu a nic tím neporušil, pokud ovšem nejel náklaďákem. Ten co ho předjel v pravém udělal prasárnu tím vybržděním. Naopak felix81 podjel v pravém pruhu zřejmě mimo obec (dokonce to vypadá na rychlostku) a vrátil se bezdůvodně do levého, ve kterém pokračoval. Kdo kde koho potkal?

28.02.2012 16:09 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2454627
felix81
Město: Praha, Auto: C8 2.2 HDi 94kwPočet příspěvků: 292

C5stepan napsal(a):
Pablik1 jel v levém pruhu po Rudné ulici v Ostravě - tedy v obci. "Bublal" si to v levém pruhu a nic tím neporušil, pokud ovšem nejel náklaďákem. Ten co ho předjel v pravém udělal prasárnu tím vybržděním. Naopak felix81 podjel v pravém pruhu zřejmě mimo obec (dokonce to vypadá na rychlostku) a vrátil se bezdůvodně do levého, ve kterém pokračoval. Kdo kde koho potkal?

Mno jestli to bylo přímo v obci tak to je celkem jiná. Tam je to povoleno. To souhlasím, vybržďování je čuňárna kterou taky nesnáším. Podle selského rozumu já osobně když nekvaltuju tak se držím v pravém pruhu protože nikdy člověk neví kdo tam potřebuje jet hooodně rychle a abych někoho bezdůvodně zdržoval nebo ho vychovával protože spěchá a mastí to třeba 200kmh tak na to já opravdu nemám koule. Nikdy nevím kdy budu potřebovat já volnej pruh neb budu spěchat.
K té situaci jak zmiňuje C5stepan. Byl jsem nucen toho vola podjet protože nečuměl do zrcátek a nacpal se mi do pruhu když už jsem byl celkem blízko. Ano ten levej pruh je odbočovák na Prahu. To byl také důvod proč jsem se vrátli hned zpět. Ten vůl mohl počkat tři vteřiny než bych ho předjel. Času na zařazení do levého tam bylo habaděj. Takhle holt nepočkal, tak se pak divil že jsem ho rychle podjel. Můj názor je ten, že prostě zapomněl čumět do zrcátek.

28.02.2012 17:40 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2454655
Henry
Město: Hradec Kralove, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X BreakPočet příspěvků: 258
felix81 napsal(a):
Ten vůl mohl počkat tři vteřiny než bych ho předjel. Času na zařazení do levého tam bylo habaděj. Takhle holt nepočkal, tak se pak divil že jsem ho rychle podjel. Můj názor je ten, že prostě zapomněl čumět do zrcátek.

Já bych řekl, že jeden pražák potkal druhýho pražáka, protože takhle jezdí auta s RZ 1Ax xxxx nebo 1Sx xxx

28.02.2012 17:51 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2454658
alx
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) TourerPočet příspěvků: 1278

Administr?tor Poslat soukromou zprávu
Henry napsal(a):
Já bych řekl, že jeden pražák potkal druhýho pražáka, protože takhle jezdí auta s RZ 1Ax xxxx nebo 1Sx xxx

to bude asi ono, ted jsi to rozlouskl

28.02.2012 17:57 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2454660
felix81

áááno byl to pražák. Proto mě to ani moc neiritovalo. A Henry to jako měla bejt narážka na co???

28.02.2012 18:00 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2454661
Klokan
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0i V6 215kPočet příspěvků: 213
Nj, další s mindrákem proti pražákům. Že ale v řadě aut firem registrovaných v Praze jezděj vesničani, naplaveniny či lidi odjinud, to už nevidíte.

S takovejma mindrákama musí bejt strašně těžký žít ....

28.02.2012 18:12 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2454670
Maxifik
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8Počet příspěvků: 746

Za?iato?n?k Poslat soukromou zprávu
Zvedněte ruce ti, kdož nikdy v životě neudělali nějakou prasečinu a vědomě či něvědomě. Já se nehlásím

28.02.2012 18:19 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2454671
jruze
Město: Radonice Počenická 158, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive BreakPočet příspěvků: 11800

U??vate? Poslat soukromou zprávu
Maxifik napsal(a):
Zvedněte ruce ti, kdož nikdy v životě neudělali nějakou prasečinu a vědomě či něvědomě. Já se nehlásím

To nám ale přirostou ruce k tělu asi všem.

28.02.2012 18:58 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2454690
Mahony
Město: Praha-Lhotka, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX BreakPočet příspěvků: 373

Klokan napsal(a):
Nj, další s mindrákem proti pražákům. Že ale v řadě aut firem registrovaných v Praze jezděj vesničani, naplaveniny či lidi odjinud, to už nevidíte.

S takovejma mindrákama musí bejt strašně těžký žít ....

Je to přesně tak,podle Pražský značky nepoznᚠkdo v tom sedí.Mraky firem má v Praze pouze sídlo a přihlášený auta.Podle začky poznᚠprdlajs jsem toho příkladem.Už 12 let jezdim s Ostravskou značkou a v Praze jsem se narodil a žiju celej život,dokonce i mý rodiče a prarodiče všichni Pražáci

28.02.2012 19:36 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2454702
Henry
Město: Hradec Kralove, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X BreakPočet příspěvků: 258
felix81 napsal(a):
áááno byl to pražák. Proto mě to ani moc neiritovalo. A Henry to jako měla bejt narážka na co???

Zákon o provozu na komunikacích nezná výrazy "ten vůl měl počkat - JÁ spěchám - JÁ mám silnější auto", ale ohleduplnost, plynulost, bezpečnost a podobně. A mindráky má ten kdo se chová za volantem auta, tak jako ten "řidič" v tom linku.

28.02.2012 20:34 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2454721
C5stepan
Město: Otrokovice, Auto: Hyundai Getz 1,4iPočet příspěvků: 828
felix81 napsal(a):
Mno jestli to bylo přímo v obci tak to je celkem jiná. Tam je to povoleno. To souhlasím, vybržďování je čuňárna kterou taky nesnáším. Podle selského rozumu já osobně když nekvaltuju tak se držím v pravém pruhu protože nikdy člověk neví kdo tam potřebuje jet hooodně rychle a abych někoho bezdůvodně zdržoval nebo ho vychovával protože spěchá a mastí to třeba 200kmh tak na to já opravdu nemám koule. Nikdy nevím kdy budu potřebovat já volnej pruh neb budu spěchat.
K té situaci jak zmiňuje C5stepan. Byl jsem nucen toho vola podjet protože nečuměl do zrcátek a nacpal se mi do pruhu když už jsem byl celkem blízko. Ano ten levej pruh je odbočovák na Prahu. To byl také důvod proč jsem se vrátli hned zpět. Ten vůl mohl počkat tři vteřiny než bych ho předjel. Času na zařazení do levého tam bylo habaděj. Takhle holt nepočkal, tak se pak divil že jsem ho rychle podjel. Můj názor je ten, že prostě zapomněl čumět do zrcátek.

No vidíš! 3 vteřiny a ani nevíš, jestli taky neodbočoval na Prahu. Vůl? Ty jsi byl prostě rychlejší. Maxipejsku, ani já se nehlásím.....

28.02.2012 22:54 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2454777
felix81

Henry napsal(a):
felix81 napsal(a):

Zákon o provozu na komunikacích nezná výrazy "ten vůl měl počkat - JÁ spěchám - JÁ mám silnější auto", ale ohleduplnost, plynulost, bezpečnost a podobně. A mindráky má ten kdo se chová za volantem auta, tak jako ten "řidič" v tom linku.

Tak teď ti trochu nerozumím. To jsem mu měl za tu neoheduplnost, neplynulost a nebezpečnost poděkovat???? To jsem mu měl poděkovat zato co jsem byl nucen udělat k odvrácení hrozícího nebezpečí???

28.02.2012 23:01 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2454778
jumep
Město: Piestany, Auto: Citroen C6 2.7HDiPočet příspěvků: 17329

Moder?tor Poslat soukromou zprávu
ohleduplnost je v zmysle, ak ja pojdem predpisovo na dialnici 130 a ty 200 a ja ti tam vbehnem, mas smolu, nemas takto letet, ja som nic nespravil lebo teoreticky tato situacia nemoze nastat ....

ak pojdem 90 a ty 130 na ceste kde je max 130 - si v prave a mozes nadavat

28.02.2012 23:15 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2454781
felix81

jumep napsal(a):
ohleduplnost je v zmysle, ak ja pojdem predpisovo na dialnici 130 a ty 200 a ja ti tam vbehnem, mas smolu, nemas takto letet, ja som nic nespravil lebo teoreticky tato situacia nemoze nastat ....

ak pojdem 90 a ty 130 na ceste kde je max 130 - si v prave a mozes nadavat

A teď si na to pěkně kápnul Jumepe. teroreticky to tak funguje, ale prakticky to nikdy v životě fungovat nebude. Notabene pokud má člověk v sobě trochu rozumu, soudnosti a OHEDUPLNOSTI tak nikdy vozu které sviští v rychlém pruhu 200 kmh nebo 300kmh prostě nevjede. Pán spěchá??? Tak štastnou cestu a žádnej radar po cestě. Tomu říkám oheduplnost a v neposlední řadě jistota že v té chvíli přežiješ. Už jen proto, že kdyby to neubrzdil tak by byly mrtvoly rozeseté po celé dálnici.
A když jsme u té dálniční rychlosti NECHCI tady číst jeden jedinej komentář od členů že jezdí po dálnici 130 a nikdy nejel rychleji. Nejedna klubová C5tka mě přehvízdla na D11 minimálně 160Kmh. Jednoho "pachatele" jsem měl velkej problém dojet při 170Kmh.

28.02.2012 23:18 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2454782
jumep
Město: Piestany, Auto: Citroen C6 2.7HDiPočet příspěvků: 17329

Moder?tor Poslat soukromou zprávu
osobne, max 140, aj to len ked za mnou niekto leti tak aby som ho "nezdrzoval"

ale musim uznat ze na slovensku vo velkej miere zazivam dodrzovanie rychlosti a ked niekto leti tak ma znacky BA, ZA, SC a na 90% CZ

a tiez: "Tak štastnou cestu a žádnej radar po cestě." - doprajem aspon 2 radary po ceste a oba aby ho odchytili, lebo tych usetrenych 10 minut co ziska nestoji za to co mozes sposobit svojou jazdou

holt. spravajme sa tak, ako chceme aby sa spravali ostatny ... som naivny, ale verim ze raz sa to dosiahne ze sa bude chodit normalne

28.02.2012 23:31 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2454786
felix81

No vida první už se přiznal
Jumepe tady po zavedení bodového systému pozoruju obrovské zpomalení provozu. Jak tady naše média kecají o pirátech tak co mám papíry od 1999 tak tehdá to byly řádná prasata a piráti. Dneska je to slabounkej odvárek toho co bejvalo. Mám kamarády kteří v té době závodili v noci o to kdo Prahou po magistrále projede rychleji. Dneska je to zhola nemožné. Je to dáno bodovým systémem a mnohonásobně větší hustotou provozu.
jumepe ted mi řekni co způsobí vozidlo které jede 200kmh po D11 do Prahy v sobotu ve tři ráno kdy potká za celou 100km cestu tři auta??????
jumepe tak už přestaň bejt naivní (nemyslet ve zlém) a smiř se z touhle džunglí. uleví se ti.

29.02.2012 07:22 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2454796
Maxifik

Felixi81, ale to už je demagogie. Až někdo se stejnými názory a chováním jako Ty zabije či zmrzačí někoho z Tvých blízkých, budeš ho taky takhle obhajovat?

29.02.2012 08:07 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2454804
felix81

Maxíku prosím tě kde tedka vidíš demagogii?? Kdybych tady hlásal, že mám 400 koňové zlé BMW a u škol ráno jezdím 100vkou, vybržďuju alá Trpiš. troubím, ukazuji jedničky, dobrá jsem prase a idiot za volantem.
Ale vlastním pouze 108koňové lenivé XMo, zatím bez žádné nehody a čistým bodovým kontem. Nehlásám zde demagogii ale pouze že by lidé za volantem měli používat selský rozum, oheduplnost a slepě nečíst demagogické zprávy našich médií o pirátech a dle jejich rad druhé řidiče vychovávat.

29.02.2012 08:43 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2454810
Roozena
Město: Pragl, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW)Počet příspěvků: 375

Tady musim souhlasit s Felixem a to rozhodně pro to, co je čitelné v originu, ale pro to, že pravidla jsou mj tvořena pro 100% řidičů plus pochopitelně silniční balast kolem - chodci, pumpičkáři a pod. plus "místní zájmy" (dementní snižování rychlostí kvůli hluku či instalace radarů na "zlaté žíly") a autoři kalkulují s jejich mnohdy naprosto nedostatečnými schopnostmi či přípravou. Snaha je tohle celý nastavit tak, aby se minimalizova nehodovost a ruku v ruce "výnosnost systému" jenže některé nařízení a místní úpravy postrádají jakoukoliv logiku a pak se nelze divit, že ne nepočetná skupina řidičů si prostě nechce nechat "srát do bot" od party mameluků, kteří za rouškou bezpečnosti a plynulosti v tichosti plní obecní kasu, nebo onanují s pumpičkáři V těchto podmínkách pak lze registrovat zhruba tři základní modely řidičů:

1- sklopim uši voči a budu tancovat, jak falešná kapela hraje - nic neryskuju, budu se pravděpodobně zabývat úvahami, proč je zde tato rychlost, proč je zde na každých 20ti metrech retardr, kde je úsekové měření, z jakého důvodu je zákaz zastavení, či komu prospěla jednosměrka, nebo je opravdu legitimní parta pumpičkářů v protisměru?...- děti a kočárky, ciklisté, kočky psi, holubi, hlemýždi a pawý očka nebudou zahubeny exhalacemi, hlukem mého agresivního motoru a pravděpodobně přežijí, pokud se nevožerou, nebo nevyserou na fyziku a z vlastní woole nebudou knokautovat s rozeběhem přední nárazník čelem.
2- budu jezdit na základě zkušeností a zdravého rozumu (vyžaduje řidiče s hromadou nakroucenejch kiláků a rozumem v hrsti) Riskuju šarvátky s Městapem (na které jsem pochopitelně připraven jak stavem vozu, tak základní právní výbavou - nic víc většinou nepotřebuji. Budu jezdit svižněji, bude mě to bavit a o "vyladěného" řidiče tu jde především že Všichni výše uvední přežijí také potud, pokud si neurvou infarkt při stěžování a zakládání občanských sdružení na kastraci pirátů, či opětovnou ignoraci zdravého rozumu.
3- jsem od narození intergalaktický megalulan a nic a nikdo mě nezajímá a budu si jezdit v zásadě, jak chci, dokud mě benga nerozstřílej gumy, nebo moje ledviny nepošlou jako humnitární pomoc do zatopené zoo na Jávě... Zde není důvod ke kompromisům či omluvám a tyhle devianti byly vždycky na odstřel a žádný bodový systém nás před nima nespasí, pokud nebude za nulový stav konta oprátka. Výše uvedený seznam živočišných druhů zaznamená jistojistě ztráty bojem.

a abych se udržel u tématu, kde jme otkali hajzla - naznačuji tím, že fůra jich sedí na úřadech a díky jejich zkorumovanosti a nekompetentnosti škoděj stejně, jako dymáci za volantem.

29.02.2012 09:11 - Re: Kdo kde potkal hajzla 2454814
Maxifik

Takže pokud jedu v obci max. 50km/hod, na silnici max. 90 a na dálnici max. 130 jsem dle většiny reakcí hajzl, který těm dobrým, vyježděným atd. vlastně brání v jízdě. No fajn. Takže vlastně tahle diskuze je k ničemu a úplně zbytečná. Já jsem ten hajzl, co dodržuje zákony a omezuje ty, co je nemíní dodržovat, protože s nimi nesouhlasí a jsou vnitřně přesvědčeni, že oni jsou ti nejlepší co umí, znají a zákony omezjí jejich já. Podle této logiky je třeba sestřelit i chodce na přechodu protože je zdrřuje. Paráda.

|< < 1 ... 15 16 17 18 19 20 21 ... 48 > >|

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator